felvettem Ronnie nagy kirohanását, átrakjam avi-ba vagy inkább hanyagoljuk?
mindenesetre nem szerzett sok új rajongót ezzel az akcióval az biztos. szörnyű érzés lehet amikor nem megy a játék, az ember ül a sarokban, bámul ki a buta fejéből és elég szánalmas látvány nyújt. de ez profizmus, millió fontokról van szó, az utóbbi időben sok zsíros támogatót vesztett a snooker és így nehéz lesz újakat szerezni. Bár ki tudja, a Sun magazinon keresztül széles néptömegek fognak az esetről olvasni. Én szeretem Ronnie-t, de most csak annyit mondanék neki: F.ck off Ronnie!!!!!
Hendry was visibly stunned as O'Sullivan shook his hand and walked out of the Barbican Centre arena.
"He just said he had had enough," said Hendry, who was awarded a 9-1 win. "I had no inkling anything was wrong."
Hendry's semi-final opponent will be either reigning world champion Graeme Dott or Steve Davis.
O'Sullivan was 24 points ahead when he missed an attempted pot and immediately declared the match over, shaking the hand of Hendry and referee Jan Verhaas.
Akkor most ne is Ebboval foglalkozz, aki mar 7-5-re vezet Ding ellen (ugye mondtam, hogy megverheti?:))), most kezdtem el nezni az elozo frame-nel, es nagyon ugyesen csinalta, olyan igazi jo taktikuskent:) Higgins meg mar nyert is. Nem lenne semmi egy Ebbo-Higgins es egy Hendry-Davis elodonto!:) En ott mar nem is szurkolnek senkinek, csak elveznem hogy a kedvenceimet lathatom jatszani egymas ellen:)
Az nem lesz jó. Mert akkor te Davisnek fogsz szurkolni, és lecsapsz a Hendry-zés miatt:)))
Ronnie-t még meglátjuk, tényleg kell írni az a szakdogát... de ha jól haladok, akkor egyértelmű, hogy ott a helyem:)
Ugyan, tenyleg nincs mit, orulok hogy atjottel, egyedul sokkal uncsibb szurkolni:) Remelem holnap folytathatjuk Ronnie ellen, es megint sikerrel jarunk:))) Szerintem is jo meccs volt, Hendry vegre jobban jatszott, mint mostanaban. Azert meg nem az igazi, de ez mar biztato volt:))) Davisnek is nagyon orulok, milyen gyonyoru lenne, ha megismetlodne a tavalyi Hendry-Davis elodonto, mert tavaly lemaradtam rola:)
Kymry "élménybeszámolója" a tegnapi snooker közvetítésről:
A Matty-Ding-ről úgy lemaradtam, mint annak a rendje (ez azért van, mert mindig mindenhonnan kések:P) Épphogy láttuk, hogy Ding "kivégzi" Matthew-t. És alig mutatták Matty-t, hogy a ***** ***** ! Ezek után Hendry-Williams. Ha ezt a két nevet látom így egymás mellé írva, nekem azonnal beindul a fantáziám, és rámjön az "ezt márpedig látnom kell". ÍGy fordult elő, hogy csapot-papot (és félkész szakdogát) hátrahagytam, és mégis ott kötöttem ki, lelkiismeretem megnyugtatása céljából laptoppal a kezemben (amit mindössze arra használtunk, hogy a worldsnooker.com-ról letölthető faszányos képernyőkímélőt elemezgettük ki rajta).
Szóval, először is köszönöm Thomasnak, hogy nála nézhettem, meg hogy elviselt engem egész végig (bár kíváncsi vagyok, hogy ha nem Hendrynek szurkol ő is, akkor tűrte-e volna, amit műveltem).
Maga a meccs... Hát, nekem tetszett, a sok hiba ellenére is. Valahogy szeretem nézni, amikor ezek ketten egymást ölik. De hogy hogy lehet valaki annyira szerencsétlen, mint Hendry! Egy csomószor befejezhette volna, de nem.... Williams viszont ahogy elrakta az utsó feketét... WOW... kerestem az állam egy ideig.
Egyébként csak nekem tűnt úgy, hogy a kommentátorok Williamsnek szurkoltak? (Esetleg fogadtak a győzelmére?:))
A Doherty-Perry bejátszás... na az volt a csúcsok csúcsa... én még ilyet nem láttam!
Igazi eye-candy volt. De visszatérve a "fő attrakcióra":
Rég láttam már annyi hibát egy frame-ben, amennyit ők produkáltak. Voltak bravúros megoldások is, de azért inkább miserable volt a meccs. Persze csalódni nem csalódtam, mert tényleg eléggé könnyedén, barátian álltak hozzá, Hendryn főként látszott (főleg miután átesett a mélyponton), hogy őt szórakoztatja ez az egész. Azért jó néha ilyet látni.
És szeretnék itt is bocsánatot kérni Thomastól, hogy helyzetelemzés helyett a bontás után csak annyit nyögtem ki a kérdésére, hogy "megennék egy kis meggybefőttet". :)
Amúgy rájöttem, hogy mit hiányolok a közvetítésekből... Az összekötő plusz infókat. Meg az azért nagyon tetszett, hogy bemondják, hogy Steve Davist mutatja a kamera (akit mindenki kapásból felismer, akinek csak egy kis fogalma is van a snookerről), viszont szabálymagyarázatot adni - azt nem. Ráadásul két lökés között akkora csendben vannak, mintha megzavarhatnák a játékost a koncentrációban. Nem várom tőlük, hogy elmondják, hogy Hendry fél a darazsaktól (vicces - én is), vagy hogy Robertson a Chelsea-nek szurkol vagy hogy Lee-nek ikerfiai vannak... de valamivel igazán kitölthetnék az űrt, és személyesebbé tehetnék a közvetítést. Ennyi erővel egy számítógép is ülhetne ott - a számítógépes játékok kommentárja kreatívabb, mint ők.
Szóval, mindent összevetve, az egyik legszórakoztatóbb meccs volt, amit eddig láttam. És
csajos OFF
Hendry annyira de annyira szexis, és amikor arcközelit nyomtak, akkor olvadoztam rendesen.
Érdekes volt, az a 94-95%-os potting succes elég komoly. De furcsa, hogy az elején Matthew adta a sanszokat, utána meg Ding, és mindketten viszonylag simán ki is használták ezeket. Egyedül a hihetetlen mákos piros miatt vezet Ding.
Maguire az elmult ket evben az egvilagon semmit nem csinalt. A legjobb eredmenye a UK gyozelem ota negyeddonto. Ennek megfeleloen elozetesen 15. csak a vilagranglistan. Ronnie jobb volt, mint Walden ellen, de Maguire is gyengebb volt Waldentol.
Dott jobb formaban jatszik, mint a VB-n, meg ha nem is voltak komoly ellenfelei, impressziven lepett rajtuk keresztul. Ezert legalabb akkora favorit a kovetkezo forduloban, mint Ronnie.
Egyebkent nagyon jo eddig a torna, szinte minden meccsen legalabb egy jatekos eleg jo formaban jatszik, nem nagyon volt gyenge meccs Hendryet kiveve. Higgins, Ebdon, Ding, Doherty, Dott is eleg jo jatekot mutattak eddig.