Keresés

Részletes keresés

Godemperor Creative Commons License 2021.01.26 0 2 569

Attól még valamit lehetne nyögni róla, mert a hallgatásnál semmi sem rosszabb.

Előzmény: Törölt nick (568)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.26 -1 0 568

Ne lássatok már minden ajtó mögött szellemet.

Ha valaki húzta már meg a combját vagy bármi izmát az pontosan tudja, hogy milyen kurva szar ez és sokszor van az, hogy terhelés nélkül semmi bajod, bemelegszik nem érzel semmit, a sok krémnek és egyéb szarnak köszönhetően, aztán a terhelés után meg leszakad a testrészed kb. . Sejtésem szerint Anderson edzett normálisan mondjuk tegnap először és várják a szervezete hogy reagált a terhelésre. Novgorodban nem látszott rajta semmi az utolsó pillanatig, reméljük nem komoly, de tegnap nem tudhatta senki hogy ma hogy kel fel a tegnapi edzés után.

Előzmény: Törölt nick (564)
Jr. Benitez Creative Commons License 2021.01.26 0 0 567

Anderson???? 

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.26 -1 0 566

"Minőségi légiósokat hoztak és Vojvoda Dávid személyében a magyar válogatott kiválóságát is visszacsábították Magyarországra." Ezt is Okorn nyilatkozta.

Amúgy pedig a legtöbb VAL a négy légióshoz köthető (az említett három mellett ott van még a szintén remek Ahmad is) , persze Voja is ott van közel mögöttük. Mondhatni, hogy öt játékosuk rendelkezik 20 körüli VAL-értékkel, és azért ez sokat elmond a csapatuk erősségéről.

Előzmény: splity24 (562)
Nane72 Creative Commons License 2021.01.26 0 0 565

Hàt Okorn nyilatkozata az Alba tengelyről nekem is fura volt. Mintha nem ebben a bajnoksàgban edzősködne.

Előzmény: splity24 (562)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.25 0 1 564

Valóban furcsa, hogy hetek óta nem tudni pályára lép vagy sem Anderson. Eddig ez a féle kommunikáció nem volt jellemző sem a klubra, sem Gasperre, így azt gondolom semmi nem véletlenül történik, és valami nem kerek ebben a történetben. Nem tudom holnap mi lesz, de abban biztos vagyok, ha most sem lép pályára, akkor azért nem kommunikálják már, mert megy az egyezkedés a válást illetően. Persze sokkal jobban örülnék, ha pályára lépne, de csak egy egészséges Andersonra van szüksége a Falconak.

Nem érzem azt, hogy erősebb csapatunk lenne, mint az Albának (Anderson nélkül főleg nem), de ezt a meccset nyerni kell, mert különben nagyon mélyre kerülhet a csapat, és itt most nem is csak a tabellára gondolok.

Savaria9700 Creative Commons License 2021.01.25 0 2 563

Szánalmas a klub kommunikációja Anderson kapcsán...

A kaposvári meccs után nem vitt rá a lélek, hogy bármit is írjak, de a játékosok mostanában mutatott hozzáállásán és Anderson eddig nyújtott ,teljesítményén’ kívül, a vele kapcsolatos titkolózás idegesít a legjobban.

Ha már sokan megvették idén is a bérletet, de érthető okok miatt mérkőzésre nem lehet járni, akkor az lenne a legkevesebb, hogy ilyen helyzetben tájékoztatják az egyre ingerültebb szurkolókat. 

splity24 Creative Commons License 2021.01.25 0 3 562

Vojvoda ugy hallotta jatszik Anderson!

Gasper ugy gondolja az alba tengelye a Curry-Davis-Turner trio. Voja nem szamit. 

mi van itt gyerekek?  Itt mindenki hulye? 😄

falco Man Creative Commons License 2021.01.25 0 1 561

Vojvoda úgy hallotta fog játszani, Alba honlapján fennt van az interjú. Nevetséges, hogy az ellenfel legjobb játékostól kell erről értesülni.

RJBarrett Creative Commons License 2021.01.25 0 0 560

Érthetetlen számomra miért nem lehet lenyilatkozni mi van Andersonnal.

CrazyBasket Creative Commons License 2021.01.25 0 0 559

Ez engem is egyre jobban zavar!!!

Előzmény: splity24 (558)
splity24 Creative Commons License 2021.01.25 0 3 558

mai bb1-es beharangozoban megint egy szo sincs Andersonrol. 

Ez mar kezd szanalmas lenni. 

Yelloman Creative Commons License 2021.01.25 0 2 557

Idén egyáltalán hogyan s mikor fogják a kupát megrendezni?

Withoutshadow Creative Commons License 2021.01.25 0 0 556

Holnap sok minden kiderül.

Vízválasztó meccs lesz az biztos, remélem ezt a játékosok is átérzik és ennek megfelelően állnak hozzá a meccshez.

Ha nyerünk akkor elindulhatunk felfelé a gödör aljáról, ha kikapunk akkor szerintem a bajnoki címet csak abban az esetben tudjuk behúzni, ha 2 légióst röptetünk és hozunk 3 extrát, ami valljuk be a lehetetlennel egyenlő.

A kupáról meg inkább nem is ejtek szót...

Ryland Creative Commons License 2021.01.25 0 2 555

Félre ne értsetek, a tavalyi BL-mrkőzések felejthetetlenek voltak, Filipovity triplájánál konkrétan átugrottam az előttem ülő srácot. De azért az, ahogy Beni vágja a hálót, legalább akkora emlék. Pedug azt nem is a helyszínen, hanem csak az Arénában éltem át...

Sok-sok fantasztikus élményt kaptunk az elmúlt időszakban ettől a csapattól, és most témy, hogy a gödör alján vagyunk, de biztos vagyok abban, hogy nincs veszve a szezon. Van még időnk összecsiszolódni. Nem sok, de még elég kell, hogy legyen.

Kedd az első alkalom, hogy lehessen ezt bizonyítani!

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.25 0 2 554

Engem is ezért motivál mert fantasztikus volt tavaly megélni a BL-t. ezért lenne nagyon fontos a bajnoki cím hogy újra atelhessuk azt amit tavaly, mert egy Bonn, Brindisi meccseken tortentekre gondolva még most is libaboros leszek. és egy igazi 8 csapatos csoport alom lenne

Előzmény: Törölt nick (553)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.25 0 3 553

Aki nem érzi magának ezt a csapatot azt csak sajnálni tudom. Én ugyanúgy igen, mint amikor jártunk meccsre. Én nagyon fegyelmezetten tűröm ezt az időszakot, és tudom, hogy egy esetleges bajnoki cím mekkora élményt adhatna nekünk a következő szezonban egy újabb BL-részvétellel. Nyilván nem csak ezért vágyom rá, van más motiváció is a harmadikat illetően.:)

Előzmény: Ryland (551)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.25 0 0 552

Ne csinaljuk már ezt, aki a csapatot figyeli nagyon jól tudja, hogy az elmúlt 30 évben kik voltak a hatterben az igazi döntéshozók

Maradjunk annyiban hogy az ugyvedtol és a volt ruhagyarostol átvette a donteseket a (volt?) játékvezető 

Előzmény: Pick and Roll (548)
Ryland Creative Commons License 2021.01.25 0 3 551

Én a soproni szopóroller után is azt írtam, hogy inkább az az idegenbeli meccs gyengébb ellenfél ellen, mint a soron következő hazai rangadó. Más kérdés, hogy akkor a Szolnok ellen rollereztünk tovább, és most, egy hónappal később ugyan abban a helyzetben vagyunk...

Tavaly is belesétáltunk a BL után a késbe Oroszlányban, Sopronban, és volt egy-két fájdalmas győzelmünk (Jászberény pl.), csak ilyenkor már mindenki Dijonra meg a Neptunasra emlékszik...

Két éve ilyenkor meg egészen kilátástalannak néztünk ki.

Szóval én is azt mondom, hogy ha már pofon, csattanjon nagyot, ebből a szombatiból le kell mindenkinek vonni a konzekvenciát, játékosnak, edzőnek, csapatvezetőnek egyaránt. Holnap lehet is bizonyítani!

Anderson: ugye nincs kommunikálva semmi, úgyhogy az ember ilyenkor indulatból mindenkit elküldene az anyjába. Ha lehetne tudni valamit a sérülésről, akkor tisztább lenne a kép. Sok idő nincs már, döntésre kell jutni hamar. Bár igazából azt se tudjuk, hogy van a kérdés az asztalon, úgyhogy jó lenne valamit felénk is kommunikálni...

Az a baj, hogy szurkolóként is teljesen más ez a szezon, nincsenek meg azok az impulzusok, mint máskor. A mindigon nem jön át a testbeszéd, nem jön át a kispad reakciója a különböző helyzetekre, a metakommunikáció. Meggyőződésem, hogy ez az oka annak is, hogy ahogy írtátok, sokan nem érzik magukénak a csapatot. Nyilván más élmény a mindigo, mint hogy az előző 10-20 évben valaki kinn van minden hazain...

A holnapi meccsen sok minden kiderül. Én látványosan nagyobb kűzdést várok, és remélem, végre kapunk valami információt Anderson al kapcsolatban is!

falco Man Creative Commons License 2021.01.25 0 0 550

Itt a lényeg. Lehet a tavalyi csapat is beleszart volna az egészbe, Reddicel az élen, úgy mint Körmenden. Sosem tudjuk meg.

Szerintem a Kaposvár elleni pofon meg időben jött, mégha vállalhatatlan is az egész, de semmi sincs veszve. Amit viszont napokon belül le kell tisztázni az Anderson helyzete. Ha holnap sem tud játszani, akkor tényleg el kell engedni ezt a történetet.

Előzmény: Pick and Roll (546)
Pick and Roll Creative Commons License 2021.01.25 0 1 549

Mondjuk az tény, hogy a csapatoldalon nincs feltüntetve, és még nem is hallottunk ilyenről.

De a kommunikáció egyébként is elég minimális, szóval még akár az is lehet, hogy van sportpszichológusa a csapatnak :)

Előzmény: CrazyBasket (547)
Pick and Roll Creative Commons License 2021.01.25 0 1 548

Mikor változott meg a döntéshozók személye? És kik azok most?

Előzmény: Törölt nick (524)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.01.25 0 0 547

Nem tudom hogy van-e, én nem tudok róla, hogy lenne! De nagyon boldog lennék ha tévednék és lenne ilyen ember a csapat mellett!

Előzmény: Pick and Roll (545)
Pick and Roll Creative Commons License 2021.01.25 0 0 546

Tavaly márciustól lett volna ez az időszak, hogy a BL után motiválni kell a játékosokat. De akkor hamar véget is ért a szezon.

Előzmény: Törölt nick (493)
Pick and Roll Creative Commons License 2021.01.25 0 0 545

Azt mondod, hogy a Falcónál nincs ilyen?

Előzmény: CrazyBasket (489)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.25 0 3 544

Az idő sok mindent megszépít, és régen minden jobb volt, most is látok/hallok meccsen szurkolókat olyan játékosokat isteníteni, hogy bezzeg az ezt csinálta volna akit akkor teli torokból szidtak

Zozót az elejétől fogva imádja mindenki, mert tényleg egy zseni, de Beninél azért voltak szépen hangok az elején, hogy csak azért van ott mert...

Nézzétek meg, hogy hány évente lehet ilyet kinevelni és az is tény, hogy sok fiatalt mi basztunk el, de azért az nem normális, hogy amíg egy Lakatost meg Vida Mátét a szezonok legvégének kivételével istenítettek sokan, addig a sajátokat nem becsüljük meg

Hali csarnok óta járok meccsre, mindig valakit szidtunk (Pallag Zoli, Bau, Pankár Tibi, Henrik Isti, Váradi Kornél, Szöszi, Willi és a sorban sokan vannak) és közben fényeztünk számomra sok érthetetlen játékost (Lakatos, Vida, Hajmássy, Imi), ilyen a közönség, de azért az elmúlt több mint 30 évben amióta ezt a csapatot követem, nekem valahogy összesen 2 ember van aki berobbant nagyon az Laci volt a kiscsarnokban, meg Zozó, a többiek mind hullámhegyekkel völgyekkel játszottak végig

Aki most azt mondja, hogy a fiatalok miatt vagyunk szarok és csinálhatnának többet az szerintem teljesen rosszul látja ezt a dolgot és az is fontos szerintem hogy minden csapat életében vannak ilyen eredmények amik most nekünk a hosszútávú kérdés jelenleg tényleg az, hogy Anderson tud-e huzamosabb ideig segíteni, mert ha nem cserélni kell és hogy Gasper a 3 u23 játékossal számol-e bármennyit a rájátszásban, mert ha nem akkor valóban kell 5. légiós, mert ilyen sérülékeny játékosokkal azért 8 fővel nem életbiztosítás a rájátszásnak nekifutni

Előzmény: splity24 (542)
fekete só Creative Commons License 2021.01.25 0 2 543

Kicsit szerintem kezdünk átesni a ló túloldalára. Váradi és Perl a bajnokság legjobb játékosai között vannak, akkor ha a mi csapatunkban nem hasonlók emberek van kukázzuk őket? Talán ez is az egyik oka annak, hogy mindenhol ellenszenves a csapatunk. A másik pedig, hogy nyugodtan vissza lehet nézni azokat a statisztikákat MKOSZ oldalán, annyi idősen mint Kovács Benedek, Zoli 25 perc alatt 6,6 dobást, Benedek pedig 18 perc alatt 4 dobást átlagolt. Ez most egyáltalán nem Benedek meg Zoli ellen szól, de azért maradjunk a realitások talaján.

splity24 Creative Commons License 2021.01.25 -1 0 542

En arra emlekszem, hogy amikor Beni es Zozo feljott a palyara az elso meccsen olyanok voltak, mint akik mar lehuztak 3 szezont a felnott bajnoksagban. Nem egette a kezuket a labda, nem azon voltak minel elobb tovabbpasszoljak hanem ha lattak lehetoseget tamadtak a gyurut. Tudom, mas csapat volt mas celkituzesekkel de az a fiatal aki nem igy all hozza soha nem lesz meghatarozo jatekos. Elvesznek a sullyesztoben es lesz beloluk egy peremember egy Pecs szintu csapatban. Es ettol az u23-as szabalytol egyertelmuen nem lehet azt elvarni, hogy a magyar kosarlabda erosodjon. Ha jol belegondolunk Zozoek utan ismet van egy ur de ez az egesz honi kosarlabdara vonatkozik. Par eve Szolnokon a Pallai gyereket istenitettek. Valahogy olyan erzesem van, hogy megmaradt egy szinten es nem tudja meglepni a kovetkezo lepcsofokot pedig lehetett volna ra eselye. 

fekete só Creative Commons License 2021.01.25 0 1 541

Pontosan. Ami még fájó, hogy Andrisban meg Benedekben bőven van potenciál is, védekezésben egyáltalan nem lógnak ki, a támadással meg mindenki tisztában van aki követte a magyar kosárlabda utánpótlást valamilyen szinten.

Előzmény: Törölt nick (540)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.25 0 0 540

Biztosan így van és nyilván senki nem feltételezi azt, hogy Gasper rosszat akarna, csak számomra legalábbis az nincs összhangban, hogy mire használjuk őket és a rutinos játszik

Kis túlzással ezt a szerepet bármelyik up játékosunk eljátszaná, amire használjuk őket. Doktor Peti 25%-kal dobja a triplákat, aminek a 90%-a olyan üres, hogy utoljára Feigl Imi dobott ilyen üres hármasokat.

Amire használjuk támadásban abban katasztrofális sajnos egyelőre. 

Előzmény: Törölt nick (538)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!