Van valakinek arról tapasztalata, hogy lehetséges -e személyi igazolvánnyal utazni Izlandra? Ugyanis Izland a Schengeni rendszer része, ugyanakkor mégis sok helyen az útlevelet javasolják. Mi a helyzet?
Szeretném megkérdezni, hogy a nyári időszakban, most nyáron, milyen légitársaságok mennek Izlandra, az Icelandair-en, és az Iceland Expressen kívűl Európából bárhonnan?
.... én is ezt tettem4 1982 -ben határoztam el, hogyha módom lesz elmegyek Izlandra. 2007 -ben nyugdijba mentem. 2008 -ban lett lehetőségem, és máshová is .... " Mozgó - Képek" oldalam: <a href="http://polinszky47.spaces.live.com/default.aspx?wa=wsignin1.0" target="_blank">FÉNYKÉPEK</a>
Árulj el valamit magatokról, az utitrvetekről, érdeklődési körötökről, hogy mi az, ami Izlandon leginkább érdekel, és lehet, hogy lesz ötletem, kihez fordulhattok, ha beleillik a profijukba.
Másik kérdésem, hogy tudtok -e Magyarországon működő Izlandi cégről, illetve Izlandon működő magyar cégről. Amely esetleg támogatná utunkat, mert érdeke, hogy megjelenjen (reklámozva legyen) Magyarországon vagy Izlandon?