Hát, mindjárt az első napján bemutatkozunk neki;-P Az a gond, hogy Házdoki annyira belekeveredett már a nagyágyús folklórba, hogy nem tudjuk elválasztani tőle:) Ott spoilerezni nem kellene, itt meg offolni, de úgysem megy egyik sem:P 18+ -t írni nem nehéz. De próbálj csak meg úgy írni, hogy nem lehet korhatáros. Nincs blood and gore, nincs túlfűtött erotika, és mégis legyen izgi, eh? :DDD
Jut eszembe Fairy! Mit művelsz a Zurammal??? A mennydörgő zokon vette, hogy mit mívelsz vele képzeletben ... Szerintem mostanában ne kerülj sárkányok közelébe, :)))))))).
A Zuram nem is iszik! És akkor se a körmöt reszelgeti. Én sürgősen jelentkeznék a dokihoz vizsgálatra ...
Az én dokim egy kis pukkancs, nem Ház jellegű sajnos ... Kis sunyi, szemüveges pukkancs, :).
És mit szól hozzá a zurad, hmmmm?:) Hogy így House-fívörben vagy:DDDDD Mert tudod nem szeretek zokogó Time Lordokat találni az ajtóm előtt. Illetve Time Lordokat szeretek találni, csak zokogókat nem;-P
Akkor amikor a Doki a mázlista dög Stacey-vel volt Baltimore-ban (egyébként nagyon bírtam ezt a "távgyógyászos" dolgot, LOL volt), és Foreman, Cameron meg Chase nem akarták felhívni a Dokit, és hárman próbálták kisütni, hogy a pasi, aki nem tud értelmesen beszélni, drogozott-e. Foreman azt mondta, hogy nem, mert a pasi az életrajzi könyvében megírta, hogy leszokott a drogokról, mire Chase nagy lazán belevágta magát Háuz székébe, felkapta a labdáját, és nagy drámaian benyögte, hogy "everybody lies".
Igenigen, az a nő ült mellette a kocsiban, ezt én is észrevettem. Huh, tényleg nagyon zagyva volt ez a rész, de szerintem is ez azt a célt szolgálta, hogy érezzük, hogy ez az egész nem valóság, tényleg olyan volt az egész rész, mint egy delírium. És a dokinak még a hallucinációiban is működött az agya, mert tudta, hogy hallucinál! Vázz. :-)
Hmmm, akkor gondolom, hogy az "áldozat" filmjei, interjúi meg ódióbúkjai sem érdekelnek téged:) Keresek is másikat magamnak;-P Mármint másik áldozatot:DDDD Pedig már Fairy elárulta a lekváros titkot is (aka. hogyan lehetne felhízlalni):DDDD hű, de off volt ez itt:) amúgy kár volt megcsinálnom ezt a topicot, teljesen kihalt azóta a nagyágyúk;-P
na, meg az, hogy szerintem az nem a duzzadt nyelvű felesége volt, hanem a lövöldözőé,mert egyszer a kocsiban ült mellette a nő és a lövis neje úgy lett öngyi, hogy bezárkózott agarázsba... ez is no comm halucináció volt, és tök értelmetlen, de talán éppen azért, mert a végén már annyit haluzott, hogy így akarták érzékeltetni...
Hát ez az, ami nekem is furcsa volt, hogy ezek után mégis a ketamine mellett dönt. De azért volt a hallucinációkban elég sok értelmetlen meg irreális dolog, pl. a beszélgetések a lövöldözővel, vagy hogy miért jelent meg neki a duzzadt nyelvű beteg felesége? Vagy kockáztatni akar? Szóval nekem sem teljesen tiszta, hogy miért dönt így.
Ja, a motorosdzsekiről még ennyit akartam: aaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh!!!
Alig bírok magammal, akárhányszor abban látom! :-)
különben az a furi, hogy ugye a hallucinációi közben kikel magából wilsonra és cuddyra, hogy hogy tehették ezt vele,mert igaz, hogy most tud járni, futni, de az esze meg cserbenhagyta...szóval nekem ebből az jött le, hogy ő inkább választja a botot, mintsem hogy a zseniális agya szenvedjen kárt...ehhez képest mégis kéri a ketamine-t a végén.
Mondjuk azt belátom, hogy baromi nehéz lehet így játszani több szempontból is, tehát ha van valóságmagja ennek, akkor már értem, miért kellett ez az utolsó rész meg a lövöldözés.
Egyébként ne hidd, hogy rossz ajtón nyitottál be, sőt légy üdvözölve! :-) Feanor csak azért kérdezte, hogy ismerünk-e már Téged valahonnan, mert nem túl gyakran fordul elő, hogy valaki új bukkan fel a köreinkben, őszintén szólva gyakoribb, hogy valaki új nickkel jelentkezik. De mindenképpen örülünk Neked! :-)
Ezt én is hallottam, hogy no bot, mert szegény Laurie-nak elege lett már... megjegyzem, nem csoda- de megjegyzem2: remélem, adnak neki más jellegzetességet a bastard-stílusán kívül még, a bot helyett.. rágjon... fogpiszkálót :D
Márpedig nekem úgy rémlik valahonnan, hogy a második évad lezárásának az az egyik fontos célja, hogy felvezesse a harmadik évadban végrehajtandó bottalanítást, Laurie ugyanis egyre nehezebben viselte a botozást, fájt tőle a háta, meg ilyenek, úgyhogy megkegyelmeztek neki, és kiírták a botot a sztoriból. :)
Nem 100%, de ezt olvastam valahol nem túl régen, talán a comment-com-on...? Egyébként valóban fura lesz bot nélkül, ha tényleg ez lesz.
Ez az egy nickem van itt, ezt használom már nagyon sok éve; nem lehetetlen, hogy összefutottunk már valamelyik topicban, ha erre gondolsz. Itt viszont mindenképp új vagyok, körülnéztem, kicsit beleszóltam, bár vannak aggályaim; ez a sok, Mrs., Miss, wife, stb, köztük meg én, mintha rossz ajtón nyitottam volna be... :]
Végül az ilyen "need you now"-szövegeket hatásosabb lenne tegező formában fordítani. :-)
De a "tanítványiaval" szerintem furi lenne, ha tegeződne.
Tényleg, arra leszek még kíváncsi, hogy Wilsonnak lesz valaha csaja? Normális csaja? mert valahogy borzasztóan be tud választani nők terén szerencsétlen... :-(
Egyébként... hátnemtom, mi van velem, de én Wilsont a 2. évadban már extrajópasinak tartottam, House és Chase után rögtön... pedig eleinte. böeh- aztán... olyan jó stílusa van neki is... nem csak nyálbéla, ahogy az elején gondoltam..