Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tapasztalatok, hibák, vélemény ezekről a gázriasztókról
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
"A mai napon meggyőződtem róla, hogy a Dacia tökéletesen megbízható gépjármű, miután új kipufogórendszert szereltem fel rá, és kb. 10-12km-t tettem meg vele problémamentesen." :-)))
Ha rúgót akarsz variálni, akkor sztem érdemes a kakasrugót műteni, nekem ölég zordan jár tőle a szán, csináltattam gyengébbet, azzal olyan mint, faterom röhmje :))
Csak kipróbálni nem tudtam, mert megszünt a szicíliai kapcsolatom, aki hozta a patront sirokról :(((
Pöstön meg arcátlan árért adják mindenhol, még az MFS-t is.
Ne legyél már ilyen, nagyon jól tudod, hogy a rugórövidítésnek/gyengítésnek a töltésnél jön meg a bőjtje. Szar, gyenge töltény= kis visszahatóerő=szűkítés.
engem USP olvtárs beprotezsált a FÉGbe, mert kicsit gázos volt a cső és az adogatópálya illesztése. jelenleg szépen meg van csinálva és a rugót is kicserélték rövidebbre. Állításuk szerint most minden ok. Csütörtökön megyek tesztelni lőtérre, majd beszámolok. lehet,hogy egy rugócsere csodákra képes?!
Amúgy meg amikor szétszedtük-összeraktuk, utána már jobb lett a cucc. Lehet,hogy neked is atomjaira kellene műtened, után meg összerakni és minden fasza lenne?
tudsz adni valami további infót? Végül ki vállalta el a furatkészítést és mennyiért? engem is érdekelne a hernyócsavaros megoldás. A GRP/GRPK-im azonban nem "kivehető" csövűek és nem is akarom ilyenné tenni őket.
-muanyag kupak, ennek bevagasanak vastagsaga, minosege
addig kar is ilyeneken agyalni... Biztosra akkor mesz, ha a legratyibbhoz igazitod (nullas szukites, hehe, de mondjuk 2-3mm TALAN OK) viszont az erosebbek visszakoszonnek... ha meg nagyobb a lik a gyenguszabb nem fog muxeni.
De kiindulasi alapnak vegy egy szerinted jol mukodo valamilyen gaz-ontoltot, nezd meg a mozgo tomegeket, rugot, szukitest, toltenyurmeretet, aztan okkumlald ki mi a jo a GRP-be :)
peldanak okaert (Gvass mindjart uvot, hogy miert keverem ide) az MP5 marha megbizhato fegyver, ha mindig azzal a kuloval mukodteted, amihez be lett allitva...
Nekem már készül a 8-as menetes csőbetét 3.5mm-ről, 3mm-re szűkítő megoldással.
Kíváncsi vagyok, ez jó lesz-e.
Szal. igazán arra vagyok kíváncsi mekkora az ideális furatátmérő, amin távoznia kellene a nyomásnak úgy, hogy a korai nyitás miatt esetlegesen a gáztöltény hatóanyaga ne jöjjön vissza a pofámba.
A mai napon meggyőződtem arról, hogy a GBR-emen teljesen kiküszöbölhetők a kivetési hibák. Kb 10-12-t lőttem riasztóval(olyan riasztóval, amivel 10ből 6x elakad, vszínű MFS), úgy, hogy be volt csavarva a 10-es gumilövő "hangtompítótoldat" , és minden lövésnél betöltöttem egy fekete gumit. Csodák csodája, még ezzel a szar riasztóval sem akadt el egyszer sem.... megoldás: szűkítés a csőbe, vagy rugórövidítés?
Tyű.... pont a napokban mértem a töltényűr átmérőjét meg hosszát a csőbasztatás miatt - de konkrét adatokra most nem emléxem. Az biztos, hogy d>9.5mm...
Az naggyon fura... 9x17 OK, hogy csoremegy (bar annak sem kene) node a maki joval nagyobb atmeroju, minimum szorulnia kellene... dehat ugylatszik FEG-eknel ultranagy turesek voltak :) (enyemekbe nem megy bele a makarov assz`em, bar nem probaltam, de a gazpatron nem lotyog)
Kromozas utan hoztam hozza "kincstari" alufenekes PA tárat.
Ami más: csőben van torlasz, PA rugó erősebb. Illetve az én GRP-m és a kincstári PA-k biztosítókarja egy kicsit más formájaú. (PA-é laposabb egy picivel.)
Ábrándozás.Én vidéken lakom (Debrecen körny.)A GRP-met úgy tudtam megvenni,hogy felmentem érte Pestre.
A minta boltban mondtam ,hogy egy + tárat még lökjenek hozzá,de valamiért elfelejtődött.Rá pár napra szétnéztem idehaza a környéken, jónéhány fegyverboltba bekukkantva,de semmi.Néztek rám,hogy miről beszélek?Volt aki még azt is megkédezte,van még FÉG?A választék álltalában Walther P99 22 +voltaren.
Kérdem,HW88?Azt mi nem fogalmazzuk.Külföld ?Ha-Ha.