Kb. 8 éve van egy MS-egerem. Az MS egyetlen jó terméke. ;)
A csomag része volt egy rózsaszín, szőrméből készült, rózsaszín egeret mintázó szőrme-egértakaró, rózsaszín szőrmeegér. ;) Pinky-nek hívja magát, és mióta megvan, mindig az aktuális monitorom tetejéről lóg bele a bajusza a képernyőbe. Néha leesik, mert mondjuk remeg az asztal a Win95-ből adódóan, ilyenkor szegényt jól kiporolom. (Pinky-t.)
A legutóbbi költözés során elveszett az a térdíszmű, amely kb. 30 db koax T-dugóból lett összedugdosva, és Pinky mellett foglalt helyet, mióta a legutóbbi munkahelyemen felszámoltuk a koax-kábeles összeköttetéseket. Ezt nagyon sajnálom, hogy elveszett, sajnos, már szinte sehol sem tudok szerezni ilyen díszítőelemeket...
Érdekes, most végighúztam az ujjam a monitor tetején, és szinte semmi por nincs rajta, pedig sose szoktam törölgetni... De minden más helyen van. Por.
Az engem birtokló macska álmodik rajta kevessé virtuális egerekről és meleg szeretetről. De természetesen előtte minimum 3x végigmegy a billentyűzeten, az arcomba dugja a seggét, orrba ver a farkával, ráül az egérre, ezáltal is egyszerre jelezve önnön létét és kinyilvánítva szociális igényeit. Imádom a dögöt, na.
Az egyiken egy pici ülő kék víziló, kezében egy piros műanyag szívecskével: "I love You", valamint egy műanyag Garfield figura, kezében egy játékmacival. Az egész tetején természetesen vastagon a por, bár két hónapja letakarítottam :)
A másikon kb. 2 kiló szórólap, újság, szkennelendő eredetik, Epson nyomtatópapír,
Bocsi, de ebben a témában nem olvastam végig az egész topicot, csak őszintén válaszoltam.
Tudod az elektosztatikusság törvénye még mindenhol érvényesül. ;-)
A benti monitorom tetején egy sk hajtogatott papírsárkány foglal helyet (fő érdeme, hogy munkaidőben készült :).
Az otthonit pedig alig használom, ezért le van takarva, a tetején pedig csücsül a régi alvómacim, egy elefánt és egy oroszlán is. De a használathoz le kell pakolni őket.
Nekem van gey tavalyi szaloncukor, és három szőrmók ponpon össze vissza felragasztva, 2 db skodás: az egyik világoskék, a másik tarka színes, és egy tűzpiros. Ja meg Happy Meal menüből a malacka, amikor azt osztogatták.
A monitorszuro es a monitor koze egy eredeti Larry III. kepeslap van beszoritva, es neha melle kerul a monitor tetejere a Simpson-csaladbol a gonosz iparmagnas is (Montgomery Burns). Ez utobbi Burger Kinges szerzemeny, potom 700 penzert.
Nos, a tetején a plüsstigrisem ül, mindig vigyáz rám, így semmi bajom nem eshet (főleg nem netezés közben). A tigris mellett (akinek egyébként Csikrincs a neve) egy plüsstehén áll, egy jó tigrisfejjel alacsonyabb a tigrisemnél. ő csak úgy ott van, ő nem vigyáz rám és nem is szokott soha semmit sem mondani, de azért szeretem, úgy megszoktam már az évek folyamán. A monitor alján semmi sincs, mert ferde a tartója, nem vízszintes, de az előző monitor alján egy kis kézzel festett Kindertojásból jött tigris és egy kindertojásból jött lendkerekes autó volt. Ők nem is tudom, hol lehetnek most, gondolom valahol otthon valamelyik szekrény mélyén...
Hát ennyi.
A számítógépház tetején a baárnykám áll, ő is plüss, valamint előtte 4 db CD lemez, konkrétan:
Quake3 CD
26. válogatás CD
4. válogatás CD
Baldur's Gate CD No 1
Tenyérnyi kék háromszög, abból a célból, hogy (idézem a csomagolásán volt [német] szöveget): " a háromszögbe implantált transzmetaindukciós mikrochip inteferenciájával a káros képernyôsugárzást megszüntesse."
Valszeg semmit nem csinál, de nem is zavar. (Ajándékba kapam és az illetô idônként ellenôrzi, hogy ott van e a háromszög a monitor tetején.)