Keresés

Részletes keresés

mrzool Creative Commons License 2001.06.14 0 0 2562
épp ellenkezőleg, ez a taktika, így érdemes/kell megvenni a 7-es szezont is

Latom nem ertetted meg hozzaszolasom ironikus elet. Tudod te, mi az a UPN? Mert akkor nem irtal volna ilyesmit...:)

Előzmény: Dave Bowman (2561)
Dave Bowman Creative Commons License 2001.06.14 0 0 2561
épp ellenkezőleg, ez a taktika, így érdemes/kell megvenni a 7-es szezont is
Előzmény: mrzool (2560)
mrzool Creative Commons License 2001.06.14 0 0 2560
Azt hittem ennél több eszük van Viasatéknak...

Hm, a UPN-nek is keves esze van ezek szerint, ok ugyanis 7 even keresztul hagytak, hogy egy nyarat varjunk a folytatasra...:))) Bocs, ezt nem hagyhattam ki...

Előzmény: BeePee_3 (2559)
BeePee_3 Creative Commons License 2001.06.14 0 0 2559
Na ez így mókás lesz, ugyanis a hatodik szezont egy duplarész zárja, illetve a 6. és a 7. szezont egy duplarész köti össze. Most akkor leadják a Unimatrix Zero 1-et és a második részt meg majd hónapok múlva ???
Azt hittem ennél több eszük van Viasatéknak, ez a Sky One-on volt divat annak idején. Na mindenesetre, mivel az összes rész megvan, ez engem kevésbé érint...
Dob Creative Commons License 2001.06.14 0 0 2558
"A DS9 az jo? "
Eléggé. Ugyan az első szeznok sablonosak, de a végére beindulnak. Nekem nagyon tetszett. Én DS9 párti vagyok, a Voyagert mint megtürt féltestvért nézem. igaz a DS9 kicsit akciósabb. A Végén nagy flottacsatákkal. Megvan pár videón, és most is borsózik a hátma, amikr a Csillagflotta összecsap a Dominion+Cardassiai hajókkal. Marha látványos.
igaz ha Voyerhez vagy szokva, akkor nem nagyon fog tetszeni.
A Viasat valószínüleg nem vette még meg a 7. szezont a voyagerből, ezért ismétlik az első hatot. Azonban a Viasat helyében én a TOS-t adatam volna az elején, utána meg TNG,DS9, és a végén Voy
Előzmény: pasa_ (2552)
lacix Creative Commons License 2001.06.14 0 0 2557
Majd látod egészben, amikor megismétlik. :)

A Sat1 -en egyébként sokkal roszabb a helyzet, ott a Star Trek sorozatokat össze-vissza ismételték.
(Pl leadták valameddig a DS9-et aztán elkezdték előlről, aztán megint leadták valameddig,...)

Előzmény: Kiskanál (2554)
zsurmi Creative Commons License 2001.06.14 0 0 2556
Hoppá, Ch'tka itt is gyorsabb volt... ;-)
zsurmi Creative Commons License 2001.06.14 0 0 2555
A Viasat3-nál megerősítették azt a hírt, hogy a Voyagert elkezdik ismételni a hatodik szezon befejeződése után, mivel sokan lemaradtak a sorozat elejéről technikai okok miatt. A hetedik évad vetítésének idejéről még nincsenek pontos információk.
A másik fontos hír, hogy ősztől elkezdik vetíteni a Star Trek: Deep Space Nine című sorozatot.

Kiskanál Creative Commons License 2001.06.14 0 0 2554
Ez most csak nem azt akarja jelenteni, hogy a 7. évad a DS9 után lesz? Mert az marha nagy kiszúrás lenne. :(
Főleg, hogy én sem láttam még egy részt sem belőle és így nem tudok úgy lelkesedni mint ti. A Voy-t viszont szeretem és jó lenne egészben látni.
Előzmény: Chtka (2551)
mrzool Creative Commons License 2001.06.14 0 0 2553
Bar Jim Bim hajat nem ertem minek kellett elkurni, a korabbi szezonokban osszehasonlithetatlanul jobban nezett ki.

Hat izlesek es pofonok, szerintem a rovid haj sokkal jobban all neki + fiatalitja.:)

Előzmény: pasa_ (2552)
pasa_ Creative Commons License 2001.06.14 0 0 2552
A DS9 az jo? Abbol meg nem alttam egy reszt sem, viszont a Voyager szerintem iszonyat jol sikerult, gyakorlatilag minden szempontbol, amit el tudok kepzelni. Foleg amiota Hetest bevettek. ;-) Bar Jim Bim hajat nem ertem minek kellett elkurni, a korabbi szezonokban osszehasonlithetatlanul jobban nezett ki.

Pasa

Előzmény: Chtka (2551)
Chtka Creative Commons License 2001.06.14 0 0 2551
A Viasat3 fórumában rsebi írta a következőt:

Tegnap irtam egy leveleet a Viasat3-nak és amire a következő választ kaptam:

"A Star Trek Voyager 7. évad vetítéséről pontos időponttal nem tudok szolgálni. Ami biztos. A 6. évad után ismételni fogjuk az elejétől, hiszen nagyon sokan lemaradtak különböző technikai problémák miatt az első részekről. Ősztől a Deep Space Nine lesz a "sláger", aztán majd meglátjuk."

Szubtér hozzom minden Star Trek rajongót ebbe a fórumba!

Éljen, DS9!!!!

Vegetable Creative Commons License 2001.06.13 0 0 2550
Hát igen... Belegondolhatott volna, hogy "így alakulhatott ki egy SAJNOS kevés létszámú ellenálló csoport akik Trekkereknek hívják magukat", igy aztán mindenütt járkálnak :o)))
Előzmény: mrzool (2548)
Captain Proton Creative Commons License 2001.06.13 0 0 2549
Proton kapitany mosolyog :))
Vad Angyal Unimatrix... :o
Megfejtettem, hogy miert oly' kover Lakodalmas Lajos: a sok utkozest es kihulest gatlo bioimplantatum (a borg egyszeruen csak zsirnak hivja) miatt az.

Egyebirant megjegyeznem (a'la Tuvok), hogy a tegnapi reszen szetrohogtem magamat, kellemes volt igy, erettsegi utan ...
A legkemenyebb a VHP jelenetek es a Seven lefestese volt. Meg az egesz. :)
Tiszta humor volt az egesz, anelkul, hogy veszitett volna Voyager jellegebol!

Előzmény: Austin (2547)
mrzool Creative Commons License 2001.06.13 0 0 2548
Nem volt szep toled, hogy csak igy ki copy-paste-zted a startrek.scifi.hu forumabol ezt, legalabb kiirhattad volna a forrast...
Előzmény: Austin (2547)
Austin Creative Commons License 2001.06.13 0 0 2547
INFO FILE:

Biztonsági főtiszt jelentése a BORG hazai tevékenységéről:

Tudomásunkra jutott hogy 3-4 éve a BORG parancsot adott az alfa kvadránsban lévő Föld nevű bolygón található Magyarország média hálózatának asszimilációjára. Két elit kommandó szálta meg a kis területű föderációs államot. Az első egység fedőneve: TV-ketted a másodiké: RTL-klubbod.
A BORG dolgózók rendkívül hatékonyan működtek beépültek a számukra veszélyt jelentő ORTT elnevezésű testületbe majd azt asszimilálva elkezdhették tervük megvalósítását. A társadalmat
először játékos vetélkedőkkel majd délamerikai dolgozóik által készített szappanoperákkal sokkolták. Minden jól haladt a 0001-es faj melyet más népek Magyarként ismertek egy emberként ült
a holokivetítők elé és szívta magába a BORG által sugárzott anyagot. Persze akadtak akiknek sikerült megőrizniük saját egyéniségüket és nem akartak a kollektíva része lenni de ezen csoportok felháborodott tiltakozása ellénére is tovább folytatták az adásokat. Kicsit később
egy meghibásodott BORG alegység mely fedőneve TV-Hármod volt hibás működésének következtében
adásba ment két sorozat nevezetesen STAR TREK és STAR TREK NEXT GENERATION. A BORG későn vette
észre ezt a súlyos hibát így alakulhatott ki egy SAJNOS kevés létszámú ellenálló csoport akik
Trekkereknek hívják magukat. A TV-hármod olyan súlyos mértékben károsodott hogy a BORG az újra
asszimilálás helyett inkább a teljes megsemmisítést választotta. Az asszimiláció ezután már nem haladt a kellő sebességgel ezért a BORG parancsba adta TV-Ketted alegységének hogy vesse be
minden idők legborzalmasabb tömegpusztító fegyverét a DÁRIDÓT. A hatás leírhatatlan volt a népesség 80 százaléka péntek esténként a kollektíva részeként tapsolt és énekelt egy kegyetlen
BORG alegységgel kinek beépülése pillanatában a Lagzi Lajcsi fedőnevet adták. Az ellenállók nem
adták fel hololeveleket küldtek reklamáltak STAR TREK sorozatokat követeltek de ezekre a válasz
mindíg a jól ismert: ÉRDEKTELEN !! volt. Napjainkban elkeseredett harc tombol a média fronton
egy kis holotársaság akit a legtöbben Viasat3-ként emlegetnek talán kiutat mutathat a reménytelen
helyzetből hiszen képes volt elindítani egy STAR TREK sorozatot ami az asszimilációt talán lassítani fogja. Reméljük sikerül nekik de félő hogy a BORG hatalmasra duzzadt hadigépezete felmorzsolja vagy magába olvasztja őket. A jelentés szigorúan bizalmas az illetékes személyek csak a parancskódok megad....................................................................

ITT A BORG !! MOST LEVETÍTJÜK ÖNÖKNEK A VAD ANGYAL 15286. RÉSZÉT. AZ ELLENÁLLÁS HASZTALAN !!!!

Kiskanál Creative Commons License 2001.06.13 0 0 2546
Gondolom amikor Kim szólt a Kapitánynak, hogy menjen a kettes holofedélzetre mert ÉRDEMES MEGNÉZNI amint a Doki Hetest festi, többen egyetértettetek vele :)
Csak az a fránya táblaszél belelógott a képbe :)
Kiskanál Creative Commons License 2001.06.13 0 0 2545
...csak plátói gesztus, nem fekszem modellt :)
vagy valami hasonló

Meg az is jó volt amikor a csapat a hídon nézi amint a Doki azt mondja:
-Kompjúter, aktiváld a Vészhelyzeti Holo Parancsnokot!
A Doki egyenruhájának betétje zöldről pirosra vált, majd egyenként megjelennek a nyakán a kapitányi pontocskák. :)
Erre Kim:
-Ez a kedvenc részem!
:)))

Előzmény: Mike73 (2544)
Mike73 Creative Commons License 2001.06.13 0 0 2544
"csak plátói gesztus.." :-)) és mosolygott...
Előzmény: duck (2543)
duck Creative Commons License 2001.06.13 0 0 2543
Azért az is szép volt, amikor Hetes egy csókot lehelt a doki arcára.
Előzmény: Kiskanál (2540)
Kiskanál Creative Commons License 2001.06.13 0 0 2542
Na jól van, visszavonulót fújok. :)
Veled úgysem tudok vitatkozni. Nem is akarok.
Bár, mégis a videómagnó az elterjedtebb elnevezés itthon, mégha nem is pontos.

De igazad van, ez a topik nem erről szól. Csak nem szeretem a kötözködést és Dob-nak szerintem igaza van. Úgyis értjük mit akar mondani akkor is ha c-vel írja a dilítiumot.
Ez egyébként sem az a fórum ahol olyan égető szükség lenne a helyesírásra.

Előzmény: Mr_Fusion (2541)
Mr_Fusion Creative Commons License 2001.06.13 0 0 2541
Nem akarok kötözködni, de a magnó a magnetofon rövidítése, ami pedig a mágneses HANGrögzítő berendezés elnevezése (latin szóösszetételből).
A videomagnó (képmagnó) így tehát súlyos képzavar. Még a videorekorder is jobb nála.
Előzmény: Kiskanál (2533)
Kiskanál Creative Commons License 2001.06.13 0 0 2540
Na, ez megint tök jó rész volt!
Hiába, nekem mindegyik tetszik ahol a Doki sziporkázik :)
Ezek a szövegek!

-Itt a Borg.
-(legyintés) Jó, tudom kik maguk...

-Asszimiláljuk magukat!
-Csak a holomátrixomon át!

-Figyelem! Reaktormaghasadás jóval előbb mint hinnék!

-Figyelem! Utolsó esély, hogy hős legyen Doki, nyomás!
Ebben az volt a legszebb, hogy a számítógép mondta. :)))

-Ez itt egy fotonágyú. Magam terveztem.
( A bioágyra mutatva)

-Mit nem adnék most egy pukizó párnáért!
-Miért?
-Ősi technológia...

Na szóval kösz srácok. Ha nem figyelmeztettek, hogy most lesz ez a rész, soha nem jövök rá a címéből. Jó az álmodozás. Hát milyen félrevezetés már ez. Én a Doktor, Piktort vártam...

Sad Creative Commons License 2001.06.12 0 0 2539
Sevenrol talaltam meg egy rakat skint, azokat nem vagom be, mert hosszu lenne.

Viszont van Stra Trek panel skin:

http://www.winamp.com/skins/detail.jhtml?componentId=4447

http://www.winamp.com/skins/detail.jhtml?componentId=656

Es a Voyager:

http://www.winamp.com/skins/detail.jhtml?componentId=62934

Sad Creative Commons License 2001.06.12 0 0 2538
Figyelem! Seven of Nine rajongoknak kotelezo:

http://www.winamp.com/skins/detail.jhtml?componentId=50914

:))

Cifu Creative Commons License 2001.06.12 0 0 2537
Ha lesz rá igény, kitalálok még pár verziót, szerintem überelik a jelenlegi ST forgatókönyvírók munkáit :)))

Kiváncsi vagyok egyébként, hogy a Desingerek mit fognak alkotni az "új" [vagyis jó régi] Enterprise-al, van egy jó kis gyűjtemény ITT Gene Rodenberry űrhajótervezési irányelveíről - feltünő mennyire mellőzik ezeket az újjab hajótipusoknál a Trekben...

Előzmény: Vegetable (2535)
Cifu Creative Commons License 2001.06.12 0 0 2536
Ja, egyébként nem tudom, mennyire van igazam, de valahol láttam korai vázlatokat a Voyager-ről, és azok pontosan úgy néztek ki, mint az Equinox. Szóval lehet, hogy végül a nullszériás Voyager-tanulmánymodellt vették elő, hogy ne vesszen kárba. :)

Nos igen, feltűnően hasonlit egymásra a két hajó, de ITT lehet elolvasni a Desinger leírását, miszerint a hajó alapja a DS9 Technikal Readout-ban leközölt Defiant Pathfinder osztály volt.
További hajók [Akira, Voyger, stb.] hasonló leírása a Starship Concept Art-on.

Lentebb volt egy kis kérdés-felet, a Galaxy osztály létszámát illetőleg, ami felkeltette érdeklődésemet, ám konkrét választ nem találtam [hazudok, találtam: 6-tól 55-ig mindenfélét...], viszont erről, és hasonló ST problémákról van egy nagyon jó kis hely, a "Stuff We Don't Agree On", érdemel elolvasni a felvetéseket-válaszokta :)

Előzmény: Mr_Fusion (2528)
Vegetable Creative Commons License 2001.06.12 0 0 2535
Szvsz a 2. az igazi... :-DDDDDDD
Előzmény: Cifu (2534)
Cifu Creative Commons License 2001.06.12 0 0 2534
Megvan! Rájöttem!!! Komoly agyrém, hogy tudják megcsinálni azt, hogy a Pre-TOS, V. szériás Enterprise nem szerepel se az Enterprise-D és -E modelgyűjteményében, és továbbá eddig egy szó sem esett róla egyik sorozatban sem.

Egyszóval aki nem akarja tudni, mi az V. epizód végkifejlete, az itt hagyja abba az olvasást!

Szupergreat Spoiler Warning!!!

Inenntől jelöld ki, ha érdekel mégis!
-> A megoldás nagyon egyszerű: a Voyagerből kell kiindulni. Mivel ugyanaz a "szellemi" csapat műve, nem is nehéz rájönni a megoldásra. Nem ugrott be? Csak gondolj a Voyager Endgame-re! Egyszerűen csinálnak egy hét évig tartó sorozatott, majd a végén valami miatt kiderül, hogy ez "csak" egy alternatív idő, és valójában meg sem történt, vagy nem úgy, ahogy 7 évig néztük! Két saját verzió:

1.: A 7. évad utolsó epizódjában egy időutazáskor megváltoztatják a múltat, mégpedig úgym hogy a hajót elnevező bizottság nem Enterprise-nak, hanem mondjuk Patyomkin páncélosnak nevezik el a hajót - innentől kezdve a kutyát sem érdekli a sorozatban lévő hajó, mert az ugye nem Enterprise :))
2.: Az első rész: Az Enterprise méltóságteljesen kiúszik az űrdockból első útjára...
Az utolsó rész: A hajó egyik gépésze a visszatekintve a 7 évi mellőzés és szenvedést, amit a hajóra lépése után tapasztalt, visszautazik az időben, és meggyőzi hét évvel korábi önmagát, hogy nem érdemes élni, mert mostantól hetes éven át csak sz0pni fog, és a hajó a méltóságteljes kiúszását a dockból egy látványos robbanásban tetőzik be - vagyis VOLT valaha egy hajó, amely sajnálatosan első útja elött elpusztult, így a kutya se akar emlékezni rá :))

Kiskanál Creative Commons License 2001.06.12 0 0 2533
Nem akarok kötözködni, de te is videorekordert mondasz a videómagnó helyett :)))
Hogy is van ez a legyünk már magyarok, vagy mi a fene... dolog?
Vagy ez nálad csak a Treknél létkérdés?
Előzmény: Nemozoli (2530)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!