Hm, a UPN-nek is keves esze van ezek szerint, ok ugyanis 7 even keresztul hagytak, hogy egy nyarat varjunk a folytatasra...:))) Bocs, ezt nem hagyhattam ki...
Na ez így mókás lesz, ugyanis a hatodik szezont egy duplarész zárja, illetve a 6. és a 7. szezont egy duplarész köti össze. Most akkor leadják a Unimatrix Zero 1-et és a második részt meg majd hónapok múlva ???
Azt hittem ennél több eszük van Viasatéknak, ez a Sky One-on volt divat annak idején. Na mindenesetre, mivel az összes rész megvan, ez engem kevésbé érint...
"A DS9 az jo? "
Eléggé. Ugyan az első szeznok sablonosak, de a végére beindulnak. Nekem nagyon tetszett. Én DS9 párti vagyok, a Voyagert mint megtürt féltestvért nézem. igaz a DS9 kicsit akciósabb. A Végén nagy flottacsatákkal. Megvan pár videón, és most is borsózik a hátma, amikr a Csillagflotta összecsap a Dominion+Cardassiai hajókkal. Marha látványos.
igaz ha Voyerhez vagy szokva, akkor nem nagyon fog tetszeni.
A Viasat valószínüleg nem vette még meg a 7. szezont a voyagerből, ezért ismétlik az első hatot. Azonban a Viasat helyében én a TOS-t adatam volna az elején, utána meg TNG,DS9, és a végén Voy
A Sat1 -en egyébként sokkal roszabb a helyzet, ott a Star Trek sorozatokat össze-vissza ismételték.
(Pl leadták valameddig a DS9-et aztán elkezdték előlről, aztán megint leadták valameddig,...)
A Viasat3-nál megerősítették azt a hírt, hogy a Voyagert elkezdik ismételni a hatodik szezon befejeződése után, mivel sokan lemaradtak a sorozat elejéről technikai okok miatt. A hetedik évad vetítésének idejéről még nincsenek pontos információk.
A másik fontos hír, hogy ősztől elkezdik vetíteni a Star Trek: Deep Space Nine című sorozatot.
Ez most csak nem azt akarja jelenteni, hogy a 7. évad a DS9 után lesz? Mert az marha nagy kiszúrás lenne. :(
Főleg, hogy én sem láttam még egy részt sem belőle és így nem tudok úgy lelkesedni mint ti. A Voy-t viszont szeretem és jó lenne egészben látni.
A DS9 az jo? Abbol meg nem alttam egy reszt sem, viszont a Voyager szerintem iszonyat jol sikerult, gyakorlatilag minden szempontbol, amit el tudok kepzelni. Foleg amiota Hetest bevettek. ;-) Bar Jim Bim hajat nem ertem minek kellett elkurni, a korabbi szezonokban osszehasonlithetatlanul jobban nezett ki.
Tegnap irtam egy leveleet a Viasat3-nak és amire a következő választ kaptam:
"A Star Trek Voyager 7. évad vetítéséről pontos időponttal nem tudok szolgálni. Ami biztos. A 6. évad után ismételni fogjuk az elejétől, hiszen nagyon sokan lemaradtak különböző technikai problémák miatt az első részekről. Ősztől a Deep Space Nine lesz a "sláger", aztán majd meglátjuk."
Szubtér hozzom minden Star Trek rajongót ebbe a fórumba!
Hát igen... Belegondolhatott volna, hogy "így alakulhatott ki egy SAJNOS kevés létszámú ellenálló csoport akik Trekkereknek hívják magukat", igy aztán mindenütt járkálnak :o)))
Proton kapitany mosolyog :))
Vad Angyal Unimatrix... :o
Megfejtettem, hogy miert oly' kover Lakodalmas Lajos: a sok utkozest es kihulest gatlo bioimplantatum (a borg egyszeruen csak zsirnak hivja) miatt az.
Egyebirant megjegyeznem (a'la Tuvok), hogy a tegnapi reszen szetrohogtem magamat, kellemes volt igy, erettsegi utan ...
A legkemenyebb a VHP jelenetek es a Seven lefestese volt. Meg az egesz. :)
Tiszta humor volt az egesz, anelkul, hogy veszitett volna Voyager jellegebol!
Biztonsági főtiszt jelentése a BORG hazai tevékenységéről:
Tudomásunkra jutott hogy 3-4 éve a BORG parancsot adott az alfa kvadránsban lévő Föld nevű bolygón található Magyarország média hálózatának asszimilációjára. Két elit kommandó szálta meg a kis területű föderációs államot. Az első egység fedőneve: TV-ketted a másodiké: RTL-klubbod.
A BORG dolgózók rendkívül hatékonyan működtek beépültek a számukra veszélyt jelentő ORTT elnevezésű testületbe majd azt asszimilálva elkezdhették tervük megvalósítását. A társadalmat
először játékos vetélkedőkkel majd délamerikai dolgozóik által készített szappanoperákkal sokkolták. Minden jól haladt a 0001-es faj melyet más népek Magyarként ismertek egy emberként ült
a holokivetítők elé és szívta magába a BORG által sugárzott anyagot. Persze akadtak akiknek sikerült megőrizniük saját egyéniségüket és nem akartak a kollektíva része lenni de ezen csoportok felháborodott tiltakozása ellénére is tovább folytatták az adásokat. Kicsit később
egy meghibásodott BORG alegység mely fedőneve TV-Hármod volt hibás működésének következtében
adásba ment két sorozat nevezetesen STAR TREK és STAR TREK NEXT GENERATION. A BORG későn vette
észre ezt a súlyos hibát így alakulhatott ki egy SAJNOS kevés létszámú ellenálló csoport akik
Trekkereknek hívják magukat. A TV-hármod olyan súlyos mértékben károsodott hogy a BORG az újra
asszimilálás helyett inkább a teljes megsemmisítést választotta. Az asszimiláció ezután már nem haladt a kellő sebességgel ezért a BORG parancsba adta TV-Ketted alegységének hogy vesse be
minden idők legborzalmasabb tömegpusztító fegyverét a DÁRIDÓT. A hatás leírhatatlan volt a népesség 80 százaléka péntek esténként a kollektíva részeként tapsolt és énekelt egy kegyetlen
BORG alegységgel kinek beépülése pillanatában a Lagzi Lajcsi fedőnevet adták. Az ellenállók nem
adták fel hololeveleket küldtek reklamáltak STAR TREK sorozatokat követeltek de ezekre a válasz
mindíg a jól ismert: ÉRDEKTELEN !! volt. Napjainkban elkeseredett harc tombol a média fronton
egy kis holotársaság akit a legtöbben Viasat3-ként emlegetnek talán kiutat mutathat a reménytelen
helyzetből hiszen képes volt elindítani egy STAR TREK sorozatot ami az asszimilációt talán lassítani fogja. Reméljük sikerül nekik de félő hogy a BORG hatalmasra duzzadt hadigépezete felmorzsolja vagy magába olvasztja őket. A jelentés szigorúan bizalmas az illetékes személyek csak a parancskódok megad....................................................................
ITT A BORG !! MOST LEVETÍTJÜK ÖNÖKNEK A VAD ANGYAL 15286. RÉSZÉT. AZ ELLENÁLLÁS HASZTALAN !!!!
Gondolom amikor Kim szólt a Kapitánynak, hogy menjen a kettes holofedélzetre mert ÉRDEMES MEGNÉZNI amint a Doki Hetest festi, többen egyetértettetek vele :)
Csak az a fránya táblaszél belelógott a képbe :)
...csak plátói gesztus, nem fekszem modellt :)
vagy valami hasonló
Meg az is jó volt amikor a csapat a hídon nézi amint a Doki azt mondja:
-Kompjúter, aktiváld a Vészhelyzeti Holo Parancsnokot!
A Doki egyenruhájának betétje zöldről pirosra vált, majd egyenként megjelennek a nyakán a kapitányi pontocskák. :)
Erre Kim:
-Ez a kedvenc részem!
:)))
Na jól van, visszavonulót fújok. :)
Veled úgysem tudok vitatkozni. Nem is akarok.
Bár, mégis a videómagnó az elterjedtebb elnevezés itthon, mégha nem is pontos.
De igazad van, ez a topik nem erről szól. Csak nem szeretem a kötözködést és Dob-nak szerintem igaza van. Úgyis értjük mit akar mondani akkor is ha c-vel írja a dilítiumot.
Ez egyébként sem az a fórum ahol olyan égető szükség lenne a helyesírásra.
Nem akarok kötözködni, de a magnó a magnetofon rövidítése, ami pedig a mágneses HANGrögzítő berendezés elnevezése (latin szóösszetételből).
A videomagnó (képmagnó) így tehát súlyos képzavar. Még a videorekorder is jobb nála.
Na, ez megint tök jó rész volt!
Hiába, nekem mindegyik tetszik ahol a Doki sziporkázik :)
Ezek a szövegek!
-Itt a Borg.
-(legyintés) Jó, tudom kik maguk...
-Asszimiláljuk magukat!
-Csak a holomátrixomon át!
-Figyelem! Reaktormaghasadás jóval előbb mint hinnék!
-Figyelem! Utolsó esély, hogy hős legyen Doki, nyomás!
Ebben az volt a legszebb, hogy a számítógép mondta. :)))
-Ez itt egy fotonágyú. Magam terveztem.
( A bioágyra mutatva)
-Mit nem adnék most egy pukizó párnáért!
-Miért?
-Ősi technológia...
Na szóval kösz srácok. Ha nem figyelmeztettek, hogy most lesz ez a rész, soha nem jövök rá a címéből. Jó az álmodozás. Hát milyen félrevezetés már ez. Én a Doktor, Piktort vártam...
Ha lesz rá igény, kitalálok még pár verziót, szerintem überelik a jelenlegi ST forgatókönyvírók munkáit :)))
Kiváncsi vagyok egyébként, hogy a Desingerek mit fognak alkotni az "új" [vagyis jó régi] Enterprise-al, van egy jó kis gyűjtemény ITT Gene Rodenberry űrhajótervezési irányelveíről - feltünő mennyire mellőzik ezeket az újjab hajótipusoknál a Trekben...
Ja, egyébként nem tudom, mennyire van igazam, de valahol láttam korai vázlatokat a Voyager-ről, és azok pontosan úgy néztek ki, mint az Equinox. Szóval lehet, hogy végül a nullszériás Voyager-tanulmánymodellt vették elő, hogy ne vesszen kárba. :)
Nos igen, feltűnően hasonlit egymásra a két hajó, de ITT lehet elolvasni a Desinger leírását, miszerint a hajó alapja a DS9 Technikal Readout-ban leközölt Defiant Pathfinder osztály volt.
További hajók [Akira, Voyger, stb.] hasonló leírása a Starship Concept Art-on.
Lentebb volt egy kis kérdés-felet, a Galaxy osztály létszámát illetőleg, ami felkeltette érdeklődésemet, ám konkrét választ nem találtam [hazudok, találtam: 6-tól 55-ig mindenfélét...], viszont erről, és hasonló ST problémákról van egy nagyon jó kis hely, a "Stuff We Don't Agree On", érdemel elolvasni a felvetéseket-válaszokta :)
Megvan! Rájöttem!!! Komoly agyrém, hogy tudják megcsinálni azt, hogy a Pre-TOS, V. szériás Enterprise nem szerepel se az Enterprise-D és -E modelgyűjteményében, és továbbá eddig egy szó sem esett róla egyik sorozatban sem.
Szupergreat Spoiler Warning!!!
Inenntől jelöld ki, ha érdekel mégis!
-> A megoldás nagyon egyszerű: a Voyagerből kell kiindulni. Mivel ugyanaz a "szellemi" csapat műve, nem is nehéz rájönni a megoldásra. Nem ugrott be? Csak gondolj a Voyager Endgame-re! Egyszerűen csinálnak egy hét évig tartó sorozatott, majd a végén valami miatt kiderül, hogy ez "csak" egy alternatív idő, és valójában meg sem történt, vagy nem úgy, ahogy 7 évig néztük! Két saját verzió:
1.: A 7. évad utolsó epizódjában egy időutazáskor megváltoztatják a múltat, mégpedig úgym hogy a hajót elnevező bizottság nem Enterprise-nak, hanem mondjuk Patyomkin páncélosnak nevezik el a hajót - innentől kezdve a kutyát sem érdekli a sorozatban lévő hajó, mert az ugye nem Enterprise :))
2.: Az első rész: Az Enterprise méltóságteljesen kiúszik az űrdockból első útjára...
Az utolsó rész: A hajó egyik gépésze a visszatekintve a 7 évi mellőzés és szenvedést, amit a hajóra lépése után tapasztalt, visszautazik az időben, és meggyőzi hét évvel korábi önmagát, hogy nem érdemes élni, mert mostantól hetes éven át csak sz0pni fog, és a hajó a méltóságteljes kiúszását a dockból egy látványos robbanásban tetőzik be - vagyis VOLT valaha egy hajó, amely sajnálatosan első útja elött elpusztult, így a kutya se akar emlékezni rá :))
Nem akarok kötözködni, de te is videorekordert mondasz a videómagnó helyett :)))
Hogy is van ez a legyünk már magyarok, vagy mi a fene... dolog?
Vagy ez nálad csak a Treknél létkérdés?