Hová tünt a két évvel ezelötti Maguire? Mondjuk nem sajnálom, csak úgy kiváncsi vagyok. Ennyire gyenge volt, vagy Ronnie volt különösen jó formában? Azt gondolom, a Hendry-Williams gyöztesét Ronnie simán veri ( bár ezzel biztos nem ért mindenki egyet), aztán Dott-nak is visszavághat, hacsak McManus v. Steve Davis másképp nem gondolja a dolgot.
Ronnie fantasztikus játékkal nyer 9-3-ra, még szünetre sem tudtak kimenni. Szegény Maguire az a nem túl sok hiba is bőven elég volt Ronnienak hogy tönkreverje. Az utolsó frameben Ronnie 15 piros 15 rózsán volt túl, de a végén kihagyta a barnát.
Pedig tök jó lenne ha valaki tudna mondani olyan helyet a neten ahol vannak snooker statisztikák. Az egyik fogadóiroda szórakozik velem, szerintük a Hendry-Harold meccs 7. framejében nem a zöld golyó ment el....Oké elég fura egy frame volt, már mindkét játékosnak több mint 10 pontja volt amikor elrakták az első szines golyót. Biztos ez zavarta meg őket, de ha nem értenek hozzá akkor minek ülnek ott??? Elég idegesítő hogy a jogos pénzemért még nekem kell kuncsorogni....
Segítsetek már légyszi nekem abban hogy hol lehet snooker statisztikákat nézni a neten. Gondolok itt elsősorban arra hogy milyen szines golyó ment el először a frame-ben. Előre is köszi!
Hát ez tipikus Ronnie, mindig bír valami újabb marhaságot kitalálni. A PL után még nem nyert eleget, most meg tökmindegy neki, nem azért van ott. Lehet egyébként elöre tudni, mikor melyik meccset adják a TV-ben, vagy mindig csak aznap derül ki?
Jó, persze, nyilatkozzunk sportszerűen és nagyon szimpatikus hogy ennyire bántja, hogy Walden az asztal miatt esett ki, de hát mindketten ugyanazon a posztón nyomták. Egyébként tudja valaki egészen pontosan mi történt? De ha már így esett, ne legyen már az, hogy most lelki válságba kerül és leadja a köv. meccsét. Ha szerinte ez ennyire igazságtalan (ti. higy Ricky elszállt), miért nem csinált egy hibát, azt kész. Vagy miért nem pozícionált végig a sárgára mondjuk.
The table wasn't the worst I've played on but it was somewhere near there. You just had to trust to luck with the cushions to get position on key shots. If it hadn't been for a cushion Ricky would have won 9-7, so a bad table has got me through to the next round in a way and that's not how you want to win. I told Ricky after the match that only a cushion had cost him the match, and that if he keeps playing like that it won't be long before he's challenging for titles. It was a very good match all the way through and Ricky deserved to win. I'm just disappointed for Ricky that a table reacting the way you don't expect it to has cost him the match. I'm not sitting here thinking 'yeah, yeah, I'm in the next round'. I would have been just as pleased to lose the match and see him go through. I want to win but it doesn't hurt me if I lose. That's not a good thing to be honest. I'm not proud of it. It's a no-win situation really. Maybe I'm losing that competitive instinct to want to win matches. Everyone around me says 'you've got to win this, you've got to win that' but I'm like 'chill out, man'. I'm happy with everything in my life and snooker is just a game. I'm just happy to be around. Life is good at the moment. I want to win snooker matches but if I had lost to Ricky I wouldn't have been too disappointed because he's a good lad and you have to wish your opponents well.
Cope után (aki mint tudjuk már a kvalin elszállt) most a GP másik döntőse és nem mellékesen győztese, Robertson is kiesett. Baromi sűrű a snookermezőny.
Stephen Lee 9 - 6 Rod Lawler Mark J. Williams 9 - 7 Gerard Greene Ronnie O'Sullivan 9 - 8 Ricky Walden Steve Davis 9 - 5 Jamie Burnett Stephen Maguire 9 - 8 Joe Swail
Shaun Murphy 3 - 9 Alan McManus Neil Robertson 4 - 9 Robin Hull John Higgins 9 - 4 Mark King
Ahogy az varhato volt, a Ding Junhui vezette kinai kulonitmeny bezsakolta mindharom aranyat Dohaban. Dingnek mar szombat delutan Yorkban ujra asztalhoz kell lepnie Ryan Day ellen.
ja, de én úgy láttam hogy a session első 3 framejét amit Ronnie vitt abból kettőben is frame winning breakkel ment (125 és 75?), szóval elég durva meccs volt, zsinórban 6 frameben frame winning break. 0-56-nál már vereséget könyveltem egyébként, hihetetlen hogy innen tudott nyerni :) Waldent meg csak sajnálni tudom. Ronnie meg most bebüntetheti majd a 2004-es UK-t Maguire-on...:))
Úristen!!!! Volt 7-8, 0-56-is? És a végén egy 108-as centuryvel övé a meccs!!! Majd' megőrültem a bbc livescoringjánál 8-8-nál. nem lett volna túl kellemes dolog egymás után a 3 UK Championshipen kizúgni az első fellépéskor. Mindegy. A neheze megvolt. Innen már nyerni kell:)))Úristen!!!! Volt 7-8, 0-56-is? És a végén egy 108-as centuryvel övé a meccs!!! Majd' megőrültem a bbc livescoringjánál 8-8-nál. nem lett volna túl kellemes dolog egymás után a 3 UK Championshipen kizúgni az első fellépéskor. Mindegy. A neheze megvolt. Innen már nyerni kell:)))
Óóó, most nézem, igazad van, tényleg ismétlés. Pedig - mint írod - vannak izgalmas események. Köszi a beszámolóidat, nagyon hasznosak, mert tömören összefoglalod a lényeget.