Jawa 634 Cz-ket is gyártották uyganiylen blokkal... az tulajdon képp két külön gyár volt de néha kooperáltak... meg egyesítették is meg... nem értek hozzá, de hogy ez nem CZ az biztos! :)
Simson kerék jó bele, legalábbis láttam már simsonban mustang kereket, de zsír új simson ráf 4500, szerintem inkább vadássz valahol mustang kereket... méh telepen pl szentesen én multkor 3-at is láttam. Egy új kerék kompletten befűzve 25000 forint boltban, pár éve megkérdeztük...
amúgy ez cetka? nem lehurrogni, hogy ha nem az, nem vagyok jawa szakértő :-))) Én Pannóniát vagy Danuviát akarok venni jövőre, nemeg mellé a jogsit is megkéne csinálni motorra az is vagy 50.000 :-S
Na végre kész lett a hátsó kerekem, azt mondta a faszi, hogy nem lett tökéletes, mert ahhoz küllőt kellett volna cserélni, de remélem azért jó lesz így is. Szerintetek Simson kerék fékdobja jó a Mustang fékjéhez? Mert aztmondta a faszi, hogy küllőcseréhez 120 Ft a küllő darabja, és legalább a 2/3-át ki kellene cserélni, hogy jó legyen, viszont vadiúj krómozott Simson kereket 4500 Ft-ért lehet kapni. Szóval lehet, hogy jobban megérné a 25x120 Ft küllő + munkadíjnál az új kerék.
Visszatértem egy hetes "pót nyaralásomból" ugyanis amikor volt a "rendes" akkor szakadt az eső. Első nap sikerült egy elég szépet esnem a motorral, kanyarodás közben túl mélyre döntöttem a motort és az enduro gumiknak köszönhetően kicsúszot alólam. A motor is meg én is csúsztam 5 métert az aszfalton, szerencsére komolyabb bajunk egyikünknek se esett, a motornak a kormánya, a hátsó doboza, meg az első sárvédője kapta el az ütést, fém alkatrész nem is sérült szerencsére. Nekem a két térdem, a jobb könyököm és a bal csuklóm sérült meg.
Valóban van mit köszönni neki..., valaha ez volt az egyetlen magyar mustanggal kapcsolatos oldal, avgy nem is tudom hogy mi :) ...tény hogy nem lettem belőle okosabb semmivel amikor kezdtem, de jó volt tudni hogy nem vagyok egyedül.
Apropó, itt az új cseh remekem, ha csak nem szerválok ennél olcsóbban egy TS 350-et, csepptankos 350-et esetleg egy 650 dakar-t, akkor ez marad életem legnagyobb motorja...
Nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem nem kell ennyire beszarni a dologtól, ha dóczi nem nyitja meg a fórumot, akkor megnyitotta volna mondjuk tyercorp vagy pl. én vagy itt, vagy másik serveren....
Soha nem ismertük, de azt tudjuk, hogy a forúmot Ő nyitotta meg... Ezért Őt tisztelni kell, mert megteremtette azt amit mit mi nap mint nap használunk... Itt barátságok alakultak ki (Pl.: Táyer-Kristóf 210) Ha ez a fórum nem lenne lehet, hogy kidobáltuk volna ezeket a motorokat, de a tagok egymást bizatatták, hogy igen is azt meg kell csinálni... Voltak viták... De a végén mindig lett egy együttes megállapodás...
Dóczi életrajza:
Születési idő: ???
Elhalálozás: ???
Aktiv évei: Feltehetőleg 2003-2005
Sikeresebb fórumai: Jawa Mustang
Aktiv részvétel forumokban: Babetta Love (2005-ig)
Külön köszönet: Tyerjánszki Tamásnak és Horváth Kristófnak akik a fórumot újra élesztették!
DÓCZI HA KÖZTÜNK VAGY IRJ IDE, HISZ TE ALKOTTAD EZT A NYAGYSZERŰ KLUBBOT!!!
egyszr a tesco benzinkútról indultma hazafele kikanyarodtam és valamiért nehezebb volt kormányozni mint áltlaában... lenézek O_O első gumi lapos... 2 km haza, elment simán...gumi szét, a szelep alsó csavarja kilazult vagy én nemtudom és ott jött ki a levegő, de hogy... fogtam magam otthon leszedtem az alsó csavart, alátétet, pálmatex, alátét vissza, rá csavar, vártam vele pár órát, aztán visszaraktam, mindez 2 évvel ezelőtt volt... azóta az a gumi szolgál benne... Nah emberek, ezért imádom én a szoci technológiát... akármilyen kókány megoldással örökéletűvé lehet tenni :)
Boltban valszeg heidenau gumit fogsz kapni, tipikus simson gumi, esetleg king's tire-t. Szerintem 4000 alatt nenagyon vegyél külsőt, azokat nem lehet oylna jól döntögetni :) Amúgy babettákon (210), legalábbis az enyémen elöl újabb fajta barum van, ami már mitas néven fut :) (1992 utáni) pályagumi van, nagyon bejön, holnap cserélem amúgy le egy 634-esre amint meglesz rakok fle róla képet :)
Jaja!Kemény volt!Először nézem h miért nem megy a motor!Azután elkezdett járni a hátulja!Néztem h mivan kilazult a kerék v mivan??Na akkor mondom ok! Üdv!
Az a defekt kellemetlen lehetett! Nekem jövőhétre lesz kész a felnim, elvittem, hogy tegyék rendbe, mert nagyon csúnya 8-as van benne. Gumivásárlásos téma engem is érdekelne. Én olyan mintázatút szeretnék, mint a gyári, klasszikus aszfalt gumi :-) Hol lehet ilyet kapni? A motorosboltban, ahová szoktam járni, aszonták fognak hozni, de ki tudja milyet....
hellosztok! na mizujs erre?nincs túl nagy forgalom! képzeljétek defektet kaptam basszus!Ráadásul a pustában itthontól 15 km-re!nem volt már választásom hazajöttem lapos gumival!érdekes volt az őttartása a gépnek!:D holnap lesz új gumik a gépen!ez plusz 2 km/h-t jelent majd!:D na üdv mindenkinek! JAWA_Mustang! Ja van vmi olyan dolog amit tudnom kell gumivásárlásnál a méreteken kívül?vkinek van vmi tapasztalata vmelyik gumival kapcsolatban!Esetleg ajánlani akarna egy fajta gumit? Üdv!