A telefonomban ninncs fényképezőgép!:-( Illetve van, 1,3 Mpixel, tehát egy semmi. Ellneben van benne 2 egyszerre működő SIM kártya, 2 különböző szolgáltatóval!:-)
Azzal többre megyek!:-)
Ja, és ki mondta, hogy az asszonyoknak mindent kell tudniuk?:-))
Vagy az a chip olyan nagy, hogy észrevenné ránézésre!:-)
Széles utat!
Daty
Ui: Jó rendszámod van! A miénkért az asszony még mindíg orrol!:-(
A chip tuningról csak azt hallottam, hogy ha beszerelteted és ebből kifolyólag károsodás éri a motort, akkor a garidat elveszted, és zsebre megy a költség. Meg azt is mondják, hogy a kis 1.3-s igy is elégé ki van hegyezve, nem biztos hogy jó ha még húzod a mocit.
Az Albim sem evett soha 7 litert, nagyon sajnálnám magam, hogy a dízel ennyit lenyel, holott épp ezért döntöttem mellete, mert állítólag keveset fogyaszt!
Ezzel az erővel megvehettem volna olcsóbban a T-Jetet!:-)
...nos...összefoglava a napi termeléseteket...látom,hogy most sem jutottatok ,,közös nevezőre" ,,KAti"-val.....
...majd én meggyőzöm ŐT,hogy TI sem és Ő sem vagytok ,,elfogultak" a Lineával kapcsolatosan,hanem ,,megvéditek" a saját ,,lovatokat"...:)))))))))))
..én ma is Pesten,Érden jártam egész nap...majdnem lépésben és még mindig csak 5.5 l a fogyim...melegedett az éghajlat,azaz a klíma....és ezt az autó is megérzi....
...amúgy nekem 41-42-es cipő van a lábamom...:))))))))))))))))))
Sziasztok! Berigazek2-nek igaza van. Én mindíg annyit tankolok, hogy szinte kicsurog az anyag. Mert a gázo tényleg habzik. Így le lehet mérni a fogyit. Soha semmi baj nem volt.
És ráadásul egy márkaszerviz adta be, ez azért durva. Amit neked betettek az egy tuningbox, ami egy-két érzékelőt csap be és így vesz ki nagyobb teljesítményt a motorból! A chiptuninghoz semmi köze! Gyáriban meg nem is létezik. Ráadásul innét kezdve a fedkomp sem a valós fogyasztást mutatja.
A turbó meg nem kapcsol be, mert mindig megy legfeljebb a hatása érződik előbb vagy később. A turbó egy bizonyos határon belül csak akkor megy előbb ha több a kipufogó gáz, tehát több az elégetett üzemanyag, ez viszont hosszú távon garantált lekormolódáshoz vezet! Kérdezd csak meg VChrist a Grande topikban.
A legjobban ez a "később lesz széria" duma tetszik, ekkora ködösítést már régen hallottam :-)))
,,,Valaki írta, hogy addig nyomja atankba a gázolajat, amíg el nem éri ujjal.
A felhasználói kézikönyv viszont azt írja, 2 kattintásnyi rátöltés lehet max. mert különben az üzemanyag jelző elektronika meghibásodhat!
Akkor most meddig nyomjam bele a naftát?..."
...most jöttem haza és látom,hogy már a ,,negatív kisugárzású" sofőrök megelőztek azzal a dumával,hogy nem jó ,,addig tankolni ,ameddig érem az ujammal az üzemanyagot"....szomorúan ,,hallom"azaz ezek szerint NEM tudják,hogy mit jelen dízel üzemanyagaot tankolni....a gázolai nagyon habos és,ha a hab lejebb megy még belefér még 2-3 liter házolaj!!!!
...sőt még benzinből is...így tankolok már 23 éve!!!!!
...NO COMMENT!...........(csak így lehet kiszámolni a pontos fogyasztást)!!!!!!!!!!!!!!!
Hát én tankolásnál sose töltök rá egyszer kattanik azt csók :))) mennyi megy bele a két kattanás között?? sztem annyi benyakút van itthon hogy nincs értelme.
Nekem a szerelőm is azt mondta hogy ne töltsek rá (előző autóimnál) mert valami szénszűrőről dumált hogy nem tesz jót már nem emlékszem lehet nem szűrő hanem a pumpa :)))
hali!
Gratula a dieseleshez sztem a 6-7 liter sem gáz 100km-en ez nem kisautó :)) (súlyára céloztam)
Vagy inkább skodát, a fábiáéktól. Na de csak vicc.
Gratula, ha minden igaz akkor csak két nap???? Remélem akkor vasárnap este teleírod nekünk a számgépünket az élményekkel. Szombaton elég lesz egy fél oldal, mert mi megértőek vagyunk. Ezt a többiek nevében is írhatom. De vasárnap nincs kegyelem. Beszámolni és beszámolni!!!! Persze ha nem kell hétfőig várni.