Keresés

Részletes keresés

_Espada Creative Commons License 2021.01.25 0 0 539

Logikus,és ez lehet a dolog,de ha elbujtatjuk őket elöl-hátul, semmi értelme tapasztalatnak.

Ha ennyit költünk erre feleslegesen,akkor emeljünk ki pár srácot az ifiből, azt' jó napot.

Előzmény: Törölt nick (538)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.25 0 0 538

Esetleg az nem lehet, hogy Okorn például azért döntött Doktor mellett, mert neki legalább volt már pár év tapasztalata az első osztályban, és Egerszegen azért lehetett is használni részfeladatokra? Szerintem ugyanúgy számított a döntésénél a rutin (már amennyire ez 22 éves játékosnál lehetséges), mint Milosevics és Barac esetében (még úgy is, hogy hosszabb ideje nem játszottak), akiknek a szerződtetése szintén nem vált be. 

Előzmény: Törölt nick (534)
Gatei Creative Commons License 2021.01.25 0 2 537

Ma találtam rá a fórumra... Valaki egy hozzászólásban a BB1-en közzétette a linket tegnap. Regisztráltam, és ez volt az első hozzászólásom igen, mivel ez a hír jött velem szembe... 

Nincsenek bennfentes infóim, hogy tényleg elkövette-e amivel gyanúsították, csak azt tudom, hogy emiatt kaptunk eleget a többi csapat szurkolóitól. Ezért gondoltam, hogy érdekes lehet.

Amúgy nincs közöm az illetőhöz, ha ezt próbáltad volna sugallni a kérdéseddel.  

Előzmény: zizou0005 (532)
zizou0005 Creative Commons License 2021.01.25 -3 2 536

Egyértelmű ;)

Mindenki tudja mi történt. 

Gusztustalan.

Az, hogy jogilag mit hoztak ki a dologból, az már másodlagos.

Attól még egy kukkoló kukkoló marad ;)

Előzmény: Törölt nick (533)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.01.25 -3 1 535

Nagyon meg akarta mutatni itt nekünk..🤣🤮 

Előzmény: zizou0005 (532)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.25 0 0 534

Baszki ezt a szerepet amit szánunk rájuk, bármelyik u20 játékosunk megcsinálja ne viccelj már.

Előzmény: falco Man (527)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.25 0 2 533

Lusta vagyok visszakeresni, de nem úgy volt hogy azért váltunk meg tőle, mert maga is elismerte, hogy ez történt?

Felvétel is volt a pletykák szerint, az gondolom már nincs meg a szabályok miatt

Mondjuk politikát belekeverni, mikor valakit a politika rak egy bizonyos helyre, aztán a politikára keverni hogy ez lett az vicces :)

Előzmény: zizou0005 (531)
zizou0005 Creative Commons License 2021.01.25 0 4 532

Amúgy csak ezért regisztráltál? :)

Első hozzászólás ... :)

Előzmény: Gatei (530)
zizou0005 Creative Commons License 2021.01.25 -4 3 531

1. nyugat.hu

2. az érintett nyilatkozta

Szóval hagyjuk is ;)

Előzmény: Gatei (530)
Gatei Creative Commons License 2021.01.25 -4 1 530
litván80 Creative Commons License 2021.01.25 -1 2 529

Pont a BL miatt nem költöttem volna u23-as játékosra. 12 játékos nevezhető egy meccsre, de senki nem tiltja meg hogy a keretben ennél több legyen. Ott van a Minszk pld, ahol van "a" meg"b" csapat. Ha egy Curry szintű légiós ára azon múlik, hogy nem marad pénz egy Doktorra meg Kovácsra, ki nem szarja le???  Négy válogatott, meg öt minőségi  légiós mellett ,ne hogy már ne lehessen elbújtattni egy akármilyen fiatalt még ha annak mindíg pályán kell lennie. Szóval meglehetett volna oldani ezt okosabban is, csak itt néhány dolog el lett kapkodva.

Előzmény: falco Man (527)
fekete só Creative Commons License 2021.01.25 0 0 528

Szerintem a BL szerepléssel nem is volt probléma, megint egy meccsre voltunk a továbbjutástól. Nehogy már 5 légiós + 4 top válogatott játékossal kelljen nekimennünk egy Kaposvárnak gyerekek. Tavaly ugyanez a téma volt a Körmend meg Sopron meccs után, csak éppen u23 szabály nékül. 

falco Man Creative Commons License 2021.01.25 0 0 527

Gasper azt nyilatkozta meg nyáron, hogy kell 3 játékos, ha valaki megserulne, kipontozodna stb. Az, hogy miért mellettük döntött azt nem tudom, de itt nem is ez a kérdés. Mondjatok meg egy csapatot a BL-bol, akinek a hazai bajnokságábrán meg van szabva, hogy egy 23 év alatti játékost jatszatni kell 20 percet. Ugye, hogy nem fog menni. Ehhez nekünk alkalmazkodni és meg egy BL Ben is jól szereplő csapatot kialakítani nem egyszerű.

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.25 0 0 526

Ebben sem értünk egyet, inkább úgy fogalmaznék, hogy kurva látványos volt a védőmunkája, szép blokkokkal és kiugrott labdaszerzésekkel, csak ezek hatákonysága azért kétes volt, de én is nagyon sajnálom, hogy elment innen, mert amiben nagyon jó volt azt Ivkovics kivette a játékából teljesen sajnos

Előzmény: zizou0005 (525)
zizou0005 Creative Commons License 2021.01.25 0 0 525

Emlékszem én is természetesen a Dénes Gabi berobbanására. 

A sírból hozta vissza a Lacika sérülése miatt tartalékos csapatunkat a tripláival, de sajnos az sem volt elég.

Azt hülyeségnek tartom, hogy utána 1.5 évig szar volt, mert az adottságainak köszönhetően nagyon jó védőjátékot hozott, a Pankár Tibi mellett a legjobb volt ebben.

Előzmény: Törölt nick (519)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.25 0 0 524

Ahogy a szolnoki úriember mondta, ki a fasz mondta, hogy igazoljuk le Doktort? Abszolút nem kellett, mikor Dancsecset úgy küldtük Nyíregyházára, hogy az u23 szabály miatt játszon ott és jöjjön haza már a tavalyi szezon előtt. Kovács kurva jó igazolás és ha tudtuk, hogy erre használjuk őket, akkor minek igazoltunk 3 embert amikor 2 bőven elég volt a harmadikat meg feltölteni belülről és erre nem lesz válasz Sövegjártó sérülése sem, mert az sokkal később.

volt

Amióta megváltozott a döntéshozók személye azért túl sok a fura dolog számomra (Milosevics, Doktor,  Filipovity, Piki távozása csak így június óta)

Előzmény: falco Man (521)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.25 -1 0 523

Gasper "sírása" hol hallatszott ez ügyben? Nyilatkozatokban utalt rá szezon közben is?

Előzmény: Törölt nick (520)
litván80 Creative Commons License 2021.01.25 -1 2 522

Már bocsánat,de ez is a ti faszságotok. Minek költöttetek u23-as játékosra? Doktort eleve nem értettem, hogy mire kellett Okornnak, amikor van egy Dancsecs... ráadásul csak arra  használjátok őket hogy le vannak állítva a sarokba? Kovács még oké, ő lehet egy hosszú távú befektetés, bár azért egy ökör árát nem adtam volna érte. De Doktort egy évre??? Minek?? Nem hiszem hogy házon belül erre ne lett volna ember.

Előzmény: falco Man (521)
falco Man Creative Commons License 2021.01.25 -4 0 521

Persze, hogy sír, mert a 3 gyerek árán meg lehetett volna tartani Curryt és lenne egy nagyon extra 9 fős  rotacionk. Hol látni meg olyat, hogy kötelező jelleggel a szovetseg előírja kinek es mennyit kell játszania ? 

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.25 0 0 520

Olyanok vagyunk, mint a hisztis kislányok amúgy. Szezon eleje óta, Gasper is ezen sír hol hangosan hol halkan, meg mi szurkolók is, hogy ez a szabály rossz. Mindenkinek ugyanez a szabály van és nem a fiatalok döntik el a meccseket. Az Alba áll ebben nagyon jól, hiszen Omeneka nyilván nem u23 játékos, csak a kora :) 

Előzmény: falco Man (517)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.25 0 1 519

Ebben a csapatban soha nem lesz lehetősége a fiataloknak mondjuk 5-6 kísérletből nullát dobni fél szezonon keresztül, ahogy mondjuk ezt végignéztük Beninél korábban, hogy nem talált be

Dénes Gabi berobbant a Szolnok elleni rájátszásban, aztán utána másfél évig néztük, hogy kb nem tud jót csinálni, majd az utolsó fél szezonjában nagyon jó volt újra

Én is azt érzem, hogy kb várjuk hogy a rájátszásra vége ennek a szabálynak, aztán majd jövőre elővesszük Kovácsot és Dancsecset újra, jön még Sövegjártó remélhetőleg, Doktortól meg búcsút veszünk, Dancsecs és Kovács semmit nem lóg ki védekezésben, támadásban meg nem használjuk őket semmire, Doktor támadásban több kárt okoz, mint hasznot jelenleg az biztos

Előzmény: zizou0005 (514)
fekete só Creative Commons License 2021.01.25 0 1 518

Ha pedig már itt ez a szabály akár meg is próbálhatnánk belőle kihozni a maximumot, de eszünk ágában sincs. Az eddigi számok alapján Kovács és Dancsecset simán lehetne akár mezei shooterként is használni, mert dobnak olyan százalékkal mint a többiek, de mégsem tesszük. Főleg hogy sokszor teljesen üresen tudnának dobni. Helyette 4 az 5 ellen vagyunk támadásban.

Előzmény: falco Man (517)
falco Man Creative Commons License 2021.01.24 -7 1 517

A szezon elején már írtam, hogy ez egy idiota szabály, aminek semmi haszna nem lesz, örülök, hogy végre többen is így látjátok. Egyszeruen egy csapatot nem lehet kötelezni arra, hogy játszasson bármilyen játékost, ráadásul 20 percig. Az egész szabályt el kellene torolni, inkabb támogatni kellene azokat a csapatokat, akik nem a bajnoki cimért küzdenek, de fiatalokat próbálnak nevelni és beépíteni, például 24 éves korig kötelező kivásárlási ár. Igy lenne csapat amelyik tehetséget nevel és pénzt keres, a bajnoki címre török pedig megveszik a legjobb tehetségeket. Mindenki jól jár. Persze részletesebben ki kellene dolgozni ezt a dolgot.

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.24 -3 4 516

Szerintem tegnap sem a BL továbbjutás volt a tét, hanem egy rém gyenge csapat ellen lehetett volna bizonyítani. De ahogy írtam ez a tegnapi nem a fiatalok sara volt, viszont amit írtak lejjebb, hogy Zolira és Benire sem voltak figurák játszva , amikor kezdték a pályafutásukat, azzal teljesen egyetértek. Nekik nem kellett egy év ahhoz, hogy bátran játszanak, mert már nagyjából az első egy-két pályára lépésük után tudtam, hogy belőlük komoly kosárlabdázó válik. Emlékszem mindig vártam, hogy mikor kerülnek pályára, és soha nem volt bennem félsz, amikor a labda a kezükbe került. De említhetném ezzel kapcsolatban a 18 éves Dénest is (de régen volt te jó ég...) .

Ez egyébként egy nagyon balfasz szabály, legalábbis ebben a formájában. Mekkora hülyének kellett lenni ahhoz, hogy kitalálják azt, hogy 22 évesek vegyék el a játékidőt a legjobb magyar játékosok közé tartozó 25 évesek elől. Ezt a szabályt rohadtul át kellene gondolni a következő szezont illetően, és ha nagyon ragaszkodnak hozzá, akkor biztos, hogy nálam ez U19-szabály lenne, mert annak több értelme van, hogy 18 éves játékosok szokják a légkört, de ne 22 évesek kapjanak ilyen módon több játékpercet, mint azt a tehetségük engedné. Ja, és csak első negyedre csökkenteném ezt a szabályt is, ha már annyira szükségét érzik.

Előzmény: blackandyellow (515)
blackandyellow Creative Commons License 2021.01.24 -2 0 515

Csak akkor a playoff volt a cél, nem a BL továbbjutás 

Előzmény: zizou0005 (514)
zizou0005 Creative Commons License 2021.01.24 0 2 514

Hogy mutassák meg?

Ahogy a Zozó és a Beni tették ;)

Rájuk sem volt figura, mert a tehetség utat tör magának.

Előzmény: Törölt nick (513)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.24 0 0 513

De hogy mutassa meg? Labdat nem erinti meg, meccsenkent max radobnak kettot, azért az nem realis elvaras egy hátvéd poszton játszó fiataltól hogy szerezzen magának labdát vagy tamadolepattanobol dobjon pontokat...

Előzmény: Gabriel Sousa (511)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.24 0 0 512

Persze mert Doktor sérült volt, ill a tegnapot beneztem mert később kapcsolodtam a meccsbe tegnap és csak Doktort láttam az első felidoben a pályán...

A fiatalokra fogni dőreség lenne sztem. Védekezésben nem rajtuk bukunk sokat, tamadasban meg ki vannak rakva a sarokba, csak ott Dancsecsnek talán nagyobb esélye van betalálni mint Doktornak. Doktor számomra teljesen elveszettnek tunik

Előzmény: Törölt nick (510)
Gabriel Sousa Creative Commons License 2021.01.24 0 0 511

Egy szóval nem mondtam, hogy a fiatalok ment el a meccs, de az ilyen ellenfelek ellen kellene megmutatni mit tudnak. Nem ezen ment el a tegnapi, de azért ez a passzív játék részükről dühítő. Újabb légiósok szerződtetését meg csak az javasoljon, aki az anyagi vonzatát is állni akarja. Az önkormányzat az elvonásokkal nagy szarban van, onnan plusz pénzt ne várjunk. Szponzort találni a jelenlegi helyzetben szintén elég kilátástalan. Őszintén szólva nekem az is csoda, hogy Keller ide tudtuk most hozni. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.24 0 1 510

Az elmúlt két meccsen Dancsecs kezdett, tehát tegnap is.

Előzmény: Törölt nick (509)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!