Keresés

Részletes keresés

Ryland Creative Commons License 2021.01.28 -1 4 668

Nagyon rendben volt a mai! Okosan lehoztuk, támadásban elképesztő labdajáratás volt, bizonyíték erre a számolatlan asszisztunk. Védekezést pont annyit csináltunk, amennyit kellett: nem volt cél, hogy lemészároljuk őket, semmi olyan veszélyes szituációba nem mentünk bele, ami sérülést okozhat. Mindenki rendben volt!

Dancsecs játékt emelném ki: öröm volt nézni. És nem csak a pontok miatt: ügyesen vezet labdát, rendre megverte az ellenfelét és volt egy-két zseniális passza! Andrisban és Kovács Beniben fiatal koruk ellenére látom a kosárlabdázót, tényleg jó lenne, ha nálunk tudnának kikupálódni!

CrazyBasket Creative Commons License 2021.01.28 -1 7 667

Beni Beni Beni Beniii poooont!!! Az IRÁNYÍTÓNK ma: 18pont, 11assziszt, 32VAL!!! Ez magáért beszél! D mindenkinek jár a gratuláció! Így tovább! Hajrá Falco!

Jr. Benitez Creative Commons License 2021.01.28 0 0 666

Szerintem mai teljesen rendben volt. Igyekeztünk energiát spórolni, meg simán nyerni. Ez volt a feladat. Amúgy Coleman.... Nem marad itt? 

hali79 Creative Commons License 2021.01.28 -1 3 665

Ezt én sem értem!

Ma Barac is nagyon rendben volt!

Beni meg meccsek óta a legjobb emberünk!

Előzmény: falco Man (663)
hali79 Creative Commons License 2021.01.28 0 1 664

Grat a csapatnak!

Mindenki jól teljesített!Nekem különösen tetszettek a fiatalok!

Jól és bátran játszottak!Mind a hárman,ma Doktor is jól játszott!

Én kicsit Kovácsot többet játszatnám!(főleg ha kevesebb lesz a pénz,amit itt páran mondanak,akkor jó lenne hosszabb távon számolni vele!)

Hajrá Falco!

falco Man Creative Commons License 2021.01.28 -2 5 663

Mondjuk azt nem értem, hogy a BB1-en páran képesek beleszallni Benibe es Baracba egy ilyen gyozelem után, sőt az eddigi hét után. Ha a Kapitany nem kapja el a fonalat ennyire Anderson kiesése után most komoly problémáink lennének. Szep győzelem volt ez is, gratulálok. Megyünk tovább!

splity24 Creative Commons License 2021.01.28 -1 1 662

Csapatkent jatszottunk es annyit adtunk ki amennyi kell. 37 assziszt magaert beszel!

Ez a Jaszbereny nem az amely ev elejen volt.

Grat a csapatnak!

Real013 Creative Commons License 2021.01.28 0 0 661

BelBeletettük ma, amit bele kellett tenni.

Grat a csapatnak!

Falco!

_Espada Creative Commons License 2021.01.28 0 1 660

Az első negyed tényleg csapnivaló volt. De másodikban úgy védekeztünk ahogy kell, -20 lett is a -1ből. 

Barac megint nagyot melózott,az embere palánkot se találta el.

Úgy tűnik Alba meccsen is,de főleg most,hogy a fiataloknak is van szerepük támadásban,nem csak tovább passzolják.

Andrist jó nézni.

Előzmény: Törölt nick (659)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.28 0 0 659

Apaaaaa,kezdődik

Hajráfalco Creative Commons License 2021.01.28 0 0 658

sziasztok!

nalatok működik a MindiGO??😱

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.28 0 2 657

Ha nem lesz pénz, akkor pont nem reális a négy válogatott együttes megtartása. Egyébként meg három válogatottal és négy légióssal (közte egy.-két minőségivel) simán 4-be lehet jutni. A BL persze így értelmetlen lenne. De igazából nem érdemes találgatni mi lesz pénzügyi fronton, mert ez szerintem egyelőre még nem tudható. 

Előzmény: _Espada (655)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.01.28 0 0 656

Ennek a felállásnak nem sok értelmét látnám, de majd kiderül, én bizakodó vagyok!

Előzmény: _Espada (655)
_Espada Creative Commons License 2021.01.28 -1 0 655

Így van.

Ha 4 magyarunk meg is tudjuk tartani,azzal számolok max 3 légiósunk lesz, de középszerűek.

Előzmény: falco Man (654)
falco Man Creative Commons License 2021.01.28 -1 0 654

Felek, hogy nagyon ki kell elvezni ezt az idényt, mert jövőre a városnak nem lesz miből pénzt adni egy komoly csapat építésére. Meg két korlátozó hónap és komoly bajok lesznek, ha az állam nem ad penzt. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.28 0 1 653

A Kaposvár elleni blama után én azt mondom , hogy először is nyerjük meg a mérkőzést. Ha esetleg sikerülne tekintélyesebb előnyt kiharcolnunk 20-25 perc alatt, akkor nyilván jó esély van arra, amit írtál. Bár én nem érzem úgy, hogy 25-30 vagy még több ponttal nyernénk. Persze nem is cél ez ebben a feszített tempóban (főleg, hogy szombaton egy vélhetően jóval keményebb meccs is vár a fiúkra).

Előzmény: Jr. Benitez (651)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.28 0 0 652

1 hónap szünet jön a bajnokságban, gondolom max Paksra tartalékoljuk és szombaton bevetjük. Teljesen felesleges lenne ma játszatni, max megsérülhet

Remélem sokat játszik a 3 fiatal és tud mindenki pihenni ma

Előzmény: Jr. Benitez (651)
Jr. Benitez Creative Commons License 2021.01.28 0 0 651

Anderson egész héten out? Értem én hogy extra a pali és várunk rá. De mire visszatér, a Beni Zozó Szili hármas kipurcan. Február 18ig van idő még, de úgy érzem maradunk igy. Megértem elfogadom. De akkor játszanak már a Berény ellen a fiatalok minimum 15 perceket fejenként

matt999 Creative Commons License 2021.01.28 -4 1 650

https://www.nemzetisport.hu/kosarlabda/aki-carmelo-anthonyt-is-befuzte-visszavonult-az-nb-i-egyik-legjobb-legiosa-2807095

Így már sokkal jobban érthető a Milosevic sztori. Sajnos a koronavírus elbánt a visszatérésével és az esélyét sem adta meg annak, hogy beteljesítse azt a szerepet amire idehoztuk. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, mert egy rendkívüli sport embert ismertem meg a Mo-i pályáfutása alatt. 

Ryland Creative Commons License 2021.01.27 0 1 649

Hát igen, ha van valami pozitív hozadéka annak, hogy Anderson hetek óta használhatatlan, az az, hogy Beni feltört, mint a büdösvíz, és kopogtat a "mezőny legjobb irányítója" címért. Azért valahol vicces, hogy tavaly bivalyerős és mély volt a keret, mégis mennyit beszéltük, hogy egy igazi klasszis irányító hiányzik, közben meg ő ott volt, szedte a pattanókat meg vadászta az ellenfél legjobb pontdobóit...

Még mindig hihetetlennek tűnik, hogy 2021-ben a bajnokság talán legerősebb és legkiegyensúlyozottabb mezőnytriója három magyar srác. Valahol ezt nagyon jó nézni!

Holnap remélem nem vesszük félvállról a meccset, jó lenne hamar előnyt kiépíteni, és talán lehetne többet játszatni a második félidőben is a fiatalokat. Két nap múlva megint meccs, kellenek a lábak...

Andersonra számítunk a nyilatkozatok alapján, nagyon remélem, hogy kimászik végre ebből a sérülésből!

Kaposvárra meg nagy gratuláció, azért a mai egy kicsit tompított a szombati meccs élén. Természetesen nyerni kellett volna, nagyon hiányozni fog az a győzelem, főleg hogy már biztos, hogy nem lesz középszakasz, de így eggyel kevésbé gáz az az eredmény...

_Espada Creative Commons License 2021.01.27 -1 2 648

Ha van időtök,kukkantsatok át Kaposvár-Paksra..kemény.

Real013 Creative Commons License 2021.01.27 0 5 647

Beni semmiben sem a legjobb.

De minden nagyon jó. Olyan, mint Kevin Garnett volt, csak kisposzton. 😁

Tud dobni, tud asszisztot adni, védekezni egytől-négyes posztig, de szerintem ötös játékost is meg tud tartani a testi erejével sokszor.

Emellett egyre okosabb, tudja mikor kell gyorsítani/lassítani a játékot.

Ja, szóval Beni nagyon jó playa'.

Anderson szerintem sem ennyire komplex, de azért megnézném a támadó skilljeit úgy, hogy tud folyamatosan játszani.

nForce Creative Commons License 2021.01.27 0 2 646

Gólpasszokban Anderson jobb minimálisan (6.3 - 6.1), mind a pont, mind a VAL mutatóban Váradi áll előbbre. Ezt én sem gondoltam volna...

Előzmény: _Espada (644)
falco Man Creative Commons License 2021.01.27 -1 1 645

Azért ha vegignezed a BL statisztikákat, ahol hasonló időt es meccsszamot produkáltak látni fogod a különbséget. Ez persze semmit nem von le Beni erdemeibol. Amíg nyerjük a meccseket teljesen mindegy, hogy milyenek az egyéni statisztikak. 

Előzmény: _Espada (644)
_Espada Creative Commons License 2021.01.27 0 2 644

+1

Beni talán még gólpasszokban is jobb,de mindenképp hasonló mint Kyan.

Előzmény: Törölt nick (643)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.27 0 2 643

Szerintem meg nagyon is számít egy türelemnél az, hogy milyen kvalitású játékos az illető, de legfőképpen az, hogy mennyit bizonyított már a Falcoban. Ha mondjuk Bruinsma esetében történne egy ilyen sérülés biztosra veszem, hogy a szurkolók nagyon kitartóak lennének vele szemben. Félreértés ne essék Kyan is remek játékos és én is annak örülnék, ha minél előbb felépülne, és hozzá segítené a csapatot a céljaink elérésében. Ettől függetlenül viszont le merem írni azt is, hogy Váradi semmivel nem gyengébb irányító, mint Anderson. Lehet, hogy utóbbi ponterősebb (elsősorban a jobb triplázása végett), de védekezésben, lepattanóban meg Benedek az egyértelműen jobb. De a lényeg amit írtam, hogy legyenek mindketten egészségesek és bevethetőek, mert irányító poszton így a legjobbak lennénk a ligában

Előzmény: nForce (642)
nForce Creative Commons License 2021.01.27 0 2 642

Szerintem aki Anderson kiesésével kapcsolatban véleményt mond, az egyáltalán nem a kvalitásait minősíti, vagy akar bármilyen negatív hangulatot gerjeszteni. Bár kétlem, hogy magát a játékost ez akármilyen szempontból hátráltatná, de mindegy. Egész egyszerűen arról van szó, hogy az eddigi állapota és sérülései alapján nem kicsi kockázat a megtartása, ami két okból történhet - alaposan kivizsgálták és reális esély van a felépülésére, vagy nem tudják elfogadható feltételekkel felbontani a szerződését. Harmadik lehetőségre gondolni sem merek, annyira csak nem vagyunk amatőrök. 

Az szemmel látható, hogy újabb játékos igazolása is kockázatot jelent a csapategység szempontjából, kvázi úgy kellene beépíteni, hogy a fél csapat a válogatottal lesz. Mindenkinek az az érdeke, hogy Anderson felépüljön, habár a magyar bajnokságban nyújtott teljesítménye egyáltalán nem az az extra, amit előzetesen lehetett várni tőle, legalább hónapok óta a csapattal készül. Szerencsére Beni tényleg jól ugrott be a kezdő irányító szerepbe, nekem a játékunk is jobban tetszik vele, de az is nyilvánvaló, hogy így a 2-3 poszton jut több teher a játékosokra, ez sem tartható hosszútávon.

Előzmény: Falcobb (639)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.01.27 0 4 641

Legyen igazatok tényleg azt kívánom, és hogy majd kinevethessem magam, hogy mennyire túlaggódtam a helyzetet, de igen, most is rettenetesen tartok attól, hogy májusban is a formáját fogja keresni még Kyan a sok kihagyás miatt, vagy ha ne adj Isten véletlen egy ilyen menetben sorsdöntő meccseket kell kihagynia, a visszatérő sérülése miatt, amikor már nem lesz mód esetleg a Csapatunknak a javításra! 
Hajrá Falco!

Előzmény: falco Man (640)
falco Man Creative Commons License 2021.01.27 -7 2 640

Nem is lehet jobban fogalmazni, tökéletes írás.

Az elozo kommenthez pedig: Igen jött helyette Szasa, de előrébb voltunk vele? Abszolút nem.

Előzmény: Falcobb (639)
Falcobb Creative Commons License 2021.01.27 -3 1 639

Anderson kapcsán falco Man-el értek egyet. Kommentek alapján hatalmas a felháborodás, de igazából nem arról van szó, hogy rossz játékos lenne.
Szimplán nem volt elég idő, hogy normálisan beépüljön. A mozgásán, a gyorsaságán, a passzain látni lehet, hogy az egyéni képességek tekintve a valaha volt egyik legjobb falco irányító. A felépülése után be lesz normálisan építve a csapatba, és az év végére biztosan közönségkedvenc lesz. Sérüléséről nem tehet. Arról, hogy nem volt idő beilleszteni arról szintén nem.

Nyugalom, teljesen jól néz ki a csapat, és van légiós hely belenyúlni. Felesleges a negatív hangulatot gerjeszteni. Kyannek biztosan az alap szituáció is épp elég nehéz, a szurkolóknak pedig nem az a dolga, hogy tovább nehezítsék. Rossz játék miatt lehet lázadozni, de sérülés miatt nem érdemes.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!