Olvastam egy érdekes cikket, sajnos feltenni nem tudom, de itt található: icwales.icnetwork.co.uk egy 2005.nov.6-i interjú Hendryvel, amiben arról panaszkodik, hogy hiába nyert egy rakat világbajnokságot ö is és Steve Davis is, öket senki nem szereti, sosem érték el Jimmy és Ronnie népszerüségét, és ha ök játszanak Jimmy vagy Ronnie ellen, akkor a közönség 98 százaléka ellenük drukkol. Hát komolyan, egész megsajnáltam a palit.
Hát, bátor vagy, persze csodák mindig lehetnek. Kár, hogy az elözetes interjúk szövegére nem lehet fogadni. Ezek biztos benne lesznek: Stephen/Ronnie a világ egyik legjobb játékosa. Mindig nagy öröm/megtiszteltetés/kihívás stb. ellene játszani. Igyekszem ellene a lehetö legjobbat nyújtani. Stb.stb.
Ma megint PL, Dott-Davis, Ronnie-Hendry. A DSF 20.45-kor adja, "végigélvezhetjük" Dott játékát (bocsi aki szereti, de hajrá Steve bátyó), és a másik meccsböl ismét nem sokat látunk. Igaz, Hendry mostani formáját tekintve ez eléggé egyoldalú lesz. Sajnálom, hogy ez így van, korábban az ö meccseik azért nagy események voltak. Vagy van aki most Hendryre fogadna?
Tovabbi Premier League-hez tartozo hir, hogy Ding Junhui indul a decemberi Asian Games-en Katarban (ahol snooker is van a sportok kozott, Ding a cimvedo), igy ha bejut a PL dontojebe, visszalepne az Asian Games javara.
Valoszinuleg ebben az esetben komolyan megbuntetne a PL a szerzodes felrugasaert, igy azt is el tudom kepzelni, hogy mar korabban (elodonto elott) visszalep valakinek a javara, ha mar annyira komolyan gondolja az indulast az Asian Games-en.
Tudja valaki, hogy hihetö-e a tegnapi Hendry-White 1-5? Ugyanis ez az eredmény szerepel a globalsnookercentre.co.uk-n. Azért vannak fenntartásaim,mert ugyanott olvasható az is, hogy Dott-Doherty 4-2, holott a saját szememmel láttam, hogy Doherty nyert. Szóval kicsit zavaros a dolog. Ha látta valaki, amit tegnap a második meccsböl adtak, hát az valami bün gyenge volt, inkább Old Boys League-nak nevezném, különösen Hendry produkált olyan vicces lökéseket, hogy talán még egy kezdö is szégyellhetné. Ha a kiírt eredmény igaz, akkor feltételezhetö, hogy legalább Jimmy belejött valamennyire a dologba.
A sportakármennyin is lesznek premier league frame-ek ma este, de ott számomra kiismerhetetlen rendszerben adják, ezért nem tudom kinek, mikori meccsét adják majd. Beharangozóban Hendryt láttam, de az gondolom minden 7en ugyanaz, valszeg nem jelent semmit.
Ma 20.45-kor PL a DSF-en élöben: Dott-Doherty, White-Hendry. Csak persze biztos mint mindig az adás fele reklám, a második meccsböl meg legfeljebb csak 1-2 frame-et adnak le. Na jó, a semminél azért jobb.
Hú, ezek mind marha jó meccsek, pláne ha pl. Maguire vagy Williams megtalálná a formáját. Ronnie-nak talán könnyebb dolga lesz az elején (bár ki tudja), aztán keményebb lesz , viszont a Masters-en eléggé össze szokta magát szedni (na igen a pénz és a presztizs nagy hajtóerö nála). A Matthew-Jimmy elsö forduló nagy szemétség, miért kell rögtön kiessen az egyik kedvencem? Ezzel biztos vagyunk így néhányan, sajnos nem kívánságmüsor.
Remelem a Matthew - Jimmy meccs hasonlo lesz a tavaly elotti meccsukhoz, ahol ugy emlekszem 3 snookerrol jott vissza Jimmy es mikor pakolta pirosakat a kozonseg szinte orjongott. Emlekeztek?
Kedvelem ezt a Murphy gyereket, de erősen kívánom Davisnek, h nyerjen, + drukkolok 1 jó Hendry-White összecsapásnak Whirlpool Jimmy szoros győzelmével (Őt is rég nem láttam igazán jól játszani sajnos).
A Malta Cup selejtezo mellett (ahol ugye Jimmy White, Jamie Cope, David Gray, Joe Perry, Mark Selby, James Wattana, Mark Allen, Ian McCulloch, Joe Swail, Andy Hicks, Barry Pinches is bucsuzott) a heten volt egy Masters selejtezo is, ahol mindossze a gyoztes jut be a Mastersre (az mar korabban eldolt, hogy Jimmy White es Ding Junhui kaptak szabadkartyat). Stuart Bingham nyerte a selejtezot (eppugy, mint tavaly) igy a 19. resztvevo lesz majd. Masters beosztas:
John Higgins vs Stephen Maguire Mark J. Williams vs Neil Robertson Ronnie O'Sullivan vs (Allister Carter vs Stuart Bingham) Ken Doherty vs Barry Hawkins Stephen Hendry vs (Matthew Stevens vs Jimmy White) Shaun Murphy vs Steve Davis Peter Ebdon vs (Anthony Hamilton vs Ding Junhui) Graeme Dott vs Stephen Lee
Le fogják adni az O'Sullivan-Doherty meccset is, jövő hét csütörtökön. Hetente egy meccset adnak le a sport tv-n, de mindet leadják. Egyébként én is így jártam, amikor tavasszal adták az előző premier league-et, végignéztem a Maguire-Davis meccset, és kiderült, hogy az O'Sullivan-Junhui meccset csak egy hét múlva adjá le.
Egy korábbi kommentemben írtam, hogy szerintem - a GP-n elért nagyszerű eredményeik ellenére- egyáltalán nem biztos, hogy Cope, vagy akár Robertson eljut a legjobb 8-ig a UK Championshipen. És tessék!! Cope 5-2-re kikapott egy Tiang Pengfei (vagy valami ilyesmi) nevű kínaitól (támadnak a kínaiak!!) a Malta Cup ucsó selejtező mérkőzésén. Sajnos, teszem hozzá, mert szurkoltam neki. Akárcsak Jimmy bátyónak, aki szintén a kvali ebben a késői szakaszában hullott el. Kár értük. Tegnap éjszaka Snooker PL a Sport2-n. Gondoltam megnézem. Két meccs felvezetése volt az előzetesben. Dott-White, O'Sullivan-Doherty. És én hülye, nem tudtam, hogy csak az egyiket adják le. Pedig megnéztem a műsorrendet is.:22:15 - 0:15-ig snooker, aztán meg Bikarodeó (??????). Gondoltam 2 órába simánn belefér kétszer 6 frame, pláne, hogy 25 sec van egy lökésre. De nem!!!! Végigkínlódtam Dott marhaságait (bár az "öreget" azért jó volt látni megint in action) és már épp készültem az O'Sullivan meccsre, mikor elkezdték adni azt a hülye rodeót:)). Várhatok egy hetet. Ráadásul az a meccs, ha jól emléxem 5-1 lett Ronnienak, így nekem biztos tetszene:)) Mennyivel egyszerűbb lenne az életem, ha lenne DSF-em.