Nagyon rendben volt a mai! Okosan lehoztuk, támadásban elképesztő labdajáratás volt, bizonyíték erre a számolatlan asszisztunk. Védekezést pont annyit csináltunk, amennyit kellett: nem volt cél, hogy lemészároljuk őket, semmi olyan veszélyes szituációba nem mentünk bele, ami sérülést okozhat. Mindenki rendben volt!
Dancsecs játékt emelném ki: öröm volt nézni. És nem csak a pontok miatt: ügyesen vezet labdát, rendre megverte az ellenfelét és volt egy-két zseniális passza! Andrisban és Kovács Beniben fiatal koruk ellenére látom a kosárlabdázót, tényleg jó lenne, ha nálunk tudnának kikupálódni!
Beni Beni Beni Beniii poooont!!! Az IRÁNYÍTÓNK ma: 18pont, 11assziszt, 32VAL!!! Ez magáért beszél! D mindenkinek jár a gratuláció! Így tovább! Hajrá Falco!
Mondjuk azt nem értem, hogy a BB1-en páran képesek beleszallni Benibe es Baracba egy ilyen gyozelem után, sőt az eddigi hét után. Ha a Kapitany nem kapja el a fonalat ennyire Anderson kiesése után most komoly problémáink lennének. Szep győzelem volt ez is, gratulálok. Megyünk tovább!
Ha nem lesz pénz, akkor pont nem reális a négy válogatott együttes megtartása. Egyébként meg három válogatottal és négy légióssal (közte egy.-két minőségivel) simán 4-be lehet jutni. A BL persze így értelmetlen lenne. De igazából nem érdemes találgatni mi lesz pénzügyi fronton, mert ez szerintem egyelőre még nem tudható.
Felek, hogy nagyon ki kell elvezni ezt az idényt, mert jövőre a városnak nem lesz miből pénzt adni egy komoly csapat építésére. Meg két korlátozó hónap és komoly bajok lesznek, ha az állam nem ad penzt.
A Kaposvár elleni blama után én azt mondom , hogy először is nyerjük meg a mérkőzést. Ha esetleg sikerülne tekintélyesebb előnyt kiharcolnunk 20-25 perc alatt, akkor nyilván jó esély van arra, amit írtál. Bár én nem érzem úgy, hogy 25-30 vagy még több ponttal nyernénk. Persze nem is cél ez ebben a feszített tempóban (főleg, hogy szombaton egy vélhetően jóval keményebb meccs is vár a fiúkra).
Anderson egész héten out? Értem én hogy extra a pali és várunk rá. De mire visszatér, a Beni Zozó Szili hármas kipurcan. Február 18ig van idő még, de úgy érzem maradunk igy. Megértem elfogadom. De akkor játszanak már a Berény ellen a fiatalok minimum 15 perceket fejenként
Így már sokkal jobban érthető a Milosevic sztori. Sajnos a koronavírus elbánt a visszatérésével és az esélyét sem adta meg annak, hogy beteljesítse azt a szerepet amire idehoztuk. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, mert egy rendkívüli sport embert ismertem meg a Mo-i pályáfutása alatt.
Hát igen, ha van valami pozitív hozadéka annak, hogy Anderson hetek óta használhatatlan, az az, hogy Beni feltört, mint a büdösvíz, és kopogtat a "mezőny legjobb irányítója" címért. Azért valahol vicces, hogy tavaly bivalyerős és mély volt a keret, mégis mennyit beszéltük, hogy egy igazi klasszis irányító hiányzik, közben meg ő ott volt, szedte a pattanókat meg vadászta az ellenfél legjobb pontdobóit...
Még mindig hihetetlennek tűnik, hogy 2021-ben a bajnokság talán legerősebb és legkiegyensúlyozottabb mezőnytriója három magyar srác. Valahol ezt nagyon jó nézni!
Holnap remélem nem vesszük félvállról a meccset, jó lenne hamar előnyt kiépíteni, és talán lehetne többet játszatni a második félidőben is a fiatalokat. Két nap múlva megint meccs, kellenek a lábak...
Andersonra számítunk a nyilatkozatok alapján, nagyon remélem, hogy kimászik végre ebből a sérülésből!
Kaposvárra meg nagy gratuláció, azért a mai egy kicsit tompított a szombati meccs élén. Természetesen nyerni kellett volna, nagyon hiányozni fog az a győzelem, főleg hogy már biztos, hogy nem lesz középszakasz, de így eggyel kevésbé gáz az az eredmény...
Azért ha vegignezed a BL statisztikákat, ahol hasonló időt es meccsszamot produkáltak látni fogod a különbséget. Ez persze semmit nem von le Beni erdemeibol. Amíg nyerjük a meccseket teljesen mindegy, hogy milyenek az egyéni statisztikak.
Szerintem meg nagyon is számít egy türelemnél az, hogy milyen kvalitású játékos az illető, de legfőképpen az, hogy mennyit bizonyított már a Falcoban. Ha mondjuk Bruinsma esetében történne egy ilyen sérülés biztosra veszem, hogy a szurkolók nagyon kitartóak lennének vele szemben. Félreértés ne essék Kyan is remek játékos és én is annak örülnék, ha minél előbb felépülne, és hozzá segítené a csapatot a céljaink elérésében. Ettől függetlenül viszont le merem írni azt is, hogy Váradi semmivel nem gyengébb irányító, mint Anderson. Lehet, hogy utóbbi ponterősebb (elsősorban a jobb triplázása végett), de védekezésben, lepattanóban meg Benedek az egyértelműen jobb. De a lényeg amit írtam, hogy legyenek mindketten egészségesek és bevethetőek, mert irányító poszton így a legjobbak lennénk a ligában
Szerintem aki Anderson kiesésével kapcsolatban véleményt mond, az egyáltalán nem a kvalitásait minősíti, vagy akar bármilyen negatív hangulatot gerjeszteni. Bár kétlem, hogy magát a játékost ez akármilyen szempontból hátráltatná, de mindegy. Egész egyszerűen arról van szó, hogy az eddigi állapota és sérülései alapján nem kicsi kockázat a megtartása, ami két okból történhet - alaposan kivizsgálták és reális esély van a felépülésére, vagy nem tudják elfogadható feltételekkel felbontani a szerződését. Harmadik lehetőségre gondolni sem merek, annyira csak nem vagyunk amatőrök.
Az szemmel látható, hogy újabb játékos igazolása is kockázatot jelent a csapategység szempontjából, kvázi úgy kellene beépíteni, hogy a fél csapat a válogatottal lesz. Mindenkinek az az érdeke, hogy Anderson felépüljön, habár a magyar bajnokságban nyújtott teljesítménye egyáltalán nem az az extra, amit előzetesen lehetett várni tőle, legalább hónapok óta a csapattal készül. Szerencsére Beni tényleg jól ugrott be a kezdő irányító szerepbe, nekem a játékunk is jobban tetszik vele, de az is nyilvánvaló, hogy így a 2-3 poszton jut több teher a játékosokra, ez sem tartható hosszútávon.
Legyen igazatok tényleg azt kívánom, és hogy majd kinevethessem magam, hogy mennyire túlaggódtam a helyzetet, de igen, most is rettenetesen tartok attól, hogy májusban is a formáját fogja keresni még Kyan a sok kihagyás miatt, vagy ha ne adj Isten véletlen egy ilyen menetben sorsdöntő meccseket kell kihagynia, a visszatérő sérülése miatt, amikor már nem lesz mód esetleg a Csapatunknak a javításra! Hajrá Falco!
Anderson kapcsán falco Man-el értek egyet. Kommentek alapján hatalmas a felháborodás, de igazából nem arról van szó, hogy rossz játékos lenne. Szimplán nem volt elég idő, hogy normálisan beépüljön. A mozgásán, a gyorsaságán, a passzain látni lehet, hogy az egyéni képességek tekintve a valaha volt egyik legjobb falco irányító. A felépülése után be lesz normálisan építve a csapatba, és az év végére biztosan közönségkedvenc lesz. Sérüléséről nem tehet. Arról, hogy nem volt idő beilleszteni arról szintén nem.
Nyugalom, teljesen jól néz ki a csapat, és van légiós hely belenyúlni. Felesleges a negatív hangulatot gerjeszteni. Kyannek biztosan az alap szituáció is épp elég nehéz, a szurkolóknak pedig nem az a dolga, hogy tovább nehezítsék. Rossz játék miatt lehet lázadozni, de sérülés miatt nem érdemes.