Nem hallgattam meg ezt a beszedet , nem is fogom , de remelem Trump megkerdezte hogy akkor milyen munkat is vegzett a CIA ha az oroszok ugy ki-bejartak az amerikai valasztas eredmenyeiben mint eger a spajzban?
Majd Putyin meg Trump eldontik hogy mi legyen Ukrajnaval.
Putyin: te Donald , akkor errol az ukran helyzetrol....
Trump: hagyjad csak Vladimir , engem nem erdekel , azt csinalsz amit akarsz , de van itt egy keres , SzJ2 baratomtol , Karpataljat csapjatok vissza Magyarorszaghoz!
Putyin: ok , nekunk az ugyis messze van , nem erdekes.
Trump helyében azt mondanám, hogy adjanak abból a területekből amit Hrusccsovtól kaptak ajándékba 300 000 km2-t és valahol a Fekete Tenger partkján, akkor nem szolgáltatom ki őket Putyinnak.
Megtehetik, mert úgyis csak ajándékba kapták anno a Szovjetuniótól. Biztos jól szoptak az ukrán kurvák.
Az ukrán védelmi miniszter felszólította az új elnököt Ukrajna katonai támogatásának folytatására.
Sztepan Poltorak ukrán védelmi miniszter elmondása szerint nagyon fontos, hogy az Egyesült Államok továbbra is fenntartsa az Oroszországgal szembeni szankciókat, valamint a későbbiekben is katonai támogatásáról biztosítsa Ukrajnát. A hirtelen felbolydulást az okozhatta, hogy Trump még a héten a The Timesnak úgy nyilatkozott, hogy amennyiben Putyin hajlandó az orosz atomfegyverzet csökkentésére, úgy Trump hajlandó felülvizsgálni a szankciókat.
Érdekes volt figyelni az egész elnökválasztási kampányt és a vége óta eltelt heteket is.
Mindkét oldalon politikai aktivisták és vezető politikusok tucatjai igazolták, hogy mekkora szellemi nullák.
Hogy 2017 elejére az ilyen libsi sztárok, mint Madonna tkp. mentálisan tökéletesen lenullázták magukat – a hisztijük meg erősen arra utal, hogy valójában pszichésen sincs minden rendben náluk.
Végül is megértem, mivel az ember gyakran képtelen magát kívülről szemlélni, mennyire is nevetségessé tud válni. Veronica Louise Ciccone pontosan erre jó példa.
Már az is az aljasság netovábbja, hogy Madonnának nevezteti magát, mint amikor a kis tánckaros rüfke lekollégémozta Csortos Gyulát, aki nem véve jó néven ezt, így válaszolt: Kolléga??? Elnézést, de nem emlékszem, hogy valaha kurva lettem volna.