Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2021.02.03 -1 6 826

Láttam. mit vársz el? 25 ponttal sziporkazva nyerjunk Pakson? Aki azt várta hogy sziporkazva nyerünk Pakson az nem ezen a bolygón el. Kurva szar formában vannak de nem sokan nyernek majd Pakson. nagy gyozelem ez sztem. Tok mindegy hogy miként sikerült. Annyira szar nem volt sztem hogy ennyire karogni kellene

Előzmény: Godemperor (820)
falco Man Creative Commons License 2021.02.03 -8 0 825

Attól nem tehetek, hogy nem tudod értelmezni amit írok. Az a baj, hogy szerinted egy Szám mindenképpen ugyanazt a valid értéket mutatja be, a korulmenyeket, a mintát teljesen figyelmen kívül hagyva. Olvass vissza és próbáld mégegyszer feldolgozni amit írtam, ha nem megy semmi baj, engedd el.

Előzmény: Godemperor (822)
Godemperor Creative Commons License 2021.02.03 -1 1 824

Eléggé gödörben vannak, ez tény. Rájátszás azért talán meg lesz nekik, bár ha így folytatják... :D

Előzmény: Real013 (823)
Real013 Creative Commons License 2021.02.03 -1 5 823

Srácok, nyugi, négy meccs, négy győzelem, Körmenden meg már van olyan ember, aki Kálmán Lacit szeretné edzőnek. 😁😁😁

Godemperor Creative Commons License 2021.02.03 0 7 822

Számokkal? :D :D :D

Jó poén volt!

Leírtam a számait, de szerinted egyik sem reális. Egyik ezért, másik azért. Várom azokat a számokat amiben végre kiemelkedő (a gólpasszon kívül).

Köszi!

Előzmény: falco Man (816)
nForce Creative Commons License 2021.02.03 -1 1 821

Jogos.

Előzmény: Godemperor (819)
Godemperor Creative Commons License 2021.02.03 0 4 820

Te láttad a meccset?

Előzmény: Törölt nick (817)
Godemperor Creative Commons License 2021.02.03 -1 0 819

Szerintem azért játszik kevesebbet, mert alacsony poszton vagyunk kevesen.

Előzmény: nForce (812)
Real013 Creative Commons License 2021.02.03 0 0 818

Azt azért tegyük hozzá, hogy az első félidőben a Paks jól védekezett, Zozóból láthatóan készültek. Amíg volt ész és erő a játékukban, addig partiban voltak.

Törölt nick Creative Commons License 2021.02.03 -5 4 817

A bb1 írja rosszul az eredményt vagy itt bolondult meg az emberek több mint fele?

Nem csináltok mást mint karogtok és szidtok valakit... 8 nap alatt nyertunk 4 meccset nem könnyű ellenfelek ellen és megy a haborgas

ne jojjon nekem senki azzal hogy a csapatot feltitek meg ilyen hulyesegek. kb 20 éve volt a nyugaton fórum ott ez ment 20 eve

nem írtam oda soha, bíztam benne hogy itt más lesz, de hiú ábránd volt... Kar erte

Gyoztunk Pakson és a hsz-k nagy része fikazas

tovabbi jó karogast haborgast. Szerencsére itt mindenki le tudna játszani egy hét alatt maxon porogve négy meccset ha megfizetnék

sziasztok!

falco Man Creative Commons License 2021.02.03 -11 0 816

Nem tudnak az érvekkel és a szamokkal vitatkozni, thats simple. Egyebkent engem nem zavar, sőt eddig észre se vettem. :)

Előzmény: Törölt nick (815)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.03 -6 1 815

Ne haragudjatok, de mi a fenének nyomjátok ilyen betegesen a mínuszokat falco Man írásaira? Most például mi olyat írt, amivel nem lehet egyetérteni? Szerintetek , ha nem igazolunk ötödik légióst azt tényleg le kellene kommunikálnia a klubnak? Anderson sérülését valóban kellene , de attól, hogy mi vágyunk egy újabb légiósra (ha nem Anderson helyett)  és nem kapjuk meg azt szerintem sem kéne lenyilatkozniuk. Amúgy biztos vagyok abban (vagy legalábbis remélem), hogy amiről tényleg illene, arról lesz is valami hosszabb értékelés Okorn vagy a klub részéről a Pécs meccset követően, talán legkésőbb jövő hét elején.

Kriva Creative Commons License 2021.02.03 -1 1 814

Először is gratula a győzelemhez. Nagyon fáradtnak tünt a csapat. Fásultak, lassúnak és motiváció nélkülinek tünt mindenki. Valahogy fel kell rázni a csapatot a vezetőségnek. Ez a legfontosabb különben annyi zakót kapunk még, hogy a döntő csak álom marad. Ma Barac és Keller játéka volt meghatározó. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.02.03 0 4 813

Lehet megérdemelne ő is már egy kezdő szerepet az első félidőben. Például egy Váradi-Perl (hogy végre ő is kezdjen már) - Bruinsma - Kovács B. - Keller felállással.

Előzmény: nForce (812)
nForce Creative Commons License 2021.02.03 -1 7 812

Kovács Benedek ma nagyon jól szállt be szerintem. Az a srác sokkal több játékidőt érdemelne.

Előzmény: _Espada (809)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.03 -1 2 811

Voltak erre valóban példák, de mindhárom vereségünk esetén a második félidőben kaptunk ki.

- Sopron 1. félidő 52:51, 2. félidő 46:50

- Szolnok 1.félidő 36:34, 2.félidő 39:46

- Kaposvár 1. félidő 45:36, 2. félidő 29:40

Előzmény: _Espada (809)
falco Man Creative Commons License 2021.02.03 -8 1 810

Szerintem már hoztunk volna ötödik légióst ha lenne ra pénz vagy szükség vagy a kettő együtt. Azt meg ne várja senki, hogy a klub lenyilatkozza “Nincs pénzünk ötödik légióst hozni” szöveget. Ha így is lenne nem lenne kimondva.

_Espada Creative Commons License 2021.02.03 0 4 809

Nem akarok pálcát törni a fiatalok feje felett, de az is kezd elgondolkodtatni,miért a második félidőben tudunk csak az ellenfeleink fölé kerekedni...

Előzmény: Savaria9700 (808)
Savaria9700 Creative Commons License 2021.02.03 0 4 808

A mutatott játékért nem, viszont a küzdésért jár a gratuláció! Keller volt ma az Mvp, nagyon örülök hogy ilyen mentalitású játékos érkezett a csapathoz. 

Bízom benne, hogy nem azt a következtetést vonja le a vezetőség ebből a meccsből, hogy ha ezzel a kerettel is nyertünk, akkor nem kell új légiós.

Ez volt az első élcsapat elleni idegenbeli bajnokink. Lehet látni, hogy mennyire emelkedünk ki a mezőnyből ezzel a 7 fős rotációval(semennyivel).

Benke első félidei teljesítményén nagyon lehetett látni, hogy mennyire fáradt, aztán az utolsó negyedben vitte már az adrenalin(amúgy ma is több mint 35 percet játszott ?!). 

Benedek az Alba-n kívül gyengébb csapatok ellen hozta az extra számait. Erősebb csapatok ellen, ezt tőle nem lehet elvárni, mert ő főleg a védekező oldalon és játékintelligenciája miatt extra. 

Zolin szintén látszódott a fáradtság, de az utolsó negyedre szokásához híven összekapta magát, viszont ilyen terhelés mellett ez nem lesz mindig így.

Törölt nick Creative Commons License 2021.02.03 0 1 807

"Mi lesz,ha Anderson nélkül pályahátrányból kezdjük a playoffot,és nézők sem lehetnek a meccsen?"

Ha pályahátrányból és nézők nélkül, akkor jobbak lesznek az esélyeink.:) (Persze a viccet félretéve legyenek csak nézők.)

Előzmény: _Espada (806)
_Espada Creative Commons License 2021.02.03 0 3 806

Én biztos vagyok benne,hogy ha az ellenfél nem a Paks lett volna, belefutottunk volna újra a késbe.

Barac nagyot ment ma,írtátok sokan,de ezt a meccset tényleg Ő nyerte meg nekünk!

Ugyanakkor nem kérdés,hogy kell-e ötödik légiós. Mi lesz,ha Anderson nélkül pályahátrányból kezdjük a playoffot,és nézők sem lehetnek a meccsen?

Vagyunk olyan jók,hogy bajnokok legyünk így,belekalkulálva azt hogy az erőltetett menet miatt Anderson újra lesérül?

Az ilyen meccsek,mint a mai,ezekre adnak választ.

Kell az ötödik légiós,de nagyon.

Jr. Benitez Creative Commons License 2021.02.03 0 2 805

Ezt kiszenvedtük!!! Nagyon fontos győzelem, gratulálok a csapatnak!!! Barac és Keller nagyon kellett ma. És igen, én is fásultságot látok srácokon ami nem is csoda hiszen 7 embert talán túl is használunk... Péntek is kutya nehéz lesz, de nagyon kelleni fog!!!! FALCO 

falcoszurker Creative Commons License 2021.02.03 0 2 804

Nyertünk ez a legfontosabb, gratulálok a csapatnak, megdolgoztak érte. Tény és való, hogy borzasztó meccs volt. Nem valami acélos csapat a Paks szerintem. Viszont nagyon szépen kérem a vezetőinket, igazoljuk még egy légióst, egyszerűen hiányzik valaki ebben a csapatban. Mondjuk azt, hogy Anderson felépül márciusban játszik tök jó, és ha más sérül meg, ne tegyük tönkre a szezunkat! 

Törölt nick Creative Commons License 2021.02.03 0 4 803

Én értem, de a pihenés eddig volt, most a vakáció következik.:)

Előzmény: Godemperor (802)
Godemperor Creative Commons License 2021.02.03 0 4 802

Gratulálok a csapatnak, nagyon kellett ez a meccs. Ahogy ezt már a többiek is írták, borzasztó volt mindkét csapat. Mindegy, a lényeg hogy győztünk.

Barac most nagyon jól szállt be, nélküle nem lett volna meg.

Andersonnak jó pihenést! Ha valaki érzi az iróniát, az nem véletlen. ;)

Törölt nick Creative Commons License 2021.02.03 0 0 801

*bajnokságaiból

Előzmény: Törölt nick (800)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.03 0 4 800

Ahogy illik egy győzelem esetén, gratulálok a csapatnak!

Nem tudom ennél gyengébb játékkal lehet e meccset nyerni, ahogy azt sem, hogy ma a Pakson kívül bármelyik másik csapatot megvertük e volna? A Kaposvárt újra nem az tuti. Azon gondolkodtam meccs közben vajon Baracnak szólt e valaki, hogy ezt a meccset nem olyan fontos megnyerni, mert ez még nem a rájátszás.:)

Úgy látszik ez most "trend" lett, hogy a magasabb szinten játszó csapatok (Falco esetében Bajnokok Ligája) nem annyira teszik oda magukat a hazájuk bajnokságában. A nagy csapatok úgy látszik bíznak abban, hogy majd akkor játszanak jól, amikor kell. Tőlem mondjuk ez a gondolkodás távol áll, de íme pár eredmény az elmúlt hétvégéről Európa Top bajnokságából:

- Milano (Euroliga) - Trieste 81:100

- Panathinaikos (Euroliga) - Promitheas 78:80

- Bayern (Euroliga) - Crailsheim 103:105

- Fenerbahce (Euroliga) - Gaziantep 97:102

Szóval ott vagyunk a nagyok nyomában, sőt egy kicsit még lehet, hogy vissza is kéne venni a teljesítményből.:)

Ryland Creative Commons License 2021.02.03 0 1 799

Ma többen vakon voltak a csapatban, de a küzdésre nem lehetett panasz... Nagyon csúnya meccs volt, de lényeg a győzelem. Barac nagyot ment!

A pécsi meccs se lesz könnyebb, nem lesznek pihentebbek a srácok, de jó lenne 5-ös győzelmi sorozattal pihenőre menni...

CrazyBasket Creative Commons License 2021.02.03 0 0 798

Hú ezt a thrillert! Bitang színvonaltalan meccs volt, de megvan ez a fontos! Többit meg hagyjuk is, a győzelmet nem kell magyarázni ugyebár!

Ui.: EZ A CSAPAT TÉNYLEG KIÁLT EGY 1-2ES 5.LÉGIÓSÉRT, MÉG HA OLYAN HIPERSZUPER EXTRA IS LESZ MAJD AZ ANDERSON...

Jagerman* Creative Commons License 2021.02.03 0 0 797

A legfontosabb, hogy győztünk! Az is lényeges, hogy Pakson még nem nyert senki, szóval most fontos 2 pontot gyűjtöttünk be. A meccs nagyon szenvedős volt, még nézni is sokszor borzalom, de a győzelem megvan. Ma a két új fiú sokat tett hozzá, kimondottan jó volt Keller, aki dupla-duplát csinált (16 pont - 12 lepke), illetve végre Barac támadásban is hatékony tudott lenni. A többieken főleg fáradtságot és kis fásultságot éreztem. Szokatlan volt az ASE stílusa, ez sem feküdt nekünk, de a védekezés az ma nagyon rendben volt. Kellett is, mert enélkül nem sikerült volna nyerni. Folytatódik a béka ugrás hadművelet. A következő célpont: Pécs city. Ott talán könnyebb lesz nyerni, hajrá Falco!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!