Azért döntsd el miért hibásak a Vinkóék, mert eddig a Filipovity miatt szidtuk őket, most már Keller is? Szerinted mennyire reális az, hogy nyáron gecik voltak, de most meg nem? Keller akart külföldre menni nyáron minden áron...
Tegnap valóban jól játszott a csapat, nem volt nagy a mellény, mint előtte Somogyban.
Keller Ákos hatalmas igazolás, bár nekem személy szerint nem a kedvenc játékosom, de játéktudásban hatalmasat fejlődött és nekünk pont egy ilyen playerre volt szükségünk. És ha még Curry-t nem engedjük el...
Először is gratulálok a csapatnak! Titokban reménykedtem benne, hogy a szombati után egy ilyen is kieshet a csapatból, de ezt a mait tényleg jó volt nézni! Az 5 eladott labdánk elképesztő szám a 23 gólpasszal szemben. Ma mindenkin látszott a tűz, Szili és Evan extra volt, Beni pedig megint villantott egy-két bravúr gólpasszt.
Barac-csal kapcsolatban én kezdettől fogva azt az álláspontot képviseltem, hogy várjunk még az ekézésével. Ahogy írtátok, védekezésben ma is nagyon-nagyon rendben volt.
Gasper nagy zsugás: az elmúlt egy-két meccsen fájdalmas volt ezt a Bruinsma-Barac-Lake felállást nézni, ahogy szenved, de a mai meccsen már tényleg kezdett átfordulni, Curry a végén tajtékzott, amikor sorban maradt ott több egymást követő támadásnál besegítés nélkül poziban Evannel. Nyilván ha a rotációnk helyre billen (így vagy úgy), akkor nem lesz annyiszor használva ez a felállás, mint most kényszerből, de tuti, hogy lesz olyan meccs, amikor váratlant kell húzni, és ez lesz előrántva a kalapból.
Adott a feladat: ezt a játékot, ezt a tűzet továbbvinni, és csinálni jövő hét végéig egy 5-0-t, ami egyáltalán nem elképzelhetetlen, sőt, ha komolyan gondoljuk az alapszakaszgyőzelmet, akkor szükséges is!
De még egyszer, ez a mai férfimunka volt, gratulálok a csapatnak!
Amikor Baracot leigazoltuk, akkor az Eurobasket a következőt írta róla: "A very good outside shooter, has good hands and passing skills, needs to improve athleticism and defensive skills."
Érdekes, nem? Mi itt pont az ellenkezőjét tapasztaljuk.
Ha Anderson egyszeR visszatér szerintem ugyanúgy ő lesz a kezdő iranyitonk, nem hiszem, hogy ezen varial Gasper, ugyanakkor szerintem akkor néztünk ki a legjobban Novgorodban, amikor mindketten a pályán voltak.
Meglatjuk, de ahogy a szezon elején Benkenel, most Beninel is illik megemlíteni a hatalmas fejlődést tavalyhoz képest. Szerintem Gasper és Milos megtalálják a legjobb megoldást.
Én nem vagyok szakmabeli,de ha lehetséges Benit főleg irányítóként használnám,másodlagos pozicióként pedig shooting guardnak.
Bajnokság legjobb irányítója kijelentem,sok légióst kenterbe ver.
Hiba lenne nem kihasználni,akkor is ha ez miatt kevesebb pont jön tőle,de helyzetbe hoz mindenkit.. Ma is 10 gólpasszal zárt, meccsek óta súrolja a tripla-duplákat,és minden héten a csapatban ő nyeri el 5ből 4x a hét MVP-je díjat. Ez a poszt fekszik legjobban neki.
Szerintem is védekezésben és fizikálisan kellett Barac ebbe a csapatba. Ha jól emlékszem akkor maradt abba Davis pontgyártása amikor ő kezdte el fogni.
Nagy gratuláció a csapatnak a mai teljesítményéhez! Szombat óta nagyon tartottam ettől a mérkőzéstől. A félelem elsősorban Gasper nyilatkozata miatt volt bennem, hogy hogyan tud hatni a csapatra, hogy egyáltalán akar-e még... Ahogy a meccs elején láttam, hogy most űzi, hajtja a fiúkat, teljesen megnyugodtam, hogy nem a halvérű, leszarom, végigülöm a meccset Okorn van a pálya szélén, mint legutóbb. Számomra a mutatott játék és a győzelem mellett ez volt a legnagyobb öröm.
Szerintetek az utolsó 5 perc a fáradtság és az ebből fakadó koncentráció hiány, vagy a vezetünk 15 ponttal és az ebből fakadó koncentráció hiány számlájára írható inkább? Akárhogyis remélem az egymás elleniben ennek nem lesz jelentősége. (bár ez alapján a meccs alapján nem valószínű)
Ez ma nagyon rendben volt és ma a sokat bírált három magas felállás is nagyon jól működött. Barac a nagy szamok torvenye alapján előbb utóbb betalál☺ azert A két edző közötti különbséget zongorázni lehetett. Sztem ha Okorn a másik oldalon van és Fofo itt nem nyerunk
Andersonnal én is láttam hogy macskas a laba mikor felallt a padrol
A mai hozzáállás, koncentráció 70%-a elég lett volna Kaposváron. Beni ma (is) nagy tanár volt irányítóban, Benke és Bruinsma pedig extra. Barac védekezésével elégedett voltam, támadásban majd kiderül javul e, kellene nagyon.
Én kimondottan tartottam ettől a meccstől, mert ez egy nagyon erős Alba. Nagy dolog úgy 95 pontot dobni, hogy az utolsó több, mint 5 percben már nem találtunk a gyűrűbe.
Amit lejjebb olvastam, hogy Anderson sántikált az komoly?
Gratulálok a csapatnak! És a héten hátralévő két mérkőzésen is ezzel a hozzáállással tessék játszani!
Most nézem,hogy úgy nyertünk simán,hogy 50%-al dobtunk(ami nem rossz)..de az Alba 57%-el(mondjuk látszott a meccsen is,hogy nagyon jól dobtak)...és így is sima volt!
Gratula a csapatnak! Végig szépen kézben tartottuk a mérkőzést. Bruinsma és Szili ezúttal extrát játszottak, Szili extraextrát. Zozó hozta a szokásos jó formáját és ez nagyon nagy dolog, hogy ennyi ideig ott tud lenni a topon. Beni ma pontban keveset, asszisztban 10-et tett hozzá, ami zseniális. Keller nagyon hasznosan és hatékonyan játszott, nála nincs gond a küzdéssel sosem. Doktor dobott egy hármast és majdnem még egyet, de végül mégsem...Baracnál érzem, hogy sajnos ő nem üti meg azt a szintet, ami a Falconál megvan. Amivel kapcsolatban hiányérzetem van, hogy az utolsó 6 percben nem dobtunk egy pontot sem, mert akkor már kiengedtünk. Számomra az az üzenet, hogy Kaposváron iszonyú fáradt volt a társaság és ez főként fejben érződött. Ma hihetetlen motivációval tudtuk végigjátszani a mérkőzést. A másik oldalon Vojvoda extra volt és Curry is bizonyította, hogy piszok jó játékos. Lepattanó 37:30 nekünk, assziszt 23:12!, eladott labdák száma 5:9. Tovább kell vinni ezt a lendületet. Holnapután Berény, szombaton Kecsó. Ezeket is biztosan kell hozni, aztán nekimenni a Paksnak. Reméljük azon legkésőbb már Anderson is játszani fog, mert fontos, hogy forgatni lehessen jól a csapatot. Hajrá Falco!
Kérdés nélkül megvertük az Albat Anderson nélkül. Azt hiszem erre azt lehet mondani!, hogy helyre tettük itt az esélyeket. Gratulalok a csapatnak, megyünk tovább!
Kőkeményén odaverunk eddig nekik, nagyszerű munka, így tovább. Anderson nem úgy tűnik, hogy szarik bele, beszélt meccs közben Milossal, ugrál, idokereseknel pacsi, együtt van a csapattal.