Problémám van a Mobilpay-ben a kártya regisztrációval, hátha valai tud segíteni.
Bevittem a kártya adatait, majd elkezdtem (volna) a kártya regisztrációját (fura módon külön lépés), amihez ugye kéne küldjön SMS v. MobilBankban kódot. De nem küldi semmi pénzért, tök süket. Így nehéz meg adni a regisztráció lezárásaként azt a kódot!
milyen kedvesek :) meg is irtam nekik, hogy akkor talan tovabbitani kene a problemat az uzemeltetonek, nem?
Köszönjük észrevételét! Nagyon sajnáljuk, de ezzel kapcsolatban nincs rálátásunk. A terminálok üzemeltetője felelős a beállításokért. Megértését köszönjük! Üdvözlettel: az IKEA csapata
hát, inkább az a tippem, hogy a rendszerükbe manuálisan be van állítva néhány kulcsszó, így például az ikea is. ha az mcc nem is stimmel, az elfogadóhely azonosítója, mint "ikea" alapján megadja a rendszer a négy százalékot. hiszen közvetlenül használva járt nekem is nemrégiben
curve használatával viszont *crv kerül az elfogadóhely-azonosító elejére, így arra nem jár a négy százalék, mert ennyire nem okos az algoritmus. és ha ezt megreklamálná az ember, akkor valószínűleg jönnének azzal, hogy a szabályzat szerint az mcc a döntő, blablabla. egy próbát persze megér a netbankban, lehet írni nyugodtan, hogy az ikeánál rossz az mcc beállítás, ezért tessék manuális korrekciót adni
ígértem egy tesztet, hát nem jó hír. a soroksári ikeában szúrtak el valamit, de nagyon
fenti étterem kh world közvetlen, majd curve mögött: 5999
lenti önkiszolgáló bútorkassza kh world közvetlen, majd curve mögött: 5999
minden termináljuk 5999-re állítódott át, az erste valószínűleg manuálisan korrigálja ezeket 4 százalék erste forintra. írok majd az ikeának, hátha valaki érti majd, miről írok...
ez nagyon fura. az ettermes mcc 5812 volt, azt pedig nagyon sokan hasznaljak, es nem modositja a curve (szorakozas kategoria miatt sokat hoz). lehet, valamit elallitottak a soroksari ikeaban :/
Október 25. a soroksári IKEÁ-ban, Curve mögötti K&H-val csupa 5999. A lenti kassza nem önkiszolgáló volt. Az ételes kasszáknál is 5999. Már csak az a kérdés, hogy a többi IKEÁ-nál is átírták-e a kódokat.
Megtaláltam, egész véletlenül a szeptemberi vásárlások K&H World-ösek voltak nekem is. 5999-es MCC-vel mentek. Az októberi már más kártyával volt, így ott nem tudom, de arra is csak 1% jött a Max-ra átrakva.
nem, az önkiszolgáló pénztár terminálja rendes ikeás mcc-vel fut, mi is ott szoktunk fizetni. pont ma vásárolt az asszony a soroksári ikeában, de most nem curve-vel, hanem közvetlenül a max-szal, mert van egy komoly curve-problémám éppen. így nem tudom ellenőrizni, változtat-e most mcc-t a curve
miénk is visa. nálunk kh world az alapkártya, így a kh-s appban minden mcc-t tudok ellenőrizni folyamatosan. a decathlon mcc-jét továbbra is átírja a curve, de az ikeáét nem, fura. pont azt néztem a múltkor, hogy még szét is vannak választva a terminálok, az üzletben vásárolva valamelyik otthonos mcc kód jön, de az étteremben és a lenti "büfében" az éttermekre jellemző 5812. valami anomália lehetett nálad :/
Én is GBT-mal pakoltam át a vásárlásokat, és sajnos csak 1% lett. Ha ez számít, Visa a kártya, nemrég jött, Wizz-t cseréltem le rá. Volt két tankolás is, az is GBT-mal átrakva, azokra megjött a 4%.
Mai tapasztalat: Curve-ön keresztüli IKEA-s vásárlásra nem adta meg a Max a 4%-ot, hiába van az otthon kategória bejelölve. Négy vásárlás is volt, de mindegyikre csak 1% jött.
Sz@r az app, én is mindig szívok vele. Ki kell törölni a kártyát, meg visszarakni és megjavul. De tök ciki, mikor ott várnak a sorba utánam és szenvedek a telefonnal, utána kotorásznom kell a táskába a pénztárca után..