Keresés

Részletes keresés

japipapi Creative Commons License 2019.10.09 -4 0 65597

Sajnos nekem a beteg történetem egy nagy nulla, mert a SOTE-nél kezdtem a véletlen folytán. Ott viszont működik a saját hálózatuk, nekik nem kell feltenni az eseményeket. Fura dolog, mert a az ottani orvos gyógyszer receptjei nem kerülnek a várakozó vények oldalra, viszont amikor kiváltom, a patika rendszerével bekerül a kiváltott oldalra. Lehet, a kutya sem nézi? Vagy a Medical -ugye ez nem állami buli, de mégis a ker. Pol.hiv fizeti ellátást a kerületi lakosoknak-, nem kerül semmi ...... Térbe. Most még rettenetesen kusza az egész. Talán azért, mert sok dokinál ősi számítógép nyögve működik. Aztán a régi, de nyilvántartott beteg történetek sehol sem követhető. Talán már tavaly született gyerekek életük során eü.-s eseményeik adott estben azonnal látható. 

Előzmény: syssy48 (65596)
syssy48 Creative Commons License 2019.10.09 0 0 65596

Jó ez az eeszt, én is használom, sok mindent vissza is tudok nézni, bár még nem régóta működik. Én a saját receptjeimet is e-receptre kérem. Sajnos a férjemét egyenlőre nem lehet, de már dolgoznak rajta. Így is mindig annyian vannak a házidokinál, én megkímélem:)

Előzmény: japipapi (65594)
syssy48 Creative Commons License 2019.10.09 0 0 65595

Te győztél:):):):)

Röhejes. És ami a vicc, azért kellene mennem, mert rettenetesen szédültem. Házidokink helyettese közölte, hogy addig ne vezessek, amíg az eredmények el nem készültek. vicces, nem? Elvben igaza van, csak a gyakorlatban ez kivitelezhetetlen.

Előzmény: forgoszel (65593)
japipapi Creative Commons License 2019.10.09 -1 0 65594

Most meg éppen végeztem a laborral is. Szerencsére leletért nem kell mennem, le tudom tőlteni, kinyomtatni az ESzSzT-ről. Rengetegen voltak. 7 óra előtt egy pár perccel érkeztem és hosszú sorokban kígyóztak az emberek, mint ha krumplit osztottak volna. Ment a kritika, a humor. Viszont a piacon elszomorodtam, eszméletlen drágaság van. 

Előzmény: syssy48 (65592)
forgoszel Creative Commons License 2019.10.08 0 0 65593
Augusztusban decemberre? Az még teljesen jó. :) Akkor en mit szóljak szeptember 20-an kértem idopontot az urológiára es kaptam jovo ev marcius 17-re.
Előzmény: syssy48 (65592)
syssy48 Creative Commons License 2019.10.08 -4 2 65592

Örülök, hogy szemrevaló vagy:) Mármint hogy szemrevétekezésre minden oké:)

Én ma voltam UH-n, szerencsére minden rendben. Én fizettem, bár nem sokat, mert nov.18-ra kaptam volna ingyééééé. Addig meg az idegorvost kellett volna fizetnem:)  Apropó idegorvos: augusztusban dec.17-re kaptam időpontot.

Előzmény: japipapi (65591)
japipapi Creative Commons License 2019.10.08 -5 2 65591

Meg volt a kontroll első fázisa. Tapintásra, szemrevêtekezésre minden rendben. UH következik. Kértem a dokit, hogy a lakóhelyemhez közel adja a beutalót, ne az Üllői úti-hoz. Be is jelentkeztem a Medicalhoz, jövő héten szerdára kaptam időpontot. Nem fizetős!

japipapi Creative Commons License 2019.10.06 -6 5 65590

Olvastam tőled, 11 éve jelentkezett a rák. Most szerencsére úgy értelmeztem, hogy most ebből rendbe vagy. Megkérdezhetem, hogy milyen területen volt és mi volt a terápia?

Talán jó fogódzó lenne más betegnek is a történeded. Annak idején nekem segítség volt néhai fenyvesic topic társunk hozzá âlása, de mások is sokat segítettek. 

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (65583)
japipapi Creative Commons License 2019.10.04 -5 9 65589

Kedden megyek kontrollra. Nem érzek gondot, de biztosan mennem kell valamilyen képalkotásra.

Tegnap levezkőztettem egy nyulat, abból egy fazék "edmeg" levest csináltam. Ez tulajdonképpen mindernféle zöldsêgben főzött nyuszi. Sárgarêpa, gyökér, karalábé, zeller, burgonya, kevés zöldbab, hagymák, nêhány gomba, lassú tészta (csiga) és vêgül tejföllel behabarva. A tányérba meg szoktam szórni friss metélt petrezselyemmel.

Holnap savanyuság eltevés lesz, utolsókat rúgta az uborkám, pici aranyos aprók, vagy 5-6 kg., van valamennyi mindenféle paprika is, feldogozom, mert jöhet itt fagy is már. 

Előzmény: syssy48 (65588)
syssy48 Creative Commons License 2019.10.04 -4 3 65588

Akkor ez jó, legalább az illatból tudod, hogy mit eszel. Örülök, hogy "jól" vagy. Ha néha csinálsz, elraksz valami érdekeset, jót, ami ehető, írd le légyszi. Nem mostanában volt, lesz kontrollod? Bocsi, nem olvastam vissza sokat.

Előzmény: japipapi (65585)
japipapi Creative Commons License 2019.10.04 -5 2 65587

Itt ismét a "balfékságom"!

Idézőbe helyett idézőjelbe

Előzmény: japipapi (65585)
japipapi Creative Commons License 2019.10.04 -5 3 65586

Szerintem ez a víz buli önmagában nem is furcsa, inkább eszeveszett butaság. Na, de ez már tovább nem szeretném ragozni. 

Előzmény: JoeJoee (65584)
japipapi Creative Commons License 2019.10.04 -5 4 65585

:-)))))))

Igazad van, elfelejtettem időjelbe pakolni. Egy fricskát akartam a kornak. :-) Persze, hihúzom, ameddig lehetséges, hisz azért néha sok az egóm, nem szeretnék lemaradni felmenőim életkoraitól. Úgy emlékszem már írtam, nagyapám 100, nagymamám 98, édesapám 98, édesanyám 89 évet élt. Akkor nekem is dukál még huszas legalább!😂😂 Rákomnak meg bakfigy, zsirba tokozom! 😂😂

Az illatokat nagyon érzem szerencsére, a heftimbe nem túrkált a sebész. :-) Mindig nevetett édesanyám, amikor beleszagoltam csodálatos húslevesébe és "ez sótlan Mama!", -mondtam. És tényeg az volt, pedig a sónak elvileg nincs illata, de mégis befolyásolja az komplett illatot, vagy csak bekébzelem, esetleg ráérzek valahogy. Nagyon szerettem mindig főzni, de sohasem kóstoltam, hanem szagoltam. Most is jól főzök, állítólag és szagolok.

Érdekes, lányom pont ilyen, mielőtt bekapná az első falatot, megszagolja. 

Előzmény: syssy48 (65582)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2019.10.04 0 3 65583

"Soha nem fogom kijelenteni, hogy meggyógyultam"

Igaziból nem is lehet.

Orvosilag is n éves túlélőként tartanak számon - engem is.

Előzmény: japipapi (65581)
syssy48 Creative Commons License 2019.10.04 -3 2 65582

Nagyon imádom, ahogy néha félreírsz, mert a félreírásodban is mindig van igazság:)      már megéltem egy szép kórt, igen, ezt is meg(túl) élted, meg egy szép kort is megéltél! És még élj addig, amíg szeretnél. Egy dologra viszont nem emlékszem, az illatokat érzed?

Előzmény: japipapi (65581)
japipapi Creative Commons License 2019.10.04 -5 4 65581

Így igaz. Soha nem fogom kijelenteni, hogy meggyógyultam, legfeljebb most nem kínoz. Persze kidobdák a felismert rákos szöveteket, lehet, hogy a statisztika szerint kicsi az esély áttételre, de nincs kizárólagosság. 

Tényleg, nincs félelmem, már megéltem egy szép kórt és most már minden nap ajándêk. 

Azért teszek is, hogy holnapután is legyen ajándék. 😂

Előzmény: forgoszel (65579)
japipapi Creative Commons License 2019.10.04 -4 5 65580

- nem volt semmiféle életmód változásom, a dög előtt is aktívan mozogtam

- Te hallgattál egy előadás, általános javallatod,n az a hétszentség

- nekem, ha úgy tetszik személyemre szólóan adott módszert, terápiát, túlélési lehetőséget, kiemelte a "száj" érintettséget

- a Te érintettségedről nem olvastam

- nekem a dög a számban dúlt, méghozzá foginy rák formában, állcsont és nyelv érintettséggel. Kiműtöttég a csontot, rengeteg szövetet, ideget, mirigyet, fél nyelvet

És mégis a javaslat az volt, hogy egyek, igyak mindent, hogy erőntétem visszatérjen ill. tartósodjon, mert a szervezet csak így tud felvenni a harcot. Ugye, ha gyatra az erőnlét, az immunrendszer összeomlik.

- azután 1984-ben megjelent a stroke, ugye ez agy érintettség. Soha sem javasolták a kímélő étkezést, sőt pl. javasolták a rendszeres kávét, nem tiltottak le a töltöttkáposztáról vagy akár a pacalról.

Gondolom itt is igaz, hogy semmiből csak semmi lehet.

Elfogatom természetesen, hogy pl. gyomor, bél, máj, esetén válogatott kaját kell enni. Na, de esetleg tüdő, emlő rák esetén kizáró a normális étkezés? 

Szóval maga a bizonyítás, hogy a javaslat szerint tevêkenykedve ÉLEK, 72 éves ember erőnléte szerint. Kertet művelek, állatokat tartok, főzök, mosok, takarítok, - egyedül élek. Nyugodt vagyok. 

Gyakorlatom senkinek sem erőltetem, pusztán folyamatosan bemutatom életem. 

Az autó sem üzemel nafta nélkül. 😂😂😂

Előzmény: JoeJoee (65577)
forgoszel Creative Commons License 2019.10.04 0 2 65579

Tökéletesen igazad van, amúgy igazándiból túlélő rákos beteg nincs mert ez a rohadt dög képes akár tíz év után is felütnie a fejét az emberben bárhol újra.

Előzmény: japipapi (65576)
syssy48 Creative Commons License 2019.10.04 0 3 65578

Gondolod, hogy a speciális étrend azt jelenti, hogy 2 hétig csak vizet igyál? Ugye ezt te sem gondolod komolyan. Olvass utána, mit jelent a speciális étrend ezekben az esetekben. Bővebb, kalóriadúsabb, mint más diéták esetében pontosan a beteg érdekében. Ha te túlélő vagy, mit éltél túl?

Előzmény: JoeJoee (65577)
japipapi Creative Commons License 2019.10.04 -3 3 65576

Te orvos vagy? Túl élő rákos beteg vagy? Vagy pusztán okoskodó?

Én eddig túlélő rákos beteg volnék, orvosom/saim tanácsait kôvetem éspedig mozgok, eszek mindent ami nem mászik el, iszok mindent ami iható. Lényeg, a mérték. 

A konkrét hivatkozás "bizonyítási" kisérleted így minden alapot nélkülöz. Bár lehet, hogy amit hallottál akár igaz lehet, csak az előadáskor éppen bealudtál, hogy esetleg emésztési rendszeri rákosnál volt ez téma! 

A felületes állásfoglalásod tudod mit ér?  (egy kalap sz@rt)

Előzmény: JoeJoee (65575)
tabátos Creative Commons License 2019.10.03 -1 6 65574

Ma is sok embernek JÓFORMÁN sok minden ISMERETLEN, de attól az még létezik. Például Neked a rák gyógyítása. Persze, mindnyájunknak ismeretlen, sajnos jó része az orvostudománynak is. "Csak" az a különbség, hogy Rajtad kívül senki nem állítja, hogy ő TUDJA.

Előzmény: Qanon (65544)
syssy48 Creative Commons License 2019.10.03 -2 1 65573

Azért arra jó volt, hogy feléledjen a topic:)

syssy48 Creative Commons License 2019.10.03 -1 3 65572

Tettem érte, hogy kitiltsák! Nem azért, amit írt, az marhaság, ha lenne kedvünk nevetgélni, jót nevetnénk rajta, hanem azért, ahogy és amilyen stílusban válaszolgatott. De majd visszajön más névvel. Mindenkinek szép életet, jó eredményeket. Syssy

Szipolykaa Creative Commons License 2019.10.03 0 6 65571

"Majd még vissza térek, jó éjszakát."

Nem muszáj.

Előzmény: Qanon (65525)
Szipolykaa Creative Commons License 2019.10.03 0 5 65570

"A kemótherápia egy óriási üzlet a gyógyszergyártó maffiának"

A rohadék zöldségesek meg azon üzletelnek, hogy az embereknek zöldségre van szükségük, megáll az ész!

A szemét fogorvosok kihasználják, hogy az embereknek kilyukad a foguk, sírsz!

A ruhaboltosok az időjárásnak kiszolgáltatott embereken élősködnek, be kellene tiltani!

A háziorvos képes pénzért gyógyítani - határtalan önzés!

Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2019.10.03 -2 6 65569

"Csak azért írom mindezt, mert itt egyáltalán nem az okoskodás volt a célom."

Nem tudom,mi a célod, de nagy szemétség, amit művelsz.

Ezt a topicot valszeg azért nyitották, hogy azok a betegek és hozzátartozói (akik most ebben a pillanatban is a kínok kínját állják ki) valamilyen fogódzkodót kapjanak és nem ilyen galád ostobaságokat, amiket ide írsz.

Tudod hány embernek (családtag, orvos, ismerős) van nem múló lelkiismeret furdalása, mikor az a rákbeteg nem lett olyan szerencsés, mint én és elment, hogy vajon meg tett-e mindent, hogy ne az legyen a végkifejlet?

És akkor te jössz a zöldségeddel, meg a csapvizeddel!

Van elég topic a Fórumon, kérlek, az Egészségügyi topcokból mentsd fel magad, sokat ártasz!

Igyál sok vizet és nem kéne, hogy válaszolj!

Előzmény: Qanon (65559)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.03 -1 1 65568

Sőt, a Föld is lapos, csak manipulizott fotókkal eltitkolják a szabcsikőmcsik

japipapi Creative Commons License 2019.10.03 -4 1 65567

Ez egy dege élőlény lehet. Néhány hónap alatt betólt a Fórum oldalakra okosságait, több, mint 1300 db hsz.! Belenéztem, hogy képet kapjak inteligenciájáról, hatalmas tudásáról. Na, ez egy igazi energia vámpír! Rosszabb, mint egy sárkányfüves.

Előzmény: Nem_foglalt_név_újra (65560)
japipapi Creative Commons License 2019.10.03 -4 0 65566

Itt is kidobja biztosan a modi, csak lehet még nem figyelt fel. 😂

Előzmény: GeriSoft07 (65565)
GeriSoft07 Creative Commons License 2019.10.03 0 1 65565

de onnan legalább kimoderálták, innen még nem

Előzmény: emp (65562)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!