ha ultrahangosra mentek akkor is kérj bóditást! Egyszer Papikámnak avval szedték le és azt mondta a doki, hogy az nem fáj, de olyan feje lett a kutyának utána, mintha egy embernek 5 fogát húznk ki egyszerre. Nagyon megstresszelte szegénykémet. :(
Celzius én meg elképzeltem a sok hiú nőt amikor a dinnyepakolást rakják az arcukra (mint az uborkát a szemre)- csak ugye ennek több a leve,- ...na akkor talán már egyszerűbb fél dinnyével borogatni a fejüket......
....a banánhéj meg olyan lehet,mint a darázscsípésre a félbevágott vöröshagyma, ez tényleg jó..
(..most ritkábban leszek.."mama gyere" vagyok egy hétig..) :))
Köszönöm a meglepetést, Szorgos! Higgyétek el, én örültem volna a legjobban, ha személyesen vehettem volna át a pénteki alkalommal! :-(( Most aztán szépen elszíneződtem (sárga-zöld) az irigységtől, hogy nem tudtam megismerkedni és dumcsizni Veletek! :-((( Talán majd a következő alkalommal. :-)
Engem szerencsére nem szeretnek, de elképzeltem azt az ismerősömet, akit 20-30 szúnyogcsípés díszít egyszerre, hogy banánhéjakkak kirakva mennyivel szebb lenne :)))))))
Dógozom, csak ebédültem és gondoltam benézek erre ráncosodás elleni szert ajánlgatsz itt nekem. Természetes, hogy a dinnye víztartalma feszesíti a bőrt. :) Nem tudom minek sokkolják állandóan a nőket a fogyással, meg a ráncokkal. Szegény pasiknak meg sok potencia nővelő reklámtól lesz teljesítési kényszere ami ugy e nem tesz jót a potenciának. Inkább csak pontecia zavarai lesznek.:))
...csak beszélgetni akartam...:((, és csodálkoztam, hogy nagyanyáink receptjeit vagy tanácsait veszik elő.... a szoli hetente 1-2x azért belefér, kell a D vitamin és a napozás káros ...na akkor hagylak....