El kell halasztani az adócsökkentési programot, augusztustól átlagosan 30 százalékkal emelkedik a háztartási gáz és 10-14 százalékkal a villamos energia ára. Az egyszerűsített vállalkozói adó (eva) kulcsát október 1-től 15 százalékról 25 százalékra kívánja növelni a kormány – jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az Országos Érdekegyeztető Tanácsban. Mindezt úgy vezette be, hogy „nincs szükség sokkterápiára”.
Ilyen szépen összeszedni azokat a gondolatokat, amelyek (szerintem) minden fórumozóban előjönnek, nem semmi. Elég sokat olvasok (keveset írok) itt, de még ilyen alapos hsz-al még nem találkoztam. KOMOLYAN!
naiv kolléga lehet kissé nyersen fogalmazott,de ami tény a fiatalok (18-49 közötti korosztály)körében hatalamas a jobboldal fölénye!!úgyhogy valóban a balos,Kádárt visszasíró nyugdíjasok akiknek a választási győzelmeket köszönheti a maszop előbb-utóbb elfogynak majd!
"A kommunizmus alatt megtört gerincű, kőbányaival, lecsókolbásszal félrevezetett rétegről beszélek, akik 40 év alatt elvesztették önálló gondolkodási képességűket, ami megmaradt volna azt koruk negligálta."
Mindig erre b@sztok rá. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Rosszul dekódoltad mondókámat. A kommunizmus alatt megtört gerincű, kőbányaival, lecsókolbásszal félrevezetett rétegről beszélek, akik 40 év alatt elvesztették önálló gondolkodási képességűket, ami megmaradt volna azt koruk negligálta. Ők tán már a "hangosan mondom, nem lesz gázáremelés" sem emlékeznek... Erre épített a "19000" Ft-os típusú komcsi marketing, meg a mostani is. elég ocsmány eljárás, de tőletek megszoktuk.
Pajtika, látom még a taknyod a szádba lóg, s most még képes vagy akár a menyasszonoddal lenyaatnil. De bizony mondom neked hamar el jö az az idö amikor majd rádszárad. Kézcsóom a nagymamidnak és anyádnak. Remélem mennek szavazni.
"De mi lesz ha elfogynak a gatyába trottyantó nyugdíjas, agymosható, alzheimeres szavazók?"
Nem fogynak el ,mert evrol evre ujratermelodnek es elobb utobb te is belekerulsz ebbe a kategoriab,hacsak elotte nem csap agyon valaki ,vagy fel nem akasztod magadat,vagy nem ut el a villamos,Vilagos? Erted?
"ha elfogynak a gatyába trottyantó nyugdíjas, agymosható, alzheimeres szavazók?"
Nem vitatkozni szeretnék , de ez a kategória a Viktor-imádók között is bőven fellelhető , ha egyáltalán szétnézel a füttyögős vagy akár csöndes ( ilyent ugyan még nem láttam , attól még lehet , ) utcai parádézók között . Nem vagyok abban sem teljesen biztos , hogy a frissen sztárolt Wittner (??) Mária pölö aktív dolgozó , makkegészséges és fiatal . Ráadásul a vörös-lufis szeánszokon nem a trottyantós nyögdíjasok voltak zömében .
Gondolom , a betrottyantók gyülekezetébe a szüleid , nagyszüleid is beletartoznak , persze Viktor oldalán . Akkor már nem téma , nem vicc az öregkori nyomorúság . X-elés kérdése , hogy ki érdemli meg a létét , kit kő kiröhögni , maggyalázni a tehetetlenségéért .
Nem igazán gratulálnék a nevelésedhez , bár szerintem nem a gyerekszoba dönt el mindent . A saját szemétségéért mindenki maga felelős , botorság bármit az ősökre kenni . Szerintem .
Itt is üzenhetsz az MSZP-nek!:http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9075555
Megjelent ez:Kedves vbubi!
NYÍLT LEVÉL HOZZÁD!
Először is engedd meg Nekem,hogy igen szépen megköszönjem kedvességed. Te voltál olyan „Bátor és megtörted a jeget” ! Hálás vagyok Neked! Kérlek biztosítlak arról,hogy itt moderálásba nem fogsz ütközni,sem Te, sem kedves Barátaid! A „Kutya” nem fog vele foglalkozni,kérlek fejtsétek ki nyugodtan szíves véleményeteket! még egyszer igen szépen köszönöm,hogy írtál a FÓRUM 1-re. GYERTEK IDE KEDVES JOBBOS BARÁTAIM,NYUGODTAN MONDJÁTOK EL,MIT TUDNÁTOK MÁSKÉPPEN CSINÁLLNI,MINT GYURCSÁNY? MERT Ő ELISMERTE,MINDEN KÓRMÁNY FELELŐS ,EZT MEG ÉN TESZEM HOZZÁ: A „RENDSZERVÁLTOZÁSNAK” KERESZTELT HÓKUSZ PÓKUSZ ÓTA
Te ezt írtad! Kedves Barátom!: „Kíváncsi volnék,nyalod-e még ennek a rossz ripacsnak a seggét,a mai napig is.Hát húzzon bele...drága miniszterelnökébe”
Én ezt válaszolom Neked! :Nem nyaltam,nem fogom nyalni, csupán bizalmam élvezi,mert őszinte volt és kijelentette: „Jó időben voltam jó helyen” ENNYI! Bizalmát élvezi az angolszász hatalmaknak,itt volt Anglia miniszterelnöke,az Államok elnöke ! Tudod,még annyit elmondok Neked,korlátlan és garantáltan moderálás mentes kettő weblap,minimum 2OOOMB lehetőséggel,ezen kívül kettő weblap,egyenlőre 5OO MB tárhellyel,összességében minimum 25OO MB! MINDEN VAN FÓRUM,LEHET FÍRKÁLLNI,DE ÉRVEKET KÉREK SZÉPEN! Egy kis nem kedvező intézkedés,ELFÓRDULUNK azonnal a BALOLDALTÓL? Elhagyott a webmesterem!Nem gond! Meggyőződésem,lesz segítségem,nem mindenki alsónadrágjával együtt cseréli az ELVÉT! KÖSZÖNÖM,HOGY MEGHALGATTÁL!
Meg ez!Figyi ide arany szívem! Most marci11 azért nem volt itt,mert ha olvasod az előbbi beírást rá jösz! Nos vagy itt: http://www.hitvallasom.hu és FÓRUM1 ,tudod Gyurcsány felett eléred,vagy ezen a linken,de nem kékült ki az előbb!
Itten nem kell megerőltetned mindazt az négy szál neuront, amivel akkor vert meg bennünket a szentháromság, amikor beletette a fejedbe, hogy enni-inni-szarni és netezni tudj.
Kóka: 28 mellékvonalon kell megszüntetni a személyszállitást. Ahova vonat jár, oda nem kell busz! Öszhangba hozni (magyarul az egyiket megszüntetni!) . S esetleg nyernek rajta hat milliárdot! mennyit veszitenek ők, meg mi? Azt nem szokás számitani!
Olcsóbb a hús, a sajt, a csoki, a sör, a whisky...
"Érzékelhetően csökkentek az átlagos fogyasztói árak az első négy-öt hónapban a tavalyiakkal összehasonlítva az ACNielsen piackutató vállalat által vizsgált legnagyobb forgalmú hat élelmiszertermék-csoportban
(...)
Fokozatosan csökken a friss sertéshúskészítmények átlagos fogyasztói ára tavaly óta. Hasonló a tendencia a táblás csokoládénál, ahogyan néhány sajttípus is kevesebbe került az idén január-májusban, mint a tavalyi hasonló időszakban.
(...)
Egy liter világos sör átlagosan 8 forinttal került kevesebbe most májusban, mint tavaly. A prémium szegmensben mínusz 18 forint a különbség