biztos kölcsönbe adtad:)( majd előkerül (ha nem, újra kiírom:)
nem kell hozzácsapni még egy cd-t, ráfér, meg még más is (marad kb. szűk 200 MB hely). de jóvan, küldjél +1et, majd teszek rá meglepit (pl. c=c koncertet, mert van egy).
milyen többiek?? oolong-nak még nincs monitora, a hétre ígérték neki.
Háá képzeld mi történt. Egyszerűen nem találom a cd-t amin Cali Gari van. A tokja megvan, a lemez sehol. Még szerencse gogy a nagy részét rámentettem a gépre... Remélem előkerül.
Szóval nem nagy eresztés a DEG? Van valami remix albumom tőlük Kai aszem a címe. Nem rossz, de tényleg furi egy kicsit. Úgyis küldök majd nagyméretű cd-t, majd hozzácsapok mégegyet legfeljebb ha nem gond.
melyik cali=gari szám, amit itt feltöltöttem? biztos nincs azok között, amiket kiírtam neked, sajna messze nem az összes számuk. egyelőre csak ennyi van nekem, ha lesz még, küldök. remélem majd tesznek fel torrentekre, talán egy teljes diszkográfiát is, és akkor boldogok leszünk... de legalább a klip megvan:)
cali=gari teljes discography itten, innen megtalálod melyik albumról való a dal:
DEGU új albuma: Kaiku - hát, csak belehallgattam, de szó-szó, meplepően sok az elektronika benne, elég furi. egy régi szám is van rajta: Jessica.
ha találok valahol letöltést, szólok. szerintem már pakolgatják fel ide-oda. én torrent-ről szedtem le. esetleg feltöltöm majd, de az nem nagyon megy itthonról.
Pierrot mind megvan, full discography. annyira nem vagyok oda értük, de elhallgatom. Kirito viszont solo-ban jobb, a hangja is (nem nyávogós és modoros, mint ott) és kifejezetten jók a dalai (az új Tears single nálam kedvenc).
a Siam Shade meg ÁLLAT! (főleg a Life EP-jük, de biztos van több is, csak keveset hallottam még tőlük).
ajánlom neked is, amúgy a '90-es évek jrock zenéi bitang jók és nemcsak az
X Japan-re lehetett akkoriban őrjöngeni (ami mellesleg nem is volt annyira jó, mint inkább csak hatásos, voltak sokkal jobbak náluk, nem is egy banda,
pl. Blankey Jet City, TMGE, Guitar Wolf, meg ez, meg stb...:)
KIRITO-t is ajánlom mindenkinek, annak is aki a Pierrot kevésbé szereti, mert solo-ban csúcs a fiú: kiválóan énekel, klassz dalokat ír és baromi szép és szexis.
némi korrekcióra szorul a dolog: a Lab (lab.) énekese nem Shuuji, hanem a cali=gari gitárosa, showman-je Aio, aki itt Kuun (?) néven fut most. ő volt, aki a videón a sztriptízt levágta, haláli egy figura. a cali=gari szépséges énekeséről pedig semmi hír, úgy tűnik visszavonult.
de ha már itt vagyok, beteszek egy jó Diru képet:)