Sehogy:))) De rajtuk kívül még van pár együttes, vagy mindig akad egy-egy dal, amiben nem éppen olyan dolgokról szövegelnek, amikkel egyetértek, de számomra a zene az első. (Sok instrumentálisat is hallgatok.) Ez hasonló ahhoz, mint mikor találkozom mondjuk egy barátommal, aki szintén nem osztja a nézeteimet, akkor általában arról kezdünk el beszélgetni, amiben egyetértünk. (Kivéve, ha direkt azért találkozunk, mert kíváncsi a nézeteimre.) Szóval ezekben megtalálom a jót, a nekem tetszőt, ami a zene. Megjegyzendő, hogy a "zene" fogalmába nekem beletartozik az ének is, csak a szöveg nem!!! Tehát például az, hogy szép a hang, jól énekel valaki, vagy épp jól hörög, ami kell, az a zene részét képezi. De ilyenkor felőlem énekelhetnének arról is, hogy milyen szuper kaját rendeltek az étteremben. (Ebből látszik is, hogy nem vagyok énekes, illetve ahol igen, ott pont arról "énekelek", hogy mit rendeltem az étteremben tegnap:)))))))
Nekem a Diabolusszal az a bajom, hogy úgy lassú, hogy közben már kicsit meg is változott a stílusuk. Ugye ott volt a new metal, ami még a Divine-nál nem jött be... szerencsére. De aztán együtt turnéztak a Machine Headdel, és ez lett a hatása - persze ezt csak tippelem:)) És erről King a mai napig le sem szakadt sajnos. Viszont ha ez így van, akkor legalább legyen gyors, agresszív a zene. Mint az előző albumon. A sátánista témáról való lekattanást én is támogatnám:))
Én is nagyon szeretem a Diabolust. Szerintem is a legjobbak között van. A tempója kicsit lassúcska, de pont azért bontakozik ki zeneileg. Van egy sajátos hangulata annak az albumnak. Látszólag lassú és lagymatag, igazából pedig egy átgondolt, súlyos anyag.
Valamint szintén... jobban szeretem én is Hanneman szólóit és dalait. King stílusa nekem túl száraz, a szólói, mint a padlásajtó-nyikorogtatás, és unom már a sátánista témáit is. Nem a sátánizmussal van bajom, az csak jelképes Kingnél. De lekattanhatna a témáról és kereshetne másikat.
Csak egyszer voltam Slayeren, '94-ben! Akkor volt a Dittohead:))) Amúgy meg "on" a Slayerről írni, mert: - Kerry King tagja volt a Megadeth-nek - Mindkét együttesnek idén jelent/jelenik meg új albuma - Együtt turnéznak - A két banda cédéi a tartómban egymás alatt/fölött helyezkednek el - Mindkét együttes szövegében megtalálható a "Holocaust"
Nekem pl az az egyik kedvenc Slayer lemezem! Én pl. jobban kedvelem a Hanneman által írt dalokat, mint a Kingeseket. AEzért tetszik jobban a God Hates lemez jobban, mint a Christ Illusion. A GHUA lemeznél úgy 50-50% volt az arány, addig a CI lemeznél 70-30King javára. Az új lemez dalit is kb 50-50%ban írták meg szóval egy elég erős lemezt várok. Még nem hallgattam meg mert biztos szar minőségben jött ki. Majd ha kijön a lemez akkor mondjuk ítéletet felette.
2002-en a summer rockson mintha lett volna Dittohead vagy rosszul emlékszem?
Nincs baj a Diabolusszal sem. Lehet, hogy nem tökéletes, de legalább próbáltak új dolgokba is belekapni rajta. És vannak rajta óriási dolgok is: Desire, Perversions Of Pain, In The Name Of God, Wicked, Point...
Szerintem van egyetlen rosszhoz közelítő Slayer album: a Diabolus! Szerintem nem tudták, mit csináljanak! A Divine viszont az egyik legjobb albumuk! Sajnálom, hogy a gyenge Disciple-t, meg még egy-két Divine utáni Bostaphe-os dalt játszanak néha koncerten, de Dittohead nincs! Kíváncsi lennék, azt hogy dobolja Lombardo!
Jaja, az előzővel - gondolom, már csak a Lombardo-reunion miatt is - érezhetően biztosra akartak menni. Jó az is, nyilván nem mennek egy bizonyos szint alá, de ez az új nekem jóval izgalmasabb.
Szerintem az előző sokkal inkább rutinmunka volt, attól meg mindenki lefosta a bokáját kábé. A szintén rutinmunka Divine Interventiont meg annak idején a porig alázták. Nincs itt igazság. :)
Mikor is jelen meg? Az a két szám, amit hallani lehetett, eléggé nyers, nem? És a felépítésük: punk-doom-punk-doom... Valami több ötletet szeretnék az előzőek fényében tőlük.