Andersont ugy kezeld, hogy 2 honap szunet utan kezd formaba lendulni. Latszott a passzain, hogy ha formaba lendul nagyon jo lesz. Keller sajnos telitett betli! Toth hulyet csinalt belole. Lake hasznalhatatlan. Azert egy iranyito szerepet nagyban neheziti ha a ket center nulla produkcioval rukkol elo.
Úgy van ahogy íród...a két centerünk nem ér egyet sem...
22ponttal kaptunk ki a második félidőben egy padlón lévő Deactól! úgy ,hogy egy Kovács Adrián van a padon...
Barac azért amiért hoztuk megcsinálja,sajnos Evan sérült...Keller nekem nagy csalódás!! 3 lepattanó összesen..össze vissza ugrál..és szinte mindig rosszul helyezkedik..
Lake szintén,max egy csere center egy Cakarun szintű mögé(persze Keller is)...
A harmadik negyedet rontottuk el a kihagyott büntetők..Drenováctól nem tudom miért álltunk 2 méterre(Váradi és Barac is)..Zozó is erőlködött,de ott még megvoltak a kialakított helyzeteink,de nem dobtuk be őket!
És nem érdekel a népharag,de :Anderson egy tucat légiós!!,ár-érték arányról meg ne is beszéljünk!!
Egy jól játszó és a triplákat jó százalékkal dobó Kovács Benedek meg végig ül a második félidőben!!
Kovács tripla:8/14 a bajnokságban..57%-ék..plusz ma egy 100%-ékkal
Anderson tripla:14/45 ..31%-ék..ma 4/9..kicsit jobb százalék,de abból amikor már eldőlt a meccs a végén kettő..a harmadik negyedben sorsdöntőbb szitúkban háromból semmi...
Igy van. Nem is ertettem, hogy a fiatalok miert nem jatszhattak a masodik felidoben. Nem voltak rosszak es jol mukodott a csapat. Inkabb eroltette Baracot szinte vegig!
Amikor két éve bajnokok lettünk úgy állt össze a csapat a romokból, hogy a középszakasz végén zsinórban nyertünk kb. 5 meccset. Most úgy néz ki kb. minden meccsen zakózunk, legalábbis egy negyed játékkal még a berény ellen is nehéz nyerni. Középszakasz meg nem lesz. Akkor kérdem én, hogyan fog ez összeállni? Vereségekből nem lehet csapatot építeni.
Lehet, hogy a szezon végén máshogy fogom gondolni, adja Isten, hogy így legyen, de jelenleg úgy érzem, hogy Searcy elküldése óriási hiba volt. Azt tudtuk, hogy Lake csak fizikailag kosárlabdázó, de Keller a 3 lepattanójával és a súlytalan játékával Tóth mellett, borzasztó volt nézni. Ezt ma vele még úgy is nyerjük, hogy Benke és Bruinsma nem játszottak.
Fizikálisan jóval gyengébbek vagyunk a DEAC-nál. A védekezésünk utolsó két meccsen borzalom volt. Ne fogjuk a hiányzókra, mert csak eggyel volt több nálunk, mint az ellenfélnél. Hat emberrel viszont egy ilyen erős csapat ellen ne akarjunk nyerni semmilyen előnyről a második félidőben. Az elsőben működtünk a "fiatalokkal", nem értem miért nem mehetett volna tovább úgy a folytatás?
Mennyi szünet lesz majd a rájátszás megkezdése előtt? Mert , ha nem lesz minimum egy hét, akkor ne is reménykedjünk.
Elbasztuk a különbséget is nem? 7-el nyertünk ha jól emlékszem. A vége jellemző volt pattog a labda hozzájuk kerül a pattanó és jön a tripla. Na mindegy. HAJRÁ FALCO!
Megint a kulcsszitukban hibázunk bele, kihagyott büntetők, eladott labdák, hozzájuk kerülnek a fontos lepattanók stb. A 3-ig negyed lett elcseszve elég jól, nem jött jól a szünet nekünk
Ez eddig kellemes meglepetés. Jól játszik a csapat, de egy ideig azért "egyszemélyes hadsereg" voltunk. Baracra tényleg nem lehet panasz, jól helyettesíti Bruinsmat, de azért az amerikai nagyon hiányzik. Ahogy Szili is természetesen. Kovács Benedek a szezonban 60%-kal dobja a triplát és 74%-kal a közelieket, mindenképpen meg kell őt tartani. Komoly típusnak tűnik, és a fegyelem ebben a sportban nagyon fontos.
Kár, hogy nem adja a tévé a második félidőt, mert akkor biztos lennék a győzelmünkben, így viszont még nagyon meg kell majd dolgoznunk érte. Nyilván erősíteni fog a DEAC, de ami fontos, hogy innentől kezdve se a dobópárharcban bízzunk, hanem védekezzünk továbbra is keményen.