Vettunk egy 91-es Toyota kombit. Csutortokon megindulhatunk felfedezni a videket. Addig is Aucland kozeleben leszunk, mert itt ki van fizetve a szallas addig.
Piha beach csak a varos hataraban van, keress ra... :o)
Sztem koncentrálj inkább az utazásra és ha teheted látogass át inkább Tongára. Láttam nemrég egy kisfilmet Tongáról, és eldöntöttem, hogy a pacifikban először oda szeretnék eljutni. Munkát mindig fogsz találálni ilyet vagy olyat. Max megtanulsz heggeszteni:-)
Megprobalok az emlegett poziciora hazajonni, meg nincs meg a 100%-os valasz. Remelem minel hamarabb meglesz, es akkor csak az utazasra koncentralhatok... azaz pl. atlatogatok mondjuk Fiji-re is. :o)
Ha ennyire érdekel.. Beleszorult a fúró, és én megfogtam, hogy kiszabadítsam, de közben véletlenül megnyomtam a fúró gombját...Elkezdte darálni az ujjaimat.. Ja és még eltörtem egy monoblokkos WC tartály kerámia tetejét is.
De ilyen csak nagyon ritkán fordul elő velem...
Hogy az eredeti témánál maradjunk, felteszek még néhány képet: 1. Túravezetőnk zsákmányaival 2-3. El Nido 4. Sabang szállás
Mar kulfoldon vagyok, de ettol fuggetlenul beszelhetunk. Ha nem akkor hozzal nekem maori csajt titkarnonek. Ja es kuldjel kepet az 5literes benzinfalodrol.