En akkor vertem a terdemet, amikor a doktor a szaporodas lenyegi reszehez ert: "es millio kis harcos ostromolja a petet" es milyen sulyosan mutogatott kozben, meg az a lelkesedes. :))))
Na mindjart megyek haza szerves anyagokat elfogyasztani.
Regen mosolyogtam ennyit egy Star Trek reszen. A Star Trek fan clubbon belul megalapitom a Seven/Jeri Ryan fan clubot. Akkor az all neki a legjobban, ha Sevenkent nez ki!!
A legsulyosabb poen a huzzon sorszamot volt.
Erted! Es semmi hatasszunet! Pedig az ilyen poenok utan szokott a kameraba mosolygas es nevetes/taps/ovacio halmaz jonni!
Igen, mikor ott feküdt a bioágyon kiterítve és Hetes éppen azt ecsetelte, hogy ha átkalibrálja a nanoszondáit talán asszimilálnák az alkohol(miért mindíg szintoholt mondtak?) hatására megváltozott sejteket.
Erre a merevrészeg nagykövet:
-Igen, asszimilálj bébi! Vagy valami hasonló dumát eresztett meg. :)
Egyébként meg a nagykövet tiszta élvhajhász kéjenc volt. Amikor az étkezdében végighabzsolta az étlapot majd meglátta a csevegő nőket és felcsillant a szeme.
Nagyon jó karakter.
Nekem nagyon bejött a hajóval ismerkedő nagykövet is. Állat volt részegen, ahogy próbálkozott Hetessel. Másnaposan is volt valami jó dumája Jetest becserkészendő. Meg ahogy kinézett, ziláltan, kitürt inggel: kész Jim Morrison volt.
Nem a szexel van gondja, hanem a romantikus kapcsolat kialakításával. Gondolom, ha csak simán magára kellene rántania egy férfit szaporodás céljából az menne neki. Ezt már többször megmondta. Tehát nem OTT van a gond vele. Hacsak nem a fejére gondoltál... :)
Egy rövid kis !!!SPOILER!!! keretében csak annyit jegyeznék meg Sevenről, hogy a sorozat vége felé ki fog majd derülni, hogy mi az a fizikai akadály, ami miatt mindig olyan kimért a viselkedése.
Aztán pedig...
Pedig akkor Kim zászlósnak hogy felcsillant a szeme, amikor megtudta, hogy Seven partnert keres... :))) És milyen lehangolt lett utána. Pedig hogy igyekezett nem???
Különben nekem is az ének tetszett a legjobban, főleg, amikor megállt a duett közepén és csak bambult Hetesre.
És tök jó volt a kontraszt, ahogy a Doki éneklés közben mozgott, táncolt és verte az ütemet, Hetes meg állt mint a cövek, csak éppen a szája mozgott. :)))
Jajj, meg az is tetszett amikor az asztrometrián Kim felfedezte a hajónévsort és kiderült, hogy Hetes partnert keres.
-Van két jelölt munkakör és érdeklődési kör alapján.
-Nem is tudtam, hogy van hobbyja!
-Én sem, de mint kiderült érdekel az asztrológia, a kvantummechanika és a zene.
-Én klarinétozom.
-Maga nincs a jelöltek között.
:)))
Hát srácok, nekem eddig ez volt a kedvenc részem!
Este 3x megnéztem. Olyan jó poénok voltak benne! :)))
Itt van az én sikerlistám:
1.
Nagykövet Neelixnek:
-Ki ez a különleges nő? Meg akarom ismerni.
-Húzzon sorszámot!
2.
Belana Hetesnek:
-Itt a tanulmánya: Borg provokálja Klingont, Klingon beveri Borg orrát!
3.
Doktor Hetesnek:
-Maga asszony Hetes.
-Ez most megfigyelés vagy diagnózis?
-Biológiai tény, melynek külső jelei bajosan leplezhetők.
-Mi a javasolt gyógymód?
4.
Paris a Doktornak:
-Maga tanítja randevúzni Hetest? Hála Istennek, vak vezet világtalant.
-Arra céloz, hogy Hetes nem találna partnert?
-Tréfál velem? A hajó összes férfija azonnal ugrana.
5.
A Dokror Hetesnek:
-Hetes, milyen természetű az orvosi vészhelyzet?
-Randevúm lesz.
Ja, és szerintem tök aranyos volt a Doki ebben a részben. Viszont ha jól emlékszem azt mondtátok, hogy Hetes sosem lesz teljesen emberi. Ezek szerint ilyen részek nem lesznek már. Kár.
Aha :))) Miért nem tetszett? Nem szabad előitéleteket táplálni más fajokkal szemben, tudod az elsődleges direktiva.
De a tegnapi részben Seven minden eddigit felülmúlt, úgyhogy csak pillanatnyi eltévedés volt a hadnagy.
A legjobban az új ruha tetszett rajta, de micsoda .............. húúúúúúúúúú ez nem semmi egy nő. :)))
A tegnapi rész igencsak tetszett, főleg amikor a Doki énekelni kezdett, azt hittem, hogy megpukkadok a nevetéstől.... :)))
Na milyen volt tegnap Torres Hadnagy a nagy csata után??????? :))))))))
Szónikus zuhany alatt igencsak "nyálcsorgatva". Igaz, hogy nem egy Seven, de nem rossz. :)))))))
Összegyüjtenek annyi nevet, hogy érdemes legyen lehuzni egy sorozatot... Legalábbis én ugy tudom. A klubhonlapon megleled Nocad Lee emiljét a vezetőségnél, neki kell emilt irni, hogy megsürgethesd, ő foglalkozik a levelezéssel :o)
(csak klubtagoknak)
Natehat: ki mennyi kesessel kapta meg a klubkartyat vagy valamit, amivel igazolni tudja, hogy klub tag. Mert mikor beleptem a klubba a Sci-fi napon ugy remlett, hogy kapcsolatba lepnek velem (ezert adtam meg az emailem meg a cimem, nem?) Tehat: most mi van?
De lehet, hogy csak felreertettem valamit es akkor nincs baj.
Nekem se rémlik, hogy még egyszer lenne... És akárhogy nézem a részek listáját, nem látom, hogy melyikben kéne szerepelnie. 2 hét múlva már a 6. szezon jön, ott pedig szerintem nincs a koma...
oldalt. Van ott egy szavazógép, amiből hiányzik a StarTrek, de van ott minden más.
Felhívtam őket, és azt mondták, hogy erről az oldalról lehet nekik e-mailt küldeni (nekem nem sikerült!). Ha több email érkezik mint a többire már leadott szavazat, akkor kibővítik a szavazati listát, és lehet, hogy az ST is felkerül majd hozzájuk.
:-)
everseen
pg_breki-nek: a tegnapi gonosz bácsi kb. 2 hét múlva ismét lesz. he-he
Tegnap lehet, hogy nem figyeltem eléggé, de a bolygó, hogy robbant fel a legelején? Az agytröszt törlesztett annak a tesze-tosza bágyadtképű bolygójának a nemfizetésért vagy a gumófejűek csapdája volt?
Jól sejtem, hogy a tegnapi gonosz bácsit még viszontlátjuk később?
Hm.. már legalább 6szorleadták. Inkább Ds9-t adjanak. Persze a TNG után ugyis az lesz, utána meg Voyager.. amire azt befelyezik akkor már lesz az ENTERPRISE.. hurrá :)