Én szívesen aláírnám, tavaly is Toolt kértem ímélben amikor a szigetesek feldobták a körkérdést hogy na vajjjon kit híjjunk idén koncertezni (mellesleg asszem már mostantól lehet szavazni a 2002-esre ímélben).
Ha vki netán megnézte azt a listát amin fel voltak sorolva a hívott zkarok és emlékszik, hogy a Tool hanyadik helyen végzett idézze már fel, legyen oly kedves. A kizáró tényező épp az volt, hogy: nem értek rá. Reméljük majd 2002-ben mamám, ha elképzelem mekkorát zúznék
Sziasztok, nohát, tök megdöbbentem, hogy létezik Tool topic! Ennek módfelett örülök, mert elég gáz volt idáig abban a tudatban élnem, hogy rajtam kívül 3 ember ismeri ezt a zenekart...
Petíciót küldünk a szigetnek, hogy jövőre márpedig fel fog lépni a Tool, akarja valaki aláírni?
Sziasztok!
KRiS vagyok az after@all zenekarból,boltokban a bemutatkozó lemezünk!!!Ha szeretitek az új,modern,de klasszikus progresszív jegyekkel is rendelkező zenéket,ki ne hagyjátok!! :-)
after@all : A.C.I.D.
A Tool is mitől jó? Hát persze hogy a magyar rokonsági kapcsolattól:-)
11/01/01
News from the Road: The Gilbert High School drum-line performed their special TOOL medley onstage two nights ago. The thirty students performed such songs as Eulogy and 46&2. Adam's nephew Joe "Nagy", part of Gilbert High's drum-line, performed with TOOL during Triad.
igen, igen, nagyon fogok örulni, beszelgethetnénk mindenféléről, én igazándibol csak egy dolgot nem szeretnék leirni, azt hogy a Tool végső soron egy elég szar zenekar, ezt a vilagert se, ugyeljünk erre közös erővel.
hat igazabol eddig nem is hallottam a toology-rol,de ezt talaltam rola:
This 40 minute VHS documentary presents the background, behind-the-scenes material and interviews about and with the influential band Tool. No music is included.
amugy a DVD-n csak a klippek vannak ..az atkoto moviek allatosak....ha lesz ra eresztesem /meg eleg tudasom:)/ begrabbelem:)
amugy valahol olvastam, hogy jon majd ki egy uj DVD toluk,de az istennek sem talalom hol..lehet csak almodtam:)
most cel a januari NIN DVD:)
azt varom...remelem februarban mar a kezemben lesz:)
Jól mondod, Slint, mindig éreztem, hogy több van benned :-))
Egyébként szvsz minden matekossága ellenére a Lateralus befogadhatóbb, mint az Aenima. A L.-on egyszerűen nincs töltelék, úgy jó, ahogy van. Az év egyik legjobb lemeze, sőt, zseniális - ha a SOAD-istenítők megengedik, hogy használjam e szót :-)
En is ugy gondolom, hogy a Lateraluson vannak tolteleknek minositheto kevesbe izgalmas reszek, es nekem is nehezemre esik vegighallgatnom mondjuk az Aenimat.
"Szerintetek melyik a jobb lemez az Aenima vagy a Lateralus??"
Nálam inkább az Aenima, hogy miért, mert olyanra képes, amire még én sem; sikerült nagyon mélyen belemásznia a tudatalattimba, ahol még ma is újabb és újabb területeket fed fel, anélkül hogy magát a zenét tudatosan felfognám. Amúgy tényleg megmagyarázhatatlan az a zene, én csak úgy fogalmazok, mint a "Kyuss: Blues for the Red Sun-nál", hogy azt az albumot a "holdon" írták, az Aenimát a sötét, a Bluest-t a napos oldalon.
A Letaralus, viszont inkább egy megfejthetetlen matematikai feladvány, tele iszonyatos irracionális számokkal, meg végtelen fraktálokkal, és az egész valahogy elkerüli, vagy túlszárnyalja a mentális felfogóképességemet.
En az Aenimat kb ket evig minden nap meghallgattam es egyszeruen nem birtam megunni. Amiota megvan a Lateralus, egyszeruen nem birom vegighallgatni, szerintem ez az uj album teljesen mas, mint az Aenima, a Third Eye kozvetlen folytatasa.