Ha korábban már bereggeltél, akkor talán lépjél be az akkori neveddel. Ha nem tartottad a kötelező limitet, akkor magadra vessél. Nekem nagyon bejön ez a training camp reality, úgyhogy szerintem próbálkozzál még. Vagy hozz egy DVD-t mára és majd kiírom neked.
erre az oldalra miért nem enged újabban regelni? nem küld emailt ha feliratkozok. pedig már korábban regeltem kétszer akkor ne mvolt gond, most meg már próbáltam vagy 4 email címre és nem jön válaszemail. tudják hogy én vagyok?:D
mivel én ma még külföldországban vagyok, és csak késő éjszaka érek haza, holnap reggel tudunk beszélni arról, hogy hol és mikor találkozunk a kis csapatommal :)
Zsolti, José: hivlak Titeket reggel. A Jordanhez tud valaki elérhetőséget?
sziasztok! m. balint aka jose15 nekem kerdezte a helyet, toth agota vagyok, mennek sumegre, nincs autom, csatlakoznek valakihez/valakikhez. termeszetesen retur, alapvetoleges, hogy benzinpenzbe beaszallasos az ugy. elore is koszi, ha segitetek. a barataim mar penteken lemennek, en dolgozom sajna. szombati indulas lenne erdekes, barmikor. hat ennyi lenne, remelem valaki ir vagy hiv, mert nem vagyok nagyon netkozelben. gratula a julius 12-hoz nektek is. itt a "revans" ideje, bar az mar nem ugyanaz, es ez probowl, tehat baratsagossagos. szepnapot! agota 06 70 930 16 18
Az autóbaosztás holnapra - egyeztessetek! (első a soffőr)
Kalo - Jordan - Veréb Zsolti - Valentin Ápeti - Chrisztosz - Bánfi Misi - Pacuk HC László Pató Tomi - Kárpáti Balázs - Végh Imi Svéd - Torock - Popó Jana - egyedül mint a. ... Cseri Zoli - André - Roland Tatus - King-Kong Oda jön: Csucsi Másnap jön vonattal: Vörös Árpi
Visszafelé kicsit változik a kép, ott majd megbeszéljük!
- 16:00 East Team tagjainak érkezése a városközpontba, a Kisfaludy Étteremben
- 16:30 -ig elhelyezkedés a városi kollégiumban
- 17:00 -19:00 óráig edzés a sümegi sportpályán
- 19:00 -20:00 fürdés, tisztálkodás
- 21:00 -22:00 -ig közös vacsora (mindenki) a Kisfaludy Étterem kerthelységében, rosszidő esetén a kollégiumban
- 22:30 fekvés
Augusztus 23-a.
- 8:00-9:00 ébresztő
- 9:00- 10:00 reggeli (önköltséges)
- 10:00 órától pálya festő, építő csapattal pálya építése a délutáni mérkőzésre
- 10-12 óra város látogatás (vezetőedzők által meghatározott program) + 3 - 4 fő játékos Touchdown magazin műsor felvételéhez, különleges jelenetekhez.
- 12:30 pályán gyülekező - válogatott mezek átvétele
- 13:00 átöltözés - bemelegítés 14:25-ig, 14:25 kor levonulás a pályáról
- 14:30 műsorkezdés
- 14:50 csapatok bevonulása
- 15:00 Kick off
- cca. 16:30 félidő - Half Time Show (max 20 perc szünet)
- cca 16:50 második félidő
- cca. 18:30 mérkőzés vége, pálya bontás, átöltözés hazautazás Balu
inkább fakockát adjatok tesónak, mert az nem pattog, vagy tesco szatyrot, annak van füle amit meg tud fogni :) tesó: szójjá, hol lehet kötényt osztani, megyek :)