Keresés

Részletes keresés

fegaf Creative Commons License 2004.02.22 0 0 8542
Neroval próbáltam, nem sikerült. Nem történik semmi.
EAC-val csinálták de nem tudom visszacsinálni.
Előzmény: szilva (8541)
szilva Creative Commons License 2004.02.22 0 0 8541
Nero burn image-nek a cue-t oda tudod adni? Ő elvileg ismeri az ilyesmit, ha az a cue file szabályos.
Előzmény: fegaf (8540)
fegaf Creative Commons License 2004.02.22 0 0 8540
Helló!
Van 1 "egybe" mp3, amit szeretnék audió cd-nek kiírni de track-enként. Van hozzá 1 cue fájl ez tartalmazza a track-ek hosszát. Mivel, hogyan tudnám kiírni cd-re?
bayernmotor Creative Commons License 2004.02.21 0 0 8539
a meghajto hatlapjan van egy jumper, azzal tudod allitani. a matrican rajta szokott lenni a labkiosztas, vagy a jumper mellett a labak neveinek roviditesei.

MA = master
SL = slave
CS = cable select

altalaban ez szokott lenni a sorrend, balrol jobbra.

Előzmény: GPF (8537)
értelmiségi Creative Commons License 2004.02.20 0 0 8538
Hátul lehet olyan kis fémizékkel machinálni. Az ábra segít.
Előzmény: GPF (8537)
GPF Creative Commons License 2004.02.20 0 0 8537
Hú, azt nem tudom, mi, hogy az író legyen a Master. Hol lehet állítani?
Előzmény: Macimedve (8536)
Macimedve Creative Commons License 2004.02.20 0 0 8536
A feurio balhézik, ha egy IDE buszon 2 cd vagy akármi van. Ez a program túlzott óvatossága, ugyanis gyengébb konfigoknál ez buffer underrunhoz vezethet. Nem kell törődni vele, egy rendes konfig simán elviszi a két egységet egy vezérlőn. A feurio is működik így hibátlanul, csak figyelmeztet, ezen kívül még kismillió dolgot megjegyez, ha valami nem ideális.... Pl. egyes lejátszók nem bírnek túlírt Cd textes lemezzel. Ezt is kiírja, ha hoszú lemezre akarsz textet írni.
Nem tudom, mi lehet a gond a gépeden.... Az enyém is így van, iró+DVD egy buszon van, mégis műxik, hibátlanul. Az író legyen mindenképpen a Master.
Előzmény: GPF (8534)
briger_ Creative Commons License 2004.02.20 0 0 8535
Köszi, találtam egyet, egyszerű, és király, lát minden session-t, ki lehet másolni belőle.
http://www.cdgrab.hu/stuff/software/cdrdiagnostic/1.7.0/cdrdiag.exe
Előzmény: bayernmotor (8533)
GPF Creative Commons License 2004.02.20 0 0 8534
A feurio továbbra sem ismeri fel az LG írómat. Lehet, hogy valami összeakadás esete forog fenn, mert van egy DVD olvasó is a gépben. Mindkettő IDE-s, s a feurio az elején pattog, hogy lehet ebből gáz.
De amikor választanom kellene a listából, azon nem szerepel egy LG sem. Kb 5 másik CD író program felismeri és tudja használni.
Előzmény: Macimedve (8529)
bayernmotor Creative Commons License 2004.02.20 0 0 8533
tolts le egy regebbi verziot, amihez a crack keszult.
Előzmény: briger_ (8532)
briger_ Creative Commons License 2004.02.20 0 0 8532
Sziasztok!
Kis segítséget kérek:
Van egy CD-RW lemezen 6 session, de csak az utolsó látszik. Valahogy hozzá kéne jutni a többihez, ötleteket kérek.
Letöltöttem egy progit(CD/DVD diagnostic 2.1.2), ami korrekten megmutatja fájlszinten, hogy mi van a sessionokban, de csak a full verzió tudná kimásolni:(
crack persze csak a régebbi verziókhoz van.
Valami más progit tudtok esetleg? (98, vagy XP alá kéne)
köszi
bayernmotor Creative Commons License 2004.02.19 0 0 8531
Adatbázist minek letölteni?

mert teszem azt nem mindenhol van internet, sot a gepek amiken fejlesztek, biztonsagi okokbol egyaltalan nincs internet.

Előzmény: Macimedve (8527)
bayernmotor Creative Commons License 2004.02.19 0 0 8530
Nem vagyok biztos benne, hogy mindenki sportot űz abból, hogy frí helyett a fizetőst használja (fizetés nélkül...).

eleg naiv vagy. a privat felhasznalok tulnyomo tobbsege egy vasat nem fizet a szoftverert.

Lehet, hogy vannak emberek, akik nyugodtabban alszanak íly módon...

nem lehet, hanem biztos, kb 99% szazalek nyugodtan alszik, koztuk en is. elvegre senki nem fog bejonni a lakasodba.

ad 1. Nem hervad le a mosoly, mert nem áll szándékomban használni a Vegas-t. Van élet a Sony-n túl is... :oP

az eletben altalaban nem te, a felhasznalo donti el, hogy mit szeretne hasznalni, hanem a gyartok. ez a szomoru valosag.

ad 2. Nem az én kodekjeim; meglepő módon mások csinálták... ;o)

nem igazan lattam ezektol az emberektol referenciakat, ugyhogy nem vagyok nagy velemennyel ezen termekek minoseget illetoleg.

ad 3. Ha valaki nem-flet vagy nem-loszlessz-tömörített anyagból akar 5.1-t keverni, akkor az is megérdemli a végeredményt... :oP

en a vegas-t vagasra hasznalom.

ad 4. Ez a cd írós, és nem a dvd authoring fórum.... Ha érdekel, akkor linkelek néhányat privmélben... ;o) Bár meglepne, ha magadtól nem ismernéd...

boldogulok egyedul is, koszonom.

ad 5. A Frau-t is össze kellett 'barkácsolni' valakiknek....

igen, tobbnyire elismert matematikusoknak.

ad 6. Mivel az mp3-hallgató világ létszáma nem 1 fő (nevezetesen a 'bayernmotor'-nikkjü topiktársunk...), ezért szintén meglepő módon más vélemények is léteznek a kodekek minőségét illetően... Ami tulképpen nem is baj, ha topiktársunk is el tunnya fogadni a 'másságot'.... ;o)

en maradok az eredetinel, az utangyartott cuccok nem szoktak elerni az eredeti minoseget a know-how es a tapasztalat hianya miatt. altalaban.

Vagy még az lehet, hogy Radium (aki Ignoramus és Sandor segítségével) megpacsolta az 1.063-as és az 1.263-as Frau-s kodeket, egy hazudós bácsi, hiszen valójában ő valami egészen másból hozott ki korrektebbet és jobbat (SZIGORÚAN MAGÁNVÉLEMÉNY !), hiába is állítja, hogy márpedig ők ezekből dolgoztak...

igencsak erdekelne, hogy hogyan bir valaki nagyobb teljesitmenyre egy szoftvert a SOURCE, ergo az osszefuggesek ismerete nelkul, ugyhogy ezzel kapcsolatban is eros ketelyeim vannak.

ad 1. Csak irigyellni tudlak, hogy 5 rugesz nem számít vásárláskor...

1) ketlem hogy barkit is foldhoz vagna, mikor 50E korul van mar a minimalber.
2) szorakoztat, amikor valaki azt hiszi, hogy azzal, hogy szarabbat vesz valamibol "sporol", mert ugye ma kevesebb penzt adott ki, de holnap lehet hogy kiadja a duplajat kulonbozo szivasok miatt. le kene szokni errol.

Ami (úgy magunk közt szólva...) nem mindig volt 5, mert pölö 1 éve minima 10-nek hívták azt a számot...

mai viszonyokrol van szo, a Plextor CD-irok mar 20E ft alatt vannak.

Biztos egyedül vagyok ezzel; az OK gombra-katt előtt mindig átolvasom, hogy 'miafrancotishadoválokmámegen ?'...

elkepzelheto hogy egyedul vagy ezzel, ugyanis a legtobben nem regenyt irni jarnak ide.

Most írom le (neked) másodszor (is): nem állt le a fejlesztése.

hat, mindenesetre igen jol titkoljak, hogy fejlesztik.

Újat is tanultam: egy program használhatósága és minősége a verziószámtól függ !!!!!

nem, hanem attol, amit az emberek a nemet EAC-boardon irnak. talan nem artana beleolvasnod.

A levlistás vélemény ellenpólusaként csak a saját tapasztalatom mondom: több olyan, a végletekig karcos lemezt grebbeltem be az EAC-al tökéletes minőségben

nezz bele az EAC-boardra vagy a Feurio listara. bizony van, hogy a Feurio a jobb.

(ténylegesen megvásárolt, és mindig a legfrissebb verziójú, és nagyon szeretett)

en is megvettem.

Előzmény: Zolcsi Baba (8516)
Macimedve Creative Commons License 2004.02.19 0 0 8529
Ja, az angolban trialnak hívja, de ez egy teljes funkcionalitású progi. Mint mondtam van benne egy üdvözlő ablak a megvásárolt verzióhoz képest, más semmi.

MP3-mal nam fogllakozom, így ahhoz nem tudok mit mondani.

Előzmény: GPF (8528)
GPF Creative Commons License 2004.02.19 0 0 8528
Hát, az angol nyitó oldalon van két link, az egyik mintha a trialra mutatna, a másik meg a rendes letöltésre. De mindegy, nem lényeg. Biztos elbénáztam valamit.

Pl. mp3-akat rendesen megtagelni, jó, ha van egy adatbázis. De lehet, hogy ez is hülyeség.

Nem tudom. Álmos vagyok.

Előzmény: Macimedve (8527)
Macimedve Creative Commons License 2004.02.19 0 0 8527
Feurioban nics "trial."

Amit letöltesz, az a teljes verzió. (Most éppen 1.67) Ha regisztrálod, kapsz egy kódot, amitől eltűnik az üdvözlő ablak. Ennyi. A letölthető progi teljes funkcionaitású. Beta verziókhoz csak a regisztrált userek jutnak hozzá.

Egyébként atomstabil, nem elszállós progi. Ha elszáll, akkor általában a géppel van gond, nem jól vannak betéve vagy konfigurálva a meghajtók, nincsenek rendben a jogok stb.

Adatbázist minek letölteni? Ha beteszem a cédét felmászik a netre és beolvassa. A letöltött adatbázist meg állandóan aktualizálni kéne.

Előzmény: GPF (8526)
GPF Creative Commons License 2004.02.19 0 0 8526
Lehet, hogy a trialt töltöttem le? Erre utal az is, hogy kétszer elszállt. Úgyhogy mégis az EAC-vel grabbeltem, írtam.

Ti használtok letöltött CD adatbázisokat?

Előzmény: Macimedve (8524)
Macimedve Creative Commons License 2004.02.19 0 0 8525
Ja és még valami: attól, hogy egy konkrét típust nem ismer, attól még valószínűleg működik vele, esetleg egy-két extra fícsör nem állítható be. A cd írok szabványos felületeken kommunikálnak, az "általános" driverrel is működnek. Így volt pl az én vadi új Plextorom is. Az 1.66 még nem ismerte, installkor kiírta, hogy nem ismerem, általános driver lesz, néhány paramétert esetleg "kézzel" módosítani kell stb. Ettől függetlenül hibátlanul működött. Aztán az 1.67 update már felismerte. Tulajdonképpen a driver a legtöbb esetben azonos, csak az adatbank a már tesztelt írókhoz tartalmaz egy ideális beállítást.

Egy író van, amire Fangmeier mester köpködni szokott: A Fujitsu-Siemens, ez a cég ugyanis minden adatszolgáltatást és tesztet megtagadott. Így nem is foglalkoztak vele, de az általános driverrel ez is műxik. (Ma már a Fusi nem is csinál saját írót)

Előzmény: GPF (8523)
Macimedve Creative Commons License 2004.02.19 0 0 8524
Valamit elrontottál.....
Szerintem minden valaha piacon volt LG-t ismeri:

http://www.feurio.com/Writerdb/index.shtml

Előzmény: GPF (8523)
GPF Creative Commons License 2004.02.19 0 0 8523
Letöltöttem a Feurio-t. Nem tudja az írómat, sőt semmilyen LG írót nem tud.
Előzmény: bayernmotor (8513)
Macimedve Creative Commons License 2004.02.19 0 0 8522
Mindegyik csinálja. 1.66-tal próbáltam először, közben jött az 1.67, de ugyanaz. Még a hibaüzenet is. Ettől még németül hibátlanul olvassa, másolja a textet, természetesen a másolaton már a gyökérben is csak a német verzió van.

Ezért nem hiszem, hogy a Feurio bugja, az egy vadi új SACD lemez, tuti hogy valami kompatibilitási probléma.

Előzmény: Zolcsi Baba (8518)
Etus Creative Commons License 2004.02.18 0 0 8521
Köszi szépen válaszod és meg is értettem. Az XP cd-n van szervízpakk 1, már úgy jött. Még soha nem telepítettem egyedül de gondolom csak be kell tenni a lemezt és kész.
Köszi mégegyszer: ETUS
Előzmény: Zolcsi Baba (8520)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2004.02.18 0 0 8520
A baj gyökere az Ízícéda 5 és/vagy 6 (mint már soxor...).
Sajna, lehet, hogy az oprenccert is újra kell(ene) húznod (én ajánlom...), mer' annyira beeszi a rosseb űtet. Ű fogja a drájvot, és azé' nem fér hozzá a Nero.
A Nero korrekt, mind a legfrissebb 6-os, mind a legfrissebb 5-ös.
Javallatom: nyú opszisz-szetap, (ha csak 'sima' az XP, akkor) szervízpakk 1 ráugrik (FONTOS!), Ízí-lemez mélyen elás (vagy frizbiként, poháralátét, etc., recikling...), Nero 6 felugrik, legfrissebb verzsönökkel (6.3.0.3, 2.1.0.8, stb.) apdét, oszt haggy szalaggyon ! :o)
Előzmény: Etus (8519)
Etus Creative Commons License 2004.02.18 0 0 8519
Sziasztok!
Van egy kis problémám és elég kezdö vagyok, ezért itt is megkérdezem, hogy mit lehet tenni és talán kapok választ kérdésemre.
Easy CD Creator 5 Basic programot tettem fel az Hp cd writer 9100 serial íromhoz (sajnos mióta kicseréltem a win.98-at az eredeti lemez -az íróhoz adott gyári- nem telepíthetö xp prof. alatt). Pár nap múlva ki akartam cserélni az 5-ös easy creatort 6-ra platinium editionra és azt értem el, hogy eltünt még a cd író és lejátszó a gépböl. Ez a probléma késöbb megoldódott egy kis segítséggel. Visszatettem az 5-öst és müködik, habár ha egy audio lemezt lejátszok a win.mediaplayerrel és azzal akarom lemásolni azt írja: Lejátszó eszközt nem észlel.
Azt tanácsolták nekem, hogy cseréljem az easy creatort nerora. Nos megvettem a telepítö cd-t nero6 ultra edition. Az easyt levettem és feltettem a nerot. Fel istelepült sikeresen (legalább is ezt "mondta". ) Meg akartam írni az elsö audio cd-met és ez az üzenet jött ki:
drive is used by another application!
Többszöri próbálkozás után is. Tanácsolták, hogy telepítsem a Directx 9-et, de semmi változás nincs. Tehát levettem a nerot és visszatettem az easy creator 5-öt.
Valaki tudja, hogy miért nem lehet használni a nero 6-tot a gépemmel és a nero 5 az jó lenne? Nem biztos, hogy lehet kapni 5-öt, de azért gondoltam megkérdezem, hátha itt valaki tudna válaszolni erre a sok kérdésre.
Köszönöm türelemeteket: ETUS
Zolcsi Baba Creative Commons License 2004.02.18 0 0 8518
Cerintem csak Fangmeier bátsi eddig rejtődzködő naccionalizmussa mutogassa az oroszlány-körmöcskéit... :o))))))))

Az 1.67-es csinálja ? Ha igen, akkor sztem írgyá a szapportnak, és az első bétára már meg foggyák ódani...

Előzmény: Macimedve (8515)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2004.02.18 0 0 8517
Örülök neki. :o) A 8x audio-val jól jársz, meglátod.

EAC: Hooogyne tunna ! :o)))
Érdemes magadnak fölfedezned, hidd el. Szvsz aggya magát a beállítás. A "fejlesztés leállása miatt" mosmá még a bubisúgója is magyar... ;o)

Előzmény: GPF (8508)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2004.02.18 0 0 8516
bayernmotor:

Szándékom: no-flém, 'csak'(!) a korrektségre való törekvés....

gondolom ezt viccnek szantad, az internet korat eljuk, minden ingyenes. mondjuk amit melora hasznal az ember, azt illik megvenni.
Nem szántam annak. Nem vagyok biztos benne, hogy mindenki sportot űz abból, hogy frí helyett a fizetőst használja (fizetés nélkül...). Lehet, hogy vannak emberek, akik nyugodtabban alszanak íly módon...

majd lehervad a mosoly az arcodrol, mikor rajossz, hogy bizonyos tool-ok (pl Sony Vegas) nem nyitjak meg a barkacsolt codec-jeiddel tomoritett audio stream-et.

jobb minőségű

haha.

Lame-et/Blade-et/Radium-os Frau-t

a Fraunhofer Intezetnek es a Radiumnak SEMMI koze nincs egymashoz, te nagyon keversz valamit.

ad 1. Nem hervad le a mosoly, mert nem áll szándékomban használni a Vegas-t. Van élet a Sony-n túl is... :oP
ad 2. Nem az én kodekjeim; meglepő módon mások csinálták... ;o)
ad 3. Ha valaki nem-flet vagy nem-loszlessz-tömörített anyagból akar 5.1-t keverni, akkor az is megérdemli a végeredményt... :oP
ad 4. Ez a cd írós, és nem a dvd authoring fórum.... Ha érdekel, akkor linkelek néhányat privmélben... ;o) Bár meglepne, ha magadtól nem ismernéd...
ad 5. A Frau-t is össze kellett 'barkácsolni' valakiknek....
ad 6. Mivel az mp3-hallgató világ létszáma nem 1 fő (nevezetesen a 'bayernmotor'-nikkjü topiktársunk...), ezért szintén meglepő módon más vélemények is léteznek a kodekek minőségét illetően... Ami tulképpen nem is baj, ha topiktársunk is el tunnya fogadni a 'másságot'.... ;o)
ad 7. Szvsz viszont te keversz nagyon valamit...Lehet, hogy a Frau-intézetnek semmi köze a Radium-hoz, de a Radium-os kodekeknek viszont nagyon is sok köze van az intézményhez. Vagy még az lehet, hogy Radium (aki Ignoramus és Sandor segítségével) megpacsolta az 1.063-as és az 1.263-as Frau-s kodeket, egy hazudós bácsi, hiszen valójában ő valami egészen másból hozott ki korrektebbet és jobbat (SZIGORÚAN MAGÁNVÉLEMÉNY !), hiába is állítja, hogy márpedig ők ezekből dolgoztak...
Ezen info forrása az 1.263-as nfo-ja, ha érdekel...

Télleg nem kötözködni akarok.... és ha nincsen nekijje Plextor írója...???!

akkor igy jart, megerte megsporolni azt az 5 ezer forintot.

Vagy van nekije (mint nekem is...), csak nem tunnya még a VariRec-et (és nem VarioRec-et..),

vess egy pillantast a billentyuzetedre, es rajossz a titok nyitjara.

ad 1. Csak irigyellni tudlak, hogy 5 rugesz nem számít vásárláskor... Mindamellett, hogy én is Plexi-t vettem/vennék/(és ha kell..)veszek is, én azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy valaki(k) viszont nem engedhetik meg maguknak még ezt a különbséget sem! Ami (úgy magunk közt szólva...) nem mindig volt 5, mert pölö 1 éve minima 10-nek hívták azt a számot...
ad 2. Tudom a titkot ! :o) Az i, és az o-bötü egymás mellett van a billentyűzeten ! És ha nem pontosan sikerül eltalálni az egyiket, akkor akár mindkettő megjelenhet a szövegben ! Jéééé....
Biztos egyedül vagyok ezzel; az OK gombra-katt előtt mindig átolvasom, hogy 'miafrancotishadoválokmámegen ?'... De offkorsz, ez is egyéni szocproblemma, tudom; eszem ágába sem jut(na) másokra ráerőltetni ezt a hülye szokásomat.... ;o)

en is a Feurio-t javasolnam, a legprofibb audiocd-egeto es grabbelo program. Feurio levlistan irta valaki, hogy a Feurio grabbere hibas CDknel jobb, mint az EAC (EAC fejlesztese raadasul leallt; meg mindig nincs 1.0, csak betak).

Most írom le (neked) másodszor (is): nem állt le a fejlesztése. Újat is tanultam: egy program használhatósága és minősége a verziószámtól függ !!!!! :o)))))))))))))
A levlistás vélemény ellenpólusaként csak a saját tapasztalatom mondom: több olyan, a végletekig karcos lemezt grebbeltem be az EAC-al tökéletes minőségben, amiktől a (ténylegesen megvásárolt, és mindig a legfrissebb verziójú, és nagyon szeretett) Feurio-m hátast dobott.... :o/

Macimedve Creative Commons License 2004.02.18 0 0 8515
Lehet, a franc tuggya..... A CD játszóm és a Nero meg anglomán.:-)))
Csak azt furcsállom, hogy a Feurio kifejti a CD text mindhárom nyelvi változatát, meg is mutatja, ha belemászik az ember gyökérbe, de a tracklistán nem hajlandó megjeleníteni csak németül.
Előzmény: bayernmotor (8514)
bayernmotor Creative Commons License 2004.02.18 0 0 8514
a jelenseg oka szerintem a Visual Studio MFC project wizard-janak a nyelvbeallitasaiban (locale) keresendo. (a Feurio VC6tal keszul; erzesem szerint az EAC is)

Fangmeier mester tuti nemet verziot hasznal, André pedig ezek szerint franciat.

just a theory.

Előzmény: Macimedve (8510)
bayernmotor Creative Commons License 2004.02.18 0 0 8513
legegyszerűbb megoldás a Feurio (az mindent tud korrektül egyben),

en is a Feurio-t javasolnam, a legprofibb audiocd-egeto es grabbelo program. Feurio levlistan irta valaki, hogy a Feurio grabbere hibas CDknel jobb, mint az EAC (EAC fejlesztese raadasul leallt; meg mindig nincs 1.0, csak betak).

Feurio-bol most jelent meg az 1.67.

Előzmény: Macimedve (8509)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!