Keresés

Részletes keresés

joy Creative Commons License 2010.05.26 0 0 220
Belinkelnéd azokat a topicokat?
Előzmény: szandrácska_ (211)
auretiel Creative Commons License 2010.05.26 0 0 218
Nem értem miben hazudok. Megnéztem a linkedet. A valóság végletekig leegyszerűsített változata, A kegyetlenkedések nincsenek leírva. Az hogy elég volt vkire ráfogni hogy boszorkány, máris vitték. Konkrétan ha kellett a szomszédod asszonya, vagyona vagy bármije elég volt feljelentést tenni hogy te láttad őt röpülni az égen, az az ember onnantól kezdve halott ember volt. Ha nem vallott akkor azt mondták hogy csak az ördög adhat erőt ilyen kínzások kibírásához. Vagy a vízpróba. Bedobták őket a vízbe, ha feljött az ördöggel cimborál ha nem........hát tévedtünk.Kevesen beszélnek róla, de sok nővel együtt a csecsemőjét is elégették, mondván ilyen fa nem teremhet jó gyümölcsöt. És ezeket a történelem tanáromtól tudom ha hazudok hát utána hazudok.
Előzmény: joy (208)
auretiel Creative Commons License 2010.05.26 0 0 217
Joy most jöttem rá hogy eddig Te csak kínai adidassal találkoztál és ebból levontad azt a következtetést hogy az adidastól büdös lesz a lábad. Ajánlom az igazit. Csak egy címet rakok ide onnan már tudsz lépkedni ha akarsz

http://ahimre.freeblog.hu/

Itt sok mindent találsz. Jó olvasgatást. Rengeteg link is van amiken elindulhatsz. És ne feledd, amit nem vesz be a gyomrod azt ugord át.
Előzmény: joy (210)
auretiel Creative Commons License 2010.05.26 0 0 216
Megaszar.

Julamami hirdess tanfolyamot, mindig találok új infot valahol, amit beépíthetek az életembe. A tenyérvonalak pl konkrétan érdekelnek.
Előzmény: Törölt nick (215)
szandrácska_ Creative Commons License 2010.05.26 0 0 213
Nyugodtan hirdess. Engem pl. nem zavar.
Előzmény: julamami (209)
szandrácska_ Creative Commons License 2010.05.26 0 0 212
Joy!

Hagyjad már magad ezzel a harmonetes szir-szarokkal. Itt nem erről van szó. Ilyenekben még én sem hiszek...........
Előzmény: joy (210)
szandrácska_ Creative Commons License 2010.05.26 0 0 211
Joy!

Pedig pont én is este néztem, h minden olyan fórumra írogatsz, ahol pár ember hisz valamiben. Te ott megjelensz, és cáfolsz, vagy csak próbálsz cáfolni...
Előzmény: joy (208)
joy Creative Commons License 2010.05.26 0 0 210

Te neked kellene elgondolkodnod, hogy miért használod önreklámra ezt a topicot!

Én hozzád szólok, nem játszom meg nagyképűen a hitetlen ellenzők fölött álló isteni kiválasztott prófétát!

De, ha hazugságaitoknak kell reklám íme, produkálok én is nehányat, még ha ezért ki is rúgnak innen, bár én nem önreklámolok, mint te:

http://hu.ezo.tv/jos/omara

http://www.harmonet.hu/josda/43500-%C3%93mara

http://www.jovendomondas.hu/jos/%C3%93mara

És ez csupán parányi morzsája annak, mennyien élnek mások hitetéséből, megvezetéséből!

:o(

Előzmény: julamami (205)
joy Creative Commons License 2010.05.26 0 0 208

Ne hazudj!

Az inkvizíció története

Nem több a nyíló lélek, csupán szabad a vásár a lélekkufárok előtt is!

Egyáltalán nem sok topicon vagyok ott!

Más a bekukkantás, és más a jelenlét!

A méretbeli különbség abból adódik, hogy én nem február 10-edike óta vagyok jelen a zIndexfórumon.

Tudom, nem dicsőség: a korral jár, mint az élettapasztalat.

Előzmény: auretiel (204)
joy Creative Commons License 2010.05.26 0 0 207
Szted?
Előzmény: Rejtélyvadász (202)
joy Creative Commons License 2010.05.26 0 0 206
Hülyeséggel jobb?
Előzmény: Törölt nick (201)
auretiel Creative Commons License 2010.05.26 0 0 204
Ha megnézed sok topikon ott van. Elitél mindent ami az anyagi világon túl mutat. Fél évezreddel ezelőtt az inkvizitorok is ezt tették, de ők máglyára is küldték azt aki másként mert gondolkodni. Ma már gondolkodhatsz másként legfeljebb lehülyéznek. Bár egyre kevesebben. Sok a nyíló lélek.
Előzmény: Rejtélyvadász (202)
auretiel Creative Commons License 2010.05.26 0 0 203
Julamami hol nem volt meg az adok kapok?
Előzmény: julamami (200)
Rejtélyvadász Creative Commons License 2010.05.26 0 0 202

"....Ha nem hagynám, nem lenne e topic sem!....."

Igen ? Hát milyen minőségben irogatsz erre a topikra ? ? ?

Előzmény: joy (197)
joy Creative Commons License 2010.05.25 0 0 199

Felőlem.

Te bajod.

Előzmény: auretiel (190)
joy Creative Commons License 2010.05.25 0 0 198

Majdnem, mert a vese az urológusoké.

:o)

Valóban igen jól ismerik az emberi elmét, annak működését, pontosabban megnyilvánulásait!

Csak a pszichológusok -többségében- nem hitekkel etetik és lenyúlják a hozzájuk fordulókat, hanem megkísérlik visszavezetni az épkézláb gondolkodású, önállóan cselekedni, dönteni képes emberek közé őket.

Előzmény: szandrácska_ (188)
joy Creative Commons License 2010.05.25 0 0 197

Ki nem hagyja?

Ha nem hagynám, nem lenne e topic sem!

Én csupán leírom a hazudozásról csalásról saját, szabad véleményemet!

Előzmény: Törölt nick (187)
auretiel Creative Commons License 2010.05.24 0 0 195
Szandrácska én is élvezettel olvasom.
Előzmény: szandrácska_ (192)
auretiel Creative Commons License 2010.05.24 0 0 194
Akkor ennek örülök. Képzeld úgy jártam, hogy volt egy tenyérelemzésről szóló könyvem , de már nagyon ramaty állapotban volt ezért kidobtam. Elázott, stb. Pár napra rá megjelent a sógornőm hogy hozott nekem egy könyvet, mert tudja hogy ez engem érdekel, és mit látok, ugyanaz a könyv, egy régebbi kiadásban. Csak álltam és néztem. És vigyorogtam. Nem engedik hogy letérjek. Ha már itt tartunk, mit gondolsz mit jelent ha valakinek a tenyere közepéig ér csak a szívvonala?
Előzmény: julamami (193)
szandrácska_ Creative Commons License 2010.05.23 0 0 192
Auretiel!
Ezt én is észrevettem :) nekem nagyon tetszik..:)
Előzmény: auretiel (191)
auretiel Creative Commons License 2010.05.23 0 0 191
Julamami végigolvastam a soraidat és feltűnt, hogy dallama van annak amit írsz. Szándékos vagy csak úgy jön? Esetleg csak nekem dallam?
Előzmény: julamami (189)
auretiel Creative Commons License 2010.05.23 0 0 190
Nem AKAROK neked bebizonyítani semmit. Engem nem zavar hogy Te miben hiszel, vagy miben nem. Nem térítek nem hitegetek, nem bizonygatok. Akit érdekel megkérdezi tőlem vagy mástól. Ha el tudja fogadni tovább kérdez, ha nem megáll ott ahol van. Senkire nincs ráerőltetve semmi. Mindenki a maga útján halad. A maga tempójában. Nincs számonkérés. Mindenki a saját dolgával törődik. Vagyis a saját háza előtt söpör.
Kedves lélekbúvár családtagod, vajon miben búvárkodna ha nincs lélek? Ő egyébként mondhatna a jellememről bármit, biztosan úgy van, hiszen az alapok ugyanazok. De vajon eseményeket látna -e az életemben amik megtörténtek? Sztem nem.
Ne higgy ezekben a dolgokban. De ha én sétálok az utcán élvezem a napsütést vagy a szelet, hallom a madarakat és csodálom őket. Ízlelem a levegőt. Földanyát élőlényként tisztelem, a testén élek elfogadom amit kapok tőle és hálás vagyok érte.
Ha Te mész az utcán? Vajon melyikünk él teljesebb életet?
Ez az utolsó válaszom feléd. Kérlek engedd meg hogy abban higgyek amiben akarok. Nekem ez így jó.
Előzmény: joy (185)
szandrácska_ Creative Commons License 2010.05.22 0 0 188
Joy!

A pszichológusoknak ez a feladatuk, hogy az ember veséjébe lássanak.
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.22 0 0 187
Miért nem hagyod,hogy mások szabadon beszéljenek amiről akarnak?
Az elismert elmedokinak erről mi a véleménye?
joy Creative Commons License 2010.05.21 0 0 185

Bizonyítsd be, hogy most nincs igazam!

Te is egy hiszékeny vagy, neked bizonyíték, nekem hamisság a jóslás!

Van nagyon jó elismert klinikai pszichológus-elmedoki-lélekbúvár a családban, aki nem folytat magánpraxist! Az ő véleménye sokkal többet számít a hívők állításainál. Ő például remekül a "vesékbe lát", olyan dolgot el tud mondani bárkiről rövid beszélgetés után, amit még az illető maga elől is rejteget.

De nem él vissza vele!

Előzmény: auretiel (182)
joy Creative Commons License 2010.05.21 0 0 184

Frászt sem akarok "megtéríteni", nem vagyok se szent, se próféta, se megváltó!

Semmi mást nem teszek, mint elmondom véleményemet, több, mint 1/2 évszázados tapasztalataimat.

Aki babonákban hinni akar, azon nincs segítség, akkor is hinni fog a csalásban, ha utolsó ingét-gatyáját szedi le róla jósakarója!

Lehet tanulni:

http://www.magusszovetseg.hu/?gclid=CIGfl4LX4qECFQGRZgodbx4uKg

Én csupán ez emberi tisztességben, becsületben, igazságban hiszek.

Így nőttem föl, így vénülök meg, így is nyúvadok ki.

Előzmény: szandrácska_ (181)
joy Creative Commons License 2010.05.21 0 0 183

Még mindig beképzelten elbeszélsz mellettem, nekem szólva.

Te tudod.

Én nem leledzem semmiféle "magasságokban".

Csupán a becsület, tisztesség igazság az amit elfogadok, és elítélem, megvetem a hitetetést, csalást félrevezetést, más emberek "jószándékú fosztogatását.

Rángat téged a búbánat!

Ám, ha a "sorsod", hogy hiszékeny emberek megvezetéséből, becsapásából élsz, akkor bizony lelked rajta!

Én akkor sem ártok neked, csupán rávilágítok, nincsen semmiféle jóslás-jövendőmondás, csupán hitetetés, embereket félrevezető -jó esetben léleksegítő, rossz esetben ártó- csalás.

Előzmény: julamami (180)
auretiel Creative Commons License 2010.05.20 0 0 182
Azt hiszem Te az a fajta ember vagy akinek ha be is bizonyítják hogy nincs igaza, akkor is igaza van. Miért érdekel téged hogy ki hogyan csap be kit? Az az ő dolguk, a kettejüké. Zavar, dühít ha becsapnak vkit? Tán Te is ezt teszed vkivel vagy valakikkel ezért bosszant annyira? Julamamit személyesen ismerem. Igen, jártam nála. Sok dolgot mondott, amit senki sem tudhatott rajtam kívül. Azóta én is megtanultam használni az intuitív képességeimet. Befelé figyelve kitárult a világ. Ő volt az egyik aki elindított ezen a belső úton. Köszönöm ezt neki. Ha te is befelé figyelnél és nem másokra vagy az egodra megértenéd hogy minden csak játék és Isten mozgatja a játékosokat. Ma én vagyok a tolvaj, holnap pedig áldozat. Addig amíg fel nem ébredsz ebből és tudatosan ki nem akarsz lépni. Mert ezt is megteheted. Félreállhatsz, és hagyhatod a többieket játszani. És akkor az ő játékuk már nem hat rád és te kezdhetsz egy újat, magasabb szinten. Kívánom neked hogy láss, érezz, hallj, ízlelj tapints és tapasztalj. Hogy megéld a világodat.
Előzmény: joy (179)
szandrácska_ Creative Commons License 2010.05.19 0 0 181
Joy!
Voltál kedves és linkelted már ezt az oldat, és akkor is épp ennyire hatott meg, mint most. Miért nem veszed észre, hogy vannak olyan emberek, akik igenis hisznek az ilyen dolgokban, ÖNSZÁNTUKBÓL!!!!!!!! Merthogy az én fejemhez nem tart senki fegyvert az biztos. Ilyen "bolondokat" akarsz megtéríteni?!
Előzmény: joy (177)
joy Creative Commons License 2010.05.19 0 0 179

Szomorúan tapasztalom, hogy az enternetes társalgási etikettnek úgy vagy bírtokában, amint az igazságosságnak.

- Én hozzád szóltam, te megpróbálsz elbeszélni mellette.

Általánosságokat, fenköltnek tűnő egymásra dobált mondatokat írsz, amelyek összességében szavak zavara, széthullott gondolattöredékek, amelyek sokmindenre alkalmasak.

Tipikus jóslat-szöveg: mindenről szól, semmit nem mond.

A legelképesztőbb az, hogy jótét léleknek képzeled magad, mert másoknak koldultál, és ezért vállveregetést vársz a sorstól!

Szemforgatás.

Én sosem kéregettem -nem is kértem- másoktól, csupán véremet adtam önzetlenül, arc nélkül. Soha senkinek nem kellett megköszönnie segítségemet, sosem vártam köszönetet, hálát, dícséretet senkitől! Bármikor adtam-adok -pénzt sosem- akkor tiszta szívvel, hátsó gondolatok nélkül tettem-teszem.

- Önreklámolod magad, amit az Indexes NETikett elfogadhatatlannak tart!

Előzmény: julamami (178)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!