igen, igazad van. es ezt jol esik leirni. 12-e es hetfo van. semmifele ferditest nem tudok az allitasodban fellelni.
ja meeg azt hallottam hogy MAR van 20000 nemzetisegi regisztracio. meeg azt is el tudom kepzelni hogy fel fog menni 30000-re. akkor mar nagyon fogunk orulni. komolyan. ha hozzaszamitjuk a zsidosag 500 (bizony dalolva ment a langsirba velszi bard <kifejezetten aj kedveert velszi es nem walesi>) nemzetisegi alairasat akkor MAR 20500 van. es a vegso (final) countban meg 30500 lesz. es ez jo. oromteli. bizakodassal tolt el valamennyiunket, all meg huszt vaara, nem veszett el minden mohacsnal. lesz nemzetisegunk. sok sok, pici, apro nemzetiseg. es ez onmagaban mutatis mutandus jo!
ne vigyorogj, frédi alamuszi módon áthallással használta a 'jól áll neki' kifejezést..., mer' ezek ilyenek, mint móricka, folyton csak arra gondolnak és be akarják szennyezni a mi tiszta barátságunkat...
rosszul gondoltam hogy a patikussag es a doktorsag nem feltetlenul szinergikus fogalmak? lehet valaki patikus doktorsag nelkul es doktor patikussag nelkul?
nekem a patikusrol inkabb a vegyesz jut az eszembe, de reszemrol semmikeppen nem dicsekedhetek doktori cimmel, sajnos abban az idoben amikor meeg viszonylag elerheto aron arultak az ecserin, nagyon szegenyek voltunk... mint a templom egere mondanam...
megmondom oszinten irigyellek, mint mindenki mast akinek erre is tellett... kutyabort nem vasaroltal? allitolag az sokkal jutanyosabb aaron volt megvasarolhato...