Keresés

Részletes keresés

Kristóf 210 Creative Commons License 2008.08.03 0 0 1155
Kedves Ladalover!

Tele van a F@szom azzal hogy mindenki a simsonhoz hasonlítja a jawa mustangot!
ami azért nagy hiba mert a két motor nem egyazon korban készült a Jawa mustang blokkja először 1969-be került szériagyártású motorba ezen a blokkon 1982-ig ( A Mustang gyártásának befejezéséig) csak kisseb módosításokat végeztek. Ennek ellenére a simson S50 blokkját és az egész motort 1975-ben tervezték. Tehát még te is láthatod hogy a két motor összehasonlíthatatlan. És különben is ez hogy a simsonosokat ellenségnek tekinted ez a lehető leg nagyobb baromság, sok jawa mustangosnak van simsonja példáúl nekem is a Tyercorpnak is és szerintem még jópár embernek itt a fórumban. Ha minden áron ellenséget akarsz magadnak keresni akkor nem azok az emberek között kéne akiknek ugyanaz a szenvedélyük mint neked. Sokkal inkább példát kéne venni a simsonosokról és össze tartóbbnak kéne lenni!
Az pedig szerintem mindenkinek jogában áll hogy eldöntse hogy csinálja meg a saját motorját! Nekem is simson elsővillám van (ahogy a képen láthatod) mert sokkal kényelmesebb és alkalmas akár napi használatra is. Nem hogy inkább annak örülnél hogy van egy pár ember aki megpróbálja használhatóvá tenni a motorját ahelyett hogy kidobná a méh telepre.

Előzmény: ladalover (1147)
TyerCorp01 Creative Commons License 2008.08.03 0 0 1154
Bowdenes tárcsa??? O_O
Bicikliken max... :)
Lehet hogy ezen ott a tárcsa féknyergének a helye,... mustang kerék befigyel...
Előzmény: Törölt nick (1152)
TyerCorp01 Creative Commons License 2008.08.03 0 0 1153
Szia
Eszerint a felfogás szerint nekem elég durva háború lenne a lelkemben :) van egy mustangom, egy 20-as pionyrom, meg még 3 mustang darabokban alkatrésznek, illetve egy simson s51B, egy s51N, ami elöl tárcsás :D és egy díjnyertes patkánymotor simson star blokkal :) a mustimon egyetlen simson alkatrész az index, bár hátul mz :), szerintem az az index kell rá, ha nem is működik, legalább nem oylan lapos a kis cseh retek khmm akarommondani remek :)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.03 0 0 1152
hm,a CB50 elöl bowdenes tárcsafékkel van szerelve.nem?
Előzmény: Rics88 (1151)
Rics88 Creative Commons License 2008.08.03 0 0 1151
Kedves ladalover ne haragudj meg de az egy HONDA CB50 villája.Szóval ha nem ismersz meg egy simson elsővillát eláshatod magad...Egyébként is hülyeség ez a szimszon - musztáng harc dolog.na ennyit érsz...és mégegyszer mondom HOOOOONDA VILLA
Bakoj87 Creative Commons License 2008.08.03 0 0 1150
Ne bassz má' fel :) !
Nekem van itthon egy simsonom is , akkor most mit csináljak gyilkoljam le magam :) ?
Maczko Peter Creative Commons License 2008.08.03 0 0 1149
Bocs, segítenék szívesen de szétszedni meg nemakarom.:S
Előzmény: Bakoj87 (1144)
ladalover Creative Commons License 2008.08.03 0 0 1148
mégegyszer bocsánat de tényleg!Szerintem ne tegyétek!
Üdv!
JAWA:Mustang
ladalover Creative Commons License 2008.08.03 0 0 1147
hellosztok!
Szerintem már bocs de nekem nem tetszik!miért kell gusztustalan simson villa rá?szerintem a simson és a mustang azok ellenségek!szóval én soha nem használnék fel simson alkatrészt a motoromhoz!fujj simson!JAWAsok vagyunk kérem szépen!mnár bocs mindenkitől aki simson cuccal tuningolja JAWAját de szerintem az nagyon nagy szar!már tényleg bocs mindnkitől!simson szerintem a JAWA Mustangosok ellensége!Örökös harcban állunk velük!haveromnak van simsonja de örökösen arra hajtok h lehagyjam!na üdv mindenkinek!megyek balcsira!legyetek jók!!!!
Kőarcú Creative Commons License 2008.08.02 0 0 1146
Sziasztok!
Na ma délután nekiestem a kuplungnak.
A kinyomópálcát lemértem, 5mm-es. De nem is azzal van a gond, hanem a leghátsó tárcsában van egy kis nyolcas ami miatt minden fordulatnál összeszorul picit a kuplung és ez miatt nem nyit rendesen. Kicsit csiszoltam a parafákból (úgy lett vágva dugóból és picit vastagok) jobb is lett de még megpróbálom holnap megegyengetni a tárcsát.
Legszívesebben szétverném az egészet mérgemben már. :D
eseres Creative Commons License 2008.08.02 0 0 1145
Feldobnád a Mustang bolt címét? Előre is kössz! eseres
Előzmény: flathead (1080)
Bakoj87 Creative Commons License 2008.08.02 0 0 1144
Köszi ,de karbiból nekem is van kettő . Nekem csak a tű lenne fontos a lemezzel és a rugóval.
Előzmény: Maczko Peter (1142)
eseres Creative Commons License 2008.08.02 0 0 1143
Hali minednkinek! Mustanghoz keresek gumiharmonikát, az első villához! Ötlet? Üdv! eseres
Maczko Peter Creative Commons License 2008.08.02 0 0 1142
Ha érdekel van komplett karbim 1600-ér.
Előzmény: Bakoj87 (1134)
TyerCorp01 Creative Commons License 2008.08.02 0 0 1141
Hali
fasza-fasza, bár én már régebben is láttam, amint kész lett, tetszik, csak az elsővillának szerintem csinálj valamit mert ahogy láttam profilból ezt a motort, mármint az eredeti donort, azon be volt hajolva picit a villaszár, és ezen is látszik kicsit, esetleg simsonét nem lehet belerakni? nagyon hasonlít rá...
...nem tudom, leeht jó ezzel is, nem húz oldalra, de én azért néznék rá a közeljövőben a helyedben...
am gratula!
Előzmény: Rics88 (1138)
Kristóf 210 Creative Commons License 2008.08.02 0 0 1140
Nem rossz... bejön.
Előzmény: Rics88 (1138)
Rics88 Creative Commons License 2008.08.02 0 0 1139
Nah végre lécci a felesleges hozzászólásaimat töröljétek...és bocs a sok hszért...köszi
Rics88 Creative Commons License 2008.08.02 0 0 1138
Kezd felidegesíteni

Rics88 Creative Commons License 2008.08.02 0 0 1137
Na most már tényleg itt vannak:

Rics88 Creative Commons License 2008.08.02 0 0 1136
Naq itt vannak a képek:
Rics88 Creative Commons License 2008.08.02 0 0 1135
Na ez az én gyönyörűségem...Mit gondoltok róla? Amugy egy Musztáng és egy Honda CB50 szüleménye...(egyedi darab)xD
Bakoj87 Creative Commons License 2008.08.02 0 0 1134
Sziasztok

Lenne valakinek egy egy eladó súbere a mustanghoz?
Tűvel ,biztosító lemezzel, fedéllel , rugóval, dugattyú ne feltétel.
Kristóf 210 Creative Commons License 2008.08.01 0 0 1133

Ma vettem:P 1964-es. Blokom, kerekem van hozzá. elöbb utóbb öszerakom.
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.01 0 0 1132
sziasztok!
az előbb megjárattam a lovacskát :)
most nem szaggat a gyújtás,de a karburálás még nem tökéletes.
Amúgy a városban elcsíptem az egyik kedvenc kocsim egy igen szép példányát.
Egy Skoda S110R-t.Sokáig követtem,a két cseh csoda ment egymás után :)
Kőarcú Creative Commons License 2008.08.01 0 0 1131
Szia. Köszi szépen a segítséget, holnap megpróbálom. És a kinyomó rudat is lemérem mekkora.
Üdv.:Kőarcú
Előzmény: Péter mz (1130)
Péter mz Creative Commons License 2008.08.01 0 0 1130
ja és addig kinlód mig nem fog ütni.Ha már csak 1 mm-t üt akkor jó lesz.Amugymeg ha berugókart lenyomod behuzot kuplunggal persze szépen old de miánts olaj van bent nem old és ezt még neheziti h forog a kuplung gyorsan alapjáraton is, az olaj meg a lamellák közt fékezni próbál.
Előzmény: Kőarcú (1128)
Péter mz Creative Commons License 2008.08.01 0 0 1129
helo
akkor ha van másik vas lamellád ami az utolsó tedd fel azt mert amivel most kinlódsz lehet nem egyenletesen kopott meg ahol a pálca nekinyom. De ha nincs másik lamellád akkor vedd ki a rugókat mérd le mindegyik hosszát tolómérővel és állitsd sorba öket ha mm-es eltérések vannak és ugy tedd be őket h jól emeljen majd ki oszd el őket. Ha igy lemérted utána mindegyiket tedd bele a perselyébe is és ugy is mérd le a hosszát de ilyenkor a legjobb ha a persely peremét méred meg a rugó végét mert az számit. ha ezután elosztod a rugókat jó helyre és ugy gondolod jónak kell lennie már és ha mégsem lesz az akkor annyit tudsz tenni h megjelölöd pl filccel hogy hol,melyik ponton emel ki a legkevésbé. a kuplungot huzd be rugj rá párat megnézed hol emel ki keveset ,filccel huzol rá egy csikot vagy pontot oda. Ezután megint rugdalod behuzott kuplunggal majd indidtsd is be járasd pár másodpercet. Ha mindig ugyanannál a pontnál emel ki kevésbé akkor bizony vagy rugócsere vagy a tányér van meggörbülve. Milyen vastag a kinyomórud? nekem ha jól emlékszem 5.5 ös kemény gömbvas. 5ös is jó de ez jobb.csak 4 es ne legyen mert az semmi. Ha nem jön össze akkor ahol kevésbé emel ki akkor ott a kalapács segit. tedd le az asztalra a lamellát(az utolsó fémet amibe a rugók mennek)a csuszós(amelyik a többi lamella felé néz)felével az asztalra és ott üss rá először egy kicsit ahol meg van jelölvene. nem ismerem milyen kemény az anyag de ha ugy érzed nem ment akkor üss nagyobbat persze szerintem egy 800grammos kalapács kell ehhez azon a környéken üsd meg ahol a persely belemegy a helyére. De vigyázz nagyon nagyot se üss mert akkor vége lesz az egésznek.ezután próba jön ha jólesz akkor ügyes voltál. Ja és mikor ezelőtt még kipróbálod,a rugókat sorba állitod és összerakod jelöld meg filccel melyik rugó a lamellába hova megy. Én alkoholos filccel jelöltem meg öket piros kék zöld fekete szinekkel az 5. et nem jelöltem és ugy raktam vissza őket.
Előzmény: Kőarcú (1126)
Kőarcú Creative Commons License 2008.07.31 0 0 1128
Köszi, megnézem a bovdent is. Érdekes a dolog nálam, ugyanis ha behúzott kuplunggal próbálom berúgni a motort, olyankor úgy tűnik nem fog rá semmit, csúszik szépen, nem pörgeti meg a motort egyáltalán. bezzeg induláskor mikor egyesbe teszem, na akkor annak van hangja rendesen, meg még megy is lassan a motor behúzott kuplunggal....
Előzmény: TyerCorp01 (1127)
TyerCorp01 Creative Commons License 2008.07.31 0 0 1127
Nézd meg szerintem a kuplungbowdent, nekem pölö az a baja (szerintem), mert neem sem emel ki rendesen...de csak miután megyek 15 métert...első indulásnál fasza, megyek,aztánm ire kiérek a kapuhoz, nem emel ki rendesen, lefullad. Megint rugom, fasza megint megyek 15 métert, akkorm ár szar... énn emtom... most már szikrám sincs, időm se...majd őssel, télen vagy valamikor, ha lesz végr időm, átnézem az egész elektronikát...most nagyon szét agyok ehez szórva...
Előzmény: Kőarcú (1126)
Kőarcú Creative Commons License 2008.07.31 0 0 1126
Jók a perselyek. Egyszerűen nem értem miért old ki féloldalasan. Behúzom a kuplungot és látszik hogy a tárcsa nem egyenletesen egyenes vonalba emelkedik ki (egyik fele pár mm-el jobban kitolódik mint a másik).

Ladalover: Olaj természetesen van benne, jah küzdök de egyelőre vesztésre állok.. :D
Előzmény: flathead (1125)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!