Egy Hammondos társunk B3-nak kiköltözés miatt eladó a DBS lezlije. Iá: 95e.
(Visszaköltözött Németországba)
Kétutas lezli -2 bemenet, közte külön kétutas álló billentyűalap -3 bemenet. Rugós zengetős.
Fa dobrotor, fém tölcsér. Harangozó Misi szervizelte. Jó hangú, szép állapotú, nem a szokásos anconai motorokkal szerelt mint a legtöbb európai lezli. A külön billentyűalap meg igazán extra, egy dobozban minden, ennek a három csatornának van vonalkimenete is a PA felé.
Szia. Jeggyel nem foglalkozom. Elég lesz most a 31-i koncertre készülnöm. Még van egy pár csinálnivaló. Mind a normál B3-mal, mind az új (A)B3-mal. Meg a lezlikkel is. Remélem összejön a zseniális vezérlés. Ti. a hatos aljzatból a 3 szimmetrikus és a 2 nagyfesz után csak egy tüske marad. Nos abból kinyerni 3 információt: lassú/állj/gyors. Már készül a megoldás, kap 24V-ot. Ha +24V-lassú, ha -24V-gyors, ha semmi-állj lesz a parancs. Ha az új 145-nél ez bejön, akkor a korábbi 142-nél is átalakul ezen módra. A 145 147-es erősítője meg 122-re szimmetrizálódik. (a macska meg fel van mászva a fára :-)
Talán véletlenül?
Novembertől hozzáférhetők a fantasztikus JiMyFo. biztonsági másolatok. Tényleg zseniális.
Kérek minden érdeklődőt aki jelzett már nekem, november elején jelentkezzen.
Ezúton jelzem, hogy a TREK-II SSP-3 preamp zseniális. Nem lehet meghallani, hogy nincs az orgiban bent "lámpás fűtés" :-)
Ezzel szemben a lacikákban azért csak világítsanak az üvegbabák!
Ez egy nagyon jó összeállítás. Holnap-ma jövök. Meg ne örökítsem.
Én azért levágnám míg nem késő a Porta-B3 búbját :-) Az mi célt szolgál? Láttam ma este.
Egy 11-es lezlicsatlakozástól nincs mit félni. Harangozó Misinek tele van vele az egyik fiókja. Meg sok más hasonlóval. Szerintem vidd el hozzá és egyben javaslom a foldbacket is.
Nagyon aranyos az A model. Minden elfér benne, mégha szűkösebben is. A TREKII SSP-3 preamp meg zseniális. Nagyon állatul szól. Ok, most elsőre még nem tudom pont úgy visszahallgatni, mert a rendszer még csak állogat felfelé, de semmi rossz ízt nem hallottam elsőre ki belőle. Ráadásul van egy zengetőtagmeghajtó kivezetése is 3 rugós zengetővel. Olyan vizessé lehet tenni a hangot hogy az már tengeralattjáró.
A TG 1936-os a vezetékekkel egyetemben, de újrakondizott, csöndes. Új shift line, billentyűk az eredeti kontaktdobozon. Még van egy pár megoldatlan kérdés. Azt hiszem ennek az alsó oktávja nem visszafoldbackelt. A szobába betermelése eddig a legkönnyebb feladat volt az ABCM-ekhez képest. Nayon sokat számít ez a súly és méretkülönbség.
Már készül a két laci összehangolt hang, táp és vezérlésellátása. Misi egy totál új vezérlési módot talált ki és így elég lesz a hatos kábel a tápfesznek, szimmetrikus jelnek és 3 állásos vezérlésnek!!! Ezt tessék kitalálni! :-)
Leslie lesz, Dynacord DC100 de 15-ös mélynyomóval. A nagy tuning még előtte áll, kicsit zörög a láda, meg nem egészen kiegyenlített a crossover, de meglesz az is.
Minden kedves érdeklődőnek hírdetem, hogy holnap koncertünk lesz a Rézmálban a teljesen lökött zenekarommal, a TrioQuartet-tel. Elöttünk egy jó kis jazz trió lép fel, az EQT. Műsoron főleg John Scofield és MMW számok, oldott jazzy zene, nem a megszokott komolykodós, megfejtős jazz, hanem vidám, grúvos zenélés és zajkeltés. Az orgonám sajnos még nincs kész ezért csak egy Nord Electro meg egy Wurly zongora lesz jelen. Sajnos van belépő, de nem sok, gyertek el. Jammelni, beállni lehet, ha akartok (persze csak a végén) Vendégünk Vázsonyi János szaxofonos lesz.
Szia, nem ügy a pöckökön játszani, volt már rá példa :-)
A TrekII csak pótolja az eredetit. Sajna nincs róluk kapcs. rajz. De minden eredetiről van:
A0-28, Organ Mate, Krueger String Bass, Effect Loop, EQ, ámbár gondolom ezek neked is megvannak.
Ha valaki a "neveddel" ellentétben nemcsak a 888 és 8888-at húzza ki, hanem jó blúzosan az 1'-at is ráhúzza, vagy egy block szólót hoz 800008888-cal, vagy nagyot fullozik, akkor igen erősen ajánlott a foldback! Decsak akkor.
JimmyFo. gurigák: igazán örvendetes mindnyájunknak ez a nagy érdeklődés, a tárcánk a zsebünkben különösen mosolyog. A fizikai lebonyolítást kellene valahogy mexervezni. A posta szívás :-(
Szia, lehet, hogy engem érdekelne mondjuk egy oktáv billentyű. A foldbackre sajnos nagyon rá kéne engem beszélni.... Viszont a számod már nincs meg, a telefonom sok sorstársaddal együtt veled is végzett.:) Annyira emlékszem, hogy Deákváron laksz. Valami elérhetőséget írj, légy szíves.
Nem a P100 billentyüit adom el hanem egy H100 billentyüit, csak az azonosság miatt raktam fel a P100 képet. Különben meg nem nehéz így sem játszani ha valaki profi. Nyomogatni kell a "kis zöld pöcköket" :-))
Más. Ha valaki mégis foldback-elésre adná a fejét akkor van 2 ilyen készletem eladó. Annyit kérek érte mint az USA ebay-n csak itt nincs drága szállítási költség...
Az a scsi-féle nagy téglalap alakú ami a láb tetején van és bele kell illeszteni az orgona fölső részét? Ha az, van rá bőven megoldás, legfeljebb az összerakásnál nem automatikusan csúszik egymásba, hanem kézzel össze kell dugni. Nem ügy.
Az a szép fekete Porta-B lett a tied? Mostanra van egy pár tippem hozzá.
Harangozó Misinek szeptemberben érkeztek új alkatrészek, pl. billentyűk, és egy egyszerűbb frekikonverziót javasolnék 117V-ról a 230V-os motorcserével. A váltópanelt be lehet számítani a cserébe. Vadiúj műa billentyűi is vannak, jó filcezéssel. Nagyon javasolt a foldback, hogy a magas regiszterek a fölső 1,5 oktávban ne fogyjanak ki és sikítson!
Ok, oktató dvd oszlik 10 felé littlebig-gel egyetemben. Plusz 10×2 üres guriga.