Engem is, de attól tartok, ha nem kapják meg, amiről úgy hiszik, jár nekik, a bankokkal együtt, akkor megvannak az eszközeik arra, hogy "megbüntessék" az egész országot. Róka-fogta-nyúl-szituációban vagyunk.
Mert ez "jár" nekik. De ezért volt alapvetően ökör ötlet a bankok közvetlen pénzelése. Ha a gond a piramisjáték bedőlése, akkor az egyik lehetséges megoldás természetesen a piramisjátékot játszó cégnek nyújtott állami hitel (mert ugye akkor megint egy ideig fizetőképes lesz), de nem igazán optimális.
Lássál csodát, ugyanennek az Albrechtnek az elemzését linkelve lettem amerikaellenes és ántiszemita! :-)
Majd Gavriel Arkangyal a Svájci bankok II. VH szerepét firkálja, mintha egy regnáló USA elnök nagyapja nem a főnácik pénzének kezelésével tollasodott volna meg, Made by USA.....
Nezzd feltetelezesek mindig vannak pro es ontra.. Valoban a bankok konkurenciaja es a cenzuratlan gazdalkodas hozta meg ezt a avlsagot..egyszeruen nem tartottak be azt a magyar parasztol is ismert szabalyt hogy ha soka krumli (beheletsitem:ingatlan ,telek,) a piacon akkor olcsobb lesz es ah kevesebb avn akkor dragabb. A panik itt a nagy szerplo mert a bankok tudjak hoyg a toluk kezelt ertekek csak nagyon kis szazaleka ( Samuelson a 70 es evek elejen: 20% ) letezik realisan ,a tobbi konyvelt ertek (Buchungswert) .. igy a bankok koztti forgalomba hiteezesben ovatosak elttek ez emg visszaa realis ertekekhez vezetett mikor a amsik bonitasat ertekeltek.. de mondom a apanik nagy volt most megint menenkfek az ingatlan arak uSA-ba es azok nyernek akik a nehaiASndre Kosztolanyi ancat egfogadtak: akkor kellvenni mikor mindenk ielad..
Off. Nem illik most ide de tenyleg kene nyitni egy "Amerikai baromsagok" topikot.
Mert ujra van tomeggyilkosunk akinek a kepet lathatjuk az interneten, TV-ben rogyasig. Mondjuk csak azert lett erdekes mert kiirtotta egy ujdonsult szineszno (amugy egesz jo szineszno) csaladjat, kulonben nem szamitana. De miert kell a kepet mutogatni? Regen az ilyesmi a bulvarhirek koztt az utolso oldalon volt, most elnyomja az elnokvalasztast.
Erre én is kiváncsi lennék. Obama pont az ellenkezőjét állitja. Nem valószinü, hogy az USA Izrael politikáján változtatni fog, akar vagy akár tud. Egy pillanat alatt elvesztené mindenki támogatását kivéve a nem létező kongresszusi arab blokkot és a neonácikat.
Itt meg lehet nézni, ki adományzott mennyit melyik jelöltnek.
Érdekes, hogy ahol én lakom - elég erősen republikánus környék - kétszerannyi magánszemély adott a demokratáknak és több, mint 2x annyit, mint McCain-nek.
mintha lenne prekoncepciód, és ismét személyeskedő felütéssel kezdesz, nem lep meg. Bízom abban, hogy olvasni mindenki tud. Még csak nem is kommentáltam! A hozzáadott véleményed árulkodó! :-P
Sajnos..d nem adom fel..mert a terrorizmuson kivul a zavaro erok kiiktasa utan vagy annak lokalis hianyaban en szeretnem ha a vilag olyan lenne mint ahogy a valodi liberalisok gondoljak (azert irom igy mert a valodi,liberalis nem akarhat tarsadalmi igazsagtalansagot tehat teljesen szabolyozotlan piacot mint az SzDsZ ) Az idelai az eroszak nelkuli tarsadalom az a celunk,ezert kell az ellene iranyitott eroszakot elygozni es azt csak meg nagíyobb eroszakkal lehet.. Akik mindennel sezmben eroszakosak es nem szamit szamukra hogy nem az elelnsegullesz azalgfozat hanem egy veletlenulott tartozkodo valaki azzokkal szemben szintgen meg szabad engedni a korlatlan rlrlnterrort
Ha valos erveket hozol fel az allaspontodat bizonyitani, az egeszen mas, mint amikor egy fenykephez te gyartod az alairast es azt veszed kiindulopontnak, bizonyiteknak. Nagyobb veszelynek tartom az ilyen ervelest, mint Obama ismeretlenseget.
Igy ha azt mondod, nem vagy liberalis ezert, es ezert, az erv. A muszlim Obama a tanitomesterevel lefenykepezve nem az.
oké, és ebben az estben miért nem lépett a demokrácia őrzője, Ugandában, Szudánban, vagy Észak-Koreában?
Azért mert hazug indokok miatt lett fejpénz kitűzve Szaddámra, egy nagy blöff hazugság, primitív mese az egész a demokráciról meg a diktátorról... Amerikát nem izgatja a kisemberek sorsa sem Irakban sem sehol. Csak a saját vélt vagy valós érdekei...
..en meg szeretem a nyiltsagdat..de ovlak a humanista naivitastol.. Sajnos az elet az ami kigyogyit abbol hogy higyek a megtanult es szimpatikus liberalis elvekbe.. az eletem tanulsaga es ezt nem tudom eldugni..mert fö az igazsag..hogy csak a nagyobb erö az amely egy masik eröt legyozhet..miutan szepen elvagyunk J.JRouseau-val,Montesqui vel es ujabb idealistakkal es szeretnenk is a Nap Orszagat megvalositani jon a realitas..a szonyegbombazasok,a nepirtasok ,az artatlan aldozatai terrorista akcoknak amley mind nygszeru idealista ervekkel van a terrotristaktol megmagyarazva.. akik a humanista elvekre hivatkoznak gndolkozas nelkul olnek meg olyan embereketakiknek nincs semmi koze az o harcukhoz.. a pokol tornaca is joakarattal van kikovetve.. Igy Saddam ugye .. Obama megjellenese a politikaba tul rovid idoben tortenik es vannak olyan zavaro korulmenyek amelyek figylkembe evve óazt higy nincsenek tampontok a vadak meghazudtolasara,iditr kellene adni ennek a szemelyisegenek kibontakozasara es nem az elso legfontosabb helyen.. ehhez tulnagy a riziko.