Keresés

Részletes keresés

paterbus Creative Commons License 2012.03.12 0 0 2621

Szerinted hol lehetne megszerezni szinkronosan a Time Bombot?

Előzmény: ErikBa (2620)
ErikBa Creative Commons License 2012.03.11 0 0 2620

Köszönöm szépen, megyek meg is nézem!

Előzmény: Szunya (2618)
paterbus Creative Commons License 2012.03.10 0 0 2619

Ez az, köszi szépen. :)

Előzmény: ErikBa (2617)
Szunya Creative Commons License 2012.03.10 0 0 2618
Előzmény: ErikBa (2615)
ErikBa Creative Commons License 2012.03.09 0 0 2617

Elég sok film van ezzel a címmel:

http://www.imdb.com/find?q=Time+Bomb&s=all

Ha rámész a '84-ben készült alkotásra, akkor szerintem megtalálod, amit kerestél. Az általad írt különleges rakomány csak nem plutónium volt? A magyar forgalmazás pedig csak ezt az egy címét ismeri:

http://www.filmkatalogus.hu/Idozitett-bomba--f5101

Előzmény: paterbus (2613)
ErikBa Creative Commons License 2012.03.09 0 0 2616

ABBA dalok a filmekben:

http://www.imdb.com/name/nm1755868/

Az a dal, amelyiket említed, ezidáig egyik filmben sem szerepelt az imdb szerint.

Előzmény: Glázser Bozsó (2567)
ErikBa Creative Commons License 2012.03.09 0 0 2615

Bárhogy is erőltettem az agyam, nem jut eszembe két olyan film címe, amelyeket újra szeretnék megnézni. Utolsó reménységem ti vagytok. Mindkét filmről tudok némi információval szolgálni főként a tartalmat illetően. Megpróbálom minél pontosabban megfogalmazni, hogy ezzel is megkönnyítsem a dolgotokat. Íme:

Az 1. film: egy olyan fiatal srácról szól, aki – hogy pénzt szerezzen – pizzafutárként dolgozik, azonban nem egyszerű pizza szolgálatról van szó, hanem ezek a futárok más „extra” szolgáltatást is nyújtanak női megrendelőiknek (amolyan chipanddale show – ha jól emlékszem). A srác belemegy a munkába, de egy alkalommal épp az anyja rendel egy pizzát, a srác erről viszont nem tud, hiszen nem ő vette fel a rendelést, mivel ő csak kiszállító. Miután kiérkezik a helyszínre, persze fejvesztve menekül el onnan.

Rémlik még az is, hogy a fiú tartozik valami nagykutyának, akinek a gorillái próbálják behajtani rajta a pénzt (s a srác olyan fürge a menekülésben, mint Jackie Chan!). Erre egy konkrét jelenet: valami kocsmában van éppen, egy (asszem) biliárdasztal mögött, egyik oldalról az egyik gorilla, másik oldalról a másik gorilla próbálja őt elkapni, ő meg (és valóban Jackie Chanre emlékeztető fürgeséggel) átpördül az asztalon, s menekül kifelé.

Vígjátékról van szó tehát, s már a TV is leadta. Kb. a 80-as évek végére vagy a 90-es évek elejére tehető a film. Ismert színész nem játszik benne. Emlékszik valaki a címére?

A 2. film: sajnos csak egy jelenetre emlékszem belőle. A kb. 20 éves fiú egy hozzá hasonló korú lánnyal sétál egy parkon át. Szép az idő, ragyog a nap. Egy fahídhoz érnek, mely egy vasúti sínpáron ível át. Beszélgetnek, s a fiú nagyon kedves a lánnyal, s úgy tűnik a lánynak is tetszik a fiú. Nevetgélnek. A hirtelen feltámadt szél leröpíti a lány hajáról a kalapot (tudniillik az is volt rajta). A fiú lovagiasan lejön a hídról, s a kalap után megy, amit folyton arrébb sodor a szél (talán még azt is mondja viccelődve, hogy: „Hová igyekszik Kalap úrfi?”). A sínpár nem olyan, mint nálunk, hanem olyan, hogy az egyik oldalon is kettő ill. a másik oldalon is kettő van belőle, tehát dupla – gondolom ezek között halad a vonat. Ebből is lesz a baj, mert a fiú lába – ahogy siet a síneken a kalap után – becsúszik közéjük. Először int a hídon váró lánynak, hogy semmi baj, de ekkor megszólal a vonatfütty. A fiú megpróbálja kihúzni a lábát, azonban az nem enged. Megpróbálja kikötözni a bakancsát, s kihúzni belőle a lábát, de sajnos – hogy fogalmazzak – utoléri a végzet (mármint a vonat). Ez a film is lement a tv-ben, s gyanítom, hogy tv filmről, s nem mozifilmről van szó. Műfaja talán dráma.

Ha jól emlékszem az M1 adta le őket.

ErikBa Creative Commons License 2012.03.09 0 0 2614

Talán Amanda Seyfried a Lopott időből?

http://www.imdb.com/media/rm619164160/nm1086543

Előzmény: F1mre (2590)
paterbus Creative Commons License 2012.03.06 0 0 2613

Sziasztok.

A 80-as évek végén, alámondásos verzióban láttam egy akkor Időzített bomba címen futó filmet.

Egy szuper kamionnal kellett szállítani valamilyen különleges rakományt. A kamion fehér, lapos elejű kamion volt, a tetején lévő légterelőbe gépfegyver volt építve.

A neten rákerestem, de ezzel a címmel más film szerepel.

Tud valaki valamit erről a régi akciófilmről?

A másik film a Ruckus. Dirk Benedict játszik benne, 1981-es film. Szinkronosan hol lehet megszerezni a filmet? A választ előre is köszönöm.

eroberter Creative Commons License 2012.02.29 0 0 2612

Na, én meg végleges megoldást találtam, ráadásus szinkronosat!

Nagyon jó film, csak a magyar változat rövidebb az orosznál...

Amúgy köszi a tippet :)

Előzmény: Pater Altenberg (2609)
H_G Creative Commons License 2012.02.28 0 0 2611

Zsivüje, nem sivüje.

Előzmény: Pater Altenberg (2609)
mávag Creative Commons License 2012.02.28 0 0 2610

Ő az!!!

Nagyon köszönöm! Szép találat, ennyi infóból!

Sikerült is letöltenem, de csak franciául...

Érdekes volt újra látni :)

Előzmény: Corgon (2607)
Pater Altenberg Creative Commons License 2012.02.27 0 0 2609

Üdv. Ideiglenesen a youtube-ot ajánlanám, valszeg több részlet fent van, ehhez persze cirill betűkkel be kéne írni, én meg csak lain átirással: Shivie i mortvii.(?) (Így találtam meg egy olasz-szovjet filmet is (1965) - persze ott könnyű volt az olasz címet beírni.

Előzmény: eroberter (2608)
eroberter Creative Commons License 2012.02.27 0 0 2608

Helló Mindenki

Én az Élők és holtak című 1964-es szovjet filmet keresném, de eddig csak meghívásos torrentoldalakon találtam meg.

Ha valaki elérhetővé tudná tenni számomra azt a filmet, nagy örömet szerezne vele!

KÖSZI

Corgon Creative Commons License 2012.02.27 0 0 2607

A hetedik célpont (la 7ème cible)

Óriás klasszikus Lino Venturával és egy remek filmzenével. Sajnos feliratot viszont sehol nem találok hozzá.

Amúgy nem kémfilm. Egy titokzatos idegen terrorizálja hősünket, hogy adjon neki egy rahedli pénzt holott közel sincs ahhoz, hogy gazdag legyen, így azt se tudja, hogy tulajdonképpen mit akarnak tőle és miért. Az autós üldözés meg egy hangversenyről indul, innen maradhatott meg a karmester.

Előzmény: mávag (2606)
mávag Creative Commons License 2012.02.25 0 0 2606

Sziasztok!

Egy filmet keresek, az emlékfoszlányok a következők:

-1960-80-as években játszódik Nyugat- és Kelet-Németországban

-szerintem kémfilm

-talán van benne karmester

Ami a legbiztosabb:

A végén két autó üldözi egymást, nagyon gyorsan haladnak a Brandenburgi kapu felé. Az elől haladó kocsi átmegy a határvonal felfestésén az útnak, rálőnek az őrtoronyból és megáll. Az őt üldöző kocsi éppen a vonal előtt áll meg.

Köszönöm mindenkinek!!

tpp1 Creative Commons License 2012.02.19 0 0 2605
Előzmény: a22es (2604)
a22es Creative Commons License 2012.02.18 0 0 2604

Sziasztok! A google-t már kivégeztem, nem találok több kulcsszót, amire rákereshetnék, így már csak bennetek bízom. A filmet pár éve láttam, és csak részletekre emlékszem. Valami otthonba megy egy lány, aki terhes. Az épületben furcsa dolgok történnek, a lány pedig keresi a választ. Végül egy ételliften lemegy az alsó szintre, de visszajönni már nem tud. Ott valami furcsa lények (?) élnek, akik körbeveszik, és végül így szüli meg a babát a földön fekve... gondolom, meg is hal... Ha valaki tudna segíteni, mi a film címe, nagyon megköszönném! Hátha... 

sam911hu Creative Commons License 2012.02.16 0 0 2603

Sziasztok.

Szeretném a segítségeteket kérni. Azt hiszem olasz a film, amit keresek, 2 részes és kb 6-7 éve láttam, talán az M1-en.

Amire emlékszem:

A főhős egy 60 körüli férfi. Lejár a bűntetése, - és bár ő nagyon nem akarja - kirakják a börtönből. Nincs hol laknia, a gyermekeivel pedig nem tartotta a kapcsolatot. Befogadja egy fiatal ügyvéd, aki a környék szegényeinek ügyes-bajos dolgait intézi ingyen. Főhősünk is elmeséli a történetét a házigazdának. A felesége meggyilkolásáért ítélték el, szerinte tévesen. Természetesen az ügyvéd egyből nyomozni kezd. Közben főhősünk állást keres. Egy régebbi rabtársa segít neki elhelyezkedni - azt hiszem - egy kertészetben. Kertészkén házak kertjeit gondozza. Így sikerül közel kerülnie a gyermekei házához is... És innen homályos a történet. A vége happy end. Bebizonyítják az ártatlanságát és a fiával és a lányával rendeződik a kapcsolata.

Előre is köszönöm.

Törölt nick Creative Commons License 2012.02.13 0 0 2602

Ez az, köszönöm :)

Előzmény: Törölt nick (2601)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.13 0 0 2601

Szia!

Az elsőről fogalmam sincs. A második szerintem Ettore Scola SZERELMI SZENVEDÉLY (1981) című alkotása.

http://www.port.hu/szerelmi_szenvedely_passione_d_amore/pls/fi/films.film_page?i_film_id=50665

Előzmény: Törölt nick (2600)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.13 0 0 2600

Sziasztok, két film címét keresem.

(1) Két szőke fivér a főszereplője, valamely felsőbb társadalmi osztályba tartoznak. A műfajt sem tudom belőni, de semmiképp sem drámai, szomorú, inkább vidám, könnyed.

A fivérek nőügyei, szerelmei és családi életük körül bonyolódik a történet. Ami nagyon előttem van, az a fiatalabbik esete a szerelmével: a kezdeti lángolás után eltelik valamennyi idő, és az egyik reggel a nő, ahogy nézi az evő férfit, egycsapásra kiábrándul belőle és elrohan.

Tudom, ez elég sovánka, de hátha...

(2) A film olasz lehet, elég nyomasztó hangulatú. Egy fiatal katonatiszt a főszereplő, aki valamiért egy kastélyban időzik, ahol a kastély tulajdonosának a lánya - aki csúnya és valamilyen súlyos betegséggel küzd, amely nagyon legyengítette - beleszeret, és üldözi a rajongásával. A fiatal férfi pedig udvariasságból tűri, de undorodik a nőtől.

Végül mégis beleszeret, de a boldog beteljesülést már nem bírja a nő szervezete, és meghal.

tpp1 Creative Commons License 2012.02.07 0 0 2599

Szia!

Jó hír: nekem megvan a film eredeti szinkronnal. Kevésbé jó hír: nincs igazán másolható formátumban. Privátban többet tudok róla mondani.

Előzmény: blithe0014 (2597)
blithe0014 Creative Commons License 2012.02.05 0 0 2597

Sziasztok!
Most regisztráltam az oldalra, nekem csak 1 film kellene!
Fekete Farkasok Üvöltése
Ha valakinek megvan, akkor attól megvenném...bármilyen megoldás érdekel!

A boy named Sue Creative Commons License 2012.02.04 0 0 2596

Világverők - Little Big League

Előzmény: * * BPO-700 * * (2595)
* * BPO-700 * * Creative Commons License 2012.02.04 0 0 2595

Sziasztok!

Keresek egy filmet, pontosabban egy filmcímet amiben egy nagyapó meghal és az unokája örökli a baseball-pályát?

A bennem megmaradt képsorok:

A film végén egyedül megy be az "unoka" a pályára, majd a pálya közepén leül és a nagy fény a pályára érkezik, ahonnan a nagyapó jelenik meg...

Valami ilyesmi...

Pater Altenberg Creative Commons License 2012.02.03 0 0 2594

Úgy érted: a magyar címe, ugye?

Előzmény: ron89 (2592)
DSM-552 Creative Commons License 2012.01.30 0 0 2593

Itt is köszönöm! :)

Előzmény: ron89 (2592)
ron89 Creative Commons License 2012.01.30 0 0 2592

Beírom ide is, a film címe: Ami sok, az sokk, Tom Hanks főszereplésével 1989-ben készült.

Előzmény: DSM-552 (2591)
DSM-552 Creative Commons License 2012.01.30 0 0 2591

Sziasztok!

Még új vagyok ezen a fórumon és kérdést szeretnék felteni!

Kb 5-6 évvel ezelőtt láttam egy filmet ami eléggé tetszett, csak a címét elfelejtettem. :S Tudom, hogy miről szól és valaki hátha meg tudja mondani a címét a leírás alapján.

Na szóval: Egy kertvárosba új család költözik. A szomszédokat eléggé foglalkoztatja, hogy miket csinálhatnak éjszaka. Nagy fekete autóval járnak, furcsa hangok jönnek az új szomszédoktól éjszaka (sikítások, zörgések) és, hogy ki állnak a kocsival a garázsból a kocsi bejáróig, ott kiveszek valamit a csomagtartóból (hullát) és belerakják a kukába. Amit bele raktak a kukába azt pedig valamivel meg is "tömörítik" (emlékeim szerint egy gereblyével). Ezek miatt a régebben ott lakókat nagyon zavarja az új család viselkedése és úgy döntenek, hogy ki nyomozzák, miket művelnek az éj leple alatt az új szomszédok. Amikor az új szomszédok elutaznak valahová egy napra, akkor úgy döntenek a régebben ott lakók, hogy most a végére járnak a dolgoknak. Át is mennek, el kezdenek körbe nézni a házba, az udvaron, a pincébe. A pincébe találnak egy jó nagy kazánt, és benne egy pár darab emberi csontot. Az udvaron friss ásásnyomokat találnak így hát el kezdnek ásni, csak hogy el vágják az ásóval véletlenül a gázvezetéket a föld alatt. Be is robban a gáz, ekkor pont haza ér a család(az új szomszédok). Ki jönnek a házhoz a mentők, tűzoltók. A mentő kocsiba berakják az egyik sérültet(aki ásott), de be száll hozzá az egyik új szomszéd(úgy emlékszem, hogy ez a szomszéd egy  törpe) és be akar adni egy mérgező injekciót a sérültnek.

Kb ennyire emlékszem a filmből. A szereplőkre nem nagyon emlékszem, de mintha Cristopher Lloyd szerepelt volna benne (Ő mintha egy régi lakója lett volna a városnak, és ő is nyomozott, hogy mit csinálnak az új szomszédok), Plussz meg mintha az egyik új szomszéd egy törpe lett volna.

Remélem nagyjából lehet érteni az írásom, és valaki tudja hogy mi lehet a címe.:) Google-ben 3 órán át kerestem, de nem találtam semmi ilyesmit.

Elég fontos lenne! Szóval aki tudja a címét ne tartsa magába légyszi! :)

Köszi előre is!

Gergő

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!