Blacky jelentkezik.
Csak,hogy én se hiányozzak már az régi csapatból.
Érdekes látni,hogy többen vagyunk,mint akkor mikor megszünt a Láda:)
Tényleg ki.mit tud a Ládáról?
Lesz újra?
Mikor kezdtem? Már nem is tudom, kábé úgy 1999 nyarán és vagy egy évig tartott a Ládázás, közben lassan leszoktam. Persze szívesen emlékszem vissza a régi szép időkre... Ste?
Üdvözlet meg jó nagyot kívánok minden kedves(?) régi ismerősnek :) meg olyanoknak is akiket nem ismerek.
Tsak úgy bejelentkeznék,hogy élek,virulok,(persze,persze mindenki roppant módon hiányzik, meg nap mint nap telesírom a párnám:))
és dettó fel vagyok háborodva,hogy nincsen Láda...tényleg nincsen!?:)
Kell még ilyenkor valamit írni?
De jó régi ismerősöket látni...
Azért a régi jó cseten mégjobb lenne!
Igaz, nem lenne túl sok időm ládázni, de azért legalább néhanapján...
Mi van veletek?! Olyan rég nem hallottam szinte senkiről semmit!!!
Tudom hogy attól hogy nem írsz még jól tudod hogy hol kell mit megnézni hiszen egyedül azt csináltam meg és éppen azért hogyha véletlenül akarod látni ám lásd hogy ott van és és és.
Hamarosan könyvem lett, tudtad?
És mit dicsekszel, hogy nem vagy Európában? Erre az adekvát egyházjogi válaszom: mise.
Azért mi is sokat etc. etc. etc. beléd is, meg a többi udvarias baromság!
És még ha írsz is, ugyse olvassuk el!
Yuli, hogy legyen neked +feedback, nekem biza te szóltál, icq-n, e helyről.
Én is hirdettem az igét ICQ-n. :)) Akinek csak megvolt a címe... habár gondolom, nagyrészt ezek már nem élő számok, de próba szerencse.
ÖregNati, pusssz :))) Életed (írásaid) folyamát követtem ám a Fogadóban, de tudod, az ember ne menjen oda, ahol nem látják szívesen.
Párduc is igyekszik bejutni, de valami miatt eddig nem sikerült belépnie. MAjd csak összejön neki. Csaszi, megkérdeztem, hogy szerinte találkoztatok-e már? Azt mondja, rémlik, mintha egyszer már igen.. futólag.. két percre... :) Hmm.. hogy neked micsoda arcmemóriád van?!
Ez annyira, de annyira... szóval fantasztikusak vagytok, tényleg!
Bevallom őszintén, most már minden létező címre szétküldtem a topic linkjét. Az viszont már tényleg Rajtatok múlott, hogy nemcsak benéztetek, de be is jelentkeztetek ide. (Ez - gondolom, mondanom sem kell - az újaknak szól.)
Most nem írok többet, mert kicsit el is érzékenyültem. Van, aki elfoglaltságai ellenére mégis időt szakított, van, akinek abban sem voltam biztos, hogy még létezik az a régi cím, de mégis most oltári jó látni, hogy mindig újabb és újabb arcok bukkannak fel. :o))
Sziasztok! (Különben A Lukács vagyok...)
Nagyon aktivak lettetek, ez jó. A láda feltámasztásával kapcsolatosan már annyiszor hallottam, hogy rövidesen stb., hogy... (mindenki szabadon foltythatja a ... után).
Yoss., avagy Linda, nicsak! Jó látni téged.
retix: a felhívásnak engedelmeskedtem, megnéztem. Külön szia!
Sose hittem volna, hogy valaha valakinek is hiányozni fogok :-)
(viccvótám, reméltem, hogy de...)
...de hónapok óta nem levelezek és nem fórumozok. Mert ronda dög vagyok. (És mert annyi a dolgom, hogy egyszerűen NINCS, esküszöm, időm.)
Igazán érdemes emberekkel, érdemi kapcsolatokat szakítottam meg, akik tudják, azok tudják, és bocsássanak meg ezúton is. Ha nem akkor nem de akkor is na.
(Te is.)
Azelőtt a Fogadó a Szerelmes Holdhoz című helyen léteztem, miután a láda és a tibi megdöglött. Többeteket csábítottam is oda. De ott sem vagyok már.
És most épp Európában sem.
És ha itt, akkor ott is, ha neki, akkor neked is, és drog. Szóval vagy senkinek soha, és sehol, vagy ha itt, akkor ott is illik... (ezt akár retix is írhatta volna).
Retix, te tudod, miért jelentkeztem mégis. Úgy éreztem, kötelességem megmutatni a pofámat. Ha a miau meg a ladi előkerül, csókolom. (És ő is tudja).
És retix, neked azóta is köszönöm. És Ő is köszöni.
Vagyok, de nem vagyok.
Gyógyi, az a régi emilcím sajnos elspammogott az ótvarba, az itteni indexes emilcímen lehet elérni (de úccse válaszolok, mert dög, lásd fent.)
Utáljatok nyugodtan, attól még én szeretlek titeket.
Pylle, isten éltessen :-)
(Ja, és csókolni állítólag én is tudok, legalábbis a bécsi állatkert lámái csücsöríteni kezdenek, ha meglátnak...)
Sziiiijjjjjaaaa kedves! Én háhogyne emlékeznék rád! :) Még a szülinapi bulin meg is ismertelek személyesen, igaz hogy csak akkor, amikor elköszöntetek. :))))
Aszzem en is voltam itten. Ha jol ha emlekszem. Bar nem sok ember akad itt a listan akit valaha is ugy igazan kozelebbrol. Bar sok csodalkozni valo nincs rajta, mert azert a harom ev az harom ev akarhogy is szamolom asztat a.
Azert udv a mindenkinek meg egy adag Hullo menta a retixnek.
A.
Szervezek egy szuper bulit a Margit szigeti Lager Cafe-ban. Bérelt Dj lesz sléger zenékkel igény szerint.
A rendezvény pontos időpontja December 7.-e,
mindenkit várok sok sok sok sok sok sok sok sok szeretettel!
Ha érdekelnek a részletek, emileljetek.
-később írok még a fejleményekről.
Áááá! Hidd el nem olyan árulkodó! :) Ha az ikonod mutogatásával egyidőben nem emlegeted egy csehszlovák autó márkáját,akkor senki nem jön rá! :)
Mióta voltál te Ládás???