Keresés

Részletes keresés

Kymry Creative Commons License 2006.10.29 0 0 11972

8:2:)))

Gyerünk, Neil, finish him off:))))

Kymry Creative Commons License 2006.10.29 0 0 11971

Na erről beszélek. Igazából egyéni megítélés, hogy miért választunk valakit.

Mindenki viselkedik valahogy, vannak gesztusai és szokásai. Ez nekünk vagy szimpatikus, és megkedveljük az illetőt, vagy unszimpatikus, és közönyösek maradunk vagy éppen megutáljuk. Az, hogy kit mennyire kedvelünk, innentől attól függ, hogy milyen egyéb tulajdonságai vannak, amik az ő javára döntik el a dolgot valakivel szemben. Például régebben iker osztálytársaim közül azért kedveltem jobban az egyiket mint a másikat (amúgy szinte teljesen egyformák voltak - és nem csak külsőre) mert ő többet mosolygott, vidámabb volt. Nüanszok. Szerintem nincs ember, aki elfogadhatóan meg tudná mondani, hogy miért ez, és miért nem az.

Én mondjuk szeretek azoknak szurkolni, akiket sokan utálnak, meg riaszt a "tumultus", ha valaki nagy közönségkedvenc, akkor nálam már nem lehet első számú kedvenc... (underdog-effektus befigyel).

Előzmény: Thomas_ (11970)
Thomas_ Creative Commons License 2006.10.29 0 0 11970
Amit Davis-rol leirtal, az egy az egyben nalam is igaz, en is pont azert szeretem:) Ezert is jo volna gyakrabban latni, ahhoz meg nem artana ha legalabb a nyito fordulokon tuljutna.
Na, lassan folytatodik a donto, remelem Robertson gyorsan behuzza, most nem szeretnek olyan hosszu meccset:)
Előzmény: Longboat (11969)
Longboat Creative Commons License 2006.10.29 0 0 11969
Köszi a választ. Engem nem is az érdekelt elsősorban, h ki, hanem, h miért kedvenc.

Nekem Steve Davis az 1ik nagy kedvencem, mert olyan sokat tett le az asztalra, annyira mindent tud a snookerről és mindezt olyan kifinomultan teszi, h nem is fontos, h már nem tudja hozni a régi formáját. Nagyon szeretem azokat a hosszan, méltóságteljes lassúsággal beguruló lökéseket, amiket kevesen tudnak utána csinálni. Kicsit olyan, mintha "motoros" golyókat használna, mert elindul a golyó lassan, és az ember azt hinné "elfárad" a zseb előtt, de aztán mégiscsak begurul.

A másik kedvenc Ronnie O'Sullivan. Szerintem a jelenkor legtehetségesebb játékosa. Pszichikailag nem elég erős, és van 1 olyan gyanúm (bár természetesen ez puszta feltételezés), h több edzés sem ártana neki az 1enletesebb teljesítményhez. Amikor megy neki, leír6atlan bravúrokra képes, elképesztő varázslat, amit az asztalon művel.

Asszem a 2 játékos stílusa nagyban különbözik, de nekem mégis ők a kedvenceim, mert a maguk módján 1edülállóak. Ha ők kiesnek 1 versenyen, akkor engem már csak az érdekel, h színvonalas mérkőzéseket lássak, győzzön a jobbiik alapon - bár Higgins játéka felkeltette a figyelmemet.

Így vagyok a mai Robertson-Cope döntővel is, eddig számomra élvezetes, mert elég jó taktikai játékot látunk és Robertson pottigja nem rossz. Ha Cope akar valamit keresni, akko be kell találnia, mert "csak" safety-vel nem lehet Robertson ellen meccset nyerni.
Előzmény: viva la diva (11962)
Kymry Creative Commons License 2006.10.29 0 0 11968

Mellesleg Neil sztem nem is majomfeju:)

Természetesen kedvesen értettem, nem bántásból:) És furcsa kis arca van, azt meg kell adni. Amúgy veszettül édes, de ami tény az tény:)

Előzmény: Dannama (11967)
Dannama Creative Commons License 2006.10.29 0 0 11967

Sztem mostamar mindenki tobbet foglalkozik azzal,hogy ki mien tempoban jaccik.

En is imadom nezni ahogy Ronnie megfuttatja ajatekvezetoket,es telleg igazan lehengerlo,hogy szinte fel sem kel egy lokesbol es ott a kovetkezo,de a Ronnie kiemelkedoen gyors jatekos...

Es persze,hogy Ebbo iszonyat lassunak tunkik mellette,de vegulis az a nagyon gyors jatek nem igazan "normalis"...vagyis hozza merni a jatekosok tempojat nem tul valos.

Mellesleg Neil sztem nem is majomfeju:)

viva la diva Creative Commons License 2006.10.29 0 0 11966
Úgy lehet, hogy hangulatember, nagyon szélsöséges tud lenni a játéka. Sosem olyan "gépszerü", mint Hendry volt anno. Nem is fog soha annyit nyerni. Amúgy szerintem az egész 30-as korosztály nem fog már sokat nyerni, mert nagyon sok fiatal tehetséges játékos nyomul. Az ö idejük következik. (Bár ne lenne igazam)
Előzmény: Mamihla (11936)
Kymry Creative Commons License 2006.10.29 0 0 11965

5:2

És nagyon szurkolok neki, mert ausztrál még sosem nyert ranking event-et, meg Neil sem volt még döntős soha...:))

Előzmény: Thomas_ (11960)
Kymry Creative Commons License 2006.10.29 0 0 11964

Matthew-t meg azért kedvelem, mert reménytelen golyókat is gyönyörüen meg tud oldani, szép látványos játékot játszik, még ha csak rövid szakaszokban teszi is. Amellett ö az egyik legértelmesebb képü manus a mezönyben.

:))))

Hát igen. Matthew elég jól néz ki. Hendry meg egyszerűen hihetetlenül szexis...

Neilben meg pont az tetszik, hogy olyan kis béna feje van, de ahogy nézegettem friss fotókat, kezd "megférfiasodni".. de akkor is kis majomarcú marad majd...

Amúgy nekem a skótok a gyengéim:))

Ennyit a vizuális élményekről.

Ami a játékstílust illeti - szerintem nem kell semmit elkapkodni. Ha leülök snooker-t nézni, akkor nem azt várom, hogy 5-6 perc alatt lemenjen egy frame, mert ez nem lóverseny... nekem Matthew, Hendry meg Neil stílusa nagyon bejön, sőt, még McManus-é is. Azt hiszem nálam nem a tempótól függ. De hát úgyis annyira egyedi dolog, hogy ki kit választ:)

Előzmény: viva la diva (11962)
Kymry Creative Commons License 2006.10.29 0 0 11963

Tudom:)

Egyébként azt írtam, hogy amikor nekem írsz, akkor előkerül, hogy Matthew mennyire csinos:) De címezheted nekem mindet innentől:)

Előzmény: viva la diva (11961)
viva la diva Creative Commons License 2006.10.29 0 0 11962
Hogy miért Ronnie-t szeretem? Hát nézem pl. ezt a döntöt. Jók, jók ( bár inkább csak Neil), de túl lassúak nekem, hol van ez a játék látványban attól, amit Ronnie müvel, amikor "flow"-ban van, szóval nekem az tetszik, amikor a bírónak kapkodnia kell magát, hogy vissza tudja tenni a golyót még idejében. (ja és persze a félszicíliaiak a gyengéim :)
Matthew-t meg azért kedvelem, mert reménytelen golyókat is gyönyörüen meg tud oldani, szép látványos játékot játszik, még ha csak rövid szakaszokban teszi is. Amellett ö az egyik legértelmesebb képü manus a mezönyben.
Előzmény: Longboat (11935)
viva la diva Creative Commons License 2006.10.29 0 0 11961
Söt, még Matthew is szokott néha balkézzel, de olyankor sokszor el is bénázza. (úgy is írtad valahol, hogy neked címzem a Matthew-s hozzászólásokat :))
Előzmény: Kymry (11952)
Thomas_ Creative Commons License 2006.10.29 0 0 11960
4-1 Robertsonnak:) Eddig jol alakul!:)
Thomas_ Creative Commons License 2006.10.29 0 0 11959
Ne aggodj en sem veszem eszre:) Azt sem, ha Ronnie kezet valt:)
Előzmény: Kymry (11955)
Gaaboor Creative Commons License 2006.10.29 0 0 11958
Jimmy White, Mark Williams balkezesek például, és vannak még jópáran, nekem úgy tűnik, az átlagot meghaladó arányban.
Zombie Creative Commons License 2006.10.29 0 0 11957
Egyébként van még valaki Neil-en kívül, aki balkezes?

Jimmy White, Mark J. Williams, Mark King, Ian McCulloch, Andy Hicks, Barry Hawkins peldaul...
Kymry Creative Commons License 2006.10.29 0 0 11956
*Kymry beégeti magát 12. évad 19687. rész*
Előzmény: Frizuravarjú (11954)
Kymry Creative Commons License 2006.10.29 0 0 11955

LOL - tényleg nem vagyok jó megfigyelő:DDDD

Igazából Neil-ről sem vettem észre, csak úgy olvastam róla. Utólag persze összeállt a kép, de én TÉNYLEG nem veszem észre az ilyet:)))

Előzmény: ks196 (11953)
Frizuravarjú Creative Commons License 2006.10.29 0 0 11954
Csak ilyen névtelenek, mint Jimmy White és Mark Williams balkezesek például:)
ks196 Creative Commons License 2006.10.29 0 0 11953
Van meg par balkezes, pl.: Jimmy White, M. Williams, Mark King, na meg felig Ronnie :)
Kymry Creative Commons License 2006.10.29 0 0 11952

Talán azért, mert igazából "egyszerhasználatos" honlap... vagyis egy óra alatt meg tudsz nézni mindent rajta. Nem nagyon szaggatják magukat, hogy közöljék az interjúit, meg képeket rakjanak fel stb.

A youtube-ról meg a bbc.co.uk-ról többet tudhatsz meg róla, mint arról a honlapról:) Egyébként a bbc-n a videóinterjúban nagyon aranyos...

Sorolja a nagy játékosokat Hendry, Davis, Ronnie etc., aztán oldalra fordul (ott ül mellette Doherty) és mondja, hogy "meg te is Ken" :)))) Meg hogy felhívta a szüleit.

Egyébként van még valaki Neil-en kívül, aki balkezes? Mert vagy én nem vettem észre, vagy nem láttam még eddig senkit rajta kívül játszani:S

Előzmény: Gaaboor (11951)
Gaaboor Creative Commons License 2006.10.29 0 0 11951

Ha jól látom, még senki nem tett említést arról, hogy Neil Robertsonnak van egy saját honlapja, http://www.neilrobertson.net/, ahonnan rövidebb videórészleteket is le lehet tölteni (http://www.neilrobertson.net/html/gallery.htm)

Ha már Ronnie kiesett, akkor győzzön az ausztrál, hajrá Neil!

Longboat Creative Commons License 2006.10.29 0 0 11950
Köszi mindenkinek, aki válaszolt valamilyen formában. Robertson tényleg elég +győzően játszott, és Cope - akit korábban még sosem láttam - játéka is tetszett. Remélem, szinvonalas döntőt lát6unk. Győzzön a jobbik.

A szezonra nézve az kívánom, hogy Steve Davis nyerjen 1 jelentős tornát. :-)
Thomas_ Creative Commons License 2006.10.28 0 0 11949
Elődöntők:

M King (Eng) 3-6 J Cope (Eng)
71-17 (70) 45-57 133-0 (70) 22-96 (96) 21-71 (58) 0-74 (74) 0-92 (60) 110-0 (57, 53) 25-79

A McManus (Sco) 2-6 N Robertson (Aus)
68-57 131-0 (100) 19-70 (55) 63-70 16-105 (79) 0-71 35-44 59-61

Döntő:

Jamie Cope v Neil Robertson

Afternoon session: 15:30
Evening session: 21:00
Thomas_ Creative Commons License 2006.10.28 0 0 11948
Egyebkent szerintem biztos! Itt is volt rola szo, hogy mennyivel kevesebbet edz, mit regen. Szerintem sokkal de sokkal jobb lehetne, ha most is olyan komolyan venne.
Előzmény: Kymry (11946)
Thomas_ Creative Commons License 2006.10.28 0 0 11947
Errol a frame-rol pont lemaradtam, ha megtalaljatok valahol a neten, linkeljetek mar be, kivancsi lennek ra, mit tudott ennyiszer elrontani:)
Egyebkent ma is szidtam a riportereket rendesen, direkt nem neztem meg az eredmenyt, es az elso meccset sem, nehogy elkotyogjak, erre vagy frame-enkent ketszer kedvesen bemondtak a nyertest. Hatha valaki akkor kapcsolt oda es nem tudja, az se elvezhesse mar a meccset. Komolyan mondom, aki ilyet csinal, az nalam automatikusan repulne, alapveto dolog sportriportereknel, hogy nem beszelek a tovabbjutorol a felvetelrol adott meccs alatt...
Előzmény: she who (11941)
Kymry Creative Commons License 2006.10.28 0 0 11946
LOL - az azért még odébb van, a nagyobbik is még csak 8 éves (ha jól emlékszem)... persze összeszedheti magát korábban is. Gondolod hogy az megy a snooker rovására, hogy edzés helyett a kölkökkel játszik?:)
Előzmény: she who (11943)
Kymry Creative Commons License 2006.10.28 0 0 11945

Megjöttem:)

Először is:)

Neiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil:))))) Hooray.... yeahhhhhhh :)))))))

Longboat: Hát nálam nem sokat jelent, hogy Neil ausztrál-e vagy sem. Egy szimpatikus, tehetséges fiatalember, és azóta az egyik kedvencem, mióta először láttam (elég szoros meccsük volt Matthew-val). Amúgy szerintem elég megfoghatatlan, hogy mi alapján lesz valaki a kedvenced. Illetve hogy miért pont az az ember... És hát egyértelmű, hogy miután Matty meg Hendry is kiesett, már csak Neil-nek szurkolhatok, mert ő a "triumvirátusom" egyedüli versenyben maradt tagja:)

she who Creative Commons License 2006.10.28 0 0 11944

Hendry!

Ezt láttad?

http://www.cuewizard.com/Intro.html

Mindent úgy hagyva szinte, ahogy kínálja 134 fontra jött ki a fa.

Előzmény: Szababa (4207)
she who Creative Commons License 2006.10.28 0 0 11943

"Remélem még összeszedi magát."

Nyugodj meg! Amint kirepülnek a gyerekek, megint csinál 7 vb címet.

Előzmény: Mamihla (11940)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!