1. 240 L-es (120*40*50) akvárium fekete műanyag tetővel, alátét polifoam-mal, a két cső közül az egyik kiégve. 29.400 Ft
2. Jager 200W (max 400L) fűtő 3.100 Ft
3. EHEIM aquaball belső szűrő, régi típus, 6W-os motorral, pontos típust nem tudom, minden esetre a 240L-es akváriumhoz bőven elegendő teljesítménnyel + upgrade kit (+1 szűrő tag) + használt szűrőkkel és két új, bontatlan szivacs. 7.500 Ft
4. Saját építésű cseresznye színű, ABS élzárt szekrény a fenti akváriumhoz. Rendkívül stabil 2 fiók, ajtóval takart rész elektromos elosztóval, polcok a kiegészítőknek, külső szűrőnek. 10.000 Ft (csak anyag ár volt kb 18eFt)
Minden együtt 42.000 Ft, november 30-ig elsősorban egyben szeretném eladni! Aki egyben viszi, annak adok hozzá további 1 zacskónyi egyéb hercsulát (merítőháló, elevenszülő keret, hőmérő, műnövény stb.)
Elszállítható Budapest XI. kerület.
Mindennel együtt egy nagyon jó set volt, de az új lakásban nem tudom elhelyezni. Én nem használtam további levegőztetőt, a belső szűrő csendes és bőven elég, és nincs szivárgás veszély.
Az eszközök használtak, nyilván takarítani, helyenként vízkőtleníteni kell őket.
Külön a külső szűrőt nem értékesíted? Régi típusú (zöld vödrös), vagy új típusú (elöl ablakos sötét színű) a Sacemed? Nekem leginkább alkatrésznek kellene, ha írnál egy árat, vagy a fgzita@freemail.hu címre egy privátot. Köszi.
Akvárium 160 literes 30.000 Ft minden tartozékával, letakarítva, kitakarítva.
- fekete masszív állvány - külső szűrő 300 l/óra - levegőztető több adapterrel - AquaGlo akvarisztikai fénycső - 5 db tengeri kő/szikla - 2 db dekoráció - 30 kg válogatott akvarisztikai kavics és korallzúzalék az aljzathoz - aktív szén, szűrőgyapot, szűrőgörgő - tető
Eladó egy Professional 2226 külső szűrő töltete elkülönűlő szűrőkosarakkal és integrált biztonsági tömlőcsatlakoztató adapterrel. Teljesen új, nem volt még használva. Teljesítmény: 25 W 950 l/h
Eladók akváriumaim (350L és 80L) és akvarisztikai felszereléseim (vízpumpa, légpumpák, szivacstáblák, biogolyók, víztárolók). További információ és képek a http://tiga.atw.hu oldalon!
Szomorúan bár, de eladom két szépséges aranycompóm. Minden éjjel kitúrják a kisebb növényeket a kis hülyék, így azt minden reggel nyomkodhatom vissza. És szerintem jobb is lenne nekik egy nagyobb akeszban(>200l), vagy méginkább egy kerti tóban. 11-12cm-esek.
Beszerzési áron adom oda őket, Budaörsre, vagy XI. kerületbe lehet értük jönni. 1000Ft/db. Emailom publikus
Akvárium-díszként használható, kb 5-10 cm körüli szines üvegeket (üvegkristály, üvegkavics) keresek. Kb. 10 éve volt divat- én most szeretnék :-). Ha valakinek van eladó, vagy tud beszerzési forrást, kérem, jelezze. Köszönöm!
Sziasztok! Nagyon keresek egy jaguársügér (Nandopsis managuense) hímet. Ivarérett kéne. Ha van eladó valakinek, vagy ismer olyat akinek van, vegye fel velem a kapcsolatot. peterbakos@citromail.hu vagy 06305455398 kössz
Oké, legyen, ha el tudsz érte jönni ma este vagy holnap. (Költözünk ugyanis.) Cím a második kerület, pontosabban megírom, meg a telefonszámomat is, ha kapok tőled emailt a csimpilimpihovamesz@gmail.com-ra.
ELADÓ EGY 230 liter űrtartalmú akvárium szett, mely tartalmazza a szükséges kiegészítőket.
Mérete:
Hosszúság: 110 cm
Szélesség: 45 cm
Magasság: 58 cm
A szett tartalmazza az akváriumot, az alátétet, a tetőt (beépített T5 Aquasky 39 W és Aquarelle 39 W fénycsővel), Bluwave 07 belső szűrőt (benne Bluclima 200 W fűtő és Blupower 900 l/h pumpa), akvárium szoftvert. Időkapcsolós etető és világítás. Az akvárium új ára: 130.000.-
Tartozik hozzá egy jó állapotú (élfóliázásra szorul) hozzá gyártott szekrény (újonnan 30.000.-). Az akváriumban lévő háttér új ára 35.000.-
Eladó egy Trópusi és Tengeri használatra is alkalmas 230L-es (130*35*50) hátterezett akvárium, teljes felszereléssel, sügérekkel.... igény esetén állvánnyal... Ár 50.000Ft
Eladó egy 100x50x40cm-es (200 literes) akvárium plusz: fekete szekrény (egyik fogója leesett, de megvan) fekete tető szűrő (sacem marathon 1000) fűtőtest 50 kg lyukacsos szikla fekete kavics három sárga hal (labidochromis) + egy antennás harcsa
valamint egyéb hozzá tartozó apróságok. az egész hat és fél évvel ezelőtt újonnan lett vásárolva. irányár: 50 000 forint.
érdeklődni itt, vagy csimpilimpihovamesz@gmail.com
Eladó egy bruttó 624l-es akvárium (160cmx60cm/magasság/x65cm) tolótetővel, 10mm-es üvegből feketével ragasztva, hossz- és keresztmerevítőkkel, az alábbi tartozékokkal: * oldalpolcos szűrő (60cm/magasság/x65cmx30cm/szélesség/) esőztetővel, a szűrőben 4db. szivacslap helyezkedik el szűrőanyagként 2-2db. párhuzamos elrendezésben (mattenfilter), a vízpumpa vízszállítása: 2000l/h * 10cm magas, alumíniumból hajlított burkolatú világítással (8db. 60cm-es fénycsővel, amelyek párban külön-külön kapcsolhatók), fénycsövekkel együtt * bükk színű szekrény, 40x40x3mm-es zártszelvényből készült hegesztett vázzal, 2x2 ajtós kivitelben, mérete: 58cm/magasság/x191cmx66cm * 10mm-es polifoam lap az akvárium alá
Ára: 100000Ft Kérésre képeket tudok küldeni. Érdeklődni: 06-70-605-75-30, vagy toth.gyorgy@freemail.hu