ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akkor mostmár tényleg írd már le, hogy mit kértél/kérdeztél!!! Please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):) Nagyon kíváncsivá tettél és persze azt is írd le, hogy ők mit válaszoltak!!!!:):):)
Igen, 2n is :) Nagyon klassz lesz, meglátod ! Hatalmas élmény ! :))
Amugy képzeljétek válaszoltak a levelemre, amit alább emlitek ! Teljesen korrekt választ kaptam, amiben elnézést kérnek (!!!) :O , amiért nem tudják teljesíteni a kérésemet, és még arra is vették a fáradtságot, hogy elmagyarázzák, hogy miért nem. El voltam ájulva tőle ! Persze gondoltam, hogy ez lesz, ugyhogy csak egy proba volt, de azt nem is reméltem, hogy kapok választ, méghozzá ennyire jófej választ...
Igen, megyek, mostmár biztos, mert megérkeztek a hónapokkal ezelőtt megrendelt és kifizetett jegyek :)
A hivatalos weboldalon találtam egy mailcimet, és mikor rákerestem google-ban több olyan utalást találtam, ami azt igazolta, hogy az e-mail eljut, ha Bryan-ig nem is, de a managementhez biztosan, ahol gondolom szortiroznak... és válaszolnak, ha ugy értékelik... Majd a koncerten kiderül :)
Outlook-ból küldtem, a céges mailcímemről, így remélem nem kerül a junk mail-ek süllyesztőjébe. A subject-jébe is beleírtam, hogy Neki szánom... :) Kértem rá kézbesítési- és megjelenítési jelentést. A kézbesítési visszajött már, vagyis megkapták... A másikat még várom. :)
Jézusom, ekkora érdeklődésre nem számítottam! A 4 poszter, amit beraktam, mind 2 oldalas, vagyis A/4 X2 méretűek. Nem garantálom, hogy mindegyikből tudok még szerezni, de igyekezni fogok, jó? Ezek 400 Ft/db, de mint írtam, tudok még hozni ilyen ősrégi posztereket, lehet, hogy nagyobbakat is, meg cikkeket, stb. Amit nálam lesz a többi anyag, egyből beírom ide. Kinek melyik kellene?