Keresés

Részletes keresés

Yelloman Creative Commons License 2021.01.29 0 1 676

Közben a félidőben Szeged-Alba 46-33!

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.29 0 2 675

Lehet igazad van, bár nem értem, hogy a nyilatkozata miért nem csupán egy győzelmi reményt jelentett? Az a gond, hogy ott van a "körmendiként" ? 

Tegnapi meccsről annyit, hogy nagyjából így kell hozni az ilyen mérkőzéseket. Benedek ismét tanárian irányított, és most még ponterős is volt. Dancsecs jól játszott, remélem ha kap majd lehetőséget nagyobb rangadókon ott is meg tudja majd oldani a feladatát. Kovács Benedek az, akiben viszont látnék komolyabb lehetőséget arra, hogy első számú cserejátékos legyen akár már jövőre is a 4-es poszton. Így például lehetne is spórolni, ha szükséges lesz. 

Szombaton viszont én egy kemény összecsapást várok, bár az Okorn-érában jól megy nekünk a Kecskemét ellen. Viszont jó formában vannak, így ott már az első perctől koncentrálni kell majd. Várom már a mérkőzést, szerintem jó kis derbi lesz.

Előzmény: Ryland (674)
Ryland Creative Commons License 2021.01.29 0 0 674

Annyit elárulhatok, hogy vagy így, vagy úgy, de körmendiként az ember mindig győzni megy Szombathelyre.”

Ez a Jászberény edzőjének a szájából szerintem nem a győzelmi szándék kinyilatkoztatása. Amikor olvastam, nekem az volt a reakcióm, hogy nem ismerem a csávót, nem értem, hogy ezt miért keverte ide, de biztos, hogy elgurult a gyógyszere...

Aztán persze az is lehet, hogy volt a színfalak mögött valami más, amit nem láttunk-hallottunk...

Előzmény: Törölt nick (672)
Mr Teacher Creative Commons License 2021.01.29 0 0 673

Azért a Kecskemét már keményebb dió lesz, remélem sérülés nélkül hozzuk a meccset.

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.29 0 3 672

Én remélem, hogy nem erről van szó, mert szerintem azzal semmi gond nincsen, ha egy edző győzelmi szándékát lenyilatkozza, még akkor is, ha csapata eléggé esélytelen. Csodálkoznék, ha Gaspert ez zavarta volna egy Kaposvár elleni vereséget követően.

Előzmény: Ryland (671)
Ryland Creative Commons License 2021.01.29 -1 4 671

Úgy látom, Gaspernél betalált Patai “körmendiként győzni járok Szombathelyre” szövege... :D

Persze lehet, hogy volt valami más, amiről nem tudok.

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.29 0 5 670

Pont ezt nem kellene. Dancsecs semmivel nem lett jobb tegnap mint volt múlt szombaton és akkor sem lett volna rosszabb ha tegnap egy dobása sem megy be. Teljesen használható a két fiatalunk de nem csak ilyen meccseken kellene használni őket a csapatnak

sztem ha Kovacs és Dancsecs marad jövőre meg is leszünk az u23 poszton nyugodtan

Előzmény: Gabriel Sousa (669)
Gabriel Sousa Creative Commons License 2021.01.28 0 1 669

Kaposvár után beleszálltam a fiatalokba, most úgy illik, hogy gratuláljak nekik az eredményes játékukhoz. Ma sikerült bizonyítaniuk, hogy nem csak biodíszletek a csapatban. Dancsecs Andris jó teljesítményének külön örülők. Ő akár hosszú távon is hasznos kiegészítőembere lehet a csapatnak.

Ryland Creative Commons License 2021.01.28 -1 4 668

Nagyon rendben volt a mai! Okosan lehoztuk, támadásban elképesztő labdajáratás volt, bizonyíték erre a számolatlan asszisztunk. Védekezést pont annyit csináltunk, amennyit kellett: nem volt cél, hogy lemészároljuk őket, semmi olyan veszélyes szituációba nem mentünk bele, ami sérülést okozhat. Mindenki rendben volt!

Dancsecs játékt emelném ki: öröm volt nézni. És nem csak a pontok miatt: ügyesen vezet labdát, rendre megverte az ellenfelét és volt egy-két zseniális passza! Andrisban és Kovács Beniben fiatal koruk ellenére látom a kosárlabdázót, tényleg jó lenne, ha nálunk tudnának kikupálódni!

CrazyBasket Creative Commons License 2021.01.28 -1 7 667

Beni Beni Beni Beniii poooont!!! Az IRÁNYÍTÓNK ma: 18pont, 11assziszt, 32VAL!!! Ez magáért beszél! D mindenkinek jár a gratuláció! Így tovább! Hajrá Falco!

Jr. Benitez Creative Commons License 2021.01.28 0 0 666

Szerintem mai teljesen rendben volt. Igyekeztünk energiát spórolni, meg simán nyerni. Ez volt a feladat. Amúgy Coleman.... Nem marad itt? 

hali79 Creative Commons License 2021.01.28 -1 3 665

Ezt én sem értem!

Ma Barac is nagyon rendben volt!

Beni meg meccsek óta a legjobb emberünk!

Előzmény: falco Man (663)
hali79 Creative Commons License 2021.01.28 0 1 664

Grat a csapatnak!

Mindenki jól teljesített!Nekem különösen tetszettek a fiatalok!

Jól és bátran játszottak!Mind a hárman,ma Doktor is jól játszott!

Én kicsit Kovácsot többet játszatnám!(főleg ha kevesebb lesz a pénz,amit itt páran mondanak,akkor jó lenne hosszabb távon számolni vele!)

Hajrá Falco!

falco Man Creative Commons License 2021.01.28 -2 5 663

Mondjuk azt nem értem, hogy a BB1-en páran képesek beleszallni Benibe es Baracba egy ilyen gyozelem után, sőt az eddigi hét után. Ha a Kapitany nem kapja el a fonalat ennyire Anderson kiesése után most komoly problémáink lennének. Szep győzelem volt ez is, gratulálok. Megyünk tovább!

splity24 Creative Commons License 2021.01.28 -1 1 662

Csapatkent jatszottunk es annyit adtunk ki amennyi kell. 37 assziszt magaert beszel!

Ez a Jaszbereny nem az amely ev elejen volt.

Grat a csapatnak!

Real013 Creative Commons License 2021.01.28 0 0 661

BelBeletettük ma, amit bele kellett tenni.

Grat a csapatnak!

Falco!

_Espada Creative Commons License 2021.01.28 0 1 660

Az első negyed tényleg csapnivaló volt. De másodikban úgy védekeztünk ahogy kell, -20 lett is a -1ből. 

Barac megint nagyot melózott,az embere palánkot se találta el.

Úgy tűnik Alba meccsen is,de főleg most,hogy a fiataloknak is van szerepük támadásban,nem csak tovább passzolják.

Andrist jó nézni.

Előzmény: Törölt nick (659)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.28 0 0 659

Apaaaaa,kezdődik

Hajráfalco Creative Commons License 2021.01.28 0 0 658

sziasztok!

nalatok működik a MindiGO??😱

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.28 0 2 657

Ha nem lesz pénz, akkor pont nem reális a négy válogatott együttes megtartása. Egyébként meg három válogatottal és négy légióssal (közte egy.-két minőségivel) simán 4-be lehet jutni. A BL persze így értelmetlen lenne. De igazából nem érdemes találgatni mi lesz pénzügyi fronton, mert ez szerintem egyelőre még nem tudható. 

Előzmény: _Espada (655)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.01.28 0 0 656

Ennek a felállásnak nem sok értelmét látnám, de majd kiderül, én bizakodó vagyok!

Előzmény: _Espada (655)
_Espada Creative Commons License 2021.01.28 -1 0 655

Így van.

Ha 4 magyarunk meg is tudjuk tartani,azzal számolok max 3 légiósunk lesz, de középszerűek.

Előzmény: falco Man (654)
falco Man Creative Commons License 2021.01.28 -1 0 654

Felek, hogy nagyon ki kell elvezni ezt az idényt, mert jövőre a városnak nem lesz miből pénzt adni egy komoly csapat építésére. Meg két korlátozó hónap és komoly bajok lesznek, ha az állam nem ad penzt. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.28 0 1 653

A Kaposvár elleni blama után én azt mondom , hogy először is nyerjük meg a mérkőzést. Ha esetleg sikerülne tekintélyesebb előnyt kiharcolnunk 20-25 perc alatt, akkor nyilván jó esély van arra, amit írtál. Bár én nem érzem úgy, hogy 25-30 vagy még több ponttal nyernénk. Persze nem is cél ez ebben a feszített tempóban (főleg, hogy szombaton egy vélhetően jóval keményebb meccs is vár a fiúkra).

Előzmény: Jr. Benitez (651)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.28 0 0 652

1 hónap szünet jön a bajnokságban, gondolom max Paksra tartalékoljuk és szombaton bevetjük. Teljesen felesleges lenne ma játszatni, max megsérülhet

Remélem sokat játszik a 3 fiatal és tud mindenki pihenni ma

Előzmény: Jr. Benitez (651)
Jr. Benitez Creative Commons License 2021.01.28 0 0 651

Anderson egész héten out? Értem én hogy extra a pali és várunk rá. De mire visszatér, a Beni Zozó Szili hármas kipurcan. Február 18ig van idő még, de úgy érzem maradunk igy. Megértem elfogadom. De akkor játszanak már a Berény ellen a fiatalok minimum 15 perceket fejenként

matt999 Creative Commons License 2021.01.28 -4 1 650

https://www.nemzetisport.hu/kosarlabda/aki-carmelo-anthonyt-is-befuzte-visszavonult-az-nb-i-egyik-legjobb-legiosa-2807095

Így már sokkal jobban érthető a Milosevic sztori. Sajnos a koronavírus elbánt a visszatérésével és az esélyét sem adta meg annak, hogy beteljesítse azt a szerepet amire idehoztuk. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, mert egy rendkívüli sport embert ismertem meg a Mo-i pályáfutása alatt. 

Ryland Creative Commons License 2021.01.27 0 1 649

Hát igen, ha van valami pozitív hozadéka annak, hogy Anderson hetek óta használhatatlan, az az, hogy Beni feltört, mint a büdösvíz, és kopogtat a "mezőny legjobb irányítója" címért. Azért valahol vicces, hogy tavaly bivalyerős és mély volt a keret, mégis mennyit beszéltük, hogy egy igazi klasszis irányító hiányzik, közben meg ő ott volt, szedte a pattanókat meg vadászta az ellenfél legjobb pontdobóit...

Még mindig hihetetlennek tűnik, hogy 2021-ben a bajnokság talán legerősebb és legkiegyensúlyozottabb mezőnytriója három magyar srác. Valahol ezt nagyon jó nézni!

Holnap remélem nem vesszük félvállról a meccset, jó lenne hamar előnyt kiépíteni, és talán lehetne többet játszatni a második félidőben is a fiatalokat. Két nap múlva megint meccs, kellenek a lábak...

Andersonra számítunk a nyilatkozatok alapján, nagyon remélem, hogy kimászik végre ebből a sérülésből!

Kaposvárra meg nagy gratuláció, azért a mai egy kicsit tompított a szombati meccs élén. Természetesen nyerni kellett volna, nagyon hiányozni fog az a győzelem, főleg hogy már biztos, hogy nem lesz középszakasz, de így eggyel kevésbé gáz az az eredmény...

_Espada Creative Commons License 2021.01.27 -1 2 648

Ha van időtök,kukkantsatok át Kaposvár-Paksra..kemény.

Real013 Creative Commons License 2021.01.27 0 5 647

Beni semmiben sem a legjobb.

De minden nagyon jó. Olyan, mint Kevin Garnett volt, csak kisposzton. 😁

Tud dobni, tud asszisztot adni, védekezni egytől-négyes posztig, de szerintem ötös játékost is meg tud tartani a testi erejével sokszor.

Emellett egyre okosabb, tudja mikor kell gyorsítani/lassítani a játékot.

Ja, szóval Beni nagyon jó playa'.

Anderson szerintem sem ennyire komplex, de azért megnézném a támadó skilljeit úgy, hogy tud folyamatosan játszani.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!