Mit értesz az alatt, hogy a levelező is meggyógyult?
Nekem eddigh az hiányzott, ami már a Netscape 7.02-ben elvileg működik, hogy amikor nincs megnyitva a levelező, akkor is jelezze, ha új levelem érkezik.
Ez is benne van már, vagy mire gondoltál?
hat, tedd fel egy korabbi verziojat is mozillanak, inditsd el, es grabbold be :) Amugy a splash screen-es bugzilla bejegyzesnel mindig megtalalhatoak a regebbi, valamint az uj tervek.
http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=194291
barmilyen kezdokepet betehetsz, illetve akar le is tilthatod, hogy ne jelenjen meg. Ha cserelni szeretned akkor windows alatt egy mozilla.bmp file-t tegyel be a mozilla dir-be. Ha tiltani akkor mozilla.exe-t a -nosplash parameterrel meghivod.
Rendben. Simán, áltában is lefagy, semmi különös, nem is használom, csak áll. A rendszer állva marad, csak a mozilla fagy. Nagyjából 10 percen belül, mondom még használni sem kell, elég kinyitni és úgyhagyni. Az 1.3a-van nincs ilyen problémám. A fagyást azért nem részleteztem, mert ha másnál is fagy akkor úgyis ráismer a problémára.
A tegnap letoltott uj verzio az a latest-bol?:) Mert azok a napi build-ek, tesztre valok leginkabb. Az 1.3a is alpha meg, de az 1.3b az mar beta, de a stable az meg most is az 1.2.1 Nalam az 1.3b teljesen tokeletes, de sok mindentol fuggghet ohgy nalad mi tortenik. Peldaul az hogy fagyizik, az nem egy ertelmezheto fogalom. En is szoktam fagyizni. Ha ilyet irsz, akkor kicsit bovebben, mikor, mitol, hogyan jelentkezik, kulonben csak egy nagy ures beszolas ha leirod, amit nem lehet ertelmezni.
probalj csinalni 1 uj profile-t es nezd meg azt hasznalva is elojon-e a problema. Amikor installalsz a regi mozilla dir alol kitorolhetsz minden file-t, kiveve mondjuk a plugins dir-t, majd ezutan installald ujra.
A profile dir-edbe van egy XUL.mfl, ezt is torold le. De a folyamatot kezd eloszor az uj profile-al. Ha akkor sem jo, akkor del moz dir (kiveve plugins), del xul file, install. Es probalj meg egyenlore egy stable verziot, ami most az 1.2.1-es verzio.
Üdv!
Tudom, lusta vagyok, de hátha valaki( :o))) ) tudja fejből a megoldást:
Amióta feltettem az 1.3a-t elment a levelezőm. (Nem alapértelmezett, de néha kényelmes lenne küldeni egy linket, egy oldalt...) Ha megpróbálok bármilyen levelet küldeni, lefagy az egész, és jelzi, hogy hibanapló készül, valamint feldob egy pop-upot, amelyben üzenhetnék a Neccképnek, hogy mi a bajom...
Nekem meg fogalmam sincs. (Mezeijúzer)
Próbáltam uninstall - visszatelepít - uninstall - 1.3ß -... Most a Mozilla 1.4a [Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4a) Gecko/20030228] van fent, a hiba ugyanaz.
Valakinek van valami ötlete(d)? :o)))
B®