Most olvasom el rendesen hg66 mit írt , szerintem ő csak barátságból írta az egészet, jóindulatból, és szeretetből, és (picit irigységből),de csak is a jóakarat vezérelte!!!(szerintem)stb...stb. UGYE??
Köszönöm a gratuláciokat mindenkitöl.:)bár ez már a 80-ik volt zsinorba:)
kerub szerintem Hg másra gondolt nem ö találta ki ezt.hisz már hallotam másoktol is ezt a szüveget.de ha nem igy akkor tökmindegy honnan jöttünk hisz én már mikor nem is halottam erröl a bajnokságrol már akkor többször is nyertem 2000 amatör közöl nem keveset,szoval bár ki lehet jó játékos akár itt van akár ott.
Szerintem egyszerű a dolog, ha valaki huzamosan az élen tud lenne (elsők között), akkor az a játék a jó, ahogy ő játssza a pókert, ha nem, akkor csak mákos volt az adott szezonban. Kerub utcahosszal nyerte meg az NB2-es csoportját, most is simán lehet alapszakasz győztes, ez azért mutat valamit. Ha még 1-2 szezonig ottmarad az élen, akkor kár bírálni a játékát. Ugyanez a játékstílus látható, hogy a 6-oson nem ér semmit :). Juhigabinak - akit Gabriellának hittem :) - pedig egy nagy GRAT a középdöntőért, de ebből én még semmi következtetést nem vonnék le. Egyszerűen ez most így jött össze neki, persze azért nyilván sokat tett is érte.
Így látod? Szívesen játszok veled egy meccset, hogy láss is valamit, ne csak vagdalkozz a lúzerséggel:)) Valószínűsítem, hogy juhigabi is így van ezzel:) Az eredményt természetesen leközlöm itt:)
Esetleg javasolnám, hogy sorold te fel, hogy előre láthatóan mely időpontok jók számodra (lásd. JanFan) a következő hét végéig (végső határidő). Ezzel te megteszed, amit megtehetsz.
Hát éppen ezaz! Amikor üzentél, én 24 órás szolgálatban dolgoztam, és ott nincs netem. Az itteni üzengetés jópofa, csak így igen-igen kicsi az esélye, hogy éppen összefutunk. :) Legközelebb például 17-én pénteken kora délután várható, hogy gép elé tudok ülni. Így mindegy, mit gondolok, tény az, hogy valami olyan elérhetőség kellene, amin közvetlenül tudunk kapcsolatot teremteni, vagy esetleg több időpontot írj, mert ha aznap közlöd velem, hogy itt vagy, de én még csak gép közelében sem vagyok, gyanítom ez egy meddő próbálkozás lesz. :))
Kedves Réky! Nagyon tetszik, hogy az e-mailed nem publikus, de ezenkívül semmilyen más elérhetőséged sincs. Azzal pedig, hogy itt a topikokban megjelensz, nem vagyunk kisegítve, sem te, sem én. Mondom ezt azért, mert jó ideje szerettem volna egyeztetni veled a meccsünket illetően, de ma is éppen elkerültük egymást. Így nem tudom, mikor tudjuk lejátszani. Te ma is több mérkőzést játszottál, de éppen olyankor, amikor nem voltam gépnél. Sajna mostanában szűkös az időm, amit erre szánhatok, így nem lesz egyszerű a dolog. Nekem több elérhetőségem is fenn van, így kérlek, keress Te, és jelezd mikor játszhatnánk, ha nekem is jó az időpont! Köszi szépen.
Csupán a hatoson mutatott játékod miatt kérdeztem.....gondoltam , így már sok mindent értek, de hogy a kérdésedre is válaszoljak :-Nem , nem lényeges! Krisztiánnak viszont megmondhatnád:) Látom írja, hogy nem is hinnéd mennyire:) ugyan.....