Keresés

Részletes keresés

Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 239

áááh- na, ezt a részt majd újra megtekéééntem... már egybefolyik minden, nagyon durva volt így 5 nap alatt lenyomni a két évadot :-o :D

Előzmény: Desperate HOUSEwife (232)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.20 0 0 238

Na szép, pedig szerintem a szenyaságának ereje a botjából fakad (nem kell félre érteni nyanyák!, :)).

MARADJON A BOT!!!

Előzmény: Mr_Fusion (214)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.20 0 0 237

Kizárt, hogy bármelyiket is bárhol betartsuk, de mivel ismerjük a fórumgazdákat, szerintem nem veszik zokon, :))))))).

Azért én tudnék olyan 18+-os sztorit írni, ahol kevés az eksön, nincs vér és nagyn erőszak se. :)

Előzmény: Kymry (236)
Kymry Creative Commons License 2006.07.20 0 0 236
Hát, mindjárt az első napján bemutatkozunk neki;-P Az a gond, hogy Házdoki annyira belekeveredett már a nagyágyús folklórba, hogy nem tudjuk elválasztani tőle:) Ott spoilerezni nem kellene, itt meg offolni, de úgysem megy egyik sem:P
18+ -t írni nem nehéz. De próbálj csak meg úgy írni, hogy nem lehet korhatáros. Nincs blood and gore, nincs túlfűtött erotika, és mégis legyen izgi, eh? :DDD
Előzmény: Törölt nick (228)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.20 0 0 235

Jut eszembe Fairy! Mit művelsz a Zurammal??? A mennydörgő zokon vette, hogy mit mívelsz vele képzeletben ... Szerintem mostanában ne kerülj sárkányok közelébe, :)))))))).

A Zuram nem is iszik! És akkor se a körmöt reszelgeti. Én sürgősen jelentkeznék a dokihoz vizsgálatra ...

Az én dokim egy kis pukkancs, nem Ház jellegű sajnos ... Kis sunyi, szemüveges pukkancs, :).

Törölt nick Creative Commons License 2006.07.20 0 0 234
HE??? Melyiket kefélted, a cipőt vagy a gazdáját???? HE??? :)))))))))))))))))))))
Előzmény: Mrs.Barty Jr. (230)
Kymry Creative Commons License 2006.07.20 0 0 233
És mit szól hozzá a zurad, hmmmm?:) Hogy így House-fívörben vagy:DDDDD
Mert tudod nem szeretek zokogó Time Lordokat találni az ajtóm előtt. Illetve Time Lordokat szeretek találni, csak zokogókat nem;-P
Előzmény: Mrs.Barty Jr. (227)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.20 0 0 232

Akkor amikor a Doki a mázlista dög Stacey-vel volt Baltimore-ban (egyébként nagyon bírtam ezt a "távgyógyászos" dolgot, LOL volt), és Foreman, Cameron meg Chase nem akarták felhívni a Dokit, és hárman próbálták kisütni, hogy  a pasi, aki nem tud értelmesen beszélni, drogozott-e. Foreman azt mondta, hogy nem, mert a pasi az életrajzi könyvében megírta, hogy leszokott a drogokról, mire Chase nagy lazán belevágta magát Háuz székébe, felkapta a labdáját, és nagy drámaian benyögte, hogy "everybody lies".

Chase-nek a Doki a példaképe, állítom! :-DD

Előzmény: Mrs.Barty Jr. (225)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.20 0 0 231
Igenigen, az a  nő ült mellette a kocsiban, ezt én is észrevettem. Huh, tényleg nagyon zagyva volt ez a rész, de szerintem is ez azt a célt szolgálta, hogy érezzük, hogy ez az egész nem valóság, tényleg olyan volt az egész rész, mint egy delírium. És a dokinak még a hallucinációiban is működött az agya, mert tudta, hogy hallucinál! Vázz. :-)
Előzmény: Mrs.Barty Jr. (222)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 230

Mestert... még, hohgy el...! hazudós a Mester is, mint mindenki! :DDDD

Pocsolyába léptem, sáros lett a Mesterújcipőőője, hiába keféltem, elhagyott a besteee!

:D

Előzmény: Törölt nick (229)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.20 0 0 229
Na persze, majd ég a hajad este a mesternél, hogy elhanyagolod, :))))).
Előzmény: Mrs.Barty Jr. (227)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.20 0 0 228
Na és? Ez zavarna? Egyébként nekem is lenne egy-két felnőtt mesls részem hozzá, :))))))))). Szegény Fusion, mit gondolhat rólunk? :))))))))
Előzmény: Kymry (200)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 227

ezt majd megtárgyaljuk máshogy-

Hát micsinájjak, ha most House-lázban égek?! Fíííívör rulz! Ott meg nem tárgyalhatom, mert leharapják az fejecskémet!

Előzmény: Kymry (224)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 226

pókerezzen éjjelnappal csiniben, mi?:D

az a rész tökááááász volt- ahogy telefonon játszott, Wilson meg értetlenkedett, de aztán megfáradtan legyintett... :-)))

Előzmény: FeanorB (219)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 225
jaj, ezt mikor mondta?! Erre most nem emlékszem hirtelen :-o
Előzmény: Desperate HOUSEwife (218)
Kymry Creative Commons License 2006.07.20 0 0 224
Hmmm, akkor gondolom, hogy az "áldozat" filmjei, interjúi meg ódióbúkjai sem érdekelnek téged:) Keresek is másikat magamnak;-P Mármint másik áldozatot:DDDD Pedig már Fairy elárulta a lekváros titkot is (aka. hogyan lehetne felhízlalni):DDDD
hű, de off volt ez itt:) amúgy kár volt megcsinálnom ezt a topicot, teljesen kihalt azóta a nagyágyúk;-P
Előzmény: Mrs.Barty Jr. (210)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 223
hallucináció, -akartamírni.
Előzmény: Mrs.Barty Jr. (222)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 222

na, meg az, hogy szerintem az nem a duzzadt nyelvű felesége volt, hanem a lövöldözőé,mert egyszer a kocsiban ült mellette a nő és a lövis neje úgy lett öngyi, hogy bezárkózott  agarázsba... ez is no comm halucináció volt, és tök értelmetlen, de talán éppen azért, mert a végén már annyit haluzott, hogy így akarták érzékeltetni...

:-o

Előzmény: Desperate HOUSEwife (220)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.20 0 0 221

Áhhhh, nehogy azt hidd, csak mi így ábrándozunk egy sort, mondjuk én nem ezzel a nickkel, de ennek is jó sztorija van, ;).

Így legalább egy kicsit javul az ivararány, :).

Előzmény: Mr_Fusion (213)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.20 0 0 220

Hát ez az, ami nekem is furcsa volt, hogy ezek után mégis a ketamine mellett dönt. De azért volt a hallucinációkban elég sok értelmetlen meg irreális dolog, pl. a beszélgetések a lövöldözővel, vagy hogy miért jelent meg neki a duzzadt nyelvű beteg felesége? Vagy kockáztatni akar? Szóval nekem sem teljesen tiszta, hogy miért dönt így.

Ja, a motorosdzsekiről még ennyit akartam: aaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh!!!

Alig bírok magammal, akárhányszor abban látom! :-)

Előzmény: FeanorB (219)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.20 0 0 219

köpködjön :DD

szivarozzon

motorozzon...még többet! :DD

különben az a furi, hogy ugye a hallucinációi közben kikel magából wilsonra és cuddyra, hogy hogy tehették ezt vele,mert igaz, hogy most tud járni, futni, de az esze meg cserbenhagyta...szóval nekem ebből az jött le, hogy ő inkább választja a botot, mintsem hogy a zseniális agya szenvedjen kárt...ehhez képest mégis kéri a ketamine-t a végén.

Előzmény: Mrs.Barty Jr. (216)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.20 0 0 218
Tényleg, Bártiné, az hogy tetszett, amikor Chase nagy drámaian benyögte, hogy "everybody lies"? Én akkorát röhögtem! :-DDD
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.20 0 0 217

Nemár, én akarom a BOTOT! :-D Maradnia kell!

Mondjuk azt belátom, hogy baromi nehéz lehet így játszani több szempontból is, tehát ha van valóságmagja ennek, akkor már értem, miért kellett ez az utolsó rész meg a lövöldözés.

Egyébként ne hidd, hogy rossz ajtón nyitottál be, sőt légy üdvözölve! :-) Feanor csak azért kérdezte, hogy ismerünk-e már Téged valahonnan, mert nem túl gyakran fordul elő, hogy valaki új bukkan fel a köreinkben, őszintén szólva gyakoribb, hogy valaki új nickkel jelentkezik. De mindenképpen örülünk Neked! :-)

Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 216
Ezt én is hallottam, hogy no bot, mert szegény Laurie-nak elege lett már... megjegyzem, nem csoda- de megjegyzem2: remélem, adnak neki más jellegzetességet a bastard-stílusán kívül még, a bot helyett.. rágjon... fogpiszkálót :D
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 215

szerintem csak a nicknevek miatt ne legyenek kétségeid- más miatt... már lehet :-P :DD

De legalább azt tudjuk, hogy van egy férfiembör itt- vagy mindenki hazudik... :-D

Mi HP-topicokból szökött őrültek vagyunk... ezért a sok Mrs meg ilyesmi... (habár, ha jól megnézem, szinte csak az enyém HP-s itt... öh- :D)

Mindenesetre ne rémülj meg köztünk-szerintem :-))

Előzmény: Mr_Fusion (213)
Mr_Fusion Creative Commons License 2006.07.20 0 0 214
Márpedig nekem úgy rémlik valahonnan, hogy a második évad lezárásának az az egyik fontos célja, hogy felvezesse a harmadik évadban végrehajtandó bottalanítást, Laurie ugyanis egyre nehezebben viselte a botozást, fájt tőle a háta, meg ilyenek, úgyhogy megkegyelmeztek neki, és kiírták a botot a sztoriból. :)

Nem 100%, de ezt olvastam valahol nem túl régen, talán a comment-com-on...? Egyébként valóban fura lesz bot nélkül, ha tényleg ez lesz.
Előzmény: Desperate HOUSEwife (186)
Mr_Fusion Creative Commons License 2006.07.20 0 0 213
Off...

Ez az egy nickem van itt, ezt használom már nagyon sok éve; nem lehetetlen, hogy összefutottunk már valamelyik topicban, ha erre gondolsz. Itt viszont mindenképp új vagyok, körülnéztem, kicsit beleszóltam, bár vannak aggályaim; ez a sok, Mrs., Miss, wife, stb, köztük meg én, mintha rossz ajtón nyitottam volna be... :]
Előzmény: FeanorB (160)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.20 0 0 212

Háhá, megszerettem, yes! :-D

Őt én is imádom, és tényleg egyre szexibb meg vonzóbb lett az epizódok során! Lávláv. Meg amyilen szövegei meg húzásai voltak néha... :-)

Most megyek Ally McBealt nézni, ebben is van Cuddy, hurrá!

Előzmény: Mrs.Barty Jr. (210)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.20 0 0 211

Végül az ilyen "need you now"-szövegeket hatásosabb lenne tegező formában fordítani. :-)

De a "tanítványiaval" szerintem furi lenne, ha tegeződne.

Tényleg, arra leszek még kíváncsi, hogy Wilsonnak lesz valaha csaja? Normális csaja? mert valahogy borzasztóan be tud választani nők terén szerencsétlen... :-(

Előzmény: Mrs.Barty Jr. (209)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 210

Keress már áldozatot! :-P

Egyébként... hátnemtom, mi van velem, de én Wilsont a 2. évadban már extrajópasinak tartottam, House és Chase után rögtön... pedig eleinte. böeh- aztán... olyan jó stílusa van neki is... nem csak nyálbéla, ahogy az elején gondoltam..

Lávláv Jimmy Wilson is !:)))

Előzmény: Kymry (203)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!