A nagykövetnek, montak valami ilyesmit, más a sejtszerkezete, és nem tudja lebontani, ezért úgy hat ,mint az igazi. Hetest egyszer láttam részegen (a 100. rész volt, amiben a Voy csúszkál a jégen) akkor bepezsgőzött. Üvegest ittak, lehet hogy még a Földről hozták és valódi... :)
Hát a tegnapi rész legalább annyira volt érdekes és idetartozó, mint a múltkori Janeway vs. Bobby Ewing film a TV2-n.
2 ütős poén viszont volt most is:
- Neelix Sevennek: "Egyszer örülni fog még neki, mikor egy kis Kilencésfél szaladgál majd maga körül." :)
- Doctor: "Én is remek vérvonalból származom." Mire Paris: "A bátyja egy villanyborotva." :))
Sajnos csak videóról tudom mindig megnézni az epizódokat.
A múlt héten az egyik rész lemaradt. / azt hiszem az, ahol kiderül, hogy csak másolatok /
Ha valakinek még meglenne kazettán, akkor szeretném kölcsönkérni, vagy jutányosan megvenni esetleg.
Ha van ötlet, kérlek írjatok: zolnai33@matavnet.hu
A tegnapi resz utan ugy dontottem, hogy mostantol felveszek videora minden egyes reszt!
Csak azt nem tudom, hogy hova fogom rakni azt a rahedli kazettat...
Szerintem is nagyon jó rész volt, de sajnos ez első 20 percet csak félig láttam (mondjuk úgy inkább hallottam), mert Fifa meccsem volt. Az én kedvencem az volt, mikor a randin a fickó rendelni akart, de a pincér nem vette észre. Ekkor Seven felállva hangosan: "Pincér, jelentkezzen ennél a kiszolgálóhelynél, a segítségére van szükségünk!"
:))
Nem abban a részben találnak valami Dyson-gömböt ?(vagy hogy kell irni, nem biztos, hogy ez a neve)
Egyfajta mesterséges bolygót, amelyikben egy naprendszer van. Erről nem tudsz valamit irni? Erről mindigis többet szerettem volna tudni, de sosem sikerült infot szerezni róla. Ha tudsz valamit irni az előre is megköszönöm.
Szintohol, angolban synthehol.
Eredetileg szintetikus pót-alkohol, amitől nem lehet berúgni, és nincsenek egyéb káros hatásai sem. Legalábbis a TNG-ben még így volt, a VOY-ban persze Seven (meg mindenki más is), mattrészegre tudja inni magát belőle.
Csak megint egy pofon a következetességnek, de egyébként semmi baj.
Jaja, SEVEN OF MINE, nagyon tuti volt. Ez a rész is poénos volt, de szerintem a leghatalmasabb rész a doki szempontjából a hatodik szezonbeli 'Tinker, tenor, doctor, spy' lesz. Ha most ezen a tegnapin csapkodtátok a térdeiteket, akkor azon a részen hisztérikusan fogtok röhögni. Döbbenetesen jó.
Bár számomra a csúcs az összes Trek rész közül még mindig a DS9 'Prophet motive' nevű része. Az valami hihetetlen.
Ha tényleg alapitasz klubot, akkor már van is egy tagod, igaz, hogy nem vagyok BP-i, de igy távolról is támogatni fogom, lélekben és hozzászólásban... :)))
Nem az volt a legjobb egyébként hogy "huzzon sorszamot", hanem az hogy ezt Neelix mondta, akinek semmi köze nincs Heteshez. De egyébként messze az egyik legviccesebb rész volt.
ha jól sejtem ez a Someone to watch over me volt, magyarul valószínű "Valaki vigyáz rám" vagy ilyesmi lehetett, nincs Viasatom.
Azt biztos nem tudták olyan poénosan visszaadni, amikor a követ beszól sevennek az ágyon fekve, mikor nanoszondákkal akarják kijózanítani: "Seven of Mine, assimilate me!" :))
Láttam Picardoval a sorozat befejeztének alkalmával készített interjút, ahol ő kedvenceként ezt a rész említette meg! (hozzátéve persze, hogy nagyon nehéz választani, és alapvetően minden rész kedvence :) Amúgy élőben is egy dumagép, a vele készített interjúk átlagban kétszer akkorák, mint bármely más szereplővel :-) Szóval jófej a doki tényleg.
En akkor vertem a terdemet, amikor a doktor a szaporodas lenyegi reszehez ert: "es millio kis harcos ostromolja a petet" es milyen sulyosan mutogatott kozben, meg az a lelkesedes. :))))
Na mindjart megyek haza szerves anyagokat elfogyasztani.
Regen mosolyogtam ennyit egy Star Trek reszen. A Star Trek fan clubbon belul megalapitom a Seven/Jeri Ryan fan clubot. Akkor az all neki a legjobban, ha Sevenkent nez ki!!
A legsulyosabb poen a huzzon sorszamot volt.
Erted! Es semmi hatasszunet! Pedig az ilyen poenok utan szokott a kameraba mosolygas es nevetes/taps/ovacio halmaz jonni!
Igen, mikor ott feküdt a bioágyon kiterítve és Hetes éppen azt ecsetelte, hogy ha átkalibrálja a nanoszondáit talán asszimilálnák az alkohol(miért mindíg szintoholt mondtak?) hatására megváltozott sejteket.
Erre a merevrészeg nagykövet:
-Igen, asszimilálj bébi! Vagy valami hasonló dumát eresztett meg. :)
Egyébként meg a nagykövet tiszta élvhajhász kéjenc volt. Amikor az étkezdében végighabzsolta az étlapot majd meglátta a csevegő nőket és felcsillant a szeme.
Nagyon jó karakter.
Nekem nagyon bejött a hajóval ismerkedő nagykövet is. Állat volt részegen, ahogy próbálkozott Hetessel. Másnaposan is volt valami jó dumája Jetest becserkészendő. Meg ahogy kinézett, ziláltan, kitürt inggel: kész Jim Morrison volt.
Nem a szexel van gondja, hanem a romantikus kapcsolat kialakításával. Gondolom, ha csak simán magára kellene rántania egy férfit szaporodás céljából az menne neki. Ezt már többször megmondta. Tehát nem OTT van a gond vele. Hacsak nem a fejére gondoltál... :)
Egy rövid kis !!!SPOILER!!! keretében csak annyit jegyeznék meg Sevenről, hogy a sorozat vége felé ki fog majd derülni, hogy mi az a fizikai akadály, ami miatt mindig olyan kimért a viselkedése.
Aztán pedig...
Pedig akkor Kim zászlósnak hogy felcsillant a szeme, amikor megtudta, hogy Seven partnert keres... :))) És milyen lehangolt lett utána. Pedig hogy igyekezett nem???
Különben nekem is az ének tetszett a legjobban, főleg, amikor megállt a duett közepén és csak bambult Hetesre.
És tök jó volt a kontraszt, ahogy a Doki éneklés közben mozgott, táncolt és verte az ütemet, Hetes meg állt mint a cövek, csak éppen a szája mozgott. :)))
Jajj, meg az is tetszett amikor az asztrometrián Kim felfedezte a hajónévsort és kiderült, hogy Hetes partnert keres.
-Van két jelölt munkakör és érdeklődési kör alapján.
-Nem is tudtam, hogy van hobbyja!
-Én sem, de mint kiderült érdekel az asztrológia, a kvantummechanika és a zene.
-Én klarinétozom.
-Maga nincs a jelöltek között.
:)))