Láttam. mit vársz el? 25 ponttal sziporkazva nyerjunk Pakson? Aki azt várta hogy sziporkazva nyerünk Pakson az nem ezen a bolygón el. Kurva szar formában vannak de nem sokan nyernek majd Pakson. nagy gyozelem ez sztem. Tok mindegy hogy miként sikerült. Annyira szar nem volt sztem hogy ennyire karogni kellene
Attól nem tehetek, hogy nem tudod értelmezni amit írok. Az a baj, hogy szerinted egy Szám mindenképpen ugyanazt a valid értéket mutatja be, a korulmenyeket, a mintát teljesen figyelmen kívül hagyva. Olvass vissza és próbáld mégegyszer feldolgozni amit írtam, ha nem megy semmi baj, engedd el.
Azt azért tegyük hozzá, hogy az első félidőben a Paks jól védekezett, Zozóból láthatóan készültek. Amíg volt ész és erő a játékukban, addig partiban voltak.
Ne haragudjatok, de mi a fenének nyomjátok ilyen betegesen a mínuszokat falco Man írásaira? Most például mi olyat írt, amivel nem lehet egyetérteni? Szerintetek , ha nem igazolunk ötödik légióst azt tényleg le kellene kommunikálnia a klubnak? Anderson sérülését valóban kellene , de attól, hogy mi vágyunk egy újabb légiósra (ha nem Anderson helyett) és nem kapjuk meg azt szerintem sem kéne lenyilatkozniuk. Amúgy biztos vagyok abban (vagy legalábbis remélem), hogy amiről tényleg illene, arról lesz is valami hosszabb értékelés Okorn vagy a klub részéről a Pécs meccset követően, talán legkésőbb jövő hét elején.
Először is gratula a győzelemhez. Nagyon fáradtnak tünt a csapat. Fásultak, lassúnak és motiváció nélkülinek tünt mindenki. Valahogy fel kell rázni a csapatot a vezetőségnek. Ez a legfontosabb különben annyi zakót kapunk még, hogy a döntő csak álom marad. Ma Barac és Keller játéka volt meghatározó.
Lehet megérdemelne ő is már egy kezdő szerepet az első félidőben. Például egy Váradi-Perl (hogy végre ő is kezdjen már) - Bruinsma - Kovács B. - Keller felállással.
Szerintem már hoztunk volna ötödik légióst ha lenne ra pénz vagy szükség vagy a kettő együtt. Azt meg ne várja senki, hogy a klub lenyilatkozza “Nincs pénzünk ötödik légióst hozni” szöveget. Ha így is lenne nem lenne kimondva.
A mutatott játékért nem, viszont a küzdésért jár a gratuláció! Keller volt ma az Mvp, nagyon örülök hogy ilyen mentalitású játékos érkezett a csapathoz.
Bízom benne, hogy nem azt a következtetést vonja le a vezetőség ebből a meccsből, hogy ha ezzel a kerettel is nyertünk, akkor nem kell új légiós.
Ez volt az első élcsapat elleni idegenbeli bajnokink. Lehet látni, hogy mennyire emelkedünk ki a mezőnyből ezzel a 7 fős rotációval(semennyivel).
Benke első félidei teljesítményén nagyon lehetett látni, hogy mennyire fáradt, aztán az utolsó negyedben vitte már az adrenalin(amúgy ma is több mint 35 percet játszott ?!).
Benedek az Alba-n kívül gyengébb csapatok ellen hozta az extra számait. Erősebb csapatok ellen, ezt tőle nem lehet elvárni, mert ő főleg a védekező oldalon és játékintelligenciája miatt extra.
Zolin szintén látszódott a fáradtság, de az utolsó negyedre szokásához híven összekapta magát, viszont ilyen terhelés mellett ez nem lesz mindig így.
Ezt kiszenvedtük!!! Nagyon fontos győzelem, gratulálok a csapatnak!!! Barac és Keller nagyon kellett ma. És igen, én is fásultságot látok srácokon ami nem is csoda hiszen 7 embert talán túl is használunk... Péntek is kutya nehéz lesz, de nagyon kelleni fog!!!! FALCO
Nyertünk ez a legfontosabb, gratulálok a csapatnak, megdolgoztak érte. Tény és való, hogy borzasztó meccs volt. Nem valami acélos csapat a Paks szerintem. Viszont nagyon szépen kérem a vezetőinket, igazoljuk még egy légióst, egyszerűen hiányzik valaki ebben a csapatban. Mondjuk azt, hogy Anderson felépül márciusban játszik tök jó, és ha más sérül meg, ne tegyük tönkre a szezunkat!
Ahogy illik egy győzelem esetén, gratulálok a csapatnak!
Nem tudom ennél gyengébb játékkal lehet e meccset nyerni, ahogy azt sem, hogy ma a Pakson kívül bármelyik másik csapatot megvertük e volna? A Kaposvárt újra nem az tuti. Azon gondolkodtam meccs közben vajon Baracnak szólt e valaki, hogy ezt a meccset nem olyan fontos megnyerni, mert ez még nem a rájátszás.:)
Úgy látszik ez most "trend" lett, hogy a magasabb szinten játszó csapatok (Falco esetében Bajnokok Ligája) nem annyira teszik oda magukat a hazájuk bajnokságában. A nagy csapatok úgy látszik bíznak abban, hogy majd akkor játszanak jól, amikor kell. Tőlem mondjuk ez a gondolkodás távol áll, de íme pár eredmény az elmúlt hétvégéről Európa Top bajnokságából:
- Milano (Euroliga) - Trieste 81:100
- Panathinaikos (Euroliga) - Promitheas 78:80
- Bayern (Euroliga) - Crailsheim 103:105
- Fenerbahce (Euroliga) - Gaziantep 97:102
Szóval ott vagyunk a nagyok nyomában, sőt egy kicsit még lehet, hogy vissza is kéne venni a teljesítményből.:)
A legfontosabb, hogy győztünk! Az is lényeges, hogy Pakson még nem nyert senki, szóval most fontos 2 pontot gyűjtöttünk be. A meccs nagyon szenvedős volt, még nézni is sokszor borzalom, de a győzelem megvan. Ma a két új fiú sokat tett hozzá, kimondottan jó volt Keller, aki dupla-duplát csinált (16 pont - 12 lepke), illetve végre Barac támadásban is hatékony tudott lenni. A többieken főleg fáradtságot és kis fásultságot éreztem. Szokatlan volt az ASE stílusa, ez sem feküdt nekünk, de a védekezés az ma nagyon rendben volt. Kellett is, mert enélkül nem sikerült volna nyerni. Folytatódik a béka ugrás hadművelet. A következő célpont: Pécs city. Ott talán könnyebb lesz nyerni, hajrá Falco!!!