Hm.. már legalább 6szorleadták. Inkább Ds9-t adjanak. Persze a TNG után ugyis az lesz, utána meg Voyager.. amire azt befelyezik akkor már lesz az ENTERPRISE.. hurrá :)
A tegnapi reszben uberkiraly poenok voltak Chakotaytol: "onzo vagy - ertetek teszem" "Szuksegem van egy elsotisztre - Majd Tuvok parancsnok elvezeti a hajot" es kozben ut. :))
Mindjart meg is nezem a replikatoron a mosolyogni valot...
Amúgy volt egy kicsit hasonló TNG rész is anno, ha jól emlékszem.
Akkor az Enterprise egy olyan helyre került, ahonnan nem tudtak kijutni. Ott is ledobtak bólyát, mentek, körbeértek. A "hely" egy intelligensebb faj "laboratóriuma" volt.
Azért a cselekmény más volt (nem volt box ;-) de némi hasonlóság is volt benne.
A mai részben:
Miután találtak egy fejlettebb másik hajót, amelyen meghaltak az emberek:
Janeway: "Hozzuk át a technológiájukat, fejlesszük vele a miénket."
Tudjátok a pénteki rész szerintem nagyon gagyi volt, de ez csak az én saját véleményem.
Nem tud valaki a Varo hajóról valamilyen leirást adni? Az viszont igencsak jól nézett ki. :)))
Most olvastam el a pénteki részt. Nos, nagyon szuper és elgondolkoztató volt még így betűkben is! Kár, hogy kihagytam! Viszont a Dark Frontier-ről nem változott a véleményem, elég közepesre sikerült.
A 10ik mozifilmről lehet tudni valamit? Egyáltalán lesz?
Az ilyen 'ugy hallottam' dolgoktol falra tudnek maszni. Ne terjesszunk mar mindenfele alhireket... Ha pedig tuti-biztos a forrasod, nyugodtan leirhatod. Azert ketelkedem abban, hogy a V3 leadna a TOS-t, mivel a TNG-re es DS9-ra mondtak azt, hogy minden lehetseges, nade a TOS szoba sem kerult. Ennek utana lehet nezni a V3 forumaban.
Jaja, foleg hogy most elkezdtek egy csomo shit sorozatot nyomatni. Valamilyen skorpio meg tarsai. Bar inkabb a DS9 vagy TNG vettek volna meg! Felek, hogy nem nagyon lesz folytatasa a trek-nek. :(
DrRetro:
Vannak olyan rajzok, amelyek nem létezhetnek 3 dimenzióban.
Talán beugrik, van egy ilyen rajz ami egy épületet ábrázol, vizes csatornával. Érdekes módon a víz mindig "megfelelően" folyik, lefele, de az egész körbeér, ami lehetetlenség.
Ha mondjuk egy borg úgy dolgozna, hogy a látott 2 dimenziós képet "belül" 3 dimenzióssá alakítaná, meggyűlne a baja a képpel, hiszen a feljebb-lejjebb relációk ellentmondanának. Esetleg végtelen ciklusba kerülne a "programja".
De azért egy fejlettebb program ezt nem eszi meg...
Amúgy ha már ilyen ötlet volt, akkor lehetett volna (Monty Python után szabadon) olyan is, hogy készíttetnek egy olyan viccet, amelyet elolvasva az ember halálra röhögi magát. Utána ezt elég lett volna egy Borg-nak odaadni, és kész :-)
Másrészt: mi lett azzal a módosított Borg-központtal, ami összezavarta Hetes személyiségeit és gondolatait?
Nem lehetett volna egy ilyet bevetni a Borg főhadiszálláson?
Igen .. azért érdekes ez a VIASAT3 .. ugye azt mondták, TNG nem lesz, csak új sorozatokat vásárolnak, ez a műsorpolitikájuk. Hát a rém rendes család klasszikus "új sorozat" :) Ráadásul ismétlik a részeket, amiket a TV3 már vetített. Nem a legjobb részek, de akkor egyezzünk ki a DS9-ben!
"I am Garfield of Borg. Your Lasagna has been assimilated!"