A Fidesz hiszti itt fog megszakadni a sóskúti akkugyárral kapcsolatban:
A kampány kezdetével, 2024. április 20. napjával megszakad a kezdeményezett népszavazási kezdeményezés aláírásgyűjtése. Az Nsztv. értelmében ugyanis az országgyűlési képviselők, az Európai Parlament tagjai, a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők általános választásának napját megelőző ötvenedik nap és a szavazást követő harmincadik nap között szüneteltetni kell az aláírásgyűjtést.
Köszönjük Aradszki és Kardosné! Mondjuk sejtettük, hogy ez lesz, ők meg nem tudták, hiszen annyira okosak.
Hidd el, hogy Kardosné lesz az első helyen. Kifelé áll a szénája a NOÉ-ban. Kell neki valamit adni, nehogy neki is meg kelljen élnie a magánszférába, na nem mintha meg tudná állni a helyét. Önerőből, mindenféle politikai hátszél nélkül életképtelenek. Kardosné, Simó, Fülöp, Gasparik. Gasparikra emlékszem, hogy még zöldséges fiúként pakolta az árut, és a drága Fülöpné könyörögte be az önkormányzathoz. Most meg eljátsszák itt, hogy ők mekkora szakértők. Szánalmas egy banda, ezek nem változnak.
De sajnos valóság. Ilyen szinten már nem kockáztatnak meg egy kamu videót. Ami korlátlan, az az emberi butaság és a gátlástalanság. A mai technikával már golyóstoll méretű kamerával és előkészített környezettel dolgoznak. Pláne ha az egyik fél be van avatva.
Három környező padra leült valaki, kézben rejtve egy mini kamerával. Vagy túl kémesnek festem le? :) Az ilyen felvételben én annyira nem látok nagy kihívást.
Abban inkább, hogy a pali mit csinál és minek? Még ha tényleg ártatlan lenne, akkor is inkább üljön a seggén vagy legalábbis ép ésszel próbálja magát tisztára mosni, nem ilyen idiótán mint ő:
Hát ha azt nézzük, hogy egyéniben csak Simó és Tóni jutott be, a többségük meg listáról jutott be, vagyis ha egyéni vereségekre készülnek, akkor a listán vannak a túlélők. Bár szerintem Kardosné nem lesz lista 1, mert ha nem lesz polgi, azért ciki lenne beülni a közgyűlésbe.
Még valami : nekem nagyon bűzlik ez az újabb K.Endrés videó.
Ennyire hülye egy ember már csak nem lehet. Miatta kirúgnak egy minisztert, lemond egy k.elnök, ő kegyelmet kap és ezek után még fújja a lángot, nehogy elaludjon.
Vagy korábban készült és abba a körbe tartozik, amiért a büntit kapta, vagy az egész hamisítás.
Nekem valahogy nem tetszik, ahogy több szemszögből mutatják és neki nem tűnik fel semmi?
Vagy egy egész stábra sem figyelt fel?
Már csak a hangtechnikus hiányzik, ahogy a feje fölé tartja a mikrofont.
Demjénnek szerintem volt annyi esze, hogy ebből ő is kiszálljon. Nyugi, biodíszletként ott fog szerepelni Fülöpné a listán, hiszen a seggnyalását meg kell hálálni. Meg Gasparik érdi fidesz elnök a Fülöp családhoz tartozik. És akkor mondjuk is ki, hogy az érdi fidesz egy családi vállalkozás lett. Szégyen! Addig amíg Aradszki és Kardosné jelen van az érdi politikai életben, addig ezektől semmi jót ne várjunk. Úgy táncolnak, ahogy írják nekik, mert ennyire nem lehet senki ostoba.
TMA nem hiszem, hogy a listán lesz, hiszen a cél őt mindenáron eltávolítani. Részemről nem baj, de Simó rajta lesz a listán, ezt most lefogadom. Hiába írta, hogy más felé veszi az irányt, nem sikerült neki. Újra itt lesz, és a listán elől fog szerepelni. Ennyit a szavahihetőségéről. Mondjuk megértem, semmihez sem ért, ki alkalmazna egy ilyen ostoba embert. Ezért is ragaszkodik a listához, különben éhen halna.
Tegnap dr. Aradszki András, a térség országgyűlési képviselője és Kardosné Gyurkó Katalin, Érd Fidesz által támogatott polgármester-jelöltje váratlan lépésre szánta el magát akkumulátor-üzem ügyben.
Akkor beérett a kasza, hiába refi valaki, ment a levesbe.
A biodíszlet Demjén-Fülöp páros már a múlté, de ahogy látom, az egyik teltkarcsú hölgy is indul a múltkori képről, ennyit az egyszülős klub politikamentességéről.
Az Érdi Fidesz legutóbbi taggyűlésén döntés született a 2024-es önkormányzati választáson induló jelöltekről.
Akik a választók bizalmát kérik:
1. választókerület: Antunovits Antal 2. választókerület: Molnár Tiborné (Fónyad Anna) 3. választókerület: Dózsa György 4. választókerület: Magyar Gergely 5. választókerület: Gáspár Antal 6. választókerület: Stass László 7. választókerület: Józsa Csaba László 8. választókerület: Szél Ágnes Eszter 9. választókerület: Mészáros Mihály 10. választókerület: Gasparik Gábor 11. választókerület: dr. Sólyom Attila 12. választókerület: Takács Éva
Ilyen szennyportálra csak az kattintson, akinek 2 anyja volt.......
Határozottan CÁFOLOM, hogy lázban égne egy MJV. Most jöttem haza a város közepéből és mindenki éli a normális életét.
Egy autóról secperc alatt kiderül kié.
Tudok legalább 5-6 elhagyott autót a városban. Nem is eldugott helyen, hanem főút melletti parkolóban. Bezárva sincs, de kifosztva igen. Sajnos hétköznapi látvány.
Vegyél egy narancs-színű szemüveget. Ha azon keresztül szemléled a világot rájössz, hogy Magyarország jobban teljesít és az egészségüggyel is minden a legnagyobb rendben van. Hiszen a ragyás főrendőr de még a csüngőhasú is ezt skandálja. Az orvosok és szakápolók rekord összegű fizetésemelést kaptak (más kérdés, hogy ezzel egyidőben megszüntették ill. a fizetésükbe olvasztották az eddig kapott pótlékokat, túlóra díjakat). Így semmivel vagy csak alig emelkedett a hazavihető pénzük. És különben is, miért panaszkodsz, hogy fél év múlva kapnál csak időpontot? Más településen/kórházakban még orvos sincs, akire várni tudnál. Sokkal jobb helyzetben vagy, mint az ott élők. :)
Egyébként a legjobb módszer, hogy időpontot foglalsz minden létező rendelésre, a gyerekorvostól a nőgyógyászig. Mire pár hónap vagy év után sorra kerülsz, lehet, hogy már szükséged lesz rá.
Evés közben jön meg az étvágy, tartja a közmondás, megpróbáltam a szemészetre jelentkezni, már csak a korom miatt, de az egyik orvosnál november !!!, egy másiknál pedig szeptemberre ad a gép időpontot.
Egy terepjáróra bukkantak az érdi erőben, és most még több kérdés is megválaszolatlan. Az egyik az, hogy ki hagyta ott a járművet, a másik pedig, hogy vajon miért hagyták benne a slusszkulcsot.