Keresés

Részletes keresés

Yopipomen Creative Commons License 2008.01.20 0 0 489

Szerintem azt írtad, hogy reméled van olyan komoly a sérülése, hogy a hátralevő meccseken nem tud már játszani és hoznak helyette mást.

Vártam, hogy esetleg elragadott a hév és azért írod ezt, de nem, nem vagy hajlandó visszavonni ezt az ominózus mondatot.

Úgy gondolom, ilyen szurkoló nem kell a magyar csapatnak mint Te, inkább örüljél annak, hogy nem vertük meg a németeket, sőt szurkolj hátha kikapunk ma is, és akkor élvezkedhetsz itt kedvedre és fikázhatsz mindenkit szokás szerint.

A többieknek jó szurkolást, szorítsatok a fiúknak nagyon!

HAJRÁ!

Előzmény: az ördög ügyvédje (474)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.20 0 0 488

Vedd már észre magad, minden kézifórumban mindenkit ócsárolsz és kritizálsz, meg mindenkibe belekötsz.

Mi szükség van erre?

Itt is mindenki a kézi miatt van itt, nem azért, hogy ilyen beírásokra reagáljon, mint a tieid.

Előzmény: az ördög ügyvédje (486)
az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.01.20 0 0 486
Elzavartuk?
Ne bassz! Honnan? Hogyan?
Mesélj már! Érdekelne.
Előzmény: Törölt nick (433)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.20 0 0 485

Ördög!

Én nem haragszom (nincs miért), tudom, hogy az ide biggyesztett írások nem Szozsenyicin színvonalúak, de ez nem is erről szól. Ez azoknak szól, akik itt fórumoznak, s akik a magyar sajtóból bizonyos dolgokat nem tudhatnak meg.
Szurkolj ma te is, szia

az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.01.20 0 0 484
Esetleg bekaphatnád. A szomszéd lováét, mert az enyémet nem adnám a szádba.
Előzmény: Törölt nick (426)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.20 0 0 482

Mi van Tomi, hazaértél?:-)

Már megint a játék, kérdezd meg Furit, csütörtökön mennyit nyert, szerintem annyit mint én:-)

Előzmény: Törölt nick (470)
FaberK Creative Commons License 2008.01.20 0 0 481
Nagyon nem jó? 2 ponttal többet vihetünk tovább a csoportból, mint reálisan reméltük. Hol itt a probléma?
Előzmény: Nano18 (477)
az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.01.20 0 0 480
Nagy Laci sajnos csak a spanyolok ellen nyújtottam azt, amit várunk tőle.
Törő Szabi volt tegnap a pályán, de érdemben nem tudott hozzátenni. Amit én személy szerint sajnálok, mert nagyon bírom (valamiért bejönnek az újvárosi balszélsők, férfi-női vonalon egyaránt :-)
Előzmény: baba81 (417)
Nano18 Creative Commons License 2008.01.20 0 0 479

kiváló minőségben hallgathatod :-) és talán meglátod miért is kedveli őt itt mindenki rajtad kivül.

http://www.mr1-kossuth.hu/

Előzmény: az ördög ügyvédje (474)
FaberK Creative Commons License 2008.01.20 0 0 478

Igen. Dupla vagy semmi. Ha nyerünk csoportgyőztesek vagyunk, ha kikapunk, kiesünk. Döntetlen esetén a továbbvitt eredmények tekintetében mi állnuk majd legjobban, csak akkor más sorrendben játszuk a közélpdöntő meccseit.

A feladat adott.

Nano18 Creative Commons License 2008.01.20 0 0 477

csoportelsőség szart sem ér... igy mindenki két pontot visz(márha nyerünk egyáltalán és nem hullunk ki). spanyolok meg jobban elkapják a franciákat mondjuk mint mi igy lett volna velük szemben két pont fórunk... igy szinte mindenki ellen nyerni kell a következő körben.

ez igy nagyon nem jó

Előzmény: Törölt nick (470)
sfeca47 Creative Commons License 2008.01.20 0 0 476
Hát jó lenne ha ez így működne majd :)
A franciákat egyébként is meg kéne már csípni egyszer, hátha most összejön majd.
Nade az még messze van, remélem ma is csipkedős kedvében lesz a magyar csapat.

Előzmény: szaltósGera (465)
gasko18 Creative Commons License 2008.01.20 0 0 475

Ez így nem túl jó... de el kell kapni a fehéroroszokat!!

Amúgy a magyar csapattól függetlenül én is örültem annak, hogy valamelyik csapat végre helyretette ezt az iszonyat nagyképű fritz gárdát, csak jobban örültem volna, ha azok mi vagyunk, s tegnap esélyünk is lett volna rá.

az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.01.20 0 0 474
Nem kívántam a sérülését, amikor beírtam, már megtörtént a sérülés.
Én azt kívántam, de azt már kb. a 15. perctől, hogy cserélják már le a fenébe.

Sajnos, nincs rádióm, Lantos Gábor biztos kiválóan közvetít, ha ennyien szeretitek, én csak az ide tett beírásaira tettem megjegyzést, szerintem az sem lehúzás volt, csak annyi, hogy semmi kiemelkedőt színvonalút nem találok benne.
De nem azt írtam, hogy rossz.
Előzmény: hobbitka_ (408)
realfan Creative Commons License 2008.01.20 0 0 473
Amellett, hogy a körbeverésnek köszönhetően győzelem esetén csoportelsők leszünk, azt se felejtsük el, hogy ez a körbeverés még a következő csoportkörben is jól jöhet. Pl. ha mindhárom válogatottnak 6 pontja lesz (és másnak nem), akkor megint csak mi jövünk ki a legjobban a dologból! Ez alapján még az elődöntőt is megcsíphetnénk! De a lényeg, hogy ma nyerjünk.
hobbitka_ Creative Commons License 2008.01.20 0 0 472
Ne sopánkodjunk már a német meccs miatt. El kell felejteni. Csak a mai meccs számít! Nem gondoltuk az EB előtt, hogy itt a csoportelsőség lesz még a tét és nem a harmadik hely. Fehéroroszok jók, remélem nem úgy állnak ki a fiúk mint amilyen a közvélekedés (sima meccs, nyrünk egy huszassal).
Előzmény: Nano18 (467)
az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.01.20 0 0 471
Igen, a németek simán verték a spanyolokat, mint láttuk.

A baj az, hogy ha tegnap verjük a németeket, 4 pontot vinnénk a következő csoportba. És ezért nem igaz az, hogy nem az elejéán kell jól játszani, hanem majd később, mert a németek ellen esetleg szerzett 2 pont ugyanannyit érne, mint egy következő körben szerzett pont.

Szóval egyértelműen rossz taktika volt feláldozni a tegnapi meccset, amit simán lehetett volna nyerni egy közepes szélsőjátékkal.
Előzmény: IKSZ (405)
JOKKA21 Creative Commons License 2008.01.20 0 0 469
nem szabad lebecsülni a Fehéroroszokat, meg kell verni őket akár egy góllal aztán ennyi.:)
off: Női röplabda olimpia selejtező döntője nagyon jó volt, Lengyeleknek majdnem sikerült 2-0ról fordítani...
az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.01.20 0 0 468
Te egy hivatalos hülye vagy? Ezért kapod a fizetésedet?
Nem irigyellek, ilyen hülyének lenni ennyi okos között, nemlehet könnyű élet...
Előzmény: Tompus999 (402)
Nano18 Creative Commons License 2008.01.20 0 0 467

hát ez nagyon nem jó :(:(:(:(

tegnap valahogy nyerni kellett volna, még ki is eshetünk :(

Törölt nick Creative Commons License 2008.01.20 0 0 466

HUN-SPA +7

HUN-GER -4  ---  +3

SPA-HUN -7

SPA-GER + 8 --- +1

GER-HUN +4

GER-SPA - 8 ---   -4

Tehát ha nyerünk ma este, csoportgyőztesek vagyunk. Jó a döntetlen is. Vereség esetén meg hazamegyünk!

MR 1 Kossuth 18.30

szaltósGera Creative Commons License 2008.01.20 0 0 465
ha nyerünk a belorusszok ellen
akkor reméljük a franciák is lefeküdnek nekünk az utolsó meccsen:)
Előzmény: sfeca47 (463)
sandra20 Creative Commons License 2008.01.20 0 0 464
ha ezt nem direkt csinálják a németek, akkor nem tom mi lett velük.
sfeca47 Creative Commons License 2008.01.20 0 0 463
A németektől ez most valami taktikai húzás lenne?
Mármint hogy ma így beszopnak.
Gattuso8 Creative Commons License 2008.01.20 0 0 462
FélOFF:
Húh,én most jöttem rá,hogy (remélhetőleg) egy kollégám ír a topicba:)
johevi Creative Commons License 2008.01.20 0 0 461
Hármas körbeverés esetén a "kisgólkülönbség" ( három 4 pontos közötti ) számít ugye?
Mert akkor csoportgyőztesek vagyunk - ha megverjük a beloruszokat.
sfeca47 Creative Commons License 2008.01.20 0 0 460
Remélem Laciék már izzítanak, nem lesz könnyű.
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.20 0 0 459
Nagy német verés van kilátásban.
Most már mindenféleképp nyernünk kell!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!
szaltósGera Creative Commons License 2008.01.20 0 0 458
búcsút inthetnek érmes álmaiknak
sok eszük van
Előzmény: Törölt nick (438)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.20 0 0 457

Igen, mert ha netán csoportelső vagy, akkor kedden Svédország (ki-ki meccs olimpia), szerda Izland (ki-ki meccs megint) és csütörtök Franciaország. Szerintem ez ideális meccssorrend, mert ebben az esetben a francia meccs már nem oszt, nem szoroz, az 5. hely meg szinte tuti olimpiai selejtezős. Na de ne szaladjunk ennyire előre, ma nyerjünk!!! SZurkoljatok!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!