beurope felhasználó. Ha még aktuális kérlek írjál rám, hathazi52@gmail.com címre. Másodállásban tudom vállalni, heti kb 2 napom van rá, VII kerületi lakos vagyok. Eddig aki itt fel keresett mind meg szüntek létezni, mielőtt időpont egyeztetésre került volna sor. Pedig állítólag nagyon fontos lett volna nekik. Igényes, megbízható, főállással rendelkező normális hölgy vagyok. Ezen a fórumon nem nagyon vagyok. Kérlek jelezz email címemre, ha még keresel megbízható munkaerőt. Köszönöm.
Egyszerű, csetreszmentes lakáshoz keresek olyan személyt a VII. kerületben (körút, 4 m magas), aki szereti megtalálni a dolgok helyét, és tud létrára is menni. Az első, alapos takarítás után rendszeres heti 1 alkalommal, plusz egy iroda heti 1-2 szeri takarítása igény szerint. Egy napra rendezhető a feladat, az irodát csak du. 5 előtt (pl. délelőtt vagy reggel illetve este 9 után lehet takarítani. A lakásnál mindegy az idő.
Takarítónőt keresek 4 db belvárosi /7.kerület/ apartman takarítására rugalmas munkaidőben,alkalmanként hétvégeken is. Későbbiekben esetleg családi ház takarítása is szóba jöhet heti rendszerességgel.
Precíz, megbízható, munkájára igényes munkaerőt keresek hosszútávra. Ár 1200ft/óra
Munkájára igényes, 8 órás éjszakai takarítót keresünk a IX. kerületbe. Kérlek csak akkor jelentkezz, ha dolgozni is szeretnél. Nagyon jó csapat, bejelentett munka.
Megbízható,munkájára igényes takarítónőt keresek. Heti rendszerességgel,Sződligetre.
Rólunk pár info.: Már majdnem 4 fős család vagyunk. Apa,anya,3éves kisfiú,8hónapos pocaklakó. A fiúk elég kupisak,én meg már nem bírom egyedül. 120m2-es családi házban lakunk,ezt kéne heti 1 alkalommal takarítani. Mosni,vasalni nem kell. Nincs káros szenvedélyünk,sem háziállatunk. Ár,és további info.privátban.
A Koreai Nagykövetség takarítónőt keres a XII. kerületben lévő nagyköveti rezidencia 3 szintes épületének takarítására. Követelmények:
– alapszintű angol nyelvtudás
– 30 és 50 év közötti hölgy
– hétfőtől péntekig
– rendezvények alkalmával túlóra is előfordul
– munkakör: az épület takarítása, rendezvények alkamával előkészületi munkák (pl. vasalás, mosás, mosogatás, besegítés a szakácsnak az ételek előkészítésében, alkalmanként pincéri feladatok ellátása stb…)
S.O.S. Budapest XIII. XIV. kerületi Fitness terem takarítására keresek gyakorlattal rendelkező éjszakás takarítót teljes munkaidőbe (8 órás), azonnali kezdéssel. Bérezés: nettó 650 Ft/ óra, teljes bejelentéssel. Jelentkezés: a 06202602620 telefonszámon vagy a munkatkap16@gmail.com email címre küldött önéletrajzzal várjuk.
Takarítást vállalok Budapest egész területén, precíz, megbízható lány személyében!
Vállalok:
-takarítást
-ablakpucolást
-mosást
-vasalást
-igény szerint egyéb ház körüli munkákat
Önállóan, végzem a munkámat, nem kell semmiért külön szólni.
Keressenek bizalommal!
E-mail: takaritobudapest@gmail.com
Dear housewives/future clients who are looking for a cleaning person/cleaning lady in Budapest!
I undertake cleaning jobs all over Budapest! I ensure to keep your house/flat in a clean and hygenic condition, so you can just relax. I also do washing clothes, and ironing.
24 éves teljes munkaidőben dolgozó egyetemista lány vagyok. Fizetéskiegészítés céljából vállalok takarítást, házvezetőnői feladatok ellátását hétköznaponként az esti órákban (18:00-tól) és hétvégéken. Megbízható vagyok, szorgalmas, könnyen alkalmazkodom, pontosan végzem munkámat és szeretek takarítani (bármily meglepően hangzik :)). A háziállatok sem jelentenek problémát. Ár: 1000/óra. Amennyiben takarítónőt keres kérem írjon emailt a makeiteasier22@gmail.com címre! :)
Megbízható, leinformálható takarítónőt keresek nagytarcsai 80 m2-es ingatlanunkba, heti egy alkalomra. Az időpont és a nap lehet változó is. Az eddigi tapasztalatok szerint a takarítási idő max. 3-3,5 óra.
Amennyiben érdekelné, kérem, hogy a drtkonrad@gmail.com e-mail címre írjon nekem.
Takarítást, alkalmi vagy állandóra, vasalást, vállalok Biatorbágyon, Budaörsön vagy hétköznap Érden. Rendezett családban élek. Nem dohányzom. Glutén és laktóz diétában jártas vagyok. Hívjon bátran, 30/411-9176. Van még szabad kapacitásom. Üdv: Ildikó
Iroda és magánlakás takarítására keresek megbízható, leinformálható vagy referenciákkal rendelkező, munkájára igényes takarítót heti 1-1 napra hosszútávon. Az iroda a 3. kerületben, a lakás a 7. kerületben található. 1000 ft/óra, aznapi kifizetés,
Irodában általános takarításra lenne szükségem, a lakásban pedig alkalmanként vasalás, mosás is.
Jelentkezni itt vagy a kalaposandrea@gmail email címen kérném!
Takarítás 2 hetente 1 alkalommal. Általános takarítást kérek. Nagytakarítás külön megállapodás szerint. Egyedül élek nagy rendetlenséget nem csinálok.
A lakás a XV. kerületben vana Mézeskalács térnél a Szent korona útjában 2 +1/2 kb. 70 négyzetméteres. Az időpontot és napot megbeszéljük. Lehet változó is !
A régi takarítónő fix állást kapott és ezért szűnt meg a munkája . Több mint 3 évet takarított nálam !
Óradíja 1000 Ft / ó volt melyen nem szeretnék változtatni ! Az eddigi tapasztalatok szerint a takarítási idő 3 max. 4 óra !
Amennyiben érdekelné értesítést itt vagy a suto.bela.patroland@gmail email címen kérném !
Üdvözlök mindenkit. Főállásom mellé, mellékállást keresek, magànlakás vagy iroda takarítást. Heti 2 napban tudnám megoldani. Sajnos a szabad napjaim nem fixek, így minden héten más-màs napokon vagyok szabad. Korrekt, igényes, megbízható 36 éves hölgy vagyok. Korrektséget a munkaadótól is elvárom :). Mivel nekem ez mellékállás lenne, szeretném a bérem nap végén megkapni. Világ végére nem szeretnék utazni, az már nekem nem lenne kifizetődő. Belvárosban lakom. Metró, 4-6 villamos vonala megfelel. Kérem erotikus ajánlatokkal ne keressenek. Hosszútávra keresném kedves munkaadómat. Keresenek bizalommal. Köszönöm ha megkeresnek. Email címem: hathazi52@gmail.com. :) :)
Takarítónőt keresek SOS egy nemrégiben vásárolt polgári lakás kitakarításához! (Oktogon környéke)
Kb 100nm teljesen üres lakás. (Ablakpucolás, porszívózás, felmosás, fürdőszoba-wc kitakarítása, konyha takarítása.) Elégedettség esetén hosszútávú, rendszeres munka lehet belőle!
Az első takarításhoz saját felszerelés szükséges!
Jelentkezni a 0670/3216056 os telefonszámon lehet!