Sziasztok! Ma voltam a Z22SE-vel lánccsere ügyben szervizben. Tényleg össze vissza vannak a leírások erről a motorról a szerviz sem érti miért. De sikerült utánanézni, 72 ezer a lánc szett, 55 ezer vmi kiegyensúlyozó tengely, amit cserélni kell vele + munkadij... kicsit borsos ár.. :) ráadásul magánszerviz és nem vállalja, mert nem ismeri a motort és nem akar kockáztatni, egyébként nagyon rendes volt. Ugyhogy most töröm a fejem h cseréltessek-e és ha igen melyik fővárosi márkaszervizzel :)
Kötelezö?? Súlyadó?? A kötelezöm miért lenne drágább ettöl? A sulyadó meg aztán pláne, miután ugytudom az már egy jó pár éve nincs, helyette teljesitmény adó van. Most akkor hogy is van ez?
nem ,nemkattan a relé ! legalábis nem hallom hogy behuzna a hátso ködlámpát meg nemis néztem !! kimegyek megnézem ,csak naon esik most a hó.............
Valóban nem olcsó, viszont egy jobb fajta, ún. univerzális is kb. 7-8000 HUF/darab. Ez egy tízessel többe került, de tuti, hogy jó rá. Olvastam az EMUK tükrökről német teszteket, és igen jókat írnak róla. Állítólag teljesen vibrációmentes, egyszerű fel- és leszerelni...
Nem tudom,de lehet hogy a relé csere segitene, kattan az a relé egyáltalán? gondolom annak kellene hallatszania. Vannak itt nálam tapasztaltabbak és majd ök is leirják a véleményüket,lehet velük majd többre haladsz.Neked legalább világit,de én még nem tudtam rávenni hogy az én hátsó ködlámpám világitson.
kösz a tájékoztatást, de magamnak ezt még mindig drágának tartom, mert amennyit én használnám.... elvileg nyaranta, egyszer vagy kétszer le és vissza... nemtudom még hogy lesz. vagy fabrikálok egyet, vagy veszek valami olcsobbat.
Végül a német e-bay-en vettem egy pár tükröt. EMUK márkájú, Állítólag az egyik legjobb. Direkt a 99/03 utáni Vecihez készült. 24ezer HUF postázva (DHL)
2002-es Vectra B X16XE Elegance felszereltségű az autóm.
Utólagos tempomattot szeretnék. Elektromos gázpedálos az autóm. Elvileg elég kicserélni az indexkapcsolót és TECH-el felprogramozni? Tengelykapcsoló benne lehet gyárilag ebben a típusban?
Sziasztok , nekem olyan problémám akadt ma reggel, hogy bekapcsolom a ködlámpám és leálitom az autot és kiveszem a kulcsot tovább ég a ködlámpám !!! csak ha a biztositékot kiveszem akkor alszik el .....mi lehet a baj ? válaszokat elöre is köszönöm .
Igen, ez a valóság, ebben lánc van. De tény, hogy az összes alkatrészes cég szíjat akar hozzá adni. Ahogy imate is írta van Gates, SKF és UNIX, de mind szíj. Csütörtökön reggel megyek vele szervizbe akkor meglátjuk mit alkotnak :)
Képzeljétek beszéltem a szervizzel a 2.2-es vezérműlánc cseréről. A szerviz állitja, hogy ez szíjas motor. Ezen már meglepődtem, mert lehet hallani, hogy láncos, ráadásul a leírások is láncról szólnak. Illetve beszéltem Opel márkaszervizzel is ők tudják, hogy láncos. A magán szervizben meg is mutatták, hogy az alkatrész katalógusokban a Z22SE motorhoz mindenhol szijszettet ajánlanak. Itthon megnéztem a Unixnál és a startautónál is, de tényleg mindegyik szíjat ír hozzá. Ilyenkor mi van? :) Lehetséges, hogy ekkorát hibázzon mindegyik alkatrész szállító??