A topic nevéből is látszik, hogy milyen fotós eszközök börzéjéről van itt szó.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó egy MC Helios-44M-4 58mm f/2 sérült szűrőfoglalattal, apró karcokkal frontlencséjén Gyártási száma: 88475919 Ár: 4500 HUF (benne van a postaköltség is)
Személyesen Tolna megyében is megvásárolható, ajánlott küldeményként tudom postázni.
A gépet csak a vele adott objektívért vettem meg, mechanikusan minden működik rajta, de kipróbálni nem tudtam, így garanciát nem tudok vállalni a működésével kapcsolatban.
Auto Revuenon 1:28 f28 Sn.: 905086 objektív. Zár és az élességállítás tökéletesen és jól működik. Javítás után nem sikerült a lencséket megfelelően visszarakni, így hibásként árulom. 2000,-Ft
Pentacon 1.8 50mm M42-es csatlakozású Pentax adapteres objektív karc és gombamentes állapotban, kis por van a belsejében, amely azonban a felvétel minőségét nem befolyásolja. Az objektív az adapterrel digitális tükörreflexes gépeken is használható. 5000,-Ft
Revue b200 típusú analóg középérintkezős vaku. 1000,-Ft.
Személyesen átvehető Balmazújvároson, Debrecenben és Hajdúszoboszlón is. Előreutalás után postázom is.
A gépet csak a vele adott objektívért vettem meg, mechanikusan minden működik rajta, de kipróbálni nem tudtam, így garanciát nem tudok vállalni a működésével kapcsolatban.
Auto Revuenon 1:28 f28 Sn.: 905086 objektív. Zár és az élességállítás tökéletesen és jól működik. Javítás után nem sikerült a lencséket megfelelően visszarakni, így hibásként árulom. 2000,-Ft
Pentacon 1.8 50mm M42-es csatlakozású Pentax adapteres objektív karc és gombamentes állapotban, kis por van a belsejében, amely azonban a felvétel minőségét nem befolyásolja. Az objektív az adapterrel digitális tükörreflexes gépeken is használható. 5000,-Ft
Revue b200 típusú analóg középérintkezős vaku. 1000,-Ft.
Személyesen átvehető Balmazújvároson, Debrecenben és Hajdúszoboszlón is. Előreutalás után postázom is.
ennek igy akkor lenne ertelme ha lenne egy pen vaz is benne, akkor mint egy kis gyujtemeny lehetne elsutni. igy sem eselytelen de aki szereti a pent annak jo eselyel van mar valamilyen szettje.
Van egy táskám ezekkel a cuccokkal, tudtok segíteni mennyit érhetnek?
Alles über die Olympus PEN FT - információs füzet Olympus PEN FT használati utasítás (német nyelvű) Olympus E. Zuiko auto-T 1:3.5 100 mm Olympus E. Zuiko auto-W 1:3.5 20 mm Olympus E. Zuiko auto-teleplus 2x Olympus PEN F bellows 2 camera slider 2 PEN F reverse ring - fordító gyűrű 43mm narancs szűrő 2db műanyag napellenző 1db fém napellenző Olympus vörös+narancs szűrő Olympus állítható ND szűrő
KIJEV (Киев)-4-(3-as változat) fényképezőgép (gyártási szám: 6513291) és JUPITER (ЮПИТЕР)-8M 2/50 objektív (gyártási szám: 6522155). Működőképes állapotban és korának megfelelő esztétikai állapotban, tartozékkal (bőrtok).
FED (ФЭƊ) 3 fényképezőgép (gyártási szám: 6767457) és ФЭƊ И-61Л/Д 2,8/55 objektív (gyártási szám: 8478492) működőképes állapotban és kitűnő esztétikai állapotban
tartozékokkal (bőrtok, objektívsapka).
FED (ФЭƊ) 2 fényképezőgép (gyártási szám: 5646869) és ФЭƊ И-61 2,8/55 objektív (gyártási szám: 6669933) a gépváz működőképes állapotban az objektív szűrőmenete benyomódva, korának megfelelő esztétikai állapotban tartozékkal (bőrtok).
LOMO LC-A (Ломо Компакт-А) fényképezőgép (gyártási szám: 87122873), Objektív: Minitar-1 2.8/32, Zár: 2s-1/500s. Korának megfelelő állapotban (előlapról 3 csavar hiányzik).
Yashinon DX 50/1.7 objektívre keresek első lencsevédőt és - ha létezik, gyári - fényellenzőt (szűrőmenet átmérő: 52 mm). Jupiter kistelémen is örömmel látnék feliratával vagy logójával a KOMZ-gyárra utaló első lencsevédő kupakot (szintén 52 mm-es átmérővel). Canonetre (QL 17 G-III) sem találtam még ilyen sapkát (átmérő: 48 mm). Ha van valakinek eredeti tartozéka, kérem írjon! E-mail címem nyilvános.
Soósnál már nincs BX winder. Az elemtartója törött, de működik. Vettem felé egy BCA-t egy 1,8/50-el, tokkal, számmlával, blokkal, keményen ~10 szeres áron, mint a windert. Így együtt volt 3280,- Matekóra: mennnyi volt a fgép és mennyi a winder?
Sziasztok! Keresek egy hibátlan állapotú Jupiter-3 f/1.5 50mm objektívet. Akinek esetleg van ilyen típusa, keressen bátran levélben vagy telefonon (hispan.hun@gmail.com / 30-405-49-74).
Nagyon helyes,jó döntés! Én is így vagyok a Praktica Bx20 szettemmel, nem adom el. Most várok hozzá egy BX windert, ami ritkán bukkan fel... Gratulálok is, szép gyűjtemény!
(Industar helyett) Pentacon auto 50 mm f/1.8 (MC nélküli változat) gyári fém fényellenzőjével együtt, szép állapotban, tudok adni 49 mm cpl-szűrőt is, amit rajta használtam (nem okoz vignettálást). Gyártási száma: 9253174 Irányárak: 6000 HUF (+ cpl 5000-)
Helios-44M-4, Zenit 11 megvan még, és belorusz MMZ-Heliost (44-3, 44-3M) már nem keresek, köszönöm.
Igaz, hogy egyszer korábban gondolkodtam az eladásán, de olyan szépen összejött - apránként - egy szett, hogy csak mutogatom:
A képen fentről lefelé egy KW Praktina harmonika, egy prizma,egy Praktina FX Zeiss 2/58 T Biotarral, egy Zeiss Flektogon 2,8/35 -ös, egy Zeiss Tessar 2,8/50-es, egy Zeiss Biometar 2,8/80-as és egy Zeiss Tiotar T 4/135-ös obi. Ma ellőttem egy tekercs Fujicolor 100-as filmet. Kíváncsian várom, mi lesz rajta...a váz 50, 75, 100-ados idejei még okék, a lassúak már nem . De nem ezért "szeretem"..
Ja, és van egy mérőékes ( óriási ! ) fresnel lencse, meg két matt hozzá..