Keresés

Részletes keresés

beowolf Creative Commons License 2009.03.08 0 0 136

Naki ki?

Előzmény: találgató alattvaló (135)
találgató alattvaló Creative Commons License 2009.03.08 0 0 135
Szerintem meg a 2002-es választási kapmpány óta tartó MSZP-s hazugságkampánnyal sikerült végletesen megosztani a társadalmat.

Az MSZP mindkét esetben az Orbán elleni hazug lejáratással nyert!

No most akkor ki is osztotta meg a társadalmat???
Előzmény: damm (133)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.08 0 0 134

ez az eniko egy fórumromboló nyikk

damm Creative Commons License 2009.03.08 0 0 133

Szóval minden fronton sikerült az orbáni nekibuzdulással megosztani a társadalmat (vertik- és horizontálisan) és most Orbán ennek próbál gátat állítani?
Olyan hibák kiküszöbölése, melyek Nélküle nem lennének????

Tényleg érdekes felvetés, főleg ha egy korábbi saját kis paraboláját is figyelembe vesszük:

"Nos, hát emlékezhetnek, hogy a rakéta elemelkedésének pillanata a legdrámaibb pillanat. Recsegnek, ropognak a vastraverzek, mindent elborít a tűz és a füst, rázkódik, remeg a hatalmas tömeg, s egy pillanatra úgy tűnik, minden széthullik. Aztán a rakéta valahogy mégiscsak lassan felemelkedik. Lassan, nehezen, a szakértők szerint majdnem annyi energiát felemésztve, mint amennyi az egész további úthoz szükséges. Magyarország felemelkedett. Roppant energiákat felemésztve, keserves munkával, kínlódások és gyötrelmek által, végre felemelkedtünk!"

Sokba van nekünk ez a Messiás...

Előzmény: locsemege (110)
OriG. Creative Commons License 2009.03.08 0 0 132
mikor nem volt világválság, még szó nem volt róla már akkor is szarban voltunk. ha nem a böszme és MASZOP SZDSZ a vezér és nem ilyen kártékony akkor a válság egy döccenő lenne a történelmünkben nem egy szakadék. mi voltunk az legjobbak az EU csatlakozáskor a keleti blokkból most meg a legutolsók! szerinted kinek a hibája? ki van hatalmon 7 éve ki tett bennünket utolsóvá? ki nem hajlandó ezért a vállalni a felelősséget? ki mutogat másra ("jobboldal a felelős") mikor csak is neki van joga kormányozni?
Előzmény: Törölt nick (129)
találgató alattvaló Creative Commons License 2009.03.08 0 0 131
Ja. A világválság.
Mert ugye a nyáron még minden rendben volt a magyar gazdaság körül?

Én ezt tényleg nem értem. Minden MSZP-szimpatizánsban napról-napra felülírja valaki a RAM-ot?!
Vagy lemerült a back-up battery?
Előzmény: Törölt nick (129)
locsemege Creative Commons License 2009.03.08 0 0 130
Nick: börtöntörök
Email: küld
Weboldal:
Bemutatkozás: eau
Hozzászólások (30)
Státusz:
Nyitott topikok
Topikgazda:

Arra figyelj nagyon, hogy megvan a 30, most már nyithatsz topikot. :))
OriG. Creative Commons License 2009.03.08 0 0 127
a mai zorbánozos topik nem maradhat ki:) de tudom mi lenne a megoldás: kéne nyitni napi 10-15 topikot gyurcsány az antikrisztus és hasonló címekkel. mer a mai helyzetet még mindig nem az zorbán bacta el hanem a MASZOP ÉS A BÖSZME!!!!!!!!!!!!!
locsemege Creative Commons License 2009.03.08 0 0 126
És ezt így 27 hozzászólással? :))
Előzmény: Törölt nick (123)
NeoRRFlow Creative Commons License 2009.03.08 0 0 125

Ezek értelmiségiek? Ugyan már!

Hiszen a kifejezésben megtaláljuk az értelem szót.......az értelem pedig nem diktálhat ilyen mértékű szervilitást. Itt érzelemről van szó vagy ha bejátszik az értelem akkor csak hazaárulásról lehet szó, vagy ha Mo.-ot nem tekintik a hazájuknak akkor egy idegen erő diverzáns müveletéről.

Lehet a verebes fajkasháziéknak a lehetőségek között válogatni.

Előzmény: Törölt nick (102)
locsemege Creative Commons License 2009.03.08 0 0 124
Úgy, hogy nem gondolom, az a jó, amikor önző módon gyarapodunk, feléljük a környezetünket, magasról lesz@runk mindent és mindenkit. Nem érzem azt fejlettségnek, ha valaki úgy gondolkodik, legyen nekem jó akár azon az áron is, hogy átgázolok a környezetemen. Te is lehetsz beteg, te is leszel idős, amikor szükség lesz segítségre. Sokkal hatékonyabb az a társadalom, amelyben az emberek segítik az éppen aktuálisan rászorultat, s ez kölcsönös. Példa:

Ha egyszemélyes családként, nulla szociális hálóval beteg leszel, átmenetileg nem tudsz gondoskodni magadról, akkor belehalsz a betegségbe, mert a felgyógyulásodig nincs biztosítva az ellátásod. Ezzel szemben ha a betegséged idején ellátnak, felépülsz, felgyógyulásod után pedig élsz egészségesen tovább, dolgozol is, illetve éppen segítesz azokon, akik most szorulnak a segítségedre, s akik neked segítettek, amikor beteg voltál. Ezzel a stratégiával mindnyájan túlélitek.

Bonyolult? Szerintem nem. Na ennyit a sötét középkorról. A szakmát meg hagyjuk, az politikasemleges. Egy program futása nem attól függ, ki a miniszterelnök.
Előzmény: Törölt nick (117)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.08 0 0 121
Van erősebb kifejezés, csak te nem ismered őket. Ettől vagy ilyen kiegyensúlyozott:)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.08 0 0 117
Nem. Nem személyeskedek. Tisztellek Linuxban. Én ugyanis nem értek a linuxhoz, de Ubuntu alatt sakkozom. Te meg szakértőnek számítasz egy linux-topikban. Nem értem, hogy lehet a computer-forradalom élharcosaként visszamenni a sötét Középkorba.
Előzmény: locsemege (115)
locsemege Creative Commons License 2009.03.08 0 0 115
Mert a személyeskedés aztán érv. Meghajlok előtted, Mester. ;)
Előzmény: Törölt nick (104)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.08 0 0 113
Ubuntu-párti vagyok. Korszakalkotó. Nix Fidesz, nix Orbán. OV. azt se tudja, mi az, hogy számítógép. Nem kell neki a modern technológia. Hasznosabb a Középkor köde.
Előzmény: Törölt nick (108)
nick321 Creative Commons License 2009.03.08 0 0 112
f0st0pic
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.08 0 0 111

az tényleg nem komplett:)

Mé' komp akart lenni? :-)

Előzmény: Törölt nick (109)
locsemege Creative Commons License 2009.03.08 0 0 110
Nyilván nincs így, mint ahogyan a pékek között is van jobb- és baloldali szavazó. Tegyük hozzá, ez csak a cirkusz része, mesterséges a megosztás. A valódi törésvonalak nem horizontális, hanem vertikális tagolódás mentén vannak, viszont a horizontális megosztás jó eszköz arra, hogy hatékonyan lehessen terelni a népet. Kapitalizmus van és osztályharc. Nem jobb és baloldal van, hanem tőkés és munkás, gazdag és szegény, munkaadó és munkavállaló - ezek nem azonos felosztások nyilván -, globális világrend kialakítására való törekvés és nemzetállami érdekek. Azért sikítanak most Orbánra, mert oly lendületesen ment már az emberek elszeparálása egymástól, érdekérvényesítő képességük felmorzsolása, az orwelli társadalom kialakítása, Orbán viszont ennek próbál gátat állítani. Ez nyilván érdekeket sért. Kevesek, de annál befolyásosabbak érdekét.
Előzmény: Törölt nick (90)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.08 0 0 109
Valóban, aki ilyen országot akar megváltani (ahol legelőször a volt állampárt képviselői kaptak abszolut többséget, majd a legxarabb kormányt engedték duplázni), az tényleg nem komplett:)
Előzmény: Törölt nick (106)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.08 0 0 107
Szóval te nem is szociofotós, hanem elme- és gyógyászati diagnoszta vagyol?
Előzmény: Törölt nick (106)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.08 0 0 106
Nem értem a topik Nagy Kérdését.
A válasz: mindkettő.
Skizofrén(elmebeteg) És Megváltó.
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.08 0 0 104
És Te tényleg erős vagy linuxban, vagy csak úgy teszel?? Mert ez elég együgyű érvelésnek tűnik.
Előzmény: locsemege (98)
beowolf Creative Commons License 2009.03.08 0 0 103
Filozofálj még!!!
Előzmény: Törölt nick (102)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.08 0 0 101
Egyik sem. Egyszerű kétkezű megélhetési politikus, mint a többi 385.
pikdáma Creative Commons License 2009.03.08 0 0 100

Amit Orbán most mond, -- le a kapitalizmussal, meg maygar bankot a maygar embernek, stb. -- semmi köze ahhoz amit csinálna, ha hatalomhoz jut. Ez a maszlag, amit szívesen hall mindenki, aki rosszul érzi magát.

Valójában a mozgástér a Reformszövetség és Bokros javaslatai  tájékán mozog és Orbán nem hülye, hogy kitalálja a spanyol viaszt.

A különbség közte és Gyurcsány lehetőségei között annyi, hogy ő nyugodtan mondhatja majd az egész megszorításra hogy az az előző kormány bűne.

Ennyi a különdség, és ez nem is kevés.

Előzmény: Törölt nick (92)
locsemege Creative Commons License 2009.03.08 0 0 98
Feri pontosan tudja, hogy mit csinál. Feladatot hajt végre, de a megbízást nem a magyar választópolgároktól kapta.
Előzmény: Törölt nick (82)
találgató alattvaló Creative Commons License 2009.03.08 0 0 97

"Orbán beteg, ez egyértelmű. A "titkot" meg jónéhányszor elárulta: demokrácia címén visszahozni a Rákosista időket. Szerintük legalábbis. Csak a következményekről hallgatnak vagy ami még rosszab, nem is tudják, hogy milyen katasztrófát hoznának az országra."

Igen, 98-02-ig is hatalmas katasztrófát hoztak az országra.

Bezzeg most a Ferink!

Ő aztán elhozta a kánaánt!

Hát őszintén szólva, nekem inkább az az érzésem, hogy azoknak kéne némi pszichiátriai kezelést igénybe venniük, akik az elmúlt 7 év láttán még mindíg hisznek az Orbánnal szemben gerjesztett gyűlöletkampánynak. 

Előzmény: Törölt nick (48)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.08 0 0 95
a sötétség az, ami délben van
Koestler megírta
Előzmény: Törölt nick (94)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.08 0 0 93
ahogy elnézem, korán kezdődött ma a nap a rózsamisi-féle net sturm abteilungnak
minden fideszes topik az élen
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.08 0 0 92
Magamról annyit, hogy a reál szférában dolgozom, még. Nekem nem lehet azt mondani, hogy valami azért nem jó, mert ez a társadalmi elvárások és a világ jelenlegi állapota miatt van. Nálam szigorúan az 1+1=2. Ködösítés nincs.
Én néhány itt beíróval ellentétben végighallgattam a beszédet. Természetesen nem lehet elvárni egy 1 órás beszédben a konkrét megoldási lépéseket. Ennek a beszédnek nem is ez volt a célja. Egyetlen mondatát sem éreztem ún. populistának. A valós helyzetet vázolta. A szövegértés miatt ismétlem vázolta. Ennek a kritériumnak mindenféleképpen megfelelt. Kérem világosítson fel valaki, miben nem mondott igazat?
Akik a konkrétumokat hiányolják, nézzenek már körül a jelenlegi kormányon levők beszédei között. Naponta változtatják a legutóbb még megfellebbezhetetlennek ítélt kijelentéseiket. A konkrétumokkal kapcsolatban, én még akkor jártam iskolába, amikor még megkövetelték a tárgyi tudást és lehetőleg megtanítottak arra is, hogy az emlékezőképességem ne csak az egy-két nappal ezelőtti eseményekre terjedjen ki, bármennyire is most ez a elvárás. Én arra emlékszem és ez következetesen történik, hogy amit a Fidesz megoldásként javasolt, először jött a hörgés, maszatolás, hogy ez mennyire baromság és csodák csodája fél év egy év elteltével a kormánypárt részéről hangzik el üdvözítő megoldásként, kicsit más ruhában, de a lényeget fel lehet ismerni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!