Hát az nem kevés, sztem még az 1.6 benyától is... Ez pedig csere lesz...
Nem tudom menyibe fáj az új szonda de ha esetleg sokkal olcsóbb a bontott akkor vegyél bontottat. Csak azért mert ha megveszed az új szondát jó drágán és még mindig magas a fogyasztás akkor nem az volt a ludas hanem más. És akkor nem dobtál ki az ablakon egy rakat pénzt.
Na a héten megjön a komplett vezérlés az autóba 19500Ft-ért+posta.Skf cucc minden kivéve a vízpumpa ami Hart.Nemtudom milyen minőségű a vízpumpa,majd elválik.Tapasztalatotok szerint mennyi ideig bírja a futómű,ha nem szántáson megyek vele? :)
Nem rég vásároltam egy 2007-es A4 kombi S-line-t. Sajnos a pótkerék( vagy mankókerék) hiánycikk, az érdekelne, hogy milyen/mekkora kellene bele, ill., megköszönném, ha valaki tudna képet küldeni, arról, hogy van elrendezve a kocsi hátulja. Emelő, pótkerék, szerelőszett tárolására gondolok.
Továbbá az érdekelne, hogy befolyásolhatja-e a fogyasztást, ill a megtett km számolását(főleg ez érdekel),az, ha az első, hajtott kerekeken 225/45R17 a hátsókon 235/45R17- es gumik vannak.
Egy állítható szettet vettem az Ebayről alá. -12, és +10 cm között lehet emelni ültetni.. Elől kb 55 mm-ert engedtem le, hátul meg 45-50 között.. Mákom volt a vétellel, mert rossz áron volt fent a neten, 155 euró volt kiírva én meg rányomtam.. Másnap már 360 euróért volt fen :)
A mindennapi közlekedéshez lehet a 19 sok lesz.... Sok rohadt kátyú hamar kitudja csinálni :( Van egy képem amin az én autóm a 18-as kerekekkel, és előtte egy másik A4 19-el.. Szerintem elég bután nézz ki.. Majd mindjárt megkeresem.... Nézd meg és látni fogod a különbséget....
A tuningnak is kb 500féle stílusa... :) Egy Audihoz nem is illenek a hókotrók az elejére... :D
Én ezért vettem S-Line ... Gyárilag ültetett és van hozzá a gyári 17-es görgők. Bár ez sztem elveszik rajta, úgyhogy tervezem a beruházást egy 19-es re...
Hát igazad van... Bele gondolva mára már a tuning fogalma sem ugyan az mint 10-15 évvel ezelőtt.
Szeretem az igényes tuningokat de a suzukis hülye gyerekek már nem gyere be. Tisztelet a kivételnek,mer ismerek olyan srácot itt Tatabányán aki igényes suzukit varázsolt az egyébként igénytelen nép autóból.
A gyári rádióm nekem meg a hangerő állítás szar.. Csak ha finoman lassan tekerem akkor működik :( DE más típust nem akarok belerakni ,mert egyik fajta sem illik oda szerintem.. Marad így .. Az az ajtó világítás meg nálam a csicsa kategória, szerintem nem való egy Audihoz.. Egy tuning Suzukin igen, vagy egy Ladán... Én nem tenném bele...